حالت تهوع در اوایل بارداری

آیا حالت تهوع از علایم و نشانه های بارداری است؟ علت و دلیل حالت تهوع در دوران بارداری چیست؟ برای حالت تهوع دوران بارداری چه باید کرد؟ برای پاسخ به این سوالات ویدیو "حالت تهوع در اوایل بارداری" را مشاهده نمایید.

 

حالت تهوع و استفراغ از علایم شایع اوایل بارداری هستند، نظریه های مختلفی درمورد دلیل حالت تهوع صبحگاهی وجود دارد، یکی از آنها افزایش میزان هورمون HCG در طی سه ماه اول بارداری است. متاسفانه حالت تهوع صبحگاهی، فقط صبح ها رخ نمی دهد، در حقیقت در هر زمانی از 24 ساعت ممکن است اتفاق بیفتد، بد نیست در کشوی میز خود، چند دستمال، خمیردندان و یک مسواک همراه با مقداری خوراکی داشته باشید، حالت تهوع به ندرت خیلی جدی و نیاز به درمان دارویی پیدا می کند.

علت حالت تهوع بارداری

 از هر پنج بانوی باردار چهار نفر از حالت تهوع رنج می برند، برای مادر بارداری که مدام دچار تهوع می‌شود، کار سخت تر خواهد شد. زیرا علاوه بر ناراحتی های جسمانی از نظر احساسی نیز وضعیت خوبی ندارند و نگرانند که آیا فرزند در حال رشدشان به اندازه کافی مواد مغذی دریافت می‌کند یا خیر. اکثر بانوانی که تهوع دارند، طی دوره بارداری، فرزندشان به اندازه کافی مواد مغذی دریافت خواهد کرد. اما، هوشیارانه است که به دنبال راهی باشید که بتوانید برای احساسی بهتر و عملکردی مطلوب به خودتان کمک کنید.در اکثر موارد حالت تهوع حدود هفته 14 بارداری بهبود می‌یابد.

از نظر بیولوژیکی بطور کامل نمی‌دانیم که چرا این اتفاق می‌افتد. بنظر می‌رسد در این دوران چیزی در مرکز تهوع مغز برای القاء حالت تهوع فعال می‌گردد. ممکن است، مرتبط با تغییرات هورمونی از جمله افزایش هورمون استروژن باشد. می‌توانید دو عامل دیگر موثر را نیز اضافه کنید:

تهوع بارداری از چه زمانی شروع می شود؟

 حالت تهوع بارداری در نیمه اول حاملگی (با شدت های مختلف) معمولا بین اولین یا دومین موعد قاعدگی عقب افتاده یعنی حدودا در هفته 5 بارداری تا هفته 6 بارداری شروع شده و تا هفته 14  تا 16 بارداری ادامه می یابد.

 

مطالعه بیشتر:

1- تا چه زمانی حالت تهوع در بارداری ادامه دارد؟

2- انواع حالت تهوع بارداری : تهوع خفیف و تهوع شدید

3- 4 روش کاهش حالت تهوع در دوران بارداری

 

 

نویسنده : تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

منبع : نی نی +

دانلود اپلیکیشن نی نی پلاس صفحه اینستاگرام نی نی پلاس