برای کاهش حالت تهوع در بارداری چه باید کرد؟

اگر باردار شده اید و هیچ نشانه ای از حالت تهوع در حاملگی را نمی بینید بسیار خوشحال باشید زیرا جزء دسته مادران خوش شانس محسوب می شوید. اما درصورتی که دچار تهوع در بارداری شده اید، بازهم جای نگرانی وجود ندارد زیرا در این مقاله قصد داریم به شما بگوییم برای کاهش حالت تهوع در بارداری چه کنیم؟

علت حالت تهوع در حاملگی

با شروع بارداری بدن مادر دچار تغییرات بسیار زیادی می شود که علت اصلی بیشتر این تغییرات دگرگونی های هورمونی است. در ابتدای بارداری هورمون βhCG از جفت ترشح می شود و خبر خوش بارداری را به اطلاع ارگان ها و اندام های مختلف بدن شما می رساند. در این میان دستگاه گوارش بسیاری از مادران پاسخ متفاوتی به این خبر می دهد و فرد دچار حالت تهوع در حاملگي می شود.

تهوع در بارداری و جنسیت جنین

بسیاری از افراد معتقدند که تهوع مادر در بارداری با جنسیت جنین ارتباط دارد. مثلا می گویند تهوع در بارداری پسر کمتر است. اما لازم به ذکر است هیچ تحقیق علمی ارتباط بین شدت تهوع در بارداری با جنسیت جنین را پشتیبانی نمی کند. به هر حال اگر تهوع ناشی از بارداری شما را آزار می دهد و به دنبال راهکارهایی برای کم شدن حالت تهوع در بارداری می گردید به خواندن این مطلب ادامه دهید.

راههای کاهش حالت تهوع در بارداری

تهوع و استفراغ بارداری می‌تواند در هر زمانی از روز اتفاق بیفتد. ممکن است با یک بوی خاص، غذا، خستگی، قند خون پایین و... ایجاد شود. در زیر توصیه‌هایی برای کنترل آن را می‌خوانید:

 

 

بیشتر بدانید: 

1- تا چه زمانی حالت تهوع در بارداری ادامه دارد؟

2- آیا نداشتن ویار یا حالت تهوع در هفته 8 بارداری طبیعیست؟

3- علت تهوع صبحگاهی در بارداری چیست و چه روش های درمانی دارد؟

4- دلیل نداشتن تهوع در اوایل بارداری چیست؟ آیا خطرناک است؟

 

 

 

نویسنده : تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

دانلود اپلیکیشن نی نی پلاس صفحه اینستاگرام نی نی پلاس