The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

کمردرد، درد لگن و گرفتگی عضلانی

21 عضو

بلاگ ساخته شد

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

10 توصیه مهم برای رهایی از کمر درد مادران در دوران بارداری

احتمالاً در دوران بارداری بیشتر از هر زمان دیگری دچار کمر دردخواهید شد. عوامل متعددی باعث بروز آن می‌شود، اما بهتر است بدانید که به روش‌های گوناگونی نیز می‌توانید آن را التیام بخشید.

کمر درد در دوران بارداری شکایتی معمول است. بدن مادر در دوران بارداری برای پذیرایی از فرزند درونش انطباق‌های شگفت‌انگیزی را متحمل می‌شود. همه‌ی دستگاه‌های بدن از بارداری تاثیر می‌پذیرد، اما هیچ یک به اندازه‌ی تغییراتی که در استخوان‌بندی مادر رخ می‌دهد، مشهود نیستند.

بسیاری از بانوان در اوایل بارداری دچار کمر درد نمی‌شوند، اما اغلب هنگامی که به سه ماهه‌ی سوم بارداری نزدیک می‌شوند، این درد به سراغشان می‌آید. اوایل بارداری جنین روی استخوان‌های لگن مادر قرار می گیرد که بسیار قوی هستند و می‌توانند وزن اضافه را حمایت کنند. با رشد جنین، وزن به سمت جلو و روی استخوان شرمگاهی منتقل می‌شود. در این هنگام اغلب در ناحیه پایین کمر درد شروع می‌شود. اولین گام برای مبارزه با این عارضه،‌ فعالیت و ورزش کردن است. مراقبت از حالت بدن و اینکه چگونه حرکت می‌کنید، می‌نشینید و می‌ایستید نیز موثر است. در این دوران ماهیچه‌های شکم که به شدت عضلات پشت را حمایت می‌کنند نیز تغییر می‌یابند. آنها برای پذیرایی از رحم در حال گسترش تا بیست سانتیمتر دراز و کشیده می‌شوند. و در نهایت عضلات کمر نیز شل می‌شوند.

کف لگن ضعیف‌شده به معنای آن است که اعضای داخل بدن از پایین کمر به خوبی حمایت نمی‌کند و این نیز باعث سنگینی و فشار بیشتر بر این قسمت است.

 

10 توصیه مهم

1. حالت بدن خود را بررسی کنید.

حالت نامناسب بدن نه فقط باعث درد در پایین کمر (و گردن) می‌شود، بلکه بر تنفس، درد پیوندها، ناراحتی قفسه‌ی سینه، جریان خون و تشدید خستگی مفرط نیز موثر است. حالت نامناسب بدن به معنای آن است که بدن در حالت درست قرار ندارد و به برخی ماهیچه‌ها فشار بیشتری می‌آید، در حالی که عضلات دیگر بسیار شل و راحت هستند.

ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 09:38

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

چرا احتمال بروز کمر درد در دوران بارداری افزایش می یابد؟

کمر درد نیز مثل بسیاری از مشکلات شایع دوران بارداری، به دلایل مختلفی مثل دگرگونی‌های هورمونی و افزایش وزن و تغییر مرکز ثقل بدنی بوجود می‌آید و اکثر خانم‌های باردار آن را تجربه می‌کنند. اما اگر بدن خود را بهتر بشناسید و از آن مراقبت کنید، بارداری نباید باعث ایجاد کمر‌درد شدید شود.

چرا احتمال بروز کمر درد در دوران بارداری افزایش می یابد؟

ستون فقرات شما یک "سیستم پشتیبان" است که واقعاً هوشمندانه طراحی شده است. مثل عطف کتاب که تمامی صفحات را درکنار هم نگه می‌دارد، ستون فقرات نیز بدن ما را سَرپا نگه می‌دارد. هر ماهیچه‌ای بطور مستقیم یا غیر مستقیم به ستون فقرات وابسته است. زمانی‌که از دردِ کمر رنج می‌برید، بسیاری از قسمت‌های دیگر بدن نیز تاثیر می‌پذیرند و احساس خسته و کوفته بودن می‌کنید و تحمل درد برایتان مشکل‌تر خواهد بود. در چنین شرایطی زندگی دشوار‌تر و کمر درد چنان شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد که بی‌خیال همه چیز شده و فقط به دنبال راهی برای تسکین آن خواهید بود.
ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 09:38

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

گرفتگی عضلات پا در بارداری

درد ناشی از گرفتگی عضلات پا، برخی از بانوان باردار را رنج می دهد. از هر سه مادر باردار یک نفر در سه ماهه سوم بارداری - در حدود هفته بیست و هفتم - گرفتگی عضلات پا را تجربه می کنند. فشار ناشی از بزرگ شدن رحم می تواند عامل گرفتگی عضلات و بروز درد پا شود.

نرم شدن مفاصل لگن، آماده شدن برای زایمان، تغییرات وضعی بدن و زایمان به استخوان ها، عضلات و رباط ها فشار وارد کرده و زمینه بروز درد کمربند لگن(PGP) و مفصل ساکروایلیاک (SIJ) را فراهم می کنند.

توصیه ها

- پیروی کردن از رژیم غذایی سرشار از کلسیم ( شیر، کلم بروکلی، پنیر و ... )

- به پا کردن کفش های راحت

- پوشیدن جوراب واریس

- بالاتر قرار دادن پاها

- ورزش کردن

- دراز کردن پاها پیش از رفتن به تخت خواب

- پرهیز از به پشت خوابیدن از کند شدن جریان خون در اندام های تحتانی و بروز گرفتگی جلوگیری می کند.

- خم و راست کردن و کشیدن آرام انگشت های پاها

- ماساژ دادن ناحیه گرفته و دردناک با استفاده از بطری آب گرم پیچیده شده در حوله

- مراجعه کردن به پزشک در صورت بهبود نیافتن گرفتگی، قرمز و متورم شدن پاها

1398/08/19 09:44

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

بهبود پشت درد

نرمش های ساده کششی

* تعداد معدودی از بانوان، بارداری خود را بدون هیچ گونه کمر دردی پشت سر می‌گذارند. معمولا طی سه ماهه سوم، پیوند‌های متصل کننده رحم به ستون فقرات به واسطه افزایش وزن و بزرگ شدن شکم، تحت فشار قرار می‌گیرند و در نتیجه باعث بروز مشکلاتی در پشت شما می‌گردد.

گرچه ورزش و تمرینات کششی می‌تواند پشت درد را بهبود بخشد و از آن پیشگیری کند، موارد دیگری مثل وضعیت بدنی تان، شیوه‌ای که می‌نشینید، می‌ایستید، راه می‌روید، می‌خوابید یا رانندگی می‌کنید، در حفظ سلامت و آرامش‌ ناحیه کمرتان تاثیرگذار است. بارداری بخشی از زندگی است که هر ضعفی در ساختار بدن ‌تان را برجسته خواهد کرد. بسیاری توجه خاصی به ستون فقرات و نحوه نشستن و حالت بدنی خود ندارند، اما وقتی بدن‌شان از  بارداری تاثیر می‌پذیرد، مشکلات مربوط به کمر و پشت نمایان می‌گردد. 
بسیاری از ورزش‌هایی که تقویت ناحیه کمر انجام می شود، در حالت درازکش روی زمین صورت می‌گیرد، بنابراین اگر دچار ناراحتی یا سرگیجه شدید، می‌توانید برخی از آنان را در وضعیت نشسته یا ایستاده نیز انجام دهید.

ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 12:36

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

مراقبت از کمر

کاهش کمر درد و تقویت آن

* کمر درد یکی از نشانه های دوران بارداری است و معمولا پس از به دنیا آمدن نی نی نیز ناپدید نمی شود. تمرینات زیر در کاهش کمر درد و تقویت آن بسیار موثر است، همچنین بسیاری از ناراحتی های شما در آغاز مادر شدن را آرام می نماید.

با سر زدن به مطب متخصص تناسب اندام و کلاس های آمادگی زایمان و ماساژ با خانم های باردار زیادی روبرو می شوید. زیرا شل شدن مفاصل به دلیل تغییرات هورمونی، افزایش وزن و تغییر مرکز ثقل بدن در دوران بارداری باعث می شوند تا 2 میلیون خانم باردار در طول سال به ویژه بین ماه پنجم و هفتم دچار کمر درد شوند. زیرا در حالت طبیعی رحم در لگن قرار دارد و زمان بارداری ناگهان به طرف شکم حرکت می کند و این امر فشار زیادی به قسمت پایین کمر وارد می کند. ستون فقرات حالت نوسان پیدا کرده ( به یک سو متمایل می شود) و در وضعیت بدن و طرز ایستادن اختلال ایجاد می شود و مهره های کمر تحت فشار قرار می گیرند. خوشبختانه این ناراحتی پس از زایمان ( در طی دو هفته) کاهش می یابد، دوباره زمان بغل کردن و بلند کردن نی نی با وزن 3 تا 4.5کیلوگرم در حدود 50 بار در روز به طور ناگهانی بازمی گردد. 
شما می توانید از همین حالا کمر و ناحیه پشت را تقویت کنید. این تمرینات برای دوران بارداری کاملا ایمن هستند و نیاز شما به مصرف دارو را از بین می برند و با انجام آن ها  در طی 9 ماه بارداری و تا یک سالگی نوزاد  احساس راحتی و آرامش می کنید. قبل از شروع هرگونه برنامه ورزشی با پزشک خود مشورت نمایید. به یاد داشته باشید: خمیده و تنبل نباشید!

* تسکین درد!

خبرهای خوب برای مادران آینده که تمایلی به مصرف دارو ندارند: با انجام طب سوزنی در ناحیه گوش، کمر درد( قسمت پایین کمر) در خانم های باردار پس از گذشت یک هفته به طور چشمگیری کاهش می یابد.

ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 12:37

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

آرام کردن کمر درد

کاهش و پیشگیری از کمر درد

راه‌هایی زیادی برای کاهش کمردرد و پیشگیری از بروز آن وجود دارد. زمانیکه کمر آسیب ببیند، بخش‌های دیگر بدن  نیز تحت تاثیر قرار می‌‌‌‌گیرند. بعضی مواقع ممکن‌ است در ناحیه کمر ناراحتی و فشار احساس کنید. کنار آمدن با شرایط مختلف زندگی سخت است، ولی بهتر است در مورد دوران بارداریتان نگرانی نداشته باشید.
 در دوران بارداری زمینه ایجاد ناراحتی در کمر و پاها بیشتر می‌شود. در واقع رشد نی‌نی درون شما به ماهیچه‌های شکمی فشار وارد می‌کند. اگر این ماهیچه‌ها ضعیف باشند، انحنای شدیدی در ناحیه کمر ایجاد می‌‌شود و با بزرگ‌شدن سینه‌ها و فشار آنها به سمت جلو درد در ناحیه شانه‌ها نیز بسیار شایع می‌شود. از آنجائیکه در این دوران، قفسه سینه از سوی شانه و سینه تحت فشار قرار می‌گیرد، نفس‌کشیدن نیز سخت‌تر می‌شود. همچنین ضعیف بودن ماهیچه‌های کف لگن و پشت ران نیز در ایجاد کمردرد نقش مهمی دارند. ترشح هورمون‌ها در دوران بارداری بر رباط‌ها که نقش محافظت از استخوان‌ها و ماهیچه‌ها را برعهده دارند تاثیر گذاشته و باعث نرمی آنها می‌شوند. بهمین دلیل ممکن است در پاهایتان احساس سستی کنید. ضعیف بودن ماهیچه‌های شکمی نیز یکی دیگر از دلایل ایجاد کمردرد است. بر همین اساس در طول دوران بارداری حرکات و تمرینات لگن برای ماهیچه‌های شکم و ناحیه کمر بسیار مفید هستند. تمرینات زیر برای سه ماهه اول و دوم بارداری مناسب هستند. با این حال اگر هنگام دراز کشیدن به پشت احساس ناراحتی کردید، می‌توانید این حرکات را بصورت ایستاده انجام دهید.

* توجه داشته باشید که طول زمان انجام این تمرینات، زمانیکه به پشت دراز کشیده‌اید نباید بیش از 2 دقیقه باشد. اگر احساس ناراحتی کردید،‌ به پهلو چپ خوابیده و حرکات را انجام دهید.

ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 12:40

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

آرام ولی با قدرت


جلوگیری از پیچیدگی های دوران بارداری

کمر درد

همراه شدن اضافه وزن بارداری با ضعف ماهیچه‌ها، فشار زیادی بر ستون فقرات، دیسک، رباط‌ها و اعصاب وارد می‌کند. ایستادن با حالتی که کمر قوسی بیشتری داشته و لگن به سمت جلو متمایل باشد، شرایط را بدتر می‌کند. درحالیکه جمع کردن لگن و استخوان شرمگاهی به سمت داخل باعث کاهش فشار بر ستون فقرات شده و پشت شما کاملاً صاف و لگن در وضعیتی مناسب قرار می‌گیرد.

راه حـل

در وضعیت کاملاً طبیعی و پابرهنه بایستید. آیا وزن شما بر نوک پاها فشار می‌آورد؟ اگر این چنین است، باسن را کمی به سمت عقب متمایل کنید، تا وزن شما بر پاشنه پا وارد شود{مطابق تصویر}. بطوریکه قادر به حرکت دادن و بلند کردن انگشتان پاهای خود باشید. برای کاهش فشار بر لگن و قسمت پایین کمر، باسن خود را کمی به سمت عقب متمایل کنید.

ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 12:41

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

کمردرد در دوران بارداری
از آنجا که بدن شما خود را با رحم در حال رشد سازگار می کند ممکن است در ناحیه ی لگن دچار مقداری ناراحتی شوید...

1398/08/19 13:12

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

علت درد در ناحیه پا هنگام خواب در دوران بارداری چیست؟
پاسخ را در رادیو نی نی پلاس بشنوید!

1398/08/19 14:18

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

آیا کمردرد نشانه سقط است ؟
اینکه با شروع دردهای شکم و لگن نگران سلامتی جنین خود باشید طبیعی است، اما واقعا آیا کمردرد نشانه سقط است؟ متاسفانه سقط جنین، پدیده‌ای غم‌انگیز ولی معمول است و تقریبا 20 درصد از بارداری‌ها به سقط جنین ختم می‌شوند. این مشکل بیشتر در دوازده هفته اول بارداری رخ می‌دهد، شاید به همین دلیل باشد که بسیاری از بارداران تا شروع هفته دوازدهم، بارداری خود را از دیگران پنهان می‌کنند.
علت آن می‌تواند وجود مشکلاتی در رشد جنین یا جفتی که به خوبی در رحم جایگزین نشده‌ باشد که احتمالاَ ناشی از بسته نشدن دهانه رحم، شکل غیرمعمول رحم، مشکلات خونی، تولید آنتی‌بادی در بدن مادر، ناکارآمدی جفت، عفونت در مادر (مثل سرخجه)، دیابت کنترل نشده یا فشار خون بالا است.
علائم سقط جنین به نوع بارداری بستگی دارد. در بیشتر خانم‌ها سقط جنین علائمی مشابه قاعدگی شدید دارد که در آن انقباضات و خونریزی بیشتر از حد معمول است. برخی دیگر انقباضات مشابه درد زایمان را تجربه می‌کنند. اگر هر کدام از موارد زیر برایتان رخ داد بهتر است به پزشکتان مراجعه کنید:
• خونریزی واژینال یا لکه بینی
• درد یا فشار ثابت و شدید در قسمت تحتانی کمر
• انقباضات عضلانی
• تغییر در ترشحات واژن
در بیشتر موارد کمر درد خطری برای مادر و جنین ندارد، اما اگر درد بسیار شدیدی خصوصا در نواحی تحتانی کمر خود حس کردید که مانند انقباضات زایمانی است، لازم است برای بررسی سلامت جنین به متخصص مراجعه کنید.

"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 15:24

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

جلوگیری از کمر درد در بارداری با چند راهکار ساده
گرچه کمر درد یکی از عوارض شایع بارداری است اما به این معنی نیست که شما قطعاً به آن مبتلا خواهید شد. حتی اگر هم با کمردرد مواجه شدید راهکارهایی وجود دارد که بوسیله آنها می‌توانید از بروز آن در این دوران جلوگیری کنید یا از شدت آن بکاهید:
• کفش مناسب بپوشید؛ استفاده از کفش‌های طبی با پاشنه‌های مناسب تأثیر شگرفی در قرار گیری صحیح ستون فقرات در یک وضعیت مناسب و جلوگیری از کمر درد بارداری خواهد داشت. در این دوران لازم است کفش‌هایی با ارتفاع پاشنه مناسب بپوشید تا وزنتان به طور کامل توزیع شود.
• به صورت منظم ورزش کنید؛ انجام ورزش‌های مناسبِ دوران بارداری نه تنها مانع از افزایش وزن بیش از اندازه شده، بلکه با تقویت عضلات شکم، کمر و کف لگن، حمایت بهتر و مناسب‌تری از مفاصل به عمل میاورد و مانع از بروز کمردرد می‌شود. بنابراین برای جلوگیری از کمر درد در بارداری درصورتی که از نظر پزشکتان بلامانع است، هرچه سریع‌تر انجام ورزش‌های مخصوص دوران بارداری را آغاز کنید.
• از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید.
• اگر می‌خواهید چیزی را از روی زمین بردارید یا بلند کنید، زانوهای خود را خم کنید و کمر خود را صاف نگه دارید.
• برای چرخیدن به اطراف پاهای خود را حرکت دهید و هرگز از قسمت ستون فقرات خود نچرخید.
• برای انجام کارهای روزمره خود از سطوح متناسب با قد و قامت خود استفاده کنید تا نیاز به خم شدن نداشته باشید.
• سعی کنید از دو دست برای جابجا کردن بسته‌های خرید استفاده کنید، به شکلی که وزن  بسته‌ها بصورت متوازن به ستون فقراتتان منتقل شود.
• صاف بنشینید و تکیه گاه خوبی داشته باشید.
• به اندازه کافی استراحت کنید؛ به ویژه در ماه‌های آخر بارداری به این مسئله بیشتر توجه کنید.
• از تشک سفت و محکم استفاده کنید. اگر تشک شما نرم است، زیر آن تخته بگذارید، با این کار تشک سفت‌تر می‌شود. بعلاوه هنگام خواب از بالشت‌های بارداری استفاده کنید تا با تکیه دادن به آنها فشار کمتری به کمرتان وارد شود. اگر امکان تهیه بالشت بارداری برایتان وجود ندارد، استفاده از چند بالش معمولی در پشت کمر و یک کوسن کوچک بین زانوها می‌تواند بسیار کمک کننده باشد.

1398/08/26 15:35

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

کمردرد بارداری از کی شروع می‌شود و چه کسانی آن را تجربه می‌کنند؟
قبل از باردار شدن باید خودتان را از نظر جسمی و ذهنی برای تغییرات بزرگی که تا چند ماه آینده قرار است با آنها مواجه شوید آماده کنید، تغییراتی چون نوسانات هورمونی و عوارض آن. از جمله هورمون‌هایی که در این دوران در بدنتان ترشح می‌شود ریلاکسین است که شما را برای زایمان آمادهمی‌کند. یکی از عوارض ترشح #هورمون ریلاکسین، شل شدن رباط‌ها و پیوند میان مفاصل است که همین امر مادر را آسیب پذیرتر می‌کند. با بزرگتر شدن شکم، عضلات به ویژه در ناحیۀ پشت کشیدهمی‌شوند تا امکان تحمل وزن بیشتر بوجود بیاید، این کشش مضاعف موجب بروز درد در ناحیه کمر خواهد شد. اما این کمردرد بارداری از چه زمانی شروع می‌شود؟
درواقع قرار نیست همه مادران همه دردها و عوارض شدید دوران بارداری را تجربه کنند. شاید شما هرگز کمر درد را در این دوران تجربه نکنید، خصوصا اگر به نکات مراقبتی دوران #بارداری مثل ورزش‌های بارداری، طرز صحیح نشستن، ایستادن و خوابیدن ... توجه کنید.
اما عموماَ از زمانی که شکم مادر بزرگ و برجسته می‌شود، و وزن #مادر و #جنین بیشتر شود می‌توان انتظار کمر درد را داشت. این حالات معمولا در سه ماهه دوم بارداری شروع خواهد شد. اما اگر پیش از بارداری کمر درد داشتید، احتمالا کمر درد بارداری را در همان سه ماهه اول هم تجربه خواهید کرد.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/09/05 14:49

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

درد لگن در بارداری از کی شروع می‌شود و نشانه چیست
منظور از درد لگن،  درد در نواحی باسن، پشت و دردهای تیرکشنده در نشیمن‌گاه است. زمان دقیقی برای شروع درد لگن تعیین نشده است. در حقیقت هرچقدر که مادر به انتهای دوران بارداری نزدیک شود، شکمش برجسته‌تر شده و وزنش بیشتر می‌شود، احتمال بروز این عارضه هم بیشتر خواهد شد. اما همچنین این احتمال وجود دارد که در اوایل بارداری و وقتی هنوز کمتر از یک کیلو وزن اضافه کرده‌اید، دچار درد لگن شوید.
• سه ماهه اول: در این دوران رحم شما افزایش حجم قابل توجهی ندارد اما شروع تغییرات هورمونی سبب می‌شود مفاصل شل شده و درد لگن آغاز شود. بعلاوه انقباضاتی که در این زمان در درون رحم رخ می‌دهد هم ممکن است به صورت درد در نواحی پایینی کمر و لگن مادر حس شوند.
• سه ماهه دوم: معمولاً درد لگن از نیمه دومِ سه ماهه دوم شروع می‌شود، یعنی حدوداً از 20 هفتگی. در این زمان افزایش وزن شما به حدی رسیده که می‌تواند سبب ایجاد فشار بر روی مفاصل و لگن شود.
• سه ماهه سوم: در این زمان اغلب درد لگن نسبت به قبل شدیدتر می‌شود، چون شکم بزرگ و سنگین شده و درنتیجه فشار بیشتری به کمر و پاهای شما وارد می‌شود. مفاصل لگن و کمر در اثر ترشح مقدار بسیار زیاد هورمون پروژسترون و ریلکسین  شل می‌شوند تا بدن‌تان برای زایمان آماده شود. جنین در دو ماه آخر رشد حیرت انگیزی دارد، این مسأله فشار شدیدی روی ستون فقرات و مفصل ساکروایلیاک شما وارد می‌کند.
گرچه دردهای این چنینی در بارداری طبیعی محسوب می‌شوند، اما لازم است توجه کنید که درد شدید و تیر کشنده نباشند، دردهایی که در انجام فعالیت‌های معمول روزانه اختلال ایجاد می‌کنند و غیرقابل تحمل هستند، به هیچ وجه طبیعی نبوده و درصورت مشاهده آنها باید حتما به متخصص مراجعه کنید. اساساً، هرکاری که باعث نامتوازنی در ناحیه لگن شود، درد را بدتر می‌کند. بنابراین فعالیت‌هایی مثل چرخیدن در بستر یا بیرون آمدن از خودرو برای یک خانم باردار دشوار خواهد شد.
در نهایت منتظر شروع اینگونه دردها نباشید چون شاید هرگز به آن مبتلا نشوید، بر روی نقاط مثبت بارداری‌تان تمرکز کنید.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/09/20 15:22

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس


راهنمای خرید اسباب بازی نوزاد تا 6 ماهگی
در اولین ماه، بینایی نوزادتان هنوز درحال تکامل است و او قادر نیست، اطراف، اشیاء و چهره‌ها را به خوبی ببیند، بنابراین برای شروع کتاب‌هایی با طرح‌های ساده و با تضاد شدید رنگ‌ها را انتخاب کنید. کنار او دراز بکشید و کتاب را با صدای بلند بخوانید، بطوری که هنگام ورق زدن کتاب بتواند شما ببیند.
پخش موسیقی روشی عالی برای آرام و سرگرم کردن فرزندتان است. آهنگ های متفاوت را امتحان کنید؛ از لالایی‌های قدیمی تا آهنگ‌های جدید، سپس ببینید، چگونه فرزندتان چگونه به آنها پاسخ می‌دهد.

در سه ماهگی، نوزادتان از واکنش‌های خود بسیار هیجان زده می‌شود. کنار میز تعوض پوشک او آینه‌ای را بیاویزید یا هنگام خواباندن او روی شکمش، آینه‌ای پیش روی او قرار دهید. به این ترتیب ممکن است نی‌نی کوچولوی شما دوستی با خودش را آغاز کند!
یک اسباب بازی لمس کردنی، مثل چیزی که با فشار آوردن بر آن، می‌لرزد یا صدا در می‌آورد، می‌تواند فرزندتان را برای ساعت‌ها سرگرم کند. وقتی او صدایی از اسباب بازی می‌شنود، این صدا کمک می‌کند تا او بیشتر متوجه کاری شود که دستش در حال انجام آن است، بنابراین او بین علت و معلول رابطه برقرار می‌کند.

در شش ماهگی او سینه خیز رفتن را آغاز کرده است، کودک‌تان شروع به اکتشاف اطراف می کند. او نه تنها برای گرفتن اسباب بازی‌هایی که در دسترش قرار دارد حرکت را آغاز می کند، بلکه برای بررسی همه جانبه او آنرا به دهانش می برد. بنابراین مطمئن شوید که همگی اسباب بازی‌های او برای جویدن ایمن و پاکیزه است.  

در این سن بازی با قطعه‌های چوبی نیز بسیار معمول است. صرفاً به او نشان دهید که چگونه آنها را روی هم می‌گذارید و سپس آنرا بریزید به زودی او این کار را خواهد کرد.

اسباب بازی‌های محبوب فرزندتان در دسترس همه شما قرار دارد. فقط کافی است کابینت آشپزخانه خود را باز کنید و بگذارید او با قاشق‌های چوبی و کاسه‌های پلاستیکی سبک وزن بازی کند، سپس تماشا کنید که کوچولوی‌تان چگونه مشغول تدارک غذا می‌شود!
در این سن، فرزندتان به اسباب بازی یا پتوی محبوب خود وابسته می‌شود، چرا که این شی به او آرامش می‌دهد، برخی از اسباب بازی‌ها رفاه‌ و ایمنی بیشتری به همراه دارند پس از انتخاب اشیاء یا اسباب بازی هایی که دارای روبان، چشمان پلاستیکی یا هرچیزی است که او بتواند آنرا بکند و در دهانش بگذارد، پرهیز کنید.

1399/06/17 15:42