57 عضو
بلاگ ساخته شد
شش قدم تا کنترل هموروئید بارداری
هموروئید، توده ای از رگ های متورم و دردناک در انتهای روده بزرگ است که زخم می شود. عوامل بروز هموروئید عبارتند از: افزایش گردش خون و فشار جنین در حال رشد به واژن و مقعد
هموروئید معمولا چند هفته پس از تولد نوزاد از بین می رود.
روش های کنترل هموروئید در دوران بارداری:
پیشگیری کردن از بروز یبوست
یبوست می تواند عامل بروز یا تشدید هموروئید باشد.
تغذیه سالم
پیروی کردن از رژیم غذایی حاوی فیبر و نوشیدن آب فراوان از بروز یبوست و هموروئید جلوگیری می کند.
تغییر حالت بدن
دراز کشیدن به پهلو از وارد شدن فشار بیش از حد به اندام های لگن، محدود شدن جریان خون و منبسط شدن رگ های خونی جلوگیری می کند.
ماساژ
ماساژ دادن ناحیه متورم و دردناک با استفاده از پارچه نخی خیس شده درد را تسکین می دهد.
لباس مناسب
از به تن کردن شلوار و لباس زیر تنگ بپرهیزید.
کرم هموروئید
ناحیه متورم و دردناک را دست کم دو بار در روز به کرم هموروئیدکه توسط پزشک متخصص زنان و زایمان یا ماما تجویز شده آغشته کنید.
بارداری و سوزش معده
سوزش معده علی رغم این که برخی از نشانه هایش شبیه حمله قلبی یا بیماری قلبی است اما ارتباطی با آن ندارد
سوزش سر دل، نوعی سوزش مری است که توسط اسید معده ایجاد می شود و از جمله مشکلاتی است که بانوان باردار - به خصوص در سه ماهه سوم بارداری - از آن رنج می برند.
عامل ایجاد سوزش معده، تضعیف شدن اسفنکتر تحتانی مری است که وظیفه اش جلوگیری کردن از ورود اسید معده به مری است.
با بزرگ شدن رحم در دوران بارداری اسفنکتر تحتانی مری تضعیف و اسید معده وارد مری می شود که نتیجه اش سوزش معده است.
بروز گه گاه سوزش معده خطرناک نیست، اما سوزش معده مزمن می تواند مشکلات جدی - ورم معده، ریفلاکس معده به مری و ... - ایجاد کند. بیش از 50 درصد از بانوان باردار از سوزش معده رنج می برند.
علایم و نشانه های سوزش معده در دوران بارداری
علایم و نشانه های سوزش معده در دوران بارداری عبارتند از:
- احساس سوزش در پشت قفسه سینه، پس از مصرف مواد غذایی
- درد قفسه سینه، به خصوص پس از خم شدن، تاق باز خوابیدن یا غذا خوردن
- سوزش گلو
- آروغ زدن
- سرفه مزمن
- گرفتگی صد
- خس خس سینه و علایم و نشانه های شبیه آسم
سوزش سر معده در دوران بارداری؛ علل و درمان...
رفلاکس یا سوزش سر معده یکی از مشکلات شایع و ناگوار دوران بارداری است که اغلب ناراحتیهای بسیاری برای خانمهای باردار به همراه دارد. ولی چگونه و با چه ترفندهایی می توان این مشکل را برطرف کرد؟
غذای خود را در وعدههای کوچک میل کنید
در طول بارداری دریچه اسفنکتر که در ابتدای معده قرار دارد شل شده و باعث بازگشت محتویات اسیدی معده به مری میشود. برای پیشگیری از این احساس ناخوشایند راه حل سادهای وجود دارد: خوردن غذا در وعدههای غذایی کوچک تر. پس غذای خود را در وعدههای غذایی کمتر و دفعات بیشتر میل کرده و به یاد داشته باشید که برای تسهیل روند گوارش، غذای خود را به خوبی بجوید. بنابراین به سادگی و فقط با پرهیز از پرخوری میتوان تا حد بسیاری از بروز این مشکل جلوگیری کرد.
در حالت نیمه نشسته بخوابید
توصیه دیگر این است که بلافاصله پس از صرف غذا دراز نکشیده و علاوه بر آن غذای تان را نیز دیر هنگام میل نکنید. بهتر است آخرین وعده غذایی تان را حداقل دو ساعت پیش از رفتن به رختخواب صرف کنید، زیرا غذا پیش از حرکت به سوی روده به مدت دو ساعت در معده مانده و در آنجا هضم میشود. برای پیشگیری از سوزش سر دل و یا تسکین آن در هنگام خواب، با قرار دادن چند بالش اضافه در رختخواب سر و شانههای خود را بالا نگه دارید. قرار گرفتن در حالت نیمه نشسته باعث میشود مجرای گوارشی شما در وضعیت مطلوب تری قرار بگیرد.
از خوردن غذاهای چرب، سرخ شده و تند پرهیز کنید
از خوردن غذاهای چرب پرهیز کنید: خوردن غذاهایی نظیر خامه، سس مایونز، آووکادو، چیپس سیب زمینی و پنیرهای خامهای را حداقل برای مدتی فراموش کنید. همچنین از مصرف غذاهای تند و سرخ شده که دیرهضم بوده و باعث تحریک مری میشوند نیز صرف نظر کنید.
از خوردن شیرینیجات خودداری کنید
ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"
فرو نشاندن حالت تهوع در دوران بارداری!
از هر پنج بانوی باردار چهار نفر از تهوع صبحگاهی رنج می برند. با روش های تسکین بخشیدن به آن آشنا شوید.
البته، هیچ *** احساس تهوع را دوست ندارد، چه پس از سواری بر چرخفلک باشد یا در پی مسمویت غذایی یا کارهای ممنوعه. اما برای بانویی باردار که مدام دچار تهوع صبحگاهی میشود، کار سخت تر خواهد شد. زیرا علاوه بر ناراحتی فیزیکی از نظر احساسی نیز احساس خوبی ندارید و نگرانید که آیا فرزند در حال رشدتان به اندازه کافی مواد مغذی دریافت میکند یا خیر.
اکثر بانوانی که تهوع صبحگاهی دارند، نباید نگران باشند، زیرا طی دوره بارداری، فرزندتان به اندازه کافی مواد مغذی دریافت خواهد کرد. اما، هوشیارانه است که به دنبال راهی باشید که بتوانید برای احساسی بهتر و عملکردی مطلوب به خودتان کمک کنید.
ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"
تسکین حالت تهوع در دوران بارداری!
بارداري حساسترين دوره زندگي است و تغييرات گوناگونی در بدن به وجود می آورد. برخي عوارض خاص اين دوره می باشند. يكي از عوارض شايع دوران بارداري تهوع و استفراغ است.
این حالت در نیمه اول حاملگی (با شدت های مختلف) معمولا بین اولین یا دومین موعد قاعدگی عقب افتاده (حدودا هفته 6-5) شروع شده و تا هفته 16-14 ادامه می یابد. تهوع در 50 الی 90 درصد حاملگی ها و استفراغ در 25 الی 55 درصد آنها رخ می دهد که در حوالی هفته نهم شدیدتر شده و در 50 درصد زنان تا هفته چهاردهم و در 90 درصد آنها تا هفته بیست و دوم بهبود می یابند. در 15 الی 20 درصد زنان تا سه ماهه سوم و در 5 درصد آنها تا زمان زایمان نیز ادامه می یابد در زیر به شرح آن می پردازیم.
فرم خفیف تا متوسط
علائم
در این فرم تهوع و یا استفراغ، صبح ها شدیدتر است، ولی در 80 درصد موارد در تمام طول روز ادامه دارد.
درمان
در این فرم درمان به ندرت منجر به بهبودی کامل می شود ولی می تواند شدت علائم را کاهش دهد. خوردن غذای کم چربی، پروتئینی و کربوهیدرات ها به مقدار کم و در فواصل متعدد موثراست، همچنین نوشیدن نوشابه های ساده و خنک و مایعات کربنات دار مثل: لیموناد و زنجبیل و بو کردن لیموی تازه، نعنا و پونه نیز موثر است.
پیشگیری
اجتناب از عوامل تشدید کننده از جمله غذاهای ادویه دار، سر و صدا، رایحه موادی نظیر عطریات، سیگار، قهوه، مواد شیمیایی، غذاهای بودار، اتاق تنگ و خفه، گرما و خشکی هوا و حرکات بدنی و چشمی (نظیر رانندگی و نورهای لرزان)، خستگی و دراز کشیدن پس از خوردن غذا و تغییر وضعیت ناگهانی که علائم را تشدید می کند تاثیر گذار است. مسواک زدن دندان ها پس از غذا نیز از بروز علایم پیشگیری می کند.
ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"
آشنایی با حالت تهوع و روش درمان اش در دوران بارداری
حالت تهوع و استفراغ حدود 50 تا 90 درصد از بانوان باردار را در سه ماهه اول بارداری شان آزار می دهد. در اکثر موارد این مشکل در هفته هفدهم بارداری از میان می رود و تاثیر منفی بر مادر و جنین نمی گذارد.
علم پزشکی تاکنون علت دقیق بروز این حالت را شناسایی نکرده است. برخی از پزشکان باور دارند بروز تهوع صبحگاهی در سه ماهه اول بارداری تحت تاثیر افزایش هورمون پروژسترون پدیدار می شود. اگر موضوع از این قرار باشد، هر چه حالت تهوع شدید تر باشد، بارداری پایدارتری خواهید داشت، چرا که هورمون پروژسترون ضخامت و سلامت لایه های رحمی را حفظ می کند. گر چه چنین موضوعی به این معنا نیست که اگر دچار تهوع صبگاهی نمی شوید، بارداری ناپایداری را تجربه خواهید کرد. زیرا بسیاری از بانوان خوشبختی که به طور کل دچار حالت تهوع نمی شوند نیز بدون مشکل این دوران را سپری می کنند. متخصصین حدس می زنند حالت تهوع تا زمانی ادامه می یابد که جفت مسئولیت ساخت پروژسترون را به عهده گیرد که تقریبا تا انتهای سه ماهه اول است.
درمان
پزشکان معتقدند، بانوان باید از مواد غذایی که باعث تشدیدحالت تهوع می شود، بپرهیزند و از رایحه هایی که آغازگر حالت تهوع است دوری جویند. عوامل دیگر آغاز گر حالت تهوع عبارتند از: حرکت، صدا، نور های شَدید و شرایط آب و هوایی نامساعد
در گذشته ریشه گیاه زنجبیل برای درمان حالت تهوع ایجاد شده به وسیله حرکت پیاپی، استفاده می شد. امروزه نیز پژوهشهای متعدد تاثیر زنجبیل در درمان حالت تهوع بارداری را تایید می کند. استفاده از بیسکویتهای کراکر خشک نیز برای مدیریت حالت تهوع، پیشنهاد می شود، ولی آنان ارزش تغذیه ای ویژهای ندارند.
ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"
ويار چيست و به چه دلیل یا علت ویار بارداری به وجود می آید؟
آیا ویار بارداری نشان دهنده نیاز بدن مادر به مواد غذایی خاص است؟ آیا این بدنتان است که میگوید به چه چیزی احتیاج دارید و از چه چیزی دوری کنید؟
ظاهرا نمی دانید چرا جوجه کبابی که تا دیروز عاشق آن بودهاید، اکنون باعث حالت تهوع شما میشود و یا چرا از خوردن بستنی سیر نمیشوید. نگران نباشید، علت ویار بارداری کاملاً عادی هستند، زیرا جریان هورمونی در بدن شما بسیار خروشان است. ویارهای بارداری عجیب و غریباند و توجیهناپذیر، اما اگر شما هم مثل بسیاری از مادران باردار ویار کاسهای پُر از بستنی کردهاید، زمان آن فرا رسیده که به بررسی دوباره معنای این ویارها بپردازید. زیرا همیشه نباید تسلیم شوید و باید جایگزینی مناسبی برای بعضی از ویارهای ممنوعه پیدا کنید.
آیا ویارهای بارداری واقعی هستند؟
طبق نظر متخصصین تغذیه، بعضی از بانوان اعتقاد دارند که میل به خوردن ترشیها و شیرینی ها، زاییدهی تصورات بانوان باردار است، ولی آنان اشتباه میکنند. در دوران بارداری، ویار بعضی از خوراکیها و بیزاری از برخی دیگر کاملاً حقیقی هستند. این تمایلات، تجربه جدید و نیرومندی هستند که برای غذای خاصی اشتیاق و برای برخی غذاها بیمیلی بوجود میآورد. خوراکیهایی که معمولاً در این دوران نسبت به آنها بیمیل میشوید عبارتند از، قهوه و دیگر نوشیدنیهای حاوی قهوه، گوشت و الکل. همچنین ممکن است نسبت به خوردن خوراکیهایی مثل شیرینیها، لبنیات و خوراکیهایی که تهیه آنها آسان و سریع است، میل و اشتیاق چند برابری داشته باشید.
ادامه مطلب:
"لینک قابل نمایش نیست"
حالت تهوع در اوایل بارداری
حالت تهوع و استفراغ از علایم شایع دوران بارداری هستند، حالت تهوع صبحگاهی متاسفانه فقط صبحها رخ نمی دهد و ممکن است در هر زمانی از بیست و چهار ساعت شبانه روز اتفاق بیفتد
ویار
تمام بانوان در دوران بارداری دچار ویار نمی شوند، برخی خوراکی ها برای جنین مفید نیستند از اینرو بدن شما آن را پس می زند و یا در صورت کمبود آن مواد بدن در حالت ویار قرار گرفته تا شما مجبور به مصرف آنها بکند
استفراغ های مکرر میتوانند بر روی دندان ها تاثیر بگذارند!
1398/08/19 13:17ویار بارداری!
خوردن بعضی خوراکی ها در دوران بارداری و هنگام ویار مادر ممنوع است که مادر باردار باید از مصرف این خوردنیها در این دوران پرهیز کند، ویارهای ممنوعه را در این ویدیو میتوانید مشاهده کنید.
راههای کاهش تهوع دوران بارداری
خانم مریم رضاخان کارشناس مامایی و کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در این ویدیو راهکارهای عملی و توصیههای غذایی برای کاهش حالت تهوع دوران بارداری ارایه می کنند که رعایت آنها موجب میشود تا حد زیادی این مشکل در دوران بارداری کاهش یابد.
درمورد تهوع بارداری چه میدانید
85 درصد مادران تهوع صبحگاهی را تجربه میکنند. نام این عارضه به تنهایی بیانگر سختی آن برای مادران خصوصا در ماههای اول بارداری است. خوشبختانه بیشتر بانوان تا پایان سهماهه اول از این شرایط خارج میشوند. اما برای عدهای دیگر ادامهدار است.
آیا تهوع و استفراغ دوران بارداری نشانه خوبی است؟
نتیجه تحقیقات انجام شده نشان میدهد که این نشانهها احتمال خطر از دست رفتن بارداری را 50 تا 70 درصد کاهش میدهند: "بین تهوع و استفراغ و کاهش ریسک سقط جنین ارتباط قابل توجهی وجود دارد".
تهوع بارداری و هوش جنین
شاید دانستن رابطه تهوع بارداری و هوش جنین برایتان جالب باشد. یک تحقیق کانادایی ادعا میکند، مادرانی که دچار حالت تهوع در بارداری میشوند احتمالا نوزادان باهوشتری بدنیا میآورند. احتمالا بعد از خواندن این جمله احساس بهتری نسبت به تهوع صبحگاهیتان خواهید داشت.
آیا نداشتن تهوع در بارداری خطرناک است؟
بارداری بدون تهوع صبحگاهی هم کاملا طبیعی است. درواقع نشانه خوششانس بودن شما و گریختن از این فاز است. گرچه حالت تهوع در بارداری خطر سقط جنین را کاهش میدهد، اما به این معنی نیست که نداشتن حالت تهوع در بارداری خطرناک است.
حالت تهوع در بارداری چه زمانی شروع می شود؟
زمان شروع تهوع بارداری به طور دقیق قابل پیش بینی نیست، اما احتمالا بین هفتههای چهارم و ششم، یعنی سهماهه اول بیشتر است. حدود دو ماهگی، اوج حالت تهوع بارداری است و احتمالا بین هفتههای دوازدهم و هجدهم کاهش مییابد. گاهاَ ممکن است چند هفته یا چند ماه طول بکشد و یا تا آخر بارداری ادامه داشته باشد. اگر شدت یابد میتواند منجر به استفراغ شدید شده و حتی نیاز به بستری داشته باشد.
در نهایت داشتن تهوع در بارداری بطور خاص سه ماهه اول کاملا طبیعی است.
"لینک قابل نمایش نیست"
تهوع بارداری چیست و چه ارتباطی با جنسیت جنین دارد
حالت تهوع یکی از عارضههای رایج دوران بارداری است که شدت آن در مادران مختلف متفاوت است. بسیاری از مادران گمان میکنند حالت تهوع بارداری و جنسیت جنین با یکدیگر مرتبطند.
اکثر بانوان باردار یعنی بین 70 تا 80 درصد آنها در اوایل بارداری دچار حالت تهوع یا حتی استفراغ میشوند که اوایل صبح معمولتر است، اما ممکن است در تمام اوقات روز و شب مادر را گرفتار کند. این حالت معمولاً حدود دوازده تا شانزده هفتگی بارداری یعنی انتهای سه ماهه اول بهتر میشود. البته ممکن است تمام نه ماه بارداری هم ادامه پیدا کند.
طبق نظریهها، نوسانات شدید و غیرمعمولهورمونی در بارداری باعث تحریک مرکز استفراغ در مغز میشود.
معمولا بدین شکل است که واقعاً استفراغ نمیکنید، اما همیشه احساس ناخوشایند "تهوع" دارید. حتی فکر غذا یا برخی از بوها و ... به راحتی حالتان را به هم میزنند. این حس تهوع دائمی تمرکز بر هر چیز دیگری را دشوار میکند. خوردن بیسکویت، معمولاً به سرعت و به شکل چشمگیری احساس بهتری ایجاد خواهد کرد.
گاهی فقط مسواک زدن دندان باعث استفراغ شما میشود. در این صورت، بهتر است صبحگاهها از دهانشویه بدون الکل استفاده کنید و دیرتر مسواک بزنید.
علت اصلی حالت تهوع در بارداری مربوط به تغییرات هورمونی است. بعد از لانه گزینی جفت، هورمونی به نام βhCG تولید و ترشح میشود که منجر به تداوم بارداری شده و با ورودش به خون بروز حالت تهوع در برخی مادران آغاز میشود.
گذشتگان معتقد بودند اگر مادر دچار تهوع شدید صبحگاهی باشد و یا در طی روز از تهوع شدید رنج ببرد احتمال دختر بودن جنین بیشتر است. اما لازم به ذکر است که تاکنون هیچ تحقیق علمی ارتباط بین حالت تهوع بارداری و جنسیت جنین را تایید نکرده است. پس بهتر است برای اطمینان بیشتر از روشهای استاندارد تعیین جنسیت استفاده کنید.
یبوست بارداری و روشهای ساده درمان آن
جذب مواد مغذی همیشه نقش بسیار مهمی در تامین انرژی و بهبود عملکرد بدن ما دارد. ولی در دوران بارداری همزمان با رشد جنین، بدن شما به سرعت تغییر میکند و این تغییرات میتواند با مشکلات گوارشی مانند یبوست، گاز معده و سوزش معده همراه باشد. البته افزایش وزن طبیعی مادر هم فشار مضاعفی به دستگاه گوارش وارد میکند.
بر اساس یافتههای مطالعات جدید زمانی مادر به یبوست مبتلا میشود که سه بار یا کمتر از سه بار در هفته دفع داشته باشد. ترشح هورمونها روی عملکرد دستگاه گوارشی تاثیر گذاشته و حرکات روده را کمتر میکنند. در چنین شرایطی حرکت روده ممکن است دردناک و سخت باشد و شکم شما ورم کند.
همچنین مصرف ویتامینهای بارداری که باعث افزایش میزان آهن خون میشوند هم ممکن است منجر به یبوست شود.
تغییر در رژیم غذایی موثرترین و بیخطرترین روش درمان یبوست بارداری است. با مصرف فیبر طبیعی میتوان از بروز یبوست پیشگیری کرد. طبق توصیه آکادمی آمریکایی پزشکان خانواده، مادران باردار باید روزانه بین 20 تا 30 گرم فیبر طبیعی مصرف کنند. گیاهان منابع بسیار خوبی برای تامین فیبر هستند. بنابراین به اندازه کافی از گیاهان گوناگون و محصولات آنها مانند غلات کامل، انواع لوبیا و حبوبات مصرف کنید. بعلاوه:
• به اندازه کافی آب بنوشید. (نکته: نوشیدنیهای شیرین یبوست را بیشتر میکنند)
• ورزش منظم به حرکت رودهها کمک میکند.
آخرین توصیه پزشک تجویز ملین یا مکمل فیبر برای نرمتر و راحتتر شدن حرکات روده است. هرگز آنها را بدون توصیه پزشک مصرف نکنید. اسهال از عوارض جانبی مصرف این محصولات است که در دوران بارداری بسیار خطرناک است.
در ادامه بیشتر بخوانید: "لینک قابل نمایش نیست"
اسهال در ماه آخر بارداری خطرناک است؟ درمان و توصیه های غذایی
اگر به ماه اخر بارداری رسیده اید، تبریک می گوییم که تقریبا این دوران پر فراز و نشیب را پشت سر گذاشته و به زودی فرشته کوچکتان را در آغوش خواهید گرفت. در این میان برخی مشکلات همچون اسهال در ماه آخر بارداری و دشواری های ناشی از آن می تواند گذر زمان در این هفته های پایانی را آهسته کند. اگر می خواهید بدانید که آیا اسهال در ماه آخر بارداری خطرناک است یا نه و نیز علت اسهال در ماه نهم بارداری چیست، تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
اسهال در ماه آخر بارداری
معمولاً هرقدر به زمان زایمان نزدیک تر می شوید، دفعات ابتلا به اسهال بیشتر می شود. بنابراین در هفته های پایانی، اسهال می تواند نشانه ای باشد تا به شما یاد آوری کند که به زودی فرشته ی کوچکی که در شکم دارید را در آغوش خواهید گرفت.
در واقع هرقدر به زمان زایمان نزدیک تر می شوید، مقدار هورمون پروژسترون و ریلکسین در بدن شما افزایش می یابد. این دو هورمون با شل کردن مفاصل و رباط ها، لگن شما را برای نزول جنین و خروج نهایی آن آماده خواهند کرد. این هورمون های شل کننده علاوه بر نقاط مذکور، بر عضلات صاف دیواره لوله گوارش شما نیز تاثیر می گذارد به همین سبب ممکن است که اسهال در ماه آخر بارداری به شدت شما را آزار دهد.
آیا اسهال در ماه آخر بارداری خطرناک است؟
اغلب اوقات ابتلا به اسهال نشانه ی خطرناکی نیست، اما اگر اسهال شما با مواردی نظیر اسهال، استفراغ، حالت تهوع شدید، نفخ شدید و معده درد همراه شد، باید موضوع را با پزشک متخصص درمیان بگذارید.
آیا ممکن است که اسهال سبب سقط شود؟
ابتلا به اسهال معمولاً سبب درد های شکمی می شود. حرکات روده ها در این زمان معمولاً به شدت دردناک است. برای یک مادر باردار هرگونه دردی خصوصاً در نواحی شکم و کمر می تواند نگران کننده باشد. لازم است متذکر شویم که دردهای شکمی که در طی اسهال تجربه می کنید ناشی از حرکات روده ها است، اما دردهای شکمی در هنگام سقط ناشی از انقباضات رحم است. بنابراین گرچه ممکن است که شما هر دو درد را به یک شکل حس کنید اما منشأ هر یک متفاوت بوده و دردهای ناشی از اسهال به هیچ وجه منجر به سقط نخواهند شد. اما به هرحال باید از نشستن طولانی مدت خصوصاً در توالت های ایرانی و زور زدن شدید و طولانی پرهیز کنید.
به یاد داشته باشید که اسهال یکی از نشانه های سقط است اما سبب آن نمی شود
ادامه در پست بعد...
"لینک قابل نمایش نیست"
روش های درمان اسهال در ماه آخر بارداری چیست؟
یکی از راه های درمان اسهال در این دوران، دقت کردن بر روی چیزهایی است که در شبانه روز می خورید. باید مواد غذایی که به صورت روزمره مصرف می کنید، سبب تحریک معده تان نشوند. برای مثال مصرف مواد غذایی زیر را محدود کنید:
• آلو
• غذاهای چرب و سرخ شده
• غذا های تند
• شیر
• مواد غذایی حاوی جوش شیرین
البته لازم به ذکر است که مصرف این مواد درصورتی باید محدود شوند که سبب تحریک دستگاه گوارشتان می شوند، اگر گمان می کنید که هر یک از آن ها تاثیری در بروز اسهال ندارد، مصرف آن را محدود نکنید.
یک راه دیگر برای درمان اسهال در ماه آخر بارداری، مصرف کردن غذاهای ضد اسهال است مانند:
• سیب زمینی
• هویج
• موز
• دانه ها
• برنج
• نان تست
"لینک قابل نمایش نیست"
57 عضو
این بخش در حال طراحی می باشد