آرایش پوست و مو در بارداری

22 عضو

بلاگ ساخته شد

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

آیا مصرف کرم های ضد آفتاب در دوران بارداری غیر مجاز است؟ توضیحات خانم دکتر لیلا اصغری جراح متخصص زنان و نازایی را در این ویدیو میتوانید مشاهده کنید.

1398/08/19 11:11

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

هفت قدم تا حفظ سلامت پوست و موی بارداران

دوره بارداری، دوره ای است که در آن سلامت پوست و موها با توجه به تغییرات جسمی، روحی و هورمونی به شدت شکننده است. در این نوشتار با روش های حفظ تندرستی پوست و مو دردوران بارداری آشنا می شوید.

پوست: خارش

افزایش نوسانات هورمونی، دمای بدن و جریان خون در دوران بارداری از جمله عوامل اصلی سوزش و خارش پوست هستند. برای کنترل و تسکین سوزش و خارش پوست باید از محصولات بهداشتی ملایم تر و درمان های گیاهی استفاده کرد. بالافاصله پس از بروز سوزش و خارش شدید به پزشک مراجعه کنید تا از سلامت کبد تان مطمئن شوید.

پوست: جوش ها

عامل اصلی جوش و کهیر زدن در نقاط مختلف بدن - پاها، بازوها، زیر سینه ها، زیر بغل ها و ... - در دوران بارداری، تغییرات شدید هورمونی است. خبر خوب این است که بالافاصله پس ازتولد نوزاد جوش ها و کهیرها از میان می روند.

ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 11:34

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس


استفاده از رنگ طبیعی حنا در بارداری خطرناک است؟

همه چیز بستگی به نوع حنا دارد. پیش از هر چیز اگر قصد دارید از حنا به عنوان خالکوبی یا تاتو موقت بر روی پوست تان استفاده کنید ابتدا باید از طبیعی بودن آن مطمئن شوید. استفاده از حنا یکی از سنت‌های رایج در کشورهای عربی است.
حنای طبیعی از درختچه‌ ای به همین نام به دست می‌آید. حنا یک رنگ موی طبیعی بوده و عوارض رنگ موهای شیمیایی را ندارد. بنابراین می‌ توان آن را با خیال راحت در دوران بارداری بر روی پوست یا مو قرار داد. رنگ حاصل از حنای طبیعی قهوه‌ای و کاملا بی‌ خطر است و استفاده از آن به عنوان جایگزینی مناسب برای رنگ‌ ها و محصولات شیمیایی به خانم ‌های باردار توصیه می ‌شود. رنگ حنا در مقایسه با سایر رنگ ‌های طبیعی، ماندگاری بیشتری دارد ضمن این که با استفاده از آن می‌ توان طیفی از رنگ های متفاوت ایجاد کرد.

برای انجام خالکوبی یا تاتوی موقت معمولا حنای طبیعی با آب لیمو و روغن‌ های گیاهی مخلوط می ‌شود. به همین دلیل پیش از استفاده حتما باید از بی ‌ضرر بودن این روغن‌ها برای دورانبارداری اطمینان حاصل کنید. رنگ دهی خمیر حنا بر روی پوست زمان بر است. پس از برداشتن خمیر اثر طرح‌ نارنجی و سپس قهوه ‌ای رنگ می شود. آثار این خالکوبی تقریبا سه هفته می ماند.

حنای سیاه حاوی ماده ای شیمیایی به نام " پارافنیلن دیامین " است. این ماده ممکن است موجب بروز دراماتیت تماسی یا حساسیت شدید شود. استفاده از این نوع حنا برای سلامتی بسیار مضر است.
ادامه در لینک زیر:

"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 11:42

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

پرسش و پاسخ در مورد حفظ زیبایی در بارداری

چه لوازم آرایشی در بارداری مضر است؟
آیا می توان برای اپیلاسیون در بارداری از موم استفاده کرد؟
آیا انجام مانیکور یا پدیکور در بارداری ضرر دارد؟
برای مطالعه این مقاله به لینک زیر مراجعه کنید
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 11:43

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

همه چیز درباره رنگ کردن موها در دوران بارداری!

متاسفانه تاکنون محققان جواب روشنی برای این سوال نیافته اند. پزشکان باور دارند میزان ناچیزی از رنگ مو توسط پوستجذب می شود و احتمال آسیب دیدن جنین کم است. یافته های دانشمندانی که رنگ موها را بر روی حیوانات آزمایش کرده اند نشان می دهد، افزایش 100 درصدی مواد شیمیایی رنگ موها نیز تغییر چشمگیری در رشد جنین ایجاد نمی کند. با این وجود، استفاده از های‌لایت، لولایت یا سایه رنگ، تماس پوست سر و مواد شیمیایی را به حداقل می رساند.

استنشاق بخار تبخیر شده رنگ مو خطرناک است؟

استنشاق بخار تبخیر شده رنگ مو که حاوی ماده شیمیایی امونیوم است برای بانوان، به خصوص زنان باردار، ناخوشایند است. پیش از مراجعه به آرایشگاه از فعالیت دستگاه تهویه هوایش مطلع شوید و حتی المکان از رنگ های عاری از ماده شیمیایی آمونیم استفاده کنید.

خطرات استفاده از محصولات تقویت کننده چیست؟

نتایج بررسی های محققان مرکز پژوهشی OTIS نشان می دهند، مصرف مواد صاف کننده موی شیمیایی تاثیری بر کم وزنی نوزاد یا زایمان زودرس نمی گذارند اما میزان اندکی از آن از طریق پوست جذب بدن می شوند.

استفاده از حنا و رنگ‌ های موی گیاهی خطرناک است؟

در دوران بارداری رنگ‌ های گیاهی و حنا جایگزین مناسبی برای رنگ موهای شیمیایی هستند. پیش از خرید رنگ های طبیعی و گیاهی، ترکیبات شان را که روی بسته بندی حک شده را بخوانید. چون در تولید برخی از این گونه محصولات از مواد شیمیایی استفاده می شود.

توصیه هایی برای رنگ کردن مو در دوران بارداری

- در صورت امکان، رنگ کردن موها را تا سه ماهه دوم بارداری به تعویق بیندازید.

- آرایشگاه هایی را انتخاب کنید که هوا به خوبی در آنها تهویه می شود.

- از رنگ هایی استفاده کنید که فاقد ماده شیمیایی آمونیوم است.

- رنگ موی حنای خالص را بخرید.

- پس از رنگ کردن مو در خانه، موی تان را در زمان تعیین شده بشویید.

- از شست و شوی کامل سرتان اطمینان حاصل کنید.

- در صورت امکان، فواصل زیادی میان رنگ کردن موهای‌ تان ایجاد کنید.

1398/08/19 11:52

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

شش راه طبیعی مراقبت از پوست در دوران بارداری!

برای داشتن پوستی شاداب و زیبا در دوران بارداری مجبور به پرداخت پول زیاد برای خرید کرم‌ های مخصوص سلامتی پوست نیستید. راه‌ های زیادی وجود دارد که به كمك آنها مي ‌توانيد از پوست تان مراقبت کنید.

1- عسل، برای پوست‌های چرب و لکه ‌دار - خواص ضد میکروبی اش از رشد برخی از باکتری ‌ها بر روی پوست جلوگیری می‌کند - عالی است. این ماده غذایی را روی صورت تان بمالید و پس از 15 دقیقه با آب ولرم بشویید.

2- روغن زیتون، ماده مرطوب‌ کننده‌ بسیار خوبی است. روغن زیتون سرشار از پلی ‌فنل‌ و آنتی ‌اکسیدان است و با گسترش رادیکال های آزاد که از جمله عوامل بروز ضایعات پوستی و سرطان هستند که در نتیجه قرار گرفتن در معرض نور آفتاب، نوشیدن الکل و دود کردن سیگار ایجاد می شوند مقابله می کند. این ماده غذایی را به موها و دست های تان بمالید و پس از پنج دقیقه با آب ولرم شست و شو دهید.

3- زرده تخم مرغ، حاوی ویتامین های  آ، ای، دی، اسیدهای آمینه ضروری، مواد معدنی و ریز ذرات مفید است. زرده تخم مرغ را به خوبی زده و پوست صورت تان را با کمک پنبه به این ماده غذایی آغشته کنید. پس از گذشت 15 دقیقه صورت تان را با آب گرم بشویید.

4- آب لیمو، منبع عالی اسیدهای آلفا هیدروکسی است. عصاره یک لیموی تازه را بگیرید و به صورت تان بمالید و پس از 10 دقیقه صورت تان را با آب سرد بشویید.

5- آووکادوها، حاوی ویتامین ها و آنزیم ‌های بسیاری است و باعث زیبا شدن پوست بدن می شود. آووکادو را پوست کنده و به صورت تان بمالید و پس از گذشت 15 دقیقه صورت تان را بشویید.

6- موز، سرشار از پتاسیم و مرطوب‌ کننده پوست است. موز را له کرده و پوست صورت و گردن تان را به آن آغشته کنید. پس از گذشت 10 دقیقه صورت و گردن تان را بشویید.

1398/08/19 11:53

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

توصیه های مفید برای حفظ زیبایی در دوران بارداری!

برای حفظ سلامتی و بارداری بدون خطر، پزشکان معتقدند موی تان را در طول دوران بارداری - به خصوص در سه ماهه اول - رنگ نکنید. دکتر جانت گراف، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه نیویورک می گوید:" رنگ مو می تواند از طریق پوست سر جذب شود و تاثیر منفی بر رشد جنین بگذارد. به جای استفاده از رنگ موی شیمیایی می توان از رنگ های طبیعی - حنا و ... - استفاده کرد. "

موی سر

برای حفظ سلامتی و بارداری بدون خطر، پزشکان معتقدند موی تان را در طول دوران بارداری - به خصوص در سه ماهه اول - رنگ نکنید. دکتر جانت گراف، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه نیویورک می گوید:" رنگ مو می تواند از طریق پوست سر جذب شود و تاثیر منفی بر رشد جنین بگذارد. به جای استفاده از رنگ موی شیمیایی می توان از رنگ های طبیعی - حنا و ... - استفاده کرد. "

صورت

بانوان باردار باید در طول دوران بارداری مصرف لوازم آرایش را به حداقل برسانند. داروهای از میان برنده آکنه حاوی موادی هستند که ممکن است در روند رشد و نمو جنین اخلال ایجاد کنند. از مصرف کرم های موضعی که حاوی ویتامین آ و داروهای خوراکی - تتراسایکلین - و کرم هایی که بدون نسخه پزشک به فروش می رسند خودداری کنید.

ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 11:53

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

تبدیل مواد غذایی به ماسک براق کننده پوست در دوران بارداری!

روش تهیه

یک دوم انبه را پوست کنده و هسته اش را درآورید. ( حاوی ویتامین ث )

یک چهارم پیمانه توت فرنگی را به خوبی بشویید. ( سرشار از آنتی اکسیدان )

دو قاشق غذا خوری جوانه گندم ( لایه بردار ملایم )

یک دوم گوجه فرنگی پوست کنده ( کوچک کردن منافذ پوست )

یک چهارم پیمانه ماست ( پاک و مرطوب کننده )

توت فرنگی، انبه و گوجه فرنگی را با استفاده از مخلوط کن به صورت پوره درآوردید. مخلوط تهیه شده را در ظرف مناسب ریخته و جوانه گندم و ماست را به آن اضافه کرده و ترکیب کنید. پوست صورت را 10 تا 15 دقیقه به این ترکیب آغشته کنید و سپس با آب گرم شسته و با دستمال خشک کنید.

نکته

- در صورت به روز حساسیت استفاده از ماسک را متوقف کنید.

راهنمایی

طرز تهیه این ماسک را با دوستان تان در میان بگذارید. این ماسک را می توانید دو روز در یخچال نگه دارید.

1398/08/19 11:53

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

پرسش و پاسخ در مورد حفظ زیبایی در بارداری

- پیش از هر گونه آرایش و پیرایش با پزشک مشورت کنید.

- نشانه‌های کشیدگی، لکه‌ های پوستی، آکنه و رگ‌های عنکبوتی اغلب مربوط به بارداری شماست. با کمک متخصص پوست مجرب می ‌توان این عوارض را کنترل کرد. در غیر این صورت، کرم‌ های بدون نسخه برای کشیدگی پوست ایمن هستند. اما درمان‌های معمول برای آکنه ایمن نیستند. بنابراین، ابتدا با پزشک مشورت کنید.

- در دوران بارداری اگر برای زیر دوش رفتن انرژی ندارید، شامپوهای خشک به دادتان می ‌رسد.

- پوست باردار برابر است با خارش پوست، بنابراین به طور مکرر از مرطوب ‌کننده استفاده کنید.

- معمولا آرایش صورت در دوران بارداری ایمن است. فقط مطمئن شوید که محصولات تاریخ گذشته را دور بریزید.

- از کرم ضد آفتاب استفاده کنید. گرچه سرطان پوست با بارداری تشدید نمی‌شود، این بیماری می‌تواند در دوران بارداری رخ دهد. کرم ضدآفتاب همچنین به کنترل لکه‌های پوستی کمک خواهد کرد.

- کارهایی که دمای بدن را افزایش می‌دهد (مثل سونا، وان آب داغ، جکوزی یا حمام طولانی) توصیه نمی‌شود.

- همیشه مطمئن شوید که از متخصص مجربی بهره می‌برید و وقتی برای رفتن به آرایشگاه تصمیم گرفتید، آرامش داشته باشید.

بعد از مطالعه توصیه های برای حفظ زیبایی در دوران بارداری در ادامه به سوالات توسط متخصصین پاسخ داده خواهد شد، لطفا با ما همراه باشید.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 11:55

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

نکات مهم درباره مراقبت از مو و ناخن
در دوران بارداری چگونه از ناخن و موهای خود مراقبت کنیم؟ اگر موها نازک و شکننده شد چه باید کرد؟

1398/08/19 13:15

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

رفع موهای زائد در دوران بارداری

یکی از دغدغه‌های خانم های باردار رفع موهای زائد در این دوران است که به دلیل تغییرات هورمونی ممکن است برخی بانوان موهای زاید بیشتر و ضخیم تری نسبت به گذشته داشته باشند و به دلیل مراقبتهای بارداری نگران استفاده از روشهای مختلف پاکسازی موهای زاید خود باشند در این پست روشهای مختلف  بی‌خطر و مطمئن برای رها شدن از این موها معرفی شده و به اشکالات و ممنوعیت های برخی روشهای دیگر اشاره شده ...

1398/08/19 14:24

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

مراقبت از پوست در دوران بارداری
ورود به دوران بارداری پر از تغییر و تحولات جسمی و روحی است. معمولا درمورد دیگر دگرگونی‌ها خصوصا تغییرات پوستی، کسی چیزی نمی‌داند.
اکثر بانوان باردار دچار کشیدگی پوست میشوند – معمولاً در بالای ران، شکم، باسن و پستان. براساس افزایش وزن، ژنتیک و نوع پوست در نیمه بارداری خطوطی روی پوست‌تان پدیدار می‌شود و با پیشرفت بارداری و افزایش وزن، این خطوط برجسته تر می شوند. این خطوط در بارداری معمولاً سرخ رنگ و آشکار هستند، ولی در ماه های پس از زایمان محو یا کمرنگ‌تر میشوند. بارداری بیش از یک بچه یا مایع آمنیوتیک اضافه احتمال وقوع این مشکل را بیشتر می‌کند.
بعلاوه لکه های پوستی ممکن است بر اثردگرگونی‌های هورمونی ایجاد شوند. در دوران بارداری گاهی پوست بسیار خشک می‌شود و به مرطوب کننده قوی اضافی نیاز دارید، اما ماه های میانی اوج شکوفایی پوست و مو هستند. گاهی بانوان از حدود ماه سوم حاملگی به لکه های قهوه‌ای رنگ روی صورتشان مواجه میشوند. قرار گرفتن در معرض خورشید می¬تواند این علائم را بدتر کند.
خوراکی‌های مربوط به مراقبت پوستی در بارداری
خوراکیهای سرشار از آنتی اکسیدان، ویتامین E، ویتامین A و امگا3؛ اسفناج، توت فرنگی و دیگر میوه‌ها و سبزی‌های تازه برای حفظ حالت کششی پوستتان فوق العاده بوده و مصرف آنها از نکات بسیار مهم در مراقبت از پوست صورت در بارداری محسوب می‌شود. بعلاوه آجیل، آواکادوو، بروکلی و سبزیجات سبز برگ هم بسیار مفیدند. هویج، سیب زمینی شیرین، انبه، کدو و فلفل دلمه ای حاوی ویتامین A هستند و برای تامین امگا3 ماهی، روغن ماهی، گردو، تخم مرغ و صدف میل کنید.
از دیگر نکات مراقبت پوست در دوران بارداری توجه به مقدار آب مصرفی در شبانه روز است. پوست شما اولین جایی است که کمبود آب بدن را نشان می¬دهد، پس آب بدنتان را حفظ کنید! دمنوش‌های گیاهی مجاز هم جایگزین خوبی هستند.
از مصرف خوراکی‌های پرچرب یا فرآوری ¬شده دارای افزودنی‌ها و نگهدارنده بپرهیزید.
مراقب محصولات پاک کننده حاوی مواد شیمیایی مثل سولفاتها باشید. این مواد باعث خشکی پوست میشوند. پوستتان را مرطوب نگه دارید. صرف نظر از رنگ پوستتان، همیشه از ضد آفتاب استفاده کنید.
حواستان به وزنتان باشد. اگر در زمان بسیار کوتاهی افزایش وزن بسیار زیادی داشته باشید، پوست فرصتی برای انطباق پیدا نمی‌کند.

"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/20 16:30

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

چه کرم پودری برای دوران بارداری مناسب‌تر است؟
کارشناسان معتقدند بهتر است در دوران بارداری از چند ماده تشکیل دهنده محصولات آرایشی و بهداشتی بپرهیزید.
هنگام خرید کرم پودر به برچسب و یا کاغذ داخل جعبه نگاه کنید. اگر شامل مواد زیر باشد ممکن است برای سلامت شما و جنین ضرر داشته باشد:
1. رتینوئیدها: این مواد مغذی در برخی از مرطوب کننده‌ها و داروهای ضد آکنه و اختلالات رنگدانه وجود دارد. رتینوئید یا ترتینوئین نوعی ویتامین A است که باعث تسریع فرآیند تجدید پوست و مانع از تجزیه کلاژن می‌شود.
مطالعات نشان داده مصرف دوز بالای ویتامین A در دوران بارداری ممکن است برای جنین مضر باشد. رتینوئید‌های خوراکی (مانند ایزوترتینوئین) که برای درمان آکنه تحت نام تجاری Accutane فروخته می‌شود باعث مشکلات زایمانی خواهد شد.
* اگر تا کنون از کرم پودری حاوی رتینوئید استفاده کردید، نگران نشوید، از این به بعد استفاده از آنها را کنار بگذارید.
2. فتالات: این ماده باعث اختلال غدد درون ریز شده و با تعداد زیادی از مشکلات بهداشتی و نقص‌های زمان تولد مرتبط است.
3. اسیدهای هیدروکسی: بتا هیدروکسی اسید (BHA) و آلفا هیدروکسی اسید (AHA) در محصولاتی برای درمان مشکلات پوستی مانند آکنه، التهاب پوست و قرمزی وجود دارند. همچنین در تعدادی از پاک کننده‌ها و تونرها برای کاهش علائم پیری پوست بکار می‌روند. یا دوز بالای اسید سالیسیلیک باعث نقص‌ جنین و عوارض مختلف حاملگی می‌شود.
اگر دچار اختلالات پوستی در بارداری شدید، قبل از هر اقدامی، با پزشک خود درباره بی‌ضرر بودن مواد مورد استفاده مشورت کنید.
4. فرمالدهید: قرار گرفتن در معرض فرمالدهید با سقط جنین و دیگر مشکلات تولید مثل مرتبط است. محصولات مناسب دوران بارداری به جای این ماده از مواد طبیعی مثل عسل و عصاره رزماری استفاده می‌کنند.
5. سویا: لوسیون‌ها و محصولات حاوی سویا عموما ایمن هستند، اما چون سویا دارای اثرات استروژنی است سبب ایجاد لکه‌های تیره پوست در بارداری می‌شود.
و موادی چون: {آلفا هیدروکسی اسید (AHA)، اسید آزلائیک، پراکسید بنزوئیل، بتا هیدروکسی اسید (BHA)، اسید بتا هیدروکسی بوتانیک، بتایین سالیسیلات، اسید سیتریک، اسید دیکربنیک، اسید گلیکولیک ،اسید هیدروکسید، اسید هیدروکسی استیک، اسید هیدروکسیکاپروئیک، اسید لاکتیک، اسید سالیسیلیک، اسید تروپیک}
قبل از مصرف هر کرم پودری ابتدا ترکیبات روی آن را بخوانید، اگر هر یک از مواد ذکر شده در آن وجود داشت، از مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی بپریزید.

1398/08/28 15:19

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

آیا آرایش چشم در بارداری مجاز است؟
هر چند آرایش چشم روی ساقه مژه‌ها انجام می‌شود ولی محصولات آرایشی چشم مثل ریمل، خط چشم و سایه چشم حاوی عناصری هستند که بهتر است درمورد استفاده از آنها بخصوص در زمان بارداری کمی احتیاط کنید، چون گاهاَ مشاهده شده که باعث سوزش و خارش چشم می‌شوند. بنابراین شاید بهتر باشد از محصولاتی استفاده کنید که حاوی مواد طبیعی باشند و یا ضرر کمتری داشته باشند.
هنگام خرید محصولات آرایشی چشم به برچسب و محتویات آنها دقت کنید. اگر حاوی مواد زیر بودند از خرید آنها خودداری کنید:
1. پارابن ممکن است سیستم غدد درون ریز را تحت تاثیر قرار دهد و برای سلامت مادر و جنین مضر باشد. متأسفانه، پارابن‌ها در 75 تا 90 درصد همه محصولات بهداشتی و آرایشی از پنکیک تا سایه چشم وجود دارند.
2. پودر آلومینیوم ممکن است در سایه‌های چشم وجود داشته باشد و از طریق پوست جذب شود. چند تحقیق رابطه بین مشتقات آلومینیوم و برخی از نواقص جنینی را نشان داده‌اند. توصیه می‌شود تا حد امکان از این ماده در بارداری دوری کنید. آلومینیوم در رولت و ضد عرق‌هابیشتر یافت می‌شود ولی ممکن است در سایه‌های چشم به ویژه سایه‌های براق هم وجود داشته باشد.
3. پودر تالک یا پودر بچه در برخی از سایه‌های چشم وجود دارد.
4. اوره دیازولیدییل یک ماده نگهدارنده ضد میکروبی است و در ریمل مژه و ابرو یافت می‌شود و باعث آزاد شدن فرمالدهیدها می‌شود که ماده‌ای سرطان زا هستند و بهتر است استفاده از آنها تا جای ممکن محدود شود.
5. فرمالدهید (Formaldehyde) دارای اثرات سرطان زا است اما در محصولات مختلف آرایشی و بهداشتی وجود دارد، از جمله:
• چسب ناخن
• چسب مژه
• محصولات مو مانند ژل مو.
• شامپو بدن و صابون بدن
ریمل‌هایی که مناسب دوران بارداری هستند، به جای این مواد مضر از مواد طبیعی و گیاهی استفاده می‌کنند.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/09/16 16:11

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

عوارض رنگ کردن مو در بارداری
نظر کلی متخصصان بر این باورند که فقط میزان ناچیزی از رنگ مو جذب پوستتان می‌شود و در نتیجه احتمال خطرناک بودن آن کم است.
رنگ ‌موها به سه دسته‌ رنگ‌های گیاهی،‌ فلزی و سنتتیک ارگانیک دسته‌ بندی می‌شوند. رنگ‌های سنتتیک که بیشترین استفاده را در 60 سال اخیر داشته‌اند، علی‌رغم این که طبیعی‌ترین رنگ را به موها می‌بخشند، حاوی ماده اکسیداتیو هستند و معمولاً به ساقه‌ مو آسیب می‌رسانند.
درمورد استفاده از رنگ مو در حاملگی و شیردهی اتفاق نظری وجود ندارد، اما با توجه به گزارشات درمورد عوارض ناشی از رنگ موها توصیه می‌شود در طول سه ماه اول حاملگی از مصرف رنگ موهای سنتتیک خودداری شود. درکل خطر ایجاد ناهنجاری جنینی در صورت استفاده مادر از رنگ موها در دوران بارداری از آنچه تصور می‌شود کمتر است. ولی بهتر است رنگ کردن موهای‌تان را به سه ماه دوم به بعد موکول کنید. تا آن زمان مراحل رشد مهم و اولیه جنین کامل شده است.
اگر به سالن آرایشگاه برای رنگ موهایتان می‌روید، سالنی با تهویه خوب را انتخاب کنید یا بخواهید در بهترین نقطه از نظر تهویه هوا در سالن به موهایتان رسیدگی شود. حواستان باشد رنگ مویی را انتخاب کنید که عاری از آمونیاک باشد. یا چه بهتر که از رنگ موهای حنای خالص استفاده کنید. به نکات زیر توجه کنید:
• برای رنگ کردن مو در منزل، حتماً مطابق دستورالعمل‌ها عمل کنید، یعنی شستشوی رنگ در زمان مشخص و نه پس از آن.
• برای بررسی هرگونه واکنشی، اول یک قسمت کوچک را رنگ کنید.
• در انتها مطمئن شوید که رنگ و پوست‌ سرتان را کاملا آبکشی کرده باشید.
• فواصل رنگ کردن موهایتان را طولانی‌تر کنید.
* استفاده از رنگ موهای موقت روش کم خطر دیگری است که به شما توصیه می‌شود، چون این رنگ‌ها در مقایسه با رنگ‌های دیگر اثرات مضر کمتری دارند.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/09/20 14:45

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

چرا در دوران بارداری به آرایش نیاز داریم
تغییرات هورمونی، عروقی، متابولیکی و ایمونولوژیک در دوران بارداری می‌تواند بر سلامت پوست شما تاثیر بگذارد. در اینجا به پنج مشکل شایع پوستی در دوران بارداری اشاره می‌شود:
1- تغییرات فیزیولوژیکی پوست در بارداری
2- اختلالات پوستی خاص دوران بارداری
3-  تومورهای پوستی مهم در بارداری
4- عفونت های پوستی مرتبط با زایمان
5- بیماری های پوستی در اثر بارداری
بنابراین، خیلی طبیعی است که مادران باردار برای پوشش این تغییرات در دوران بارداری به لوازم آرایش متوسل شوند تا دوباره زیبا شوند و احساس بهتری داشته باشند.
استفاده از لوازم آرایش در دوران بارداری
در مورد استفاده از لوازم آرایشی و خطر مواد شیمیایی در دوران بارداری نظریه‌های ضد و نقیضی وجود دارد:
تئوری1: هیدروکینون، یک روشن کننده محبوب پوست، باعث ایجاد ناهنجاری در جنین نمی‌شود. با اینحال چون میزان جذب سیستمیک نسبتاً بالایی در خون دارد، بهتر است که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی را در طول بارداری به حداقل برسانیم.
تئوری 2: با اینکه میزان جذب ترتینوئین پایین است، اما بر اساس چند گزارش پزشکی استفاده موضعی آن ممکن است منجر به نقایص زایمان شود. فتالات، ماده شیمیایی که در اکثر محصولات آرایشی مانند رژ لب، اسپری مو و لاک ناخن وجود دارد، با هورمون های دوران بارداری تداخل پیدا می‌کند. یک مطالعه نشان می‌دهد که قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی می‌تواند سطح IQ کودک را بیش از شش درجه کاهش دهد.
نوزادان مادرانی که در دوران بارداری در معرض میزان بالای فتالات قرار گرفته‌اند تا سن 11 سالگی در مقایسه با سایر کودکان، ریسک ابتلا به آسم به میزان 78 درصد در آنها بیشتر است.
تئوری 3: استفاده موضعی از کلیندامایسین و اریترومایسین برای آکنه و جوش، هیچگونه تاثیر مخربی بر سلامتی جنین ندارد. پوست به سختی اسید سالیسیلیک، عنصر اصلی کرم های ضد آکنه و دهیدروکسی استون یک ماده رنگی در محصولات برنزه کننده را جذب می‌کنند. بنابراین، این دو ماده شیمیایی تهدیدی برای سلامتی جنین نخواهند بود. سدیم، کلسیم و هیدروکسید پتاسیم در کرم های موبر نیز در دوران بارداری بی ضرر هستند. در واقع کرم ضد آفتاب از پوست در مقابل اشعه مضر ماوراء بنفش محافظت کرده و به پیشگیری از ملاسما (لکه بارداری) کمک می کند. از این رو اکثر مردم احساس می‌کنند که می‌توانند با استفاده از لوازم آرایشی بدون آسیب به سلامتی فرزند خود زیبا و جذاب بنظر برسند.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/12/17 13:11