The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

شیردهی و تغذیه نوزاد

242 عضو

بلاگ ساخته شد

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

از کچا بفهمم که فرزندم سیر شده یا هنوز گرسنه است؟

1398/08/19 14:24

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

از پزشک بپرسید...
شیردهی پستانی انجام میدهم با این حال عات ماهیانه شده ام...

1398/08/19 14:29

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

از یک مادر بپرسید...
کودکم گریه می کند و تمام غذای کمکی خود را از دهانش بیرون می ریزد...

1398/08/19 14:33

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

شیر دهی با شیر مادر
در این ویدیو نحوه ی تولید شیر از سینه های مادر و خواص آن را مشاهده می کنید همچنین روشهای شیردهی صحیح به نوزاد و انواع پوزیشن های آن را فرامی گیرید.

1398/08/19 14:39

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

 چگونه و با چه غذاهایی تغذیه تکمیلی فرزندمان را شروع کنیم؟
دکتر لادن گیاهی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی در این ویدیو توضیحات کاملی در مورد زمان شروع و چگونگی تغذیه تکمیلی نوزادان ارایه میکنند، از جمله اینکه چگونه نوزاد را با غذای مکمل آشنا کنیم، با چه چیزهایی شروع کنیم؟ مراحل آشنا کردن نوزاد با طعم های مختلف، معرفی انواع غذاها، چه زمانی تغذیه با گوشت را برای نوزاد آغاز کنیم و ... که میتوانید در این پست مشاهده کنید

1398/08/19 14:41

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس


غذای آماده و تغذیه تکمیلی
دکتر لادن گیاهی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در این پست در مورد غذای آماده برای کودکان صحبت میکنند اینکه آیا اصولاً غذای آماده برای کودکان لازم و اجباریست و آیا به وزن گیری کودکان حتما باید این غذاها را تهیه کرد و اطلاعات دیگری که در مورد غذای آماده هست توضیح میدهند.

1398/08/19 14:41

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

زخم نوک سینه در شیردهی
شیردهی کار ساده‌ای نیست. خصوصاً برای کسانی که به تازگی مادر شده‌اند، یک چالش جدید محسوب میشود.
درد نوک سینه بر اثر گرفتن نادرست پستان یا نازک بودن بیش از حد پوست نوک سینه بوجود می‌آید. به گفته پزشکان، وقتی نوزاد در حال مکیدن است، نباید درد خارجی وجود داشته باشد. اگر احساس درد می‌کنید، او را از پستان جدا کرده و وضعیت نوزاد را تغییر دهید. پدهای شیردهی را کنار بگذارید، چون محیط را مرطوب نگه می‌دارند. اگر دچار عفونت باکتریایی هستید، باید آن را درمان کنید.
درمان زخم نوک سینه در شیردهی
یک راه درمان آن استفاده از پمادهای ترمیم کننده است. پمادهای مربوط به شقاق و زخم‌های پستانی را در فواصل بین شیردهی استفاده کنید. طبق نظر متخصصان شیردهی بهترین راه حل برای نوزادانی که توانایی و مهارت کافی برای گرفتن نوک سینه مادر را ندارند، برقراری تماس پوست به پوست است.
لباس‌های بالاتنه خودتان و لباس‌های نوزاد را به جز پوشک درآورید، برای جلوگیری از سرد شدن بدن نوزاد، یک پتو و یا ملافه سبک و نرم را بر روی هردویتان بیندازید. وقتی نوزاد کاملاَ آرام شود، بدنبال نوک سینه می‌گردد و تلاش می‌کند آن را به دهان بگیرد. سپس با فشار دست بر روی سینه به خروج شیر کمک کنید تا نوزاد با خوردن قطرات شیر تشویق شود.
نوزاد باید تمام قسمت قهوه‌ای نوک پستان یا حجم بیشتر آن را در دهان بگیرد و تنها نوک پستان در دهانش نباشد. درضمن نباید سینه را از دهان نوزاد به زور بیرون کشید. بعد از هر بار شیردهی باید اجازه داد میزانی از چربی شیر روی سینه خشک شود. شستن مرتب سینه قبل و بعد از شیردهی مخصوصاً با مواد شوینده درست نیست و باعث خشکی پوست سینه و ترک آن می‌شود. استفاده از پماد "ویتامین آ" یا پمادهای ترمیم کننده پوست نوک پستان هم مفید است.
ممکن است زخم نوک پستان ناشی از گاز گرفتن نوزاد باشد. که یعنی کودک در حال دندان در آوردن است. در این شرایط هرگز سینه را از دهانش نکشید، زیرا او هم فکش را سفت‌تر می‌کند، قصد آسیب زدن به شما را ندارد، فقط لثه‌هایش می‌خارد!!
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 17:19

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

فوائد مصرف زردچوبه در شیردهی
زردچوبه تقریبا در 90 درصد غذاهای ایرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما آیا مصرف آن در شیردهی ضرری ندارد؟ 
زردچوبه ادویه‌ای پرکاربرد با طعمی تیز، عطری تند و رنگ زرد طلایی است که به دلیل دارا بودن خواص ضد باکتریال، ضد ویروسی، ضد سرطانی، ضد اکسیدانی و ضد التهابی‌اش کاملا شناخته شده است. زردچوبه سرشار از انواع ویتامین‌ها، پروتئین‌ها و مواد معدنی است و مصرف متعادل زردچوبه در شیردهی با فوائد درمانی بسیار متعددی همراه است.
تقویت سیستم ایمنی بدن: زردچوبه حاوی ماده‌ای موسوم به لیپوپلی ساکارید است و دارای خواص ضد قارچ، ضد باکتری و ضد ویروسی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.
کاهش التهاب پستان: بسیاری از مادران در این دوران به دلیل مسدود شدن مجاری شیر و متورم شدن بافت سینه قادر به شیردهی به نوزاد خود نیستند. استفاده از زردچوبه به کاهش التهاب بافت سینه کمک کرده و شیردهی را ممکن می‌سازد.
کاهش کلسترول خون: مصرف زردچوبه در شیردهی میزان کلسترول خون را کاهش داده و درنتیجه از ابتلای مادران به بسیاری از بیماری‌های قلبی عروقی پیشگیری می‌کند.
پیشگیری از آرتروز: زردچوبه بدلیل خواص ضد التهاب بالایش در پیشگیری از بیماری‌هایی از جمله آرتروز و التهاب مفصلی بسیار موثر است. خواص آنتی اکسیدان این ادویه موجب خنثی شدن رادیکال‌های آزاد شده و از اثرات مخرب این ترکیبات مضر بر سلول‌های بدن جلوگیری می‌کند.
کمک به کاهش وزن: در واقع مصرف روزانه یک قاشق چایخوری از این ادویه باعث تحریک جریان صفرا شده و از چاقی و اضافه وزن در مادران شیرده پیشگیری می‌کند.
کمک به گوارش: مصرف این ادویه در درمان بسیاری از بیماری‌های التهابی روده مفید بوده و از خطر ابتلا به مشکلات گوارشی از جمله سوء هاضمه پیشگیری می‌کند.
پیشگیری از مشکل کبدی: مصرف زردچوبه با افزایش تولید آنزیم‌های حیاتی یکی از طبیعی‌ترین روش‌های سم زدایی از کبد است.
توجه داشته باشید که با وجود تمام این اثرات مثبت مصرف زردچوبه باید متعادل، به صورت چاشنی و با افزودن به مواد غذایی باشد. مصرف بیش از اندازه زردچوبه در رژیم غذایی باعث ایجاد علائم کم آبی در بدن و در نتیجه کاهش تولید شیر در مادران شیرده خواهد شد. پس برای پیشگیری از عوارض جانبی مصرف زردچوبه از جمله خشکی دهان، گرگرفتگی یا خشکی پوست، پیش از مصرف آن در دوران شیردهی حتما با پزشک مشورت کنید.

1398/08/27 11:48

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

درمان درد و سفت شدن سينه در دوران شيردهي
درد و سفت شدن سینه‌ها در دوران شیردهی علل زیادی می‌تواند داشته باشد. در بسیاری از موارد مادر یک توده سفت و دردناک درون سینه خود حس می‌کند که ممکن است دلیل خاصی نداشته و صرفاَ به دلیل انسداد مجرای شیری و تجمع شیر ایجاد شده باشد. اگر مجاری شیرتان گرفته باشد خودتان متوجه می‌شوید، چون برآمدگی سفتی در آن ناحیه خاص از پستان حس می‌شود، بر خلاف پُری پستان (فراوانی شیر) که در همه پستان احساس می‌شود. در این موارد برای درمان درد سينه در دوران شيردهي از ماساژ آرام و استفاده از کرم آرنیکا توصیه می‌شود. همچنین می‌توانید پارچه‌ای گرم روی آن نقطه بگذارید. بهتر است هنگام شیر دادن به آرامی آن ناحیه را ماساژ دهید، این کار به رفع گرفتگی کمک می‌کند. دقت کنید که آیا احساس درد در نوک سینه است یا در خود بافت پستان چون درمان درد نوك سينه در شيردهي متفاوت است.
شیر خوردن نوزاد به درمان درد و سفت شدن سينه کمک می‌کند چون سبب باز شدن مجرا و تخلیه شیر خواهد شد. اما اگر سینه‌ها پر از شیر باقی بمانند، پُری پستان به التهاب و ورم سینه منتهی خواهد شد. اگر پستان‌ها گرم و دردناکند یا با لکه‌ یا رگه‌های سرخ همراه با تب مداوم مواجه شدید، باید به پزشک مراجعه کنید. اگر عفونت داشته باشید، نیاز به مصرف آنتی‌بیوتیک دارید. معمولاً نباید شیردهی پستانی را متوقف کنید، به شیردهی ادامه دهید. اما اگر دچار عفونت شدید هستید و نیاز به آنتی‌بیوتیک‌های قوی‌تری دارید، شاید توصیه شود که برای چند روز شیر خود را بدوشید و دور بریزید. برای سپری کردن این دوره از متخصصان یا مشاوران شیردهی کمک بگیرید. عفونت پستان علائم دیگری همچون تب، لرز، درد عضلانی و بی‌حالی هم دارد که اگر به موقع تشخیص و درمان شود معمولا مشکل‌ساز نخواهد شد.

1398/09/02 11:16

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

آیا مصرف داروی پرکاری تیروئید در دوران شیردهی مجاز است؟
سوال مخاطب:
آیا مصرف دارو برای درمان پرکاری #تیروئید در دوران شیردهی مشکلی ایجاد می‌کند؟

پاسخ کارشناس:
دکتر آرین (جراح و متخصص زنان،زایمان و نازایی)

اگر برای درمان پرکاری تیروئیدتان در زمان #حاملگی هم دارو  تجویز شده قطعا در دوران #شیردهی هم می‌توانید استفاده کنید، در هر حال باید زیر نظر متخصص غدد داروها را مصرف کنید. بعد از زایمان میزان هورمون‌های تیروئیدی به حد طبیعی خود باز می‌گردند. از این پس می‌توان میزان مصرف لووتیروکسین را کاهش داد و دوز دارویی قبل از بارداری را مصرف کرد. اما اگر خانمی شیر می‌‌دهد میزان هورمونی که مصرف می‌شود به اندازه دوران بارداری است و باید به مصرف لووتیروکسین ادامه داد. جنین برای رشد، خصوصاً رشد اسکلتی و مغزی به میزان بیشتری از هورمون غده تیروئید نیاز دارد.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/09/18 16:45

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

شیر مادر یا شیر خشک
دکتر فیردا روزنفیلد، متخصص تغذیه و مشاور #شیردهی مرکز درمانی نیویورک می‌گوید:" اگر حس خوبی نسبت به مراقبت از فرزندتان نداشته باشید او هم مضطرب می‌شود و تولید شیر در پستان‌ها کم می‌شود". شیر خشک حاوی مواد مغذی مورد نیاز بدن نوزاد است. استفاده از ترکیب شیر مادر و شیر خشک برای تغذیه #نوزاد در سه موقعیت ویژه توصیه و اجرا می‌شود:
1. شیر کافی تولید نشود: اگر در نگهداری از فرزندتان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنید، یکی از منابع اصلی تحریک بدن برای تولید شیر از میان می‌رود. حتی وقتی همه چیز بی‌عیب و نقص باشد هم احتمال دارد شیر کافی تولید نشود. به عقیده دکتر روزنفیلد:" زنانی که در سنین انتهایی باروری بچه دار می‌شوند بیش از سایر مادران با مشکل تولید شیر مواجهند". اگر فرزندتان پس از تغذیه با شیر مادر هنوز گرسنه است با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید. ممکن است استفاده از شیر خشک به عنوان ماده غذایی کمکی پیشنهاد شود.
2. دوشیدن شیر امکان پذیر نباشد: اکثر مادران پس از اتمام مرخصی زایمان تغذیه نوزادشان با شیر مادر را متوقف می‌کنند. چون دوشیدن شیر در محل کار امکان پذیر نیست و ذخیره شیری که در دوران مرخصی #زایمان دوشیده بودید هم به مرور زمان تمام خواهد شد. پس تنها راه استفاده از شیر خشک است.
3. کمبود خواب: برخی از مادران به بیدار شدن‌های مکرر بمنظور شیردهی عادت می‌کنند. اما یک بار برخاستن از خواب به معنای بی‌خوابی طولانی مدت است که تاثیر بسزایی بر خلق و خو، رفتار و مهارت شغلی‌تان خواهد داشت. پس از همسرتان بخواهید تغذیه شبانگاهی فرزندتان را بر عهده بگیرد تا بتوانید 9 ساعت بی‌وقفه بخوابید.
دکتر اسنایدر، استاد مدرسه پزشکی اطفال دانشگاه واشنگتن می‌گوید:" تغذیه نوزاد با شیر مادر کار آسانی نیست و در اکثر مادران احتمال افسردگی وجود دارد".
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/09/20 13:14

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

موقع پریدن شیر در گلوی نوزاد چه کنیم و علت پریدن شیر چیست؟
قسمت اول
اگر شیر می دهید، احتمالا ترس و وحشت ناشی از پریدن شیر به درون گلوی نوزاد و اضطراب ناشی از خفه شدن احتمالی او را تجربه کرده اید. این اتفاق برای تمامی نوزادان خصوصا در ماه های اول بعد از تولد می افتد اما نکته مهم آن است که شما بدانید موقع پریدن شیر در گلوی نوزاد چه کنیم؟
علت پریدن شیر به درون گلوی نوزاد چیست؟
در روزها و هفته های اول بعد از تولد، تولید و تجمع شیر درون سینه های مادر بسیار زیاد است که با اولین مکش به صورت ناگهانی به بیرون جهش پیدا می کند. به دنبال آن نوزاد که همزمان با مکیدن، نفس نیز می کشد، نمی تواند حجم شیر وارد شده به درون دهانش را ببلعد در نتیجه شیر به درون مجاری تنفسی وارد شده و یا اصطلاحا به داخل گلوی نوزاد می پرد.
موقع پریدن شیر در گلوی نوزاد چه کنیم؟
اگر متوجه علایم خفگی در شیرخوار حین مکیدن شیر شدید برای خارج کردن شیر از مجاری هوایی از کمک‌های اولیه استفاده کنید. از آنجا که بدن شیرخوار حساس و ظریف است این کارها را آرام و با احتیاط انجام دهید.
• در حالی که سر و گردن شیرخوار را با دست حمایت می‌کنید کمی سر او را به سمت پایین خم کنید. بازوی خود را دور قفسه سینه شیرخوار بپیچید. کف دست را روی ناف قرار داده و با دست دیگر که مشت شده با حرکتی ناگهانی و سریع و با فشار ضربه‌ای به سمت معده وارد کنید.
• می‌توانید شیرخوار را به شکم برگردانید و ضربات آهسته‌ای به پشتش بزنید اما در این شرایط باید با دست دیگر سر و گردن او را حمایت کنید.
در صورتی که با این اقدامات حال شیرخوار بهتر نشد و به حالت نیمه هوشیار درآمد فورا به اورژانس مراجعه کنید.

"لینک قابل نمایش نیست"

1398/12/25 13:40

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

قسمت دوم
چطور می‌توان از پریدن شیر به حلق شیرخوار و خفگی پیشگیری کرد؟

موقع پریدن شیر در گلوی نوزاد چه کنیم، روشهای زیادی برای رفع این مشکل وجود دارد:
1- اولین قدم کاهش فشار شیر است. برای این منظور زمانی که شیرخوار را از یک سینه شیر می‌دهید، مثلا از پستان چپ، کف دست راست خود را روی نوک سینه راست قرار داده و به سمت دنده‌ها به داخل فشار دهید و تا 5 بشمارید. تکرار این کار باعث قطع تولید شیر می‌شود.
2- شیردهی از یک سینه روش دیگری است که به کاهش فشار شیر کمک می‌کند. زمانی که شیرخوار تنها از یک سینه تغذیه می‌شود سینه کاملا خالی شده و شیرخوار به چربی و مواد مغذی شیر به طور کامل دست می‌ یابد. در عین حال در سینه دیگر ترشح شیر متوقف شده و پس از تخلیه کامل یک سینه می‌توانید شیردهی از سینه دیگر را آغاز کنید.
3- مطمئن شوید که شیرخوار حین مکیدن پستان به درستی به آن چفت شده و تمام نوک پستان و قسمت اعظم هاله دور آن در دهان شیرخوار قرار دارد. در صورتی که شیرخوار پستان را به درستی در دهان نگیرد حین مکیدن هوا نیز وارد دهانش می‌شود و اینکار می‌تواند زمینه ساز نفس کشیدن حین مکیدن شیر و پریدن شیر به مجاری تنفسی‌اش شود. در عین حال زمانی که شیرخوار به درستی سر سینه را در دهان داشته باشد بهتر می‌تواند جریان شیر را کنترل کند.
4- برای شیردهی موقعیت نشسته را انتخاب کنید. در این وضعیت شیر باید بر خلاف جاذبه روی به بالا حرکت کند و در نتیجه احتمال افتادن شیر در حلق شیرخوار کمتر می‌شود.
5- وضعیتی که مادر در آن به پشت خوابید و شیرخوار روی سینه قرار می‌گیرد هم از فشار شیر کاسته و مانع از پریدن شیر به حلق شیرخوار می‌شود. تکرار این وضعیت اما می‌تواند سبب انسداد مجاری شیری شود.
6- شیردهی زیر بغلی نیز وضعیت دیگری است که از فشار شیر می‌کاهد و مناسب زمانی است که بیرون از منزل هستید.
7- اگر شیر در پستان زیاد است و این موضوع آزار دهنده‌ای شده است می‌توانید از کمپرس خنک استفاده کنید. تکرار این عمل سبب کاهش ترشح شیر می‌شود.
8- در صورتی که به اندازه کافی شیر دارید از تحریک نوک پستان و پمپاژ شیر یا دوش ولرم گرفتن قبل از شیردهی خودداری کنید.
حال که میدانید موقع پریدن شیر در گلوی نوزاد چه کنیم، لازم به ذکر است که مهمترین نکته حفظ آرامش است. این اتفاق برای اغلب نوزادان رخ می دهد و معمولا بدون خطر برطرف خواهد شد.


"لینک قابل نمایش نیست"

1398/12/25 14:00