The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

کرونا

123 عضو

بلاگ ساخته شد.

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

ویروس‌های کرونا چه هستند؟
ویروس‌های کرونا گروه بزرگی از ویروس‌ها هستند که می‌توانند حیوانات و انسان‌ها را آلوده کنند و باعث بروز ناراحتی‌های تنفسی شوند؛ این ناراحتی‌ها ممکن است به اندازه سرماخوردگی خفیف یا به اندازه ذات الریه شدید باشند. در موارد نادر، ویروس‌های کرونای حیوانی، انسان‌ها را آلوده می‌کنند و سپس بین آنها سرایت پیدا می‌کنند. شاید ویروس SARS (نشانگان تنفسی حاد) در سال 2002 الی 2003 را به خاطر بیاورید؛ این ویروس نمونه‌ای از ویروس کرونا بود که از حیوانات به انسان‌ منتقل شد. یکی دیگر از موارد مهم و جدیدتر نژاد ویروس‌ کرونا MERS (نشانگان تنفسی خاورمیانه) نام دارد که در سال 2012 در خاورمیانه کشف شد و به گفته دانشمندان این ویروس ابتدا از شتر به انسان انتقال پیدا کرده است.

ویروس کرونا چگونه سرایت پیدا می‌کند؟
این ویروس معمولاً ازطریق سرفه و عطسه، تماس شخصی با فرد آلوده یا لمس کردن سطوح آلوده و پس از آن لمس دهان، بینی و چشم‌ها در بین افراد سرایت می‌کند.

افراد چگونه می‌توانند از سرایت این بیماری پیشگیری کنند؟
«مراکز کنترل بیماری و پیشگیری از بیماری» (CDC) روش‌های بهداشتی صحیح زبر را توصیه می‌کنند: ازجمله شستشوی مکرر دست، مصرف مایعات، سرفه کردن در قسمت داخلی آرنج یا دستمال کاغذی و ماندن در خانه در صورت احساس بیماری. به‌علاوه، توصیه می‌کنیم که حتی وقتی بیمار نیستید در خانه بمانید، مگر اینکه واقعاً لازم باشد بیرون بروید، و حفظ فاصله در جوامع را رعایت کنید (حداقل شش فوت از دیگران فاصله بگیرید).

علائم بیماری ویروس کرونای جدید (کووید-19) چیست؟
CDC یادآور می‌شود که علائم ویروس کرونای جدید شامل «تب و علائم بیماری دستگاه تنفسی تحتانی (مثل سرفه، مشکل در تنفس) است.» از تماس با شخصی که مشکوک به ابتلا به ویروس است، خودداری کنید.

آیا کووید-19 قابل درمان است؟
هیچ واکسنی وجود ندارد و از آنجایی که ویروس است، آنتی‌بیوتیک‌ها هم روی آن تأثیری ندارند. ارائه‌دهندگان مراقبت بهداشتی بدون اینکه درمان خاصی وجود داشته باشد، عموماً اقدام به معالجه علائم و ایجاد احساس راحتی بیشتر در بیمار می‌کنند.

1399/01/18 13:44

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

باید و نبایدهای تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا
تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و حصول اطمینان از دریافت کافی ریزمغذی‌ها و پروتئین‌ها نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ویروس کرونا دارد و از این رو در شرایط عادی و اضطرار لازم است در این مورد دقت نظر شود.
مینا رضوی متخصص تغذیه افزود: کمبود دریافت های غذایی و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری کرونا را افزایش می دهد.
وی اظهار داشت: مصرف 6 تا هشت لیوان آب آشامیدنی سالم و یا سایر مایعات به صورت روزانه توصیه می شود و نوشیدن مایعات به اندازه کافی و فراوان به حفظ ایمنی بدن کمک می کند، افراد  در صورتی که علائم سرماخوردگی دارند، از غذاهایی مثل سوپ و آش  همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنند.
رضوی با بیان اینکه از جوانه ها گندم، ماش و شبدر در رژیم غذایی روزانه خود استفاده شود، ادامه داد: از انواع میوه ها مثل انار، پرتقال، گریپ فروت،  لیموشیرین، لیمو ترش، نارنگی، نارنج، سیب و غیره استفاده کنید، میوه ها را کامل بشویید، ضدعفونی کرده و بدون پوست مصرف کنید.
به گفته این متخصص تغذیه، مصرف جوشانده آویشن و پونه کوهی برای تقویت سیستم ایمنی و مقابله با عفونت توصیه می شود و  از هویج، کدوحلوایی، شلغم و لبو در غذاهای روزانه استفاده شود.
وی تصریح کرد:  غذاهایی که  حاوی مقدار زیادی چربی و نمک است می تواند منجر به ایجاد التهاب در مجاری تنفسی و مسیرهای هوایی شوند. از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین پرهیز شود و  استفاده از منابع پروتئین مثل انواع گوشتها مانند مرغ و ماهی، حبوبات یا تخم مرغ کاملا پخته مهم است.
وی اظهار داشت: امکان انتقال کرونا ویروس از طریق بسته های مواد غذایی وجود دارد، توصیه می شود قبل از مصرف بسته ها نیز شسته شوند، از خرید مواد غذایی فله یا باز خودداری و  در هنگام مراقبت و غذا دادن به افراد بیمار و کودکان خردسال قبل و بعد از غذا دادن به آنها حتما دست های خود و بیمار ضد عفونی شود.
رضوی خاطرنشان کرد: سیر، زنجبیل و سایر مواد غذایی توصیه شده اگر چه به دلیل ترکیبات خاصی که دارند می توانند در مقابله با عفونت های باکتریایی و ویروسی مفید باشند اما شواهدی مبنی بر مصرف آن در درمان بیماری ویروس کرونا وجود ندارد و بهتر است به صورت متعادل مصرف شوند.

1399/01/18 13:59

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

چگونه از ابتلا به ویروس کرونا پیشگیری کنیم؟
با توجه به شیوع ویروس کرونا در چین و مشاهده موارد مشکوک از این بیماری در برخی از کشورهای اطراف، می توان با رعایت موارد زیر تا حد زیادی از ابتلا و انتشار احتمالی این بیماری جلوگیری کرد:
- دستان خود را چند بار در روز به مدت 20 ثانیه با آب و صابون بشویید. اگر آب و صابون در دسترس شما نیست با یک ضدعفونی کننده الکلی دستان خود را بشویید.
- با دستان کثیف چشم‌ها، بینی و دهان خود را لمس نکنید.
- موقع عطسه و سرفه دهان و بینی خود را با دستمال بپوشانید و بعد دستمال را دور بیندازید.
- از ارتباط نزدیک با کسانی که بیمار هستند اجتناب کنید.
- اشیایی را که در طول روز لمس می‌کنید ضدعفونی کنید.
- اگر بیمار هستید در خانه بمانید.
با وجود اینکه عملیات غربالگری و شناسایی بیماران کرونا در مرزها و فرودگاه های کشور در حال انجام است اما به هیچ عنوان مانع صد در صدی برای ورود این بیماری به داخل کشور نیست. پس مراقب سلامت خود، کودکان، سالمندان و بیماران باشیم.

1399/01/18 14:02

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

ویروس کرونا چگونه گسترش می یابد؟
ویروس کرونا مانند سایر ویروس ها (مثل سرماخوردگی) وقتی فرد سرفه می کند یا عطسه می کند ، ویروس از طریق قطرات گسترش می یابد. همچنین هنگامی که شخصی یک سطح آلوده مانند دسته درب را لمس کند ، می تواند پخش شود.
بیمارستانها همچنین مکانهای اصلی برای گسترش ویروس هستند جایی که یک بیمار بسیاری از افراد را آلوده می کند. هنگامی که بیماران با علائم مبهم تنفسی به بیمارستان می آیند ، ممکن است کارکنان بیمارستان ندانند که باید احتیاط های خاصی از جمله استفاده از ماسک یا دور نگه داشتن آنها از سایر بیماران را انجام دهند.
ویروس های انسانی کرونا معمولاً از طریق یک فرد آلوده به دیگران منتقل می شوند.
چگونه از خود در برابر ویروس کرونا محافظت کنیم؟
در حال حاضر هیچ واکسنی برای محافظت از شما در برابر ویروس کرونا انسانی موجود نیست. ممکن است با انجام موارد زیر بتوانید خطر ابتلا به عفونت را کاهش دهید:
• دستان خود را حداقل به مدت 20 ثانیه با صابون و آب بشویید.
• از دست زدن به چشم ، بینی یا دهان خودداری کنید.
• از تماس نزدیک با افرادی که مریض هستند خودداری کنید.
• هنگام سرفه یا عطسه دهان خود را با یک دستمال بپوشانید ، سپس دستمال را درون سطل زباله بیندازید.
• اشیاء و سطوحی که اغلب لمس می شود را تمیز و ضد عفونی کنید.
• اگر بیمار هستید و فکر می کنید ممکن است علت آن مسافرت به منطقه آلوده به ویروس کرونا یا تماس با شخصی باشد که در آنجا بوده است ، باید به یک پزشک اطلاع دهید و به دنبال درمان زودهنگام باشید.

چگونه از دیگران در برابر ویروس کرونا محافظت کنیم ؟
اگر علائمی مانند سرماخوردگی دارید ، با انجام موارد زیر می توانید از دیگران محافظت کنید
• در حالی که بیمار هستید در خانه بمانید.
• از تماس نزدیک با دیگران خودداری کنید.
• هنگام سرفه یا عطسه ، دهان و بینی خود را با یک دستمال بپوشانید ، سپس دستمال را درون سطل زباله ریخته و دستان خود را بشویید.
• اشیاء و سطوح را تمیز و ضد عفونی کنید.

1399/01/18 14:05

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

علائم کرونا چیست؟
این ویروس باعث عفونت ریه‌ها می‌شود. نخستین علامت بیماری تب است و سپس سرفه خشک که می‌تواند به مشکلات تنفسی نیز منتهی شود.
سرفه باید جدید و پیوسته باشد، یعنی سرفه زیاد برای مدتی بیش از یک ساعت، یا سه نوبت یا بیشتر سرفه ظرف 24 ساعت (اگر شما در حالت عادی سرفه می‌کنید، ممکن است از حالت عادی بدتر باشد).
به گفته دانشمندان، میانگین زمان لازم برای بروز علائم 5 روز است، اما در بعضی‌ها ممکن است خیلی بیشتر طول بکشد. سازمان بهداشت جهانی می‌گوید که دوره کمون این بیماری تا 14 روز طول می‌کشد.
دوره اوج انتقال ویروس همزمان با بروز علائم است، اما گفته می‌شود که بعضی‌ها ممکن است حتی پیش از شروع بیماری نیز ویروس را پخش کنند.
علائم اولیه این بیماری را می‌توان به راحتی با بیماری‌های زمستانی دیگری مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا اشتباه گرفت.

1399/01/18 14:30

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

ویروس کرونا چقدر کشنده است؟
نرخ مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری به نظر کم می‌آید - بین 1 تا 2 درصد - اما نمی‌توان خیلی به این آمار اتکا کرد.
در حال حاضر هزاران نفر تحت درمان قرار دارند که ممکن است در آینده جان خود را از دست بدهند - لذا نرخ مرگ ‌ومیر می‌تواند بیشتر باشد. اما اگر تعداد زیادی از موارد ابتلای خفیف کشف‌نشده باقی بمانند، نرخ مرگ‌ومیر می‌تواند کمتر هم باشد.
بررسی اطلاعات 56 هزار بیمار توسط سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهد:
•6 درصد موارد بیماری وخیم است - نارسایی ریوی، شوک عفونی، نارسایی اعضا و خطر مرگ
•14 درصد موارد بیماری با علائم شدید همراه است - مشکلات تنفسی و تنگی نفس
•80 درصد موارد بیماری با علائم خفیف همراه است - تب و سرفه که در بعضی موارد با سینه پهلو همراه است
بیماری در افراد مسن تر، و کسانی که مشکلات پزشکی دیگری دارند (مانند آسم، دیابت، بیماری قلبی، فشار خون بالا)، به احتمال زیاد سختتر خواهد بود. اطلاعات بیماران چینی نشان می‌دهد که احتمال مرگ آقایان بیشتر از خانم‌ها است.
برای درمان این بیماری باید از بدن بیمار حمایت کرد، از جمله حمایت تنفسی، تا سیستم ایمنی بدن بتواند ویورس را شکست دهد.
کسانی که فکر می‌کنند ویروس کرونا دارند چه کار باید بکنند؟
توصیه مقامات بهداشتی بریتانیا این است که کسانی که علائم خفیفی دارند - مثل سرفه مرتب و تب بالای 37.8 درجه سانتیگراد - باید خود را حداقل به مدت 7 روز قرنطینه کنند. همچین از مردم خواسته شده است که به اورژانس و پزشک مراجعه نکنند.
اگر با کسی که ممکن است ناقل ویروس باشد تماس داشته‌اید، شاید مجبور شوید که خود را قرنطینه کنید. در عین حال، کسانی که به مناطق درگیر این ویروس سفر کرده‌اند نیز ممکن است لازم باشد خود را قرنطینه کنند.
سرعت شیوع چقدر است؟
روزانه ده‌ها هزار مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا از سراسر دنیا گزارش می‌شود. اما گمان می‌رود که مقامات بهداشتی شناخت دقیقی از کلیه موارد ابتلا ندارند.
67 روز طول کشید تا این ویروس 100 هزار نفر را آلوده کند - اما آلوده کردن 100 هزار نفر بعدی تنها 11 روز طول کشید و 100 هزار نفر بعد از آن نیز تنها 4 روز.

1399/01/18 14:31

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

علائم و نشانه های ویروس کرونا
گزارشات از علائم خفیف تا بیماری شدید و مرگ برای بیماری کرونا 2019 حکایت دارند. علائم می‌توانند از 2 تا 14 روز پس از قرارگیری در معرض ویروس پدیدار شوند:
• تب
• سرفه
• تنگی نفس
اگر از مبتلا شدن از ویروس کرونا مضطرب هستید، به تست آنلاین کرونای طراحی شده تیم درمانکده مراجعه کنید و خیال خودتان را راحت کنید.
راههای پیشگیری از ویروس کرونا
در حال حاضر واکسن بخصوصی برای بیماری کرونا 2019 وجود ندارد. بهترین راه برای پیشگیری از بیماری، جلوگیری از قرارگیری در معرض ویروس است. برای کمک به جلوگیری از انتشار بیماری‌های تنفسی، اقدامات زیر را انجام دهید:
• از تماس نزدیک با افراد بیمار اجتناب کنید
• از لمس کردن چشم، بینی و دهان خودتان اجتناب کنید
• هنگامی که بیمار هستید، در خانه بمانید
• در صورت سرفه یا عطسه دستمال کاغذی جلوی دهان و بینی خودتان بگیرید و سپس آن دستمال را به سرعت دور بیندازید.
• اشیا و سطوحی که با آن‌ها سروکار دارید را دائماً پاک و ضدعفونی کنید.

1399/01/18 14:33

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

پرسش‌های رایج در مورد ویروس کرونا
آیا ممکن است کسی ویروس کرونا را داشته باشد اما مریض نباشد؟
به نظر می‌رسد که سرایت ویروس بیشتر زمانی انجام می‌شود که افراد دارای علائم و نشانه های بیماری هستند. انتشار ویروس می‌تواند پیش از بروز علائم نیز انجام شود؛ گزارشاتی در زمینه انتقال ویروس جدید کرونا از این طریق ارائه شده است؛ اما به نظر نمی‌رسد که این، طریقه اصلی انتشار ویروس باشد.

آیا ویروس کرونا به‌راحتی منتقل می‌شود؟
اینکه ویروس در میان افراد تا چه حد می‌تواند به راحتی منتقل شود، متغیر است. برخی از ویروس‌ها کاملاً مساوی هستند (به راحتی منتشر می‌شوند) مانند سرخک، اما برخی دیگر به راحتی منتشر نمی‌شوند. یک فاکتور دیگر آن است که آیا نحوة انتشار، پایدار است یا خیر.
ویروسی که منجر به بیماری کرونا می‌شود ظاهراً به راحتی و به شکل پایدار در جامعه منتشر می‌شود. انتشار در جامعه بدان معنا است که افراد در مکانی قرار داشته‌اند و به این ویروس مبتلا شده‌اند، و نمی‌دانند که چگونه و در کجا این کار انجام شده است.

آیا ماسک بزنیم یا نه؟
اخیرا سازمان بهداشت جهانی (WHO) پیشنهادش را عوض کرده است و پیشنهاد می‌کند که همه افراد اعم از سالم و ناسالم بهتر است ماسک بزنند.
دست‌های خود را بارها در هر روز با آب و صابون حداقل برای مدت 20 ثانیه بشویید، بخصوص پس از رفتن به حمام، پیش از خوردن غذا و پس از گرفتن بینی، عطسه کردن یا سرفه کردن.
اگر آب و صابون در دسترس نیست، از پد الکلی با حداقل 60% الکل استفاده کنید. همیشه دست‌های خود را در صورتی که کثیف هستند با آب و صابون بشویید.

اگر به ویروس کرونا مبتلا شدیم چه کنیم؟
درصورتی‌که تب داشتید و علایم بیماری تنفسی، مانند سرفه و مشکل در تنفس در شما وجود داشت، در صورتی که با فرض اینکه به کرونا دچار شده است در تماس بودید، و یا به مکانی سفر کرده‌اید که تعداد افراد بیمار در آن حال گسترش است، با یک متخصص تماس بگیرید و در مورد تماس یا سفر اخیر خودتان صحبت کنید. متخصصین تشخیص می دهند که آیا شما نیاز به تست کرونا دارید یا خیر.

1399/01/18 14:41

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

راهبردهای کنونی سازمان بهداشت جهانی در این مورد که در چه زمانی فرد می‌تواند از قرنطینه بیرون بیاید، به شکل مورد به مورد اعمال می‌شود و شامل تأمین همه شرایط زیر است:
• بیمار بدون استفاده از داروهای کاهش تب، دیگر تب نداشته باشد.
• بیمار دیگر علائمی مانند سرفه را نشان ندهد.
• تست بیمار در دو نمونه تنفسی پیاپی با فاصله 24 ساعت منفی باشد.
• کسی که از قرنطینه خارج شود، دیگر تهدیدی برای بیمار سازی دیگران نیست.
آیا هوای گرم مانع از انتشار بیماری کرونا می‌شود؟
مشخص نیست که آیا دما و آب و هوا می‌تواند روی انتشار کرونا تأثیرگذار باشد یا خیر. برخی از ویروس‌های دیگر مانند سرماخوردگی عمومی و آنفلوانزا در فصل سرما منتشر می‌شوند، اما این بدان معنا نیست که امکان بیمار شدن با این ویروس‌ها در ماه‌های دیگر وجود ندارد. در حال حاضر، مشخص نیست که آیا انتشار COVID-19 با گرم‌تر شدن هوا کاهش پیدا می‌کند یا خیر. اطلاعات بیشتری باید در مورد انتقال، شدت و سایر ویژگی‌های بیماری حاصل شوند، به تحقیقات در حال انجام است.

1399/01/18 14:43

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

منشأ ویروس کرونا از کجاست؟
کرونا ویروس‌ها خانوادة بزرگی از ویروس‌ها را شامل می‌شوند. برخی از آن‌ها منجر به بیماری در افراد می‌شوند و برخی دیگر، مانند کرونا ویروس‌های سگ و گربه، تنها حیوانات را درگیر می‌کنند. به ندرت کرونا ویروس‌های حیوانی که منجر به عفونت حیوانات می‌شوند، باعث درگیری عفونی افراد می‌شوند و در میان انسان‌ها منتشر می‌گردند. به نظر می‌رسد ویروسی که منجر به COVID-19 شده باشد نیز به همین شکل باشد. سندروم تنفسی خاورمیانه (MERS) و سندروم تنفسی شدید (سارس) دو نمونه دیگری از کرونا ویروس‌ها هستند که از حیوانات به وجود آمدند و در میان انسان‌ها رشد یافتند.

ویروس کرونا چگونه منتشر می‌شود؟
این ویروس ابتدا در شهر ووهان در استان هوبه¬ی در چین منتشر شد. اولین موارد بیماری مرتبط با بازار حیوانات زنده بود، اما ویروس هم‌اکنون در میان انسان‌ها در حال گسترش است. توجه به این امر اهمیت دارد که انتشار فرد به فرد می‌تواند به صورت یک طیف انجام شود. برخی از ویروس‌ها بسیار مفید هستند (مانند سرخک) و برخی ویروس‌ها این‌گونه نیستند.
ویروسی که منجر به بیماری کرونا می‌شود ظاهراً به راحتی و به شکل پایدار در جامعه منتشر می‌شود. انتشار در جامعه بدان معنا است که افراد در مکانی قرار داشته‌اند و به این ویروس مبتلا شده‌اند، و نمی‌دانند که چگونه و در کجا این کار انجام شده است.

آیا کسی که دارای ویروس کرونا یا COVID-19 است می‌تواند بیماری را به دیگران منتقل کند؟
ویروس منجر به بیماری COVID-19 از فرد به فرد منتقل می‌شود. فردی که شدیدأ به کرونا مبتلا شده است می‌تواند بیماری خود را به دیگران منتقل کند. پیشنهاد می‌شود که این بیماران در بیمارستان یا در خانه (بسته به اینکه چقدر بیمار هستند) ایزوله شوند تا زمانی که بهبود پیدا کنند و دیگر خطری برای بیمار کردن دیگران نباشند.

1399/01/18 14:45

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

کرونا؛ ویروس‌ها چطور در دفاتر کار منتشر می‌شوند

با اعلام دستور دولت‌ها مبنی بر دورکاری کارمندان، میلیون‌ها نفر از مردم دنیا دفاتر کار خود با میزهای به دقت مرتب شده، چراغ‌های فلورسنت، دستگاه‌های کپی و آب سردکن‌هایشان را رها کرده‌‌اند و از خانه کار می‌کنند. اقدامی که در تلاش برای جلوگیری از انتشار ویروس جدید کرونا صورت گرفته است.
تصور می‌شود کارمندان با ماندن در خانه‌ در معرض خطر کمتری قرار دارند و تعطیلی دفاتر کار پر جمعیت می‌تواند سرعت انتشار کوید 19 را کاهش دهد.
ممنوعیت کار در دفاتر تنها یک اقدام احتیاطی به حساب نمی‌آید. ادارات همیشه محل اصلی انتشار ویروس‌ها و باکتری‌ها بوده‌اند. احتمالا با این چرخه آشنا هستید: در هر فصل یک نوع ویروس همه جا منتشر می‌شود. یکی از کارمندان وارد دفتر می‌شود و با سرفه‌ها و عطسه‌های خود ویروس را به همکارانش منتقل می‌کند. و این چرخه ادامه خواهد داشت. در هر فصل یک ویروس همه جا پخش می‌شود و خودتان می‌دانید بعد از آن چه اتفاقی خواهد افتاد.
یخچال‌ها، دستگیره کشوها، شیرهای آب، دستگیره‌ها یا دکمه‌های درهای خروجی و قوری‌های قهوه به طور معمول بیشترین میزان تجمع میکروب را دارند
پژوهشگران ثابت کرده‌اند میکروب‌ها، ویروس‌ها و باکتری‌ها به راحتی در دفاتر کار منتشر می‌شوند. کریسی هویت، مدیر پژوهش‌های بنیادی و نوآوری‌های راهبردی در دانشکده علوم و ریاضیات دانشگاه کارولینای شمالی در زمینه تنوع و فراوانی میکروب‌ها در دفاتر کار مطالعه می‌کند.
او می‌گوید: " انسان‌ها بخش عمده‌ای از زندگی روزانه خود را در محدوده دفاتر کارشان می‌گذرانند و استفاده از فضاهای مشترک و تعامل مداوم با سطوح مشترک در این اماکن به افزایش میزان میکروب‌ بر روی سطوح و در هوا می‌‌انجامد."
به عبارت دیگر، بسیاری از نقاط دفاتر کار که سطح تعامل و تماس در آن‌ها بالا است می‌توانند عامل انتشار ویروس باشند. و هر چه تعداد کارمندانی که آن نقاط را لمس می‌کنند بیشتر باشد، خطر آلودگی هم بالاتر خواهد رفت. جاناتان سکستون، پژوهشگر کالج بهداشت عمومی در دانشگاه آریزونا در تحقیقات خود دریافته که نقاطی مثل یخچال‌ها، دستگیره کشوها، شیرهای آب، دستگیره‌ها یا دکمه‌های درهای خروجی و قوری‌های قهوه به طور معمول بیشترین میزان تجمع میکروب را دارند.

1399/01/18 14:46

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

راه‌های پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا
دستان خود را به طور مرتب بشویید
به طور منظم و با دقت دستان خود را با آب و صابون یا محلول ضدعفونی کننده حاوی الکل تمیز کنید.
چرا؟ شستن دست‌ها با آب و صابون یا محلول ضدعفونی کننده حاوی الکل، ویروس‌هایی را که ممکن است به دست‌های شما منتقل شده باشند، از بین می‌برد.
فاصله استاندارد با دیگران را رعایت کنید
با کسانی که سرفه یا عطسه می‌کنند، حداقل یک متر فاصله داشته باشید.
چرا؟ هنگام سرفه و عطسه قطرات ریزی از بینی و دهان افراد به بیرون پرتاب می‌شود. اگر شما به آن‌ها خیلی نزدیک باشید و فرد دیگر مبتلا به ویروس باشد، این ذرات ریز که حاوی ویروس COVID-19 هستند از طریق تنفس به بدن‌تان وارد می‌شوند.
از تماس دست‌ها با چشم‌ها، بینی و دهان خودداری کنید
از تماس دست‌ها با چشم، بینی و دهان بپرهیزید.
چرا؟ دست‌ها با سطوح مختلفی در تماس هستند و ممکن است ویروس را جذب کنند. زمانی که دست‌ها به ویروس آلوده شدند، به راحتی می‌توانند ویروس را به چشم‌ها، بینی و دهان انتقال دهند و از این طریق ویروس وارد بدن شما شده و شما را بیمار کند.
بهداشت تنفسی را تمرین کنید
مطمئن شوید که شما و اطرافیان‌تان بهداشت تنفسی را رعایت می‌کنند. بهداشت تنفسی به معنی پوشاندن دهان و بینی با داخل آرنج یا دستمال کاغذی هنگام عطسه و سرفه و دور انداختن دستمال به سرعت است.
چرا؟ قطرات ریزی که با عطسه و صرفه از دهان و بینی ما خارج می‌شوند، ویروس را گسترش می‌دهند. با رعایت نکات بهداشتی تنفسی، می‌توانید از اطرافیان خود در برابر ویروس‌هایی مانند سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونای جدید COVID-19 محافظت کنید.
اگر علائم کرونا را دارید با مراجع مربوطه تماس بگیرید
در صورتی که احساس ناخوشی می‌کنید در خانه بمانید. اگر علائمی مانند سرفه و تنگی نفس را در خود احساس کردید به پزشک مراجعه کنید، مراجع مربوط را مطلع کنید و از توصیه‌های متخصصین سلامت مربوطه پیروی کنید.
چرا؟ متخصصین ملی و محلی شما به روزترین اطلاعات در مورد شرایط منطقه شما را دارند. اطلاع دادن به کمک رسان‌ها کمک می‌کند که شما را فورا به مراکز درمانی مناسب ارسال کنند. این کار هم برای خودتان بهتر است و هم از انتشار ویروس و عفونت‌های دیگر جلوگیری کرده‌اید.
برای پیشگیری ازابتلا به ویروس کرونا از توصیه‌های مراکز بهداشت پیروی کنید

1399/01/18 14:49

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

بررسی علمی ویروس کرونا، روش های انتقال و علل ایجاد مرگ و میر

*قسمت اول*

ویروس کرونا در این ویدیو با همکاری چند تن از پزشکان عفونی کشور، به صورت کاملاً علمی مورد بررسی قرار گرفته است.

1399/01/28 00:43

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

بررسی علمی ویروس کرونا، روش های انتقال و علل ایجاد مرگ و میر

*قسمت دوم*

ویروس کرونا در این ویدیو با همکاری چند تن از پزشکان عفونی کشور، به صورت کاملاً علمی مورد بررسی قرار گرفته است.

1399/01/28 00:43

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

بررسی علمی ویروس کرونا، روش های انتقال و علل ایجاد مرگ و میر

*قسمت سوم*

ویروس کرونا در این ویدیو با همکاری چند تن از پزشکان عفونی کشور، به صورت کاملاً علمی مورد بررسی قرار گرفته است.

1399/01/28 00:44