???
1401/02/21 19:59تصویر
اینو باچاقو ب اندازه 10سانت برش بزن ساقشو بزار تو اب
1401/02/21 19:59???
???
1401/02/21 20:02میبینی توروخدا امروزبامن سرجنگ داره??
?????
1401/02/21 20:03?????
تاحرف میزنم بهم خشمگین میشه?
1401/02/21 20:04تاحرف میزنم بهم خشمگین میشه?
????
1401/02/21 20:04تصویر
اینوچیکارکنم
1401/02/21 20:09این گیاه و سایه اندازی درختان بلند برروی آن ، نور غیر مستقیم و نیم سایه را ترجیح میدهد. از قرار دادن این گیاه در مقابل اشعهی مستقیم خورشید خودداری کنید چرا که نور شدید برگهایش را میسوزاند. در کنار پنجره نور گیر بهترین شرایط را خواهد داشت و در صورت دریافت نور کم، برگها بیرنگ شده و بریدگی های روی خود را از دست میدهند.
آبیاری :
تنها حساسیت برگ انجیری نسبت به آبیاری زیاد است و حتما باید در فاصلهی بین دو آبیاری 2 الی 3 سانتی متر از خاک خشک شده باشد و سپس اقدام به آبیاری مجدد کنید. در روزهای گرم تابستان تعداد دفعات آبیاری را افزایش دهید و در صورت گرمای شدید هوا بهتر است از راههای افزایش رطوبت هوا مانند غبار پاشی، ساخت جزیره و یا قرار دادن آب در کنار گیاه کمک بگیرید و رطوبت گیاه را تامین کنید تا دچار خشکی برگ نشود.

نگهداری برگ انجیری
دما :
برگ انجیری نسبت به تغییرات دمایی حساس نیست و بازه دمایی بین 18 تا 27 درجه برای آن ایده آل است. اما دمای کمتر از 13 و بیشتر از 30 درجه سانتی گراد برای آن مطلوب نیست و حتما در دماهای بالاتر از 30 درجه باید غبارپاشی شود.
رطوبت :
همانطور که گفته شده، افزایش رطوبت برای گیاهان راههای مختلفی دارد اما بهترین راه ایجاد رطوبت برای برگ انجیری ساخت جزیره است. برای ساخت جزیره زیر گلدانی گیاه را پر از سنگریزه و آب کنید و گلدان را روی سنگها قرار دهید به طوری که انتهای آن با آب در تماس نباشد. از طریق تبخیر آب داخل جزیره و بالا رفتن آن از سورخهای زهکشی گلدان، رطوبت گیاه تامین میشود.
در روزهای بسیار گرم میتوانید برگها را غبار پاشی کنید تا رطوبت مستقیما به گیاه اضافه شود. برای غبار پاشی ترجیحا از آب تصفیه شده و یا آب جوشیدهی سرد شده استفاده کنید تا نوک برگها دچار سوختگی نشوند.
کوددهی :
این گیاه به کوددهی زیادی نیاز ندارد و تنها در فصل رشد از کوددهای مناسب آن استفاده کنید. از دادن همزمان دو کود به گیاه خودداری کنید و حداقل 2 هفته بین آنها فاصله بیاندازید.
خاک مناسب :
استفاده از خاک سبک و آماده کاشت یا کمپوست بهترین خاک است. دقت کنید که خاک برگ انجیری باید زهکشی بالایی داشته باشد تا رطوبت اضافه را به خوبی از خود عبور دهد.
تعویض گلدان :
چند عامل وجود دارد که به شما نشان میدهد گیاهتان به گلدان بزرگتری نیاز دارد :
بیحال بودن برگها در صورت مناسب بودن همه ی شرایطبیرون زدن ریشه ها از گلدانزردن شدن برگها درصورت بررسی و نبود مشکلات دیگر
درصورت مشاهده ی این عوامل بهتر است که گلدان را با یک سایز بزرگتر تعویض کنید. به طور معمول
هر 1 یا 2 سال یکبار نیاز به تعویض گلدان برگ انجیری وجود دارد.

شرایط نگهداری برگ انجیری
آیا میتوان برگ انجیری را در آب نگهداری کرد ؟!
قلمه برگ انجیری را تا مدت زمان محدودی میتوان در آب نگهداری کرد اما در نهایت برای داشتن رشد زیاد باید آن را به خاک منتقل کرد. برگ انجیری گیاه آبزی نیست و نگهداری آن در آب، این گیاه را مجبور میکند تا خود را با شرایط موجود سازگار کند و همین امر باعث میشود که تا مدت ها بتواند در آب زنده بماند و رشد کند.
پس از انتقال قلمه برگ انجیری به آب، در صورتی که مکان نگهداری آن نور خوبی داشته باشد، پس از گذشت چند هفته گیاه شروع به رشد برگهای جدید میکند. از آنجایی که نگهداری برگ انجیری در آب تنها یکی از نیازهای آن را برآورده میکند، بنابراین گیاه زیاد بزرگ نمیشود و برگهای آن کوچکتر از حد معمول خواهند بود. با این وجود نگهداری برگ انجیری در آب و دیدن ریشه های بزرگ آن در گلدان شیشه ای بسیار لذت بخش است و یک المان مدرن برای دکوراسیون خانه محسوب میشود. همچنین نگهداری برگ انجیری در آب، حمله آفات و حشرات، آلودگیهای خاک، مشکلات آبیاری بیش از حد و … را نیز کاهش میدهد.
شرایط نگهداری برگ انجیری در آب
آب مورد نیاز :
PH آب مورد نیاز برای رشد برگ انجیری نباید پایین باشد تا گیاه بتواند مواد مغذی مورد نیازش را از آن تامین کند. حداقل یکبار در هفته و حداکثر 2 تا 3 روز یکبار آب برگ انجیری را تعویض کنید.تعویض آب اغلب به اطمینان از وجود اکسیژن کافی در آب برای “تنفس” گیاهان کمک میکند. در گیاهان گلدانی، فضای کافی برای گردش اکسیژن در خاک وجود دارد، اما زمانی که گیاه فقط در آب باشد، اکسیژن به مرور زمان کاهش مییابد.
نور :
برگ انجیری در آب نیز مانند نوع خاکی به نور غیر مستقیم زیاد تا متوسط نیاز دارد و میتوانید آن را در نیم سایه نیز قرار دهید.
تمیز کردن ریشه ها :
همزمان با تعویض آب، بهترین زمان برای این است که ریشه های گیاه خود را بررسی کنید و از سالم بودن آن مطمئن شوید. ریشه های لزج، نرم و سیاه را جدا کنید و تنها ریشه های سالم را نگه دارید.
تصویر
یادم بنداز عکس بفرستم برات
1401/02/21 21:00سلاااام
1401/02/21 22:26اوووووه ماشالا چقدر چت کردید
1401/02/21 22:26چقدر عضو جمع شد
1401/02/21 22:26من شوهرم اومد نشد بیام اونموقع گروه
1401/02/21 22:26این گلدونارو میخوام بزارم تراس ک زود تیره نشن دیگ حیاط نیست
اینا آپارتمانی هستن آفتاب نداری خراب بشن سانسیوریا کم آب هستش کامپکت هم رطوبت بالا میخواد
1401/02/21 22:28اینجا با تجربیات هم کلی روش نگهداری ازگل یادمیگیریم😍
442 عضو
این بخش در حال طراحی می باشد