[ نحوه از شیر گرفتن کودک ]
1. از شیر گرفتن را به آرامی پیش ببرید.
2. فرآیند شیردهی نباید یک دفعه قطع شود . سعی کنید به طور تدریجی هر هفته یک جلسه شیردهی را حذف کنید ، این کار را تا زمانی ادامه دهید که کودکتان به شیر خوردن از بطری یا لیوان عادت کند .
[ اگر کودک شما 9 ماهه یا بزرگتر است ، بهتر است مستقیما با لیوان به او شیر بدهید ]
3. آهسته پیش رفتن در فرآیند از شیر گرفتن ، باعث میشود سینه مادر شیر کمتری تولید کند که در نتیجه در زمان قطع کامل شیردهی ، مادر درد کمتری خواهد داشت .
4. از پستانک استفاده کنید .
5. غذا و نوشیدنی کافی در طول روز به کودک بدهید تا همه مواد مغذی به او برسد .
6. اگر کودک برای خوابیدن حتما باید شیر بخورد ، سعی کنید روش خوابیدن کودک را تغییر دهید .
7. از شیر گرفتن تدریجی را امتحان کنید .
ابتدا و با رعایت فاصله زمانی معین ، شیردهی در شب را حذف کنید ؛ در مرحلهی بعدی شیردهی در میانهی روز، از مراحل شیردهی کم کنید و بعد از آن شیردهی در صبح و آخرین مرحله قطع شیردهی قبل از خواب شب کودک است .
8. در ساعاتی که نوبت شیر کودک هست ، از مواد غذایی یا تنقلات سالم متناسب با سن کودک به جای شیر به او بدهید .
9. کودکان در شب درخواست شیر خوردن دارند ؛ سعی کنید در طول روز تفریحات و سرگرمیهایی برای کودک در نظر بگیرید تا تخلیه انرژی صورت بگیرد . بدین صورت هنگام خواب شبانه، براحتی میخوابد .
10. روال شیردهی را تغییر دهید ، اگر کودک در ساعات خاصی از روز بیشتر درخواست شیر دارد ، این ساعات را با ساعات دیگر تغییر دهید . میتوانید با محدود کردن مدت زمان شیر خوردن کودک شروع کنید ، اگر او معمولاً به مدت 10 دقیقه شیر میخورد ، اکنون 5 دقیقه را امتحان کنید .
11. یک وعده شیردهی را جا بیندازید و به تدریج فاصله زمانی ، شیر دادنها را بیشتر کنید .
صبحها وقتی کودک از خواب بیدار شد به او شیر دهید و نوبت بعدی را تا جایی که امکان دارد به تأخیر بیندازید . البته باید این زمان را با خوراکیهای مقوی پُر کنید .
1403/06/23 03:21