The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

راهنمای خرید شیردوش

 

شیر مادر سیستم ایمنی کودک را با فراهم‌کردن پادتن‌های در برابر بیماری‌ها تقویت می‌کند، باعث رشد مغز، بینایی و سلامت سیستم گوارشی می‌شود، و می‌تواند ریسک سندروم مرگ ناگهانی نوزاد را کاهش دهد. همچنین، می‌تواند ریسک برخی بیماری‌ها را در دوره‌ بعدی زندگی، مثل دیابت، برخی انواع سرطان، چاقی مفرط، کلسترول بالا و آسم، پایین بیاورد. شیر مادر همچنین در طول زمان و حتی در طول یک روز تغییر می‌کند تا با نیازهای یک کودک در حال رشد منطبق شود. تغذیه با شیر مادر به خود مادر کمک می‌کند سریع‌تر به وزن پیش از بارداری و وضع حمل بازگردد، و ممکن است ریسک سرطان پستان و تخمدان و حتی پوکی استخوان را کاهش دهد.

شیردوش

شیر دادن کار راحتی است، زیرا نیازی به آماده‌سازی و گرم‌کردن بطری ندارد، و رایگان هم هست! اما اگر قصد دارید کودکتان را همه جا با خود ببرید و می‌خواهید این کار راحت باشد، احتمالاً به شیردوش نیاز داشته باشید.

اگر شما می خواهید بعد از زایمان به شغل قبلی خود باز گردید و یا می خواهید همسر یا مادرتان در هنگام استراحت به نوزاد شیر دهند، استفاده از شیردوش باعث می شود که نوزاد، حتی در غیاب شما نیز از مزایای شیر مادر بهره مند شود. شیردوش همچنین به شما اجازه می‌دهید شیر خود را در بطری یا کیسه شیر نگه دارید، سپس با بطری به کودک شیر دهید یا وقتی در حوالی شش ماهگی به سن تغذیه با غذاهای جامد رسید، آن را با کمی غلات مخلوط کنید و به او بخورانید. 

شیر مادر را می‌توانید تا 24 ساعت در یخچال و به مدت سه تا شش ماه در فریزر نگه دارید. همیشه شیر دوشیده‌شده را هرچه زودتر در یخچال قرار دهید. وقتی از خانه دورید، از یک محفظه عایق‌دار که با بسته‌های یخ بسته‌بندی شده استفاده کنید تا شیر را خنک نگه دارید. وقتی شیر مادر را در فریزر می‌گذارید، تاریخ فریز کردن را روی آن بنویسید و آن را عقب فریزر بگذارید، وقتی زمان استفاده رسید، شیر را با گذاشتن محفظه آن در آب گرم، مایع و گرم کنید. آن را نجوشانید و در مایکروویو نگذارید؛ هر دوی این روش‌های داغ‌کردن می‌توانند عناصر ایمنی‌ شناختی مهمی را که شیر مادر به چنین مایع ارزشمندی بدل می‌کنند، از بین ببرند. وقتی شیر یخ‌زده را یک بار گرم کردید، دوباره آن را در فریزر یا یخچال نگذارید. اگر نتوانستید از همه آن استفاده کنید، دور بیندازید.

 

انواع شیردوش و موارد مصرف آنها:

شیردوش ها براساس کارایی به 3 دسته زیر تقسیم می شوند:

1.  شیردوش های بیمارستانی

2. شیردوش های روزانه

3. شیردوش های گاه به گاه

در بازار چه نمونه‌هایی وجود دارد؟

انتخاب شیردوش مناسب می‌تواند از نظر موفقیت در شیردوشی تفاوت ایجاد کند. ریتم شیرنوشی طبیعی نوزاد 40 تا 60 دور در دقیقه است، یعنی حدود یک مکش در ثانیه.

شیردوش‌های بیمارستانی یا اتوماتیک برای مصارف شخصی معمولاً با 30 تا 50 دور در هر دقیقه کار می‌کنند. شیردوش‌های دیگر معمولاً کم‌تر کارآمدند. به عنوان حکمی کلی، هرچه مکش و رهایی شیردوش در هر دقیقه بیش‌تر باشد، به فرایند شیر دادن به کودک شبیه‌تر است. این نکته را در نظر بگیرید: شیر مادر به طور طبیعی در دوره شیر دادن، برحسب فنون بلعیدن و مکش کودک تغییر می‌کند. در آغاز فرایند شیردهی، شیر مادر رقیق و آبکی است. در میانه‌های کار چرب‌تر و به شیر کامل بدل می‌شود. در پایان، خامه‌ای‌تر از این هم می‌شود. چربی شیر مادر سالم و مفید است. به طور ایده آل، شیردوشی نیاز دارید که فرایند مکش طبیعی فرزندتان را تقلید کند.

زمانی که شیردوش مناسب را پیدا کردید، باید یاد بگیرید چطور آن را در جای درستش بگذارید و فرایند مکش را تنظیم کنید تا بهترین نتیجه‌ها را بگیرید. نگران نباشید، با شیردوش مناسب، به زودی روند کار دست‌تان می‌آید. قطعات شیردوش‌ها را باید برای تمیزکاری جدا و وصل کرد. از ظرف‌شویی یا آب داغ کف‌دار برای تمیز کردن هر بخشی از شیردوش که به بدن‌تان برخورد می‌کند یا برای تمیز کردن محفظه‌های شیر استفاده کنید. آن‌ها را پیش از هر مصرف خشک کنید.

 

1- شیردوش های بیمارستانی :

این شیردوش ها که عموماٌ توسط یک مشاور و یک پزشک و در بیمارستان در اختیار شما قرار گرفته می شود و یا برای مدتی به شما قرض داده می شود بسیار کارا و مفید بوده و از سرعت مکش بالایی نسبت به سایر شیردوش ها برخوردار می باشد و اغلب در مواردی کارایی دارند که کودک نارس و یا بیمار بوده و باید مدت طولانی تری را در بیمارستان و جدا از مادر بماند که در این صورت با استفاده از این شیردوش ها مقدار بیشتری شیر دوشیده می شود.

شیردوش بیمارستانی

مزایا: این نوع از شیردوش، سریع و کارآمد است. بسیاری از آن‌ها، سبک هم هستند، تا حدی که می‌توان با شیردوش‌های میان‌وزن، شخصی و اتوماتیک مقایسه‌شان کرد.

معایب: هرچند برخی از آن‌ها باتری‌های قابل‌شارژ و آداپتری برای استفاده در ماشین دارند، بسیاری کیف حمل و نقل ندارند. احتمالاً دوست ندارید شیردوش را هر روز از خانه به کار و از کار به خانه دوش بکشید، چون سنگین و عجیب است.

 

2- شیردوش روزانه:

این شیردوش ها به شما این امکان می دهد که از یک یا هردو سینه شیرخود را بدوشید.  این شیردوش ها را در هر مکانی می توانید استفاده نمایید لازم به ذکر است که این شیردوش ها به شما گزینه های بیشتری در زمینه سرعت و کنترل مکش شیر می دهند و در روز شما می توانید 4 بار یا بیشتر از این شیردوش ها استفاده نمایید. برخی از این شیردوش ها دارای لوازم جانبی چون کیسه حمل و بطری ذخیره شیر می باشند. پس این شیردوش ها بهترین انتخاب برای مادرانی هستند که بطور تمام وقت شاغل هستند.

شیردوش روزانه

مزایا: این نوع شیردوش، سریع و قابل‌حمل و مناسب برای شیردوشی از هر دو پستان و پر کردن بطری در چند دقیقه است.

معایب: اگر تصمیم دارید فقط گاه و بی‌گاه شیر بدوشید، این نوع بیش از آن چیزی است که نیاز دارید. اگر وسایل دیگری در رفت‌وآمد روزمره همراهتان باشد، حمل آن دشوار می‌شود. 

 

3- شیر دوش های گاه به گاه:

این دسته شامل دو دسته شیردوش برقی و دستی می شود.

این شیر دوش ها برای مادرانی مناسب است که بطور نیمه وقت کار می کنند و در روز تنها یکبار از شیردوش برای دوشیدن شیر استفاده می کنند لذا این شیردوش ها نسبت به دو گروه دیگر از قدرت و سرعت مکش کمتری برخوردار می باشند.

نکته قابل توجه در مورد شیر دوش برقی و دستی در این است که اگرچه شیردوش های برقی قیمتی تقریبا دو برابر شیردوش های دستی دارند اما در عوض از سرعت مکش بالاتری برخوردار بوده و کار با آنها به مراتب راحت تر می باشد.

مزایا: شیردوش های دستی ارزان‌تر از مدل‌های برقی هستند و نیازی به منبع برق یا باتری ندارند، و اغلب آنقدر جمع و جور هستند که در یک کیف یا کیسه جا شوند.

معایب: شیردوش‌های دستی اغلب کُندتر از دیگر شیردوش‌ها هستند. ما آن‌ها را فقط برای استفاده گاه و بی‌گاه، مثلاً در طول مسافرت، توصیه می‌کنیم.

 

 ویژگی‌های یک شیردوش با کارایی بالا برای مادران

وقتی ویژگی‌های یک شیردوش را لحاظ می‌کنید، به این فکر کنید که چگونه و کجا می‌خواهید از آن استفاده کنید. اگر برای اداره به آن نیاز دارید، با یک مدل بی سر و صدا و جمع‌وجور انتخاب کنید. اما اگر در خلوت خانه خود شیر می‌دوشید، باید ویژگی‌های دیگری را در نظر بگیرید.

1- تنظیمات مکش: بهترین شیردوش‌ها، ریتم طبیعی شیر خوردن نوزاد را تقلید می‌کنند، شیردوش دارای قابلیت تنظیم زمان و قدرت مکش باشد تا بتوانید با توجه به مدت زمانی که می خواهید عمل دوشیدن را انجام دهید آنرا تنظیم نمایید. سطحی از مکش که برای یک خانم مناسب است ممکن است برای خانمی دیگر شکنجه محسوب شود. شیردوشی را انتخاب کنید که بتوان پمپ خلأ آن را تنظیم کرد. بعضی از مدل‌های دستی دارای پمپ‌های قابل تنظیم هستند.

2- ضمانت‌نامه: اگر قرار است هر روز از شیردوش شخصی خودتان استفاده کنید، دنبال شیردوشی باشید که دست کم یکسال ضمانت‌نامه برای موتور داشته باشد.

3- آداپتر/باتری: اگر در مسیر شیر می‌دوشید یا دسترسی به منابع برق ندارید دنبال شیردوشی باشید که با باتری کار کند یا آداپتری داشته باشید که به فندک ماشین‌ تان وصل شود.

4- شیردوشی دوگانه: اگر در محیط کار یا به طور مداوم شیر می‌دوشید، یک شیردوش شخصی یا بیمارستانی دوگانه بگیرید. این شیردوش‌ها با فشار دادن هم‌زمان هر دو پستان، در 10 تا 15 دقیقه شیردوشی را به پایان می‌رساند. علاوه بر سرعت بالا، برای تولید شیر نیز مناسب‌تر است. شیردوشی دوگانه سطح پرولاکتین را افزایش می‌دهد، هورمونی که مسئول تولید شیر است. شیردوش‌ها کوچک‌تر یا یک‌طرفه ممکن است در طولانی‌مدت نتوانند تأمین شیرتان را حفظ کنند و استفاده از آن‌ها خیلی زود خسته‌کننده شود.

5- وزن شیردوش: حتی یک شیردوش 2.5 کیلویی، ممکن است پس از مدتی سنگین به نظر برسد، اگر مجبور باشید هر روز آن را با یک کیف، کیف دستی و احتمالاً یک کیف قنداق، همراه خود بین خانه و محل کار منتقل کنید. اگر وسایل زیادی برای حمل دارید و معمولاً با شیردوش به این طرف و آن طرف می‌روید، سبک‌ترین شیردوش ممکن را در طیف شیردوش‌هایی که باید بخرید انتخاب کنید.

 

هنگام استفاده از شیردوش و بعد از استفاده موارد ایمنی و بهداشتی زیر را رعایت کنید:

1- شستن شیردوش: اگر زمان شستن قطعات شیردوش را بین هر مرتبه استفاده ندارید، آن‌ را در یک کیسه پلاستیکی تمیز بگذارید، و در یخچال قرار دهید. اما حتماً روزی یک بار آن‌ها را بشویید.

2- شیردوش‌ها دسته دوم: استفاده از یک شیردوش شخصی برای بیش از یک نوزاد، و یا قرض یا خرید شیردوش دسته دوم ایده خوبی نیست. اما اگر مجبورید، قطعات را بشویید و تیوب را تعویض کنید. شیردوش دسته دوم می‌تواند سلامت کودکتان را به خطر بیندازد، زیرا شیر و رطوبت می‌توانند وارد تیوب شوند و در سازوکار درونی شیردوش که قابل تعویض یا استریلیزه کردن نیستند بمانند.

اما شیردوش‌های کرایه‌ای بیمارستان‌ها برای کاربران متعدد و برای دوام چندین ساله طراحی شده‌اند. با این شیردوش‌ها، هر مادری بسته کامل قطعات خود را دریافت می‌کند. آن‌ها به نحوی طراحی شده‌اند که شیر تنها با بسته قطعات شما در تماس باشد و نه با خود شیردوش، در نتیجه هیچ گونه انتقال آلودگی از مادر به شیردوش امکان ندارد.

3- کیسه‌های یخ یا فریزری کوچک در اداره داشته باشید تا شیر خود را برای مصرف کودک، خنک و امن نگه دارید.

 

شما می توانید با توجه به سلیقه و نیاز خود و کودکتان شیردوش را با قیمت تقریبی 6500 تومان تا 3600000 تومان خریداری کنید.