روش صحیح بغل گرفتن نوزاد + ورزش های خانگی تقویت کمر و پاها

پس از گذشت یک روز کامل که دائم یا به دنبال کوچولویتان دویده‌اید و یا او را بغل کرده‌اید، چه احساسی در ناحیه پشت بدن و کمر خود دارید؟ احتمالاً زیاد خوب نیست. در واقع، تمام آن خم شدن ها برای برداشتن و بغل کردن نوزاد بر وضعیت بدنتان اثر گذاشته است. وضعیت نامناسب بدن عوارض ناخوشایندی دارد که باعث درد و ناراحتی بدنتان می‌شود. نحوه صحیح بغل گرفتن نوزاد به شما کمک می کند تا در هنگام مرافبت از فرزندتان دچار کمر درد و دست درد نشوید. ورزش روشی مفید برای کمک به بهبود وضعیت بدنتان است، اما باید در حین فعالیت‌های روزانه‌تان نیز مراقبت حالت بدنتان باشید. یادتان باشد که همیشه و در همه حال به فکر وضعیت بدن خود باشید. با رعایت نکات زیر اجازه ندهید که برداشتن چندین باره فرزندتان از روی زمین یا بغل کردن او سلامت بدنی شما را به خطر اندازد.

روش صحیح بغل گرفتن نوزاد

روش صحیح در آغوش گرفتن نوزاد شامل رعایت نکات ساده ایی است که در زیر به برخی از آنها اشاره می کنیم:

 روش صحیح هل دادن کالسکه نوزاد

 روش صحیح برداشتن نوزاد

خم شدنِ به جلو و چرخاندن ستون فقرات آسیب پذیرترین حالت بدن برای ستون فقرات شماست. بنابراین، مراقب باشید به‌ویژه زمانی که فرزندتان را بلند می‌کنید. از این دو روش استفاده کنید:

1- در حالتی بایستید که وزن به طور مساوی روی دو پا تقسیم شود و زانو خم شده باشد. با کشیدن ناف به سمت ستون فقرات، ماهیچه های بنیانی خود را سفت کنید و مثل اینکه مثانه پر دارید، ماهیچه های کف لگن را نیز منقبض کنید. فرزندتان را در حد امکان نزدیک به بدن نگه دارید و هنگام بلند شدن ستون فقرات را مستقیم به سمت بالا بیاورید. هر چه بچه از بدن دورتر باشد، به کمر فشار بیشتری می‌آید.

2- طوری بایستید که به شکل متناوب یک پا به جلو و خم باشد. هر دو زانو را خم کنید، دوباره مطمئن شوید که وزن به طور مساوی روی دو پا قرار داشته باشد، ماهیچه های بنیانی و کف لگن را سفت کنید و برای بلند شدن از نیروی پاها استفاده کنید. اگر می‌توانید بین قدرت ها ‌‌تعادل ایجاد کنید. فرزندتان را هر چه نزدیک‌تر به بدن خود نگه دارید و مطمئن شوید که شانه‌هایتان آرام و به سمت پایین باشند.

 تمرینات ورزشی برای تقویت ماهیچه ها برای نگهداری از نوزاد

1- حالت نیزه (پیکان)

این ورزش ماهیچه های پشت را تقویت و تیغه های شانه را باز می‌کند که به تصحیح قوز شانه یاری می‌رساند.

روش انجام تمرین:

مراقب باشید

2- تمرین شست رو به بالا

این تمرین با تقویت ماهیچه های بالای پشت و تیغه های شانه به پیشگیری از درد گردن و تقویت ماهیچه دلتوئید خلفی کمک می‌کند (که مسئول پیشگیری از قوز شانه است).

روش انجام تمرین:

مراقب باشید

3- تقویت پاها

عدم تعادل توانایی در ماهیچه چهارسر ران به مشکلات زیادی برای حالت بدن منجر می‌شود.

روش انجام تمرین:

مراقب باشید

4- تقویت عضلات پشت ران

در حقیقت، ماهیچه های پشت ران در اکثر افراد ضعیف و سفت است که یکی از عوامل مهم درد و ناراحتی کمر به حساب می‌آید. این تمرین ماهیچه های پشت ران را برای حالت درازتر شدن تقویت می‌کند.

روش انجام تمرین:

مراقب باشید

5- لگد زدن روی چهار دست و پا 

این ورزشی مفید برای ماهیچه هاست که پیوندهای بدن را تثبیت می‌کند و برای شکم فوق‌العاده است.

روش انجام تمرین:

مراقب باشید

   مطالعه بیشتر:

1- همه چیز در مورد مراقبت از نوزاد در سه ماه اول پس از زایمان

2- آیا بغل کردن کودکان نوپا در دوران بارداری بی خطر است؟

3- راه حل ساده برای بغلی شدن نوزاد

4- چگونه نوزاد را نگه داریم؟

نویسنده : تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

دانلود اپلیکیشن نی نی پلاس صفحه اینستاگرام نی نی پلاس