The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

فیلم

5 عضو

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

فرزند شما امروز 5 هفته و 3 روزه است.



چگونه نوزادی که از سینه مادر شیر می خورد را با شیشه شیر آشنا کنیم؟



اینکار را زمانی که نوزاد آرام است و گرسنه نیست انجام دهید. بعضی از نوزادان خوردن شیر از شیشه را به راحتی قبول می کنند ولی  بعضی از آنها در برابر آن مقاومت می کنند. اگر نوزادتان بی میلی نشان می دهد سعی کنید بیشتر شیر خود را بدوشید و از شیر خشک کمتر استفاده کنید. کمی از شیر چرب خود را به نوک پستانک شیشه شیر بمالید. از شیشه هایی استفاده کنید که نوک پستانک آن شباهت بیشتری با نوک پستان مادر داشته باشد. قبل از شیردهی با شیشه لباس خود را باز کنید تا او با پوست شما در تماس باشد و گرمای بدن شما را احساس کند. ممکن است او برای قبول این تغییر نیاز به کمی تلاش داشته باشد. اگر موفق به انجام این کار نشدید از پدرش بخواهید به شما کمک کند و این کار را انجام دهد. گاهی اوقات نوزاد بوی شیر مادر خود را تشخیص می دهد و اگر شیر متفاوتی  به او پشنهاد کنند، برای او خوشایند نخواهد بود. اگر شما آنجا نباشید ممکن است این تفاوت را قبول کند زیرا این یک تجربه کاملا جدید است. اگر احساس ناراحتی کرد این کار را به زمان دیگری موکول کنید و مانند گذشته از سینه خود به او شیر دهید. و در آخر باید نوزاد را به شیشه شیر وابسته کنید، هرچند این کار می تواند تجربه ناخوشایندی باشد. 

1402/04/01 00:00

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

فرزند شما امروز 5 هفته و 3 روزه است.



چگونگی شیر دادن با شیشه به نوزاد



اگر نوزاد خود را با شیر خشک تغذیه می کنید یا قصد دارید این کار را شروع کنید، و یا شیر خود را می دوشید، به نکات زیر توجه کنید تا شیردهی راحت تری داشته باشید.



بیشتر کارشناسان معتقدند اگر نوزاد از سینه شما شیر می خورد، به منظور جلوگیری از«سردرگمی نوزاد در تشخیص نوک پستان»، سعی کنید پیش از پنج یا شش هفته از شیشه شیر استفاده نکنید. شیر خوردن از شیشه نیاز به تلاش کمتری دارد و نوزاد با سرعت بیشتری شیر می خورد. اگر در شش هفته اول شیر دهی با سینه مادر با موفقیت انجام گیرد، نوزاد مهارت های مورد نیاز خود را کسب کرده و تغییر شیوه تغذیه از سینه مادر به شیشه شیر با دلهره وترس کمتری انجام می گیرد.



به خاطر داشته باشید ذخیره شیر شما بستگی به نیاز نوزادتان دارد، اگر او با شیر خشک و شیشه تغذیه می شود نیاز کمتری به شیر شما خواهد داشت بنابراین ذخیره شیر شما نیز کمتر خواهد شد، اگر شما قصد بازگشت به محل کار خود را دارید از هم اکنون نوزاد خود را گاهی با شیشه شیر نیز آشنا کنید. اگر این کار را دیر انجام دهید ممکن است او شیشه را قبول نکند. هفته ای یکبار یا بیشتر شیر خود رابدوشید و با شیشه به او بدهید . با این کار تغییرحالت شیر دهی از پستان مادر به شیشه شیر راحت تر انجام می گیرد. شیر را گرم کنید، با ریختن چند قطره شیر روی دست خود می توانید گرمای شیر را بسنجید. شیر اضافی را دور بریزید،  گرچه  دور ریختن شیر مادر اتلاف وهدر دادن آن به نظر می رسد ولی  خطر رشد باکتری در شیر باقیمانده بسیار زیاد است و می تواند در نوزاد موجب ایجاد ناراحتی های معده شود.



حتی نوزادانی که با شیشه شیر تغذیه می شوند نیز می توانند با مشکلاتی روبرو شوند. اگر نوزاد شما در شیر خوردن دچار مشکل است، جریان شیر را از سر شیشه بررسی کنید. اگر بیش از بیست دقیقه طول می کشد تا نوزاد شیر درون بطری را تمام کند، باید سوراخ نوک پستانک شیشه بررسی شود تا جریان شیر سریعتر شود. اگر او هنگام شیر خوردن، اهن و تلپ می کند یا حالت خفگی دارد، شاید میزان شیری که وارد دهانش می شود زیاد است.

1402/04/01 00:00

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

فرزند شما امروز 5 هفته و 1 روزه است.



کودکانه حرف زدن



صحبت مداوم و پیوسته با نوزاد به پرورش گفتار و مهارت های ارتباطی او کمک می کند.



اگر به طور غیر منتظره با صدای بلند و کودکانه صحبت کنید یا آواز بخوانید، نوزادتان نیز به شما پاسخ می دهد، از این کار به وجد خواهید آمد. این روشی طبیعی و غریزی برای برقراری ارتباط با نوزاد است که والدین آن را با نام کودکانه حرف زدن می شناسند. این روش در تمام دنیا و همه زبان ها به کار می رود. مطالعات نشان می دهد، این روش توجه نوزاد را بیشتر جلب کرده و او تمایل بیشتری برای صحبت کردن پیدا می کند.این سبک حرف زدن به برقراری ارتباط بین او و والدین کمک می کند و از این طریق مقدمات زبان آ موزی را فرا می گیرد. صحبت کردن به روش کودکانه نه تنها برای خود نوزاد جالب است و توجه او را جلب می کند ، بلکه باعث می شود بعضی از کلمات را از بین سایر کلمات بسیار سریعتر جدا کرده و یاد بگیرد، این کار در رشد و پیشرفت مغزی او نقش زیادی دارد.



صحبت کردن با صدای بلند، بکار بردن لغات ساده حتی نامفهوم که زیاد تکرار می شوند ممکن است برای شما ناخوشایند باشد اما این روش برای نوزاد بسیار آرامبخش است. او با این کار به طور واقعی شروع به فهمیدن شما و یادگیری ظرایف زبان می کند. صحبت کردن با او به طور باور نکردنی روی رشد او تاثیر دارد.بنابراین  شک نکنید، زمانیکه از او مراقبت می کنید با او پچ پچ نکنید، هر کاری انجام می دهید برای او توضیح دهید او در ابتدا معنای کلمات را نمی فهمد اما پس از چند ماه  می آموزد  این صداها، علائم و نام هایی هستند که برای نامیدن برخی از رفتار ها و اشیا اطراف بکار می روند.



مطالعات نشان می دهد صحبت با نوزادان به آنها کمک می کند که ابتدا و انتهای کلمات را تشخیص دهند و علائم زبانی را بیاموزند. شما هم متوجه این موضوع  شده اید که بیشتر بزرگسالان یا حتی کودکان می پذیرند که  باید با نوزاد با لحن کودکانه صحبت کرد. این روش غریزی صحبت کردن در دراز مدت منافع بسیاری در بر خواهد داشت.

1402/04/01 00:00

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

فرزند شما امروز 35 روزه است

1402/04/01 00:00

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

فرزند شما امروز 7 هفته و 3 روزه است.



زمانبندی واکسیناسیون:



زمان تولد:



پس از تولد و قبل از مرخص شدن از بیمارستان:



واکسن خوراکی فلج اطفال (OPV)



واکسن تزریقی هپاتیت«ب» (اولین تزریق)



واکسن «ب ث ژ» (BCG)



دو ماهگی:



واکسن سه گانه تزریقی دیفتری، کزاز و سیاه سرفه به صورت ترکیبی در قالب یک واکسن به نام (DTaP)



واکسن تزریقی هپاتیت ب (دومین تزریق)



واکسن خوراکی فلج اطفال (OPV)



چهارماهگی:



واکسن سه گانه تزریقی دیفتری، کزاز و سیاه سرفه (DTaP)



واکسن خوراکی فلج اطفال (OPV)



شش ماهگی:



واکسن سه گانه تزریقی دیفتری، کزاز و سیاه سرفه (DTaP)



واکسن خوراکی فلج اطفال (OPV)



واکسن تزریقی هپاتیت ب (سومین تزریق)



دوازده ماهگی:



واکسن تزریقی سرخک، سرخجه و اوریون (MMR)



هجده ماهگی:



واکسن سه گانه تزریقی دیفتری، کزاز و سیاه سرفه (DTaP)



واکسن خوراکی فلج اطفال (OPV)



4 تا 6 سالگی:



واکسن سه گانه تزریقی دیفتری، کزاز و سیاه سرفه (DTaP)



واکسن خوراکی فلج اطفال (OPV)



واکسن تزریقی سرخک، سرخجه و اوریون (MMR)



14 تا 16 سالگی:



واکسن تزریقی دوگانه دیفتری، کزاز ویژه بزرگسالان



نکته: هنگام تزریق واکسن نوزاد خود را محکم نگه دارید تا احساس امنیت کند.

1402/04/01 00:00