The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

مطالب مفید

41 عضو

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

1398/06/31 14:50

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

1398/06/31 14:50

دیابت بارداری چیست؟

دلیل اصلی ابتلا به دیابت بارداری مشخص نیست، بلکه تأثیرات بارداری است که میزان قند خون را از حالت تعادل خارج می‌کند. زمانی که مواد خوراکی مصرف می‌شوند، بدن به هضم آنها می‌پردازد تا قند یا همان گلوکز را تولید کند و به جریان خون بفرستد. پانکراس یا همان لوزالمعده نیز در جواب انسولین ترشح می‌کند. انسولین هورمونی است که به حرکت قند در جریان خون کمک می‌کند تا به سلول‌های بدن برسند و انرژی کافی را به دست بیاورند.
در حین بارداری که جفت اتصال و ارتباط بین جنین و مادر را برقرار می‌کند تا از ذخایر خونی تغذیه کند، هورمون‌های دیگری نیز ترشح می‌کند. تقریباً همه هورمون‌های تولید شده باعث ایجاد اختلال در انسولین می‌شوند و قند خون را افزایش می‌دهند. کاهش قند خون بعد از مصرف غذا در دوران بارداری طبیعی است.
با رشد جنین، جفت روز به روز هورمون‌هایی را ترشح می‌کند که روی انسولین اثرگذار هستند. در دیابت بارداری هورمون جفت باعث افزایش قند خون می‌شود و می‌تواند بر رشد و سلامتی جنین تأثیرگذار باشد. در جواب این سؤال که دیابت بارداری از کی شروع می‌شود باید گفت معمولاً دیابت بارداری در اواخر نیمه دوم بارداری به وجود می‌آید و گاهی هم حتی از هفته بیستم ظاهر می‌شود ولی به طور کلی زودتر از آن پیش نمی‌آید.

1398/07/22 12:59

دلایل و علائم دیابت چیست؟
دو نوع دیابت وجود دارد. دیابت نوع یک که نوعی بیماری خود ایمنی محسوب می‌شود و به تزریق روزانه انسولین نیاز دارد. از علائم دیابت نوع یک می‌توان به افزایش تشنگی و تکرر ادرار، گرسنگی مداوم، کاهش وزن، تاری دید و خستگی بیش از حد اشاره کرد. دیابت نوع یک اغلب در کودکان و افراد جوان دیده می‌شود.
دیابت نوع دو رایج‌ترین نوع دیابت است و حدود 90% افراد مبتلا به دیابت را شامل می‌شود. علائم این نوع از دیابت عبارت است از عفونت مثانه یا کلیه که به آهستگی درمان می‌شود، افزایش تشنگی و تکرر ادرار، گرسنگی و خستگی مداوم. این نوع دیابت اغلب به دلیل سن بالا، چاقی، ژنتیک و وراثت، سابقه ابتلا در بارداری‌های قبلی و نبود فعالیت‌های فیزیکی به وجود می‌آید.

زنان بالای 20 سال در خطر بیشتری برای ابتلا به دیابت بارداری قرار دارند.

اگر مادر و پدر یا خواهر و برادر شما مبتلا به دیابت نوع دو هستند، در ریسک بیشتری برای ابتلا به دیابت بارداری هستید.

اگر دچار اضافه وزن هستید و شاخص توده بدنی یا BMI عدد 30 یا بالاتر است، ممکن است به دیابت بارداری مبتلا شوید.

به دلایل نامعلومی زنان سیاه‌پوست و هندی‌ها ریسک بیشتری برای دیابت بارداری دارند

1398/07/22 13:00

چگونه از دیابت بارداری جلوگیری کنیم؟
چه قصد بچه‌دار شدن دارید و چه در حال حاضر  باردار هستید، بهتر است روش‌های درمان دیابت در بارداری را بشناسید تا سلامت خودتان و فرزند کوچکتان تضمین شود. تضمین صددرصدی وجود ندارد که دیابت بارداری اتفاق نیفتد ولی با در نظر گرفتن برخی نکات می‌توانید خطر دیابت و بارداری را کاهش دهید.
مواد غذایی را انتخاب کنید که دارای فیبر زیاد و کالری و چربی کم باشد. روی میوه‌ها، سبزیجات و غلات متمرکز شوید. سعی کنید تنوع غذایی را حفظ کنید تا مواد لازم به بدنتان برسد. حجم مواد مصرفی را فراموش نکنید.
ورزش قبل و در دوران بارداری از دیابت بارداری پیشگیری می‌کند. سعی کنید روزی 30 دقیقه ورزش کنید. پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری و شنا برای شما مفید هستند. اگر این زمان برایتان سخت است، می‌توانید زمان را کم کنید و تعداد دفعات را در روز افزایش دهید. پیاده‌روی برای رسیدن به مقصدهای نزدیک روش خوبی است که خودتان را مجبور می‌کنید تا به هدف برسید. هر قدم سلامتی را بیشتر می‌کند.
قبل از اقدام برای بارداری وزن خود را کم کنید. پزشکان توصیه کاهش وزن در دوران بارداری ندارند ولی اگر قصد بچه‌دار شدن دارید، قبل از آن وزنتان را کم کنید. برخی از عادات غذایی خود را تغییر دهید. برای کاهش وزن به خود این انگیزه را بدهید که برای بلندمدت سلامت بیشتر از جمله سلامت قلب، انرژی بیشتر و اعتماد به نفس بالاتر به دست می‌آورید.
حتماً با پزشک و مشاور صحبت کنید و توصیه‌های مراقبتی آنها برای سلامت بیشتر و کنترل سطح گلوکز خون را جدی بگیرید. زمانی که با پزشک متخصص خود مدام در ارتباط باشید می‌توانید سطح گلوکز خونتان را مرتب اندازه بگیرید و نگران مشکل سلامت خود و جنینتان نباشید.
برای اینکه بتوانید از سلامت بیشتر خود مطمئن شوید از پزشک یا متخصص تغذیه بخواهید که برای دیابت بارداری رژیم غذایی تعریف کند. اگر قبل و در حین بارداری اولویت رژیم خود را مواد مغذی و مقوی در نظر بگیرید، به کنترل قند خون خود کمک بزرگی کرده‌اید. درمان دیابت بارداری با تغذیه روش سالم‌تری است. پزشکان متخصص غدد می‌توانند در صورت ریسک بالای ابتلا به دیابت بارداری کمکتان کنند. البته بهتر است با پزشک زنان هم مشورت کنید. با وجود شرایط جدید و موقتی خود فعالیت‌های بدنی‌تان را تا حد ممکن ادامه دهید.

1398/07/22 13:01

علائم دیابت بارداری و درمان دیابت بارداری
زنانی که در بارداری‌های قبلی خود به دیابت مبتلا شده‌اند، ریسک ابتلا به هیپوگلیسمی و هایپرگلیسمی در آنها شایع‌تر است. دیابت بارداری عوارض خود را دارد که بسته به نوع آن متفاوت است.
هیپوگلیسمی: هیپوگلیسمی زمانی که میزان گلوکز خون کم باشد، اتفاق می‌افتد. زمانی که این ماده در خون پایین بیاید، بدن انرژی لازم را نخواهد داشت. همچنین در این شرایط تاری دید و خستگی غیرعادی هم ممکن است دیده شود. گاهی هم شرایط جسمانی و روحی به طور ناگهانی تغییر پیدا می‌کند. برای اینکه این شرایط در فرد ایجاد نشود باید نکاتی را مد نظر قرار داد:

وعده‌های غذایی را در موعد مشخص مصرف کنید.

به هیچ وجه به فکر نخوردن غذا نباشید.

از پرس‌های کوچک غذا و با مواد مغذی کم دوری کنید و به اندازه بخورید.

فعالیت‌های فیزیکی را بیش از حد نیاز انجام ندهید.

به طور کلی هیپوگلیسمی با خوردن یا نوشیدن هر ماده غذایی که قند داشته باشد، مثل آب پرتقال درمان می‌شود.

هایپرگلیسمی : زمانی که در بدن، هورمون انسولین به میزان کافی وجود نداشته باشد یا نتواند از این هورمون به درستی استفاده کند، هایپرگلیسمی اتفاق میفتد. اگر همیشه تشنه هستید، به طور ناگهانی دچار کاهش وزن می‌شوید و زیاد از حمام استفاده می‌کنید به دنبال درمان هایپرگلیسمی باشید.

تعادل را به مصرف مواد بازگردانید.

مشکل دریافت انسولین را برطرف کنید.

استرس را کنار بگذارید.

برای سلامت بیشتر، مراقب بیماری باشید.

حرکات فیزیکی خود را بیشتر کنید. پ

به طور کلی هایپرگلیسمی با اضافه کردن دز انسولین به خون درمان می‌شود.

درمان دیابت بارداری و تزریق انسولین باید تحت نظر پزشک انجام شود.

1398/07/22 13:02

عوارض دیابت بارداری روی جنین
اگر مادر به دیابت بارداری مبتلا شود، برخی از خطرات ممکن است جنین را نیز تهدید کند.
ماکروزومی حالتی است که جنین به دلیل انسولین بیش از حدی که به جفت منتقل می‌شود، رشد زیادی دارد و بسیار بزرگ می‌شود. زمانی که جنین بزرگ باشد زایمان طبیعی را دشوار می‌کند و احتمال عمل جراحی روی جنین در زمان زایمان و تولد را افزایش می‌دهد.
در مادری که قند خون بالایی دارد، ریسک زایمان زودرس افزایش پیدا می‌کند. گاهی هم به دلیل رشد زیاد جنین به تشخیص پزشک زایمان زودتر انجام می‌شود. به همین دلیل ممکن است نوزاد به دلیل کامل نشدن ریه‌، دچار مشکل تنفسی شود.
هیپوگلیسمی یا قند پایین خون ممکن است کمی بعد از تولد به دلیل میزان بالای انسولین خون اتفاق بیفتد. اگر در زمان بارداری قند خون خود را کنترل کنید، احتمال ابتلا به هیپوگلیسمی در نوزاد نیز کاهش می‌یابد.
زردی نوزادان ایجاد تغییر رنگ در پوست و چشم است و گاهی به دلیل دیابت دوران بارداری در نوزاد به وجود می‌آید. برای اینکه این عارضه در نوزاد تازه متولد شده درمان شود، پزشک متخصص اطفال راهکارهایی را به شما ارائه می‌دهد.

1398/07/22 13:02

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

1398/07/22 13:04

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

1398/07/22 13:04

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

1398/07/22 13:05

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

1398/07/22 13:06

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

1398/07/22 13:06

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

1398/07/22 13:07

رژیم دیابت بارداری

وقتی شما دچار یکی از عارضه‌های دوران بارداری می‌شوید، تغذیهٔ شما اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. نکات زیر می‌تواند راهنمایی‌هایی برای داشتن یک رژیم غذایی مناسب در بارداری برای شما باشد:
حجم غذای خود را تقسیم کنید: طیف وسیعی از غذاها را بخورید و کالری‌ها و کربوهیدرات‌ها را به شکل یکنواختی در طول روز توذیع کنید. پزشکان توصیه می‌کنند که هر روز سه وعده با حجم کم تا متوسط و دو تا چهار میان‌وعده، از جمله یک میان‌وعدهٔ بعد از شام داشته باشید.
مصرف کربوهیدرات را مدیریت کنید: برنامهٔ وعده‌های غذایی شما بهتر است حاوی کربوهیدراتی کمتر از معمول همیشگی‌تان باشد. بهتر است که کربوهیدرات‌های پیچیده یعنی آنهایی را که شامل فیبر هم هستند نیز در وعده‌های غذایی بگنجانید و خوردن آنها را در سراسر روز پخش کنید. در تمام وعده‌ها و میان‌وعده‌ها پروتئین کم‌چربی را با کربوهیدرات‌ها همراه کنید. پروتئین کمک می‌کند که احساس سیری بیشتری داشته باشید، ‌انرژی‌تان را حفظ کنید و کنترل بهتری روی قند خون خود داشته باشید.
وعده‌های غذایی را جا نیندازید: زمان خوردن وعده‌های غذایی و مقدار غذایی را که در هر وعده می‌خورید ثابت نگه دارید. اگر چیزهایی که می‌خورید همیشه به شکل یکنواختی در طول روز توذیع شود، قند خونتان ثبات بیشتری خواهد داشت.
صبحانهٔ خوبی بخورید: احتمال عدم تعادل سطح قند خون در صبح‌ها بیشتر از هر زمان دیگری است. برای نگه داشتن قند خون در محدودهٔ سالم باید مصرف کربوهیدرات‌ها شامل نان، سرلاک، میوه و شیر را محدود کنید، پروتئین دریافتی خود را یعنی تخم‌مرغ، پنیر، کرهٔ بادام‌زمینی و آجیل‌ها را بیشتر کنید و احتمالاً از میوه و آب‌میوه به طور کامل پرهیز کنید.
مصرف فیبر را مد نظر قرار دهید: مواد غذایی پرفیبر مثل میوه‌ها و سبزیجات تازه، نان‌های تهیه شده از غلهٔ کامل و سرلاک، نخود، لوبیا و دیگر حبوبات خشک‌شده را در رژیم غذایی‌تان بگنجانید. این غذاها شکسته شده‌اند و آهسته‌تر از کربوهیدرات‌های ساده جذب می‌شوند و همین ممکن است به جلوگیری از افزایش بیش از حد قند خون شما بعد از وعده‌های غذایی کمک کند.
مصرف قند را کنترل کنید: مصرف غذاها و نوشیدنی‌هایی که حاوی قندهای ساده هستند، مثل نوشابه، آب‌میوه، چای‌های طعم‌دار و آب‌های طعم‌دار و بیشتر دسرها را محدود کنید یا به طور کامل از آنها پرهیز کنید. این مواد می‌توانند قند خون را به سرعت افزایش دهند. از پزشکتان دربارهٔ مصرف خوردنی‌های شیرین‌شده با شیرین‌کننده‌های مصنوعی در صورت

1398/07/22 13:18

نیازتان به خوردن مواد غذایی شیرین سؤال کنید.
مصرف شیر را کمتر کنید: شیر لاکتوز بالایی دارد و لاکتوز یک قند ساده است. بنابراین، لازم است شیر مصرفی‌تان را محدود کنید و منبع جایگزینی برای کلسیم پیدا کنید. اگر به دنبال یک نوشیدنی جدید هستید، آب گازدار با چند قطره لیمو یا پرتقال را امتحان کنید

1398/07/22 13:18

صبحانه کامل برای مبتلایان به دیابت بارداری
یکی از توصیه های متخصصان به خانم های باردار این است که برای پیشگیری یا درمان دیابت بارداری، حتما صبحانه کاملی در رژیم غذایی شان داشته باشند. مصرف صبحانه در زمان مشخص و به مقدار کافی به تنظیم قند خون کمک می کند. توصیه می شود که خانم های باردار درصبحانه شان غذایی مانند حریره بادام یا فرنی داشته باشند و آن را در کنار یک منبع پروتئینی مانند تخم مرغ آب پز یا ماست کم چرب مصرف کنند. غذاهایی مانند نان های شیرین، مربا، نان سفید و مواد قندی انتخاب خوبی برای صبحانه مبتلایان به دیابت بارداری نیستند، چون قندخون را به سرعت بالا می برند. آن دسته از مواد غذایی که قند های پیچیده دارند قند خون را به آرامی بالا برده و آن را کنترل می کنند. از این رو مصرف نان های سبوس دار به خانم های مبتلا به دیابت بارداری توصیه می شود.
غلات و فیبر برای کنترل دیابت بارداری
توصیه دیگر پزشکان این است که خانم های باردار حداقل نیمی از رژیم غذایی شان را به هیدرات های کربن اختصاص داده و از مصرف چربی های اشباع شده و روغن های جامد پرهیز کنند. نان سبوس دار، پاستا، غلات و سیب زمینی مواد غذایی مفید هستد که البته باید به طور متعادل مصرف شوند. استفاده از غلات و مواد غذایی سرشار از فیبر مانند سبزیجات خام و پخته هم باید حتما در وعده های غذایی خانم های باردار وجود داشته باشد

1398/07/22 13:19

میزان مناسب دریافت چربی
محسن‌پور درباره میزان دریافت چربی مناسب در خانم‌ها می‌گوید: میزان دریافت چربی با توجه به فاکتور‌های وزن، قد، جنس، سن و فعالیت خانم‌ها تعیین می‌شود. به ‌طور کلی یک خانم با اندام متوسط و غیر باردار باید روزانه 2300 کیلو کالری انرژی دریافت کند. این نیاز در دوران بارداری به اندازه 300 کیلو کالری اضافه می‌شود که مقدار زیاد نیست. چون تنها یک فنجان شیر 150 کیلو کالری انرژی دارد پس قرار نیست خانم‌ها جای دو نفر غذا بخورند! از سوی دیگر در بارداری به دلیل وجود تغییرات طبیعی، وجود جنین، جفت، ازدیاد حجم خون و تغییرات دیگر، نیاز به چربی‌ها کمی بیشتر می‌شود و حدود 35 درصد کل کالری روزانه مادر، باید از طریق چربی‌ها تأمین شود.

این میزان چربی هم برای مادر و هم جنین برای ادامه بارداری سالم و حفظ و رشد جنین ضروری است و نبود آن سبب مشکلات جدی برای مادر و جنین و حتی سقط و مرگ جنین می‌شود.

1398/07/22 13:20

منابع چربی در غذا‌ها و خوراکی‌ها
چربی‌های غیر‌اشباع آن هم از نوع غیر حیوانی، برای مادر مناسب‌تر است. مادر باید تلاش کند به جای کمیت غذا، کیفیت غذا را بالا ببرد تا علاوه بر تأمین اسید‌های چرب ضروری بدن، بتواند بارداری سالمی را سپری کند و جنینش را سالم به دنیا بیاورد. به همین دلیل محسن‌پور می‌گوید: خانم‌های باردار باید چربی‌های حیوانی را کمتر مصرف کنند. همچنین خانم‌ها باید بدانند که ورزش در کاهش کلسترول مضر (LDL) بدن و افزایش کلسترول خوب بدن (HDL) نقش دارد. این دو چربی در خون وجود دارند و هرچه HDL (از نوع خوب) بیشتر باشد، مشکلات قلبی- عروقی، چاقی، سکته و سرطان کمتر دیده می‌شود.

این کارشناس مامایی با بیان اینکه غذا‌های دریایی LDL را کاهش و HDL را افزایش می‌دهند می‌گوید: چربی ماهی از نوع امگا 3 است و LDL را کاهش می‌دهد. مصرف روزانه 90 تا 120 گرم گوشت سفید مانند مرغ برای خانم‌های باردار بسیار مفید است. خانم‌های باردار باید روزانه حدود 2 تا 3 لیوان لبنیات کم‌چرب سفید بخورند و از پنیر کم‌چرب حدود 30 تا 60 گرم مصرف کنند. همچنین استفاده از روغن‌های گیاهی به اندازه 5 تا 7 قاشق ماست‌خوری کافی است.

خوب است خانم‌های باردار بدانند که 2 عدد گردو 1 واحد، 6 عدد بادام 1 واحد و 8 عدد زیتون هم 1 واحد است. پس اگر آنها 2 تا گردو و 6 تا بادام خوردند، تنها کافی است 5 قاشق ماست‌خوری روغن گیاهی سالم مصرف کنند. چون حتی مصرف زیاد این روغن‌ها باعث تولید انرژی زیادی می‌شود که اثرات نامطلوب خود را به صورت چاقی موضعی نشان می‌دهد

1398/07/22 13:21

نکاتی برای خانم‌های مبتلا به اضافه وزن بارداری یا دیابتیک
خانم‌هایی که اضافه وزن دارند، معمولا دچار کمبود اسید چرب نمی‌شوند. چون اسید‌های چرب در بسیاری از غذا‌ها، از جمله گوشت، لبنیات، تخم‌مرغ و حتی در میوه‌ها و سبزی‌ها وجود دارند. بر همین اساس محسن‌پور به نکاتی اشاره می‌کند که خانم‌های باردار مبتلا به چاقی و دیابت باید آنها را رعایت کنند:

1- خانم‌های باردار مبتلا به چاقی باید از سرخ‌کردنی‌ها، شیر، سبزیجات قنادی، فست‌فود‌ها، پنیر پیتزا، چیپس، پفک و چربی حیوانی پرهیز کرده و غذا‌های گیاهی بخورند. آنها باید هر چربی واضحی را از غذای‌شان حذف کنند و سبزی‌هایی را که در پخت غذا استفاده می‌کنند، خیلی مختصر تفت بدهند و سرخ‌نکنند.

2- در خانم‌های باردار مبتلا به دیابت بارداری، باید از افزایش قند خون جلوگیری شود و از آنجایی که قند قابلیت تبدیل به چربی را دارد و برعکس،  ترکیب خطرناک انسولین و چربی سبب چربی بیشتر بدن می‌شود. به همین دلیل خانم‌های دیابتیک حتما علاوه بر کنترل دوران بارداری توسط ماما و پزشک، باید تحت نظر دکتر تغذیه باشند.

3- این خانم‌ها باید وزن‌گیری مناسب داشته باشند.

4- آنها باید حتما وعده‌های غذایی را زیاد و مقدار غذا را کم کنند (5 وعده در روز) و در هیچ‌کدام از وعده‌های غذایی، پر‌خوری نکنند.

5- استفاده از تمامی گروه‌های غذایی به صورت متعادل و متناسب

6- محدود کردن مصرف چربی‌و سرخ‌کردنی‌ها و نمک

7- استفاده از  نان‌های سبوس‌دار به‌ویژه سنگک

8- مصرف میوه‌های فیبر‌دار و حبوبات

1398/07/22 13:22