پاسخ به منو  ریفلاکس معده ی نوزادی و تغذیه - قسمت اول صفحه اصلی مقالات و مطالب ریفلاکس معده ی نوزادی و تغذی...
5. مادران شیرده در طول ماه های اول بهتر است از مصرف لبنیات گاوی مانند شیر، خامه، کره، پنیر و ..... ( به علت بالا بودن میزان حساسیت به پروتیئن گاوی در شیرخوار مبتلا به ریفلاکس ) و گوشت گاو و گوجه فرنگی و شکلات و کاکائو و قهوه و مصرف دخانیات خودداری نمایند. در این موارد استفاده از گوشت و لبنیات با پایه ی غیر گاوی مانند گوسفند یا شیر سویا جایگزین مناسب تری خواهد بود.
6.در شیرخوارانی که از شیر خشک استفاده می نمایند لازم است از شیرخشک های مخصوص نوزادان ریفلاکسی مانند ای آر و سوی بیومیل، نوترامیژن، نیوکید و ...... با مشورت پزشک استفاده شود.
7. تعدادی از نوزادان مبتلا به ریفلاکس معده در ماه سوم و اکثر آنان در ماه چهارم از گرفتن سینه ی مادر در طول روز ( زمان هوشیاری ) امتناع می کنند که این مورد جای نگرانی ندارد و شیرخوار عمدا" و جهت کاهش حملات ریفلاکس خود و به اختیار از گرفتن سینه سرباز می زند و همزمان تمایل به خوردن غذا را در وی میتوان مشاهده نمود.
8. تغذیه با غذای کمکی در شیرخواران ریفلاکسی در کشورهای اروپایی و آمریکا از پایان ماه سوم و در کشور ما از پایان ماه چهارم توصیه میگردد ( دو ماه زودتر از موعد معمول ) و با شروع تغذیه ی کمکی علائم مربوط به ریفلاکس معده به طور چشمگیری در کودک کاهش میابد.
9. مصرف پروبیوتیک ها در نوزاد در ماه اول تولد به میزان قابل توجهی علائم مربوط به کولیک و ریفلاکس نوزادی را کاهش می دهد.
10.در اغلب موارد راه های معمول در کاهش کولیک های نوزادان و استفاده از داروهایی مانند گریپ میکسچر و .... نقش موثری در کاهش دردهای شکمی این نوزادان ندارند و توصیه می شود با رعایت رژیم غذایی مادر، حمام کردن نوزاد، تعبیه ی جای خنک، ماساژ بدن نوزاد، خواباندن نوزاد بروی سطح شیب دار و سفت بروی شکم در حالی که مادر نزد نوزاد است و ماساژ ملایم پشت نوزاد در جهت خلاف حرکت عقربه های ساعت و استفاده از مخلوط آب ولرم با نبات سفید ( بدون زعفران ) و 2 تا 3 قطره افشره ی نعناع ( هرچند نعناع به عنوان محرک برای ریفلاکس معده شناخته می شود ولی همراه با نبات و در حالی که نوزاد تحت کنترل علائم ریفلاکس است اثر بخشی بهتری نسبت به سایر داروهای مسکن جهت کاهش کولیک نوزادی دارد ) دردهای شکمی را در نوزاد کاهش دهید.
1399/03/29 01:14