7 عضو
*?آدم حسابی یعنی ...*
?” بسیاری از اوقات ما آدمها تنها با همان خوبیهایی که با آن زاده شدهایم زندگی میکنیم و تمام عمر از ارثیهٔ صفات خوب پدری و مادری استفاده میکنیم. آنوقت اسم آدمحسابی هم روی خودمان میگذاریم! در حالیکه آدمحسابی کسی است که حسابی خود را تغییر و تکامل داده باشد و در این راه حساب خود را رسیده باشد.
خوبیهای موروثی و غیر اکتسابی ما، دلیل خوبی برای خوبی ما نیست. آدم خوب یعنی آدم خودساخته و تغییریافته. “
?بخشی از کتاب "چگونه #دستورات_دینی ما را تربیت میکنند؟" اثر علیرضا پناهیان
این روزها در هر شهر و کشوری هم که باشید، نیاز به کند و کاو زیادی ندارد که لباس ها و مدل های مو و ... خاص و عجیب زنان را ببینید، لباس هایی که در عین لباس بودنشان، پوششی در کارشان نیست:
رسول خدا(ص) می فرمایند:
«هنگامی که زن ها را دیدید که بر سرشان چون کوهان شتر هاست، بدانید که نمازشان پذیرفته نمی شود.»(1)
«در آخر امت من ... زنانشان در عین لباس پوشیدن لخت و عور هستند و بر سرشان چیزی همانند کوهان اشتران لاغر است، آنها عطر بهشت را نمی شنوند. آنها را لعنت کنید که آنها از رحمت خدا بدور هستند.»(2)
«قیامت برپا نمی شود جز هنگامی که لباسی ساخته شود و زنها آن را بپوشند که در عین لباس پوشیدن لخت و عور باشند و اراذل و اوباش بر مردم شریف و آزاده برتری پیدا کنند.»(3)
هم چنین امیر مومنان، علی(ع) در وصف زنان آخرالزمان می فرمایند:
«زنها لخت و عور می باشند، زینتهای خود را آشکار می سازند، و از دین بیرون می روند، به فتنه ها می گرایند، به سوی شهوتها و لذتها می شتابند، محرمات الهی را حلال می شمارند و در جهنم جاویدانند.»(4)
آنچه باید باشد
براساس آیات قرآن و روایات، زنان مسلمان باید بدن خود را به جز گردی صورت و دو دست تا مچ بپوشانند و هر گونه نمایاندن بدن و جلب توجه که منجر به ایجاد لذت در نامحرم شود، در این دین حرام است. البته مسئله ی حجاب نه تنها در دین اسلام که در سایر ادیان نیز مطرح است و به تمام زنان عالم اختصاص دارد.
خداوند متعال در قرآن در سوره نور، آیات 30، 31، 33 و 60 و سوره احزاب، آیات 35، 53، 55، و 59٫ مسئله ی حجاب را مطرح کرده است و حدود حجاب نیز در روایات، از زبان ائمه(ع) مشخص شده است، برای مثال یکی از اصحاب امام صادق(ع) از ایشان می پرسد،که چه چیزی حلال است برای مرد نامحرم که از زن ببیند؟ حضرت (ع) فرمودند: صورت و دست ها و قدم ها (روی پاها)»(5)
در مورد حجاب واجب، کافی است که زن به هر وسیله ای که می تواند خود را بپوشاند و لباس خاصّی شرط نیست; ولی پوشیدن لباس های تنگ و چسبان و همچنین لباس های زینتی اشکال دارد.(6)
پی نوشت:
1. روزگار رهایی، کامل سلیمان، مهدی پور، ص753
2. صحیح مسلم جلد 6 صفحه 168
3. منتخب الاثر صفحه 426
4. همان
5. کلینی، الکافی، ج5، ص 520
6. توضیح المسائل مراجع، ج 2، ص 421، مسئله 2435، دفتر انتشارات اسلامی.
حجّت الاسلام قدس میگوید:
روزی آقا فرمودند: در «تهران»، استاد روحانیای بود که «لُمعَتین» را تدریس میکرد. مطّلع شد که گاهی از یکی از طلّاب و شاگردانش که از لحاظ درس خیلی عالی نبود، کارهایی نسبتاً خارقالعادّه دیده و شنیده میشود.
روزی چاقوی استاد (در زمان گذشته وسیله نوشتن قلم نی بود و نویسندگان، چاقوی کوچک ظریفی برای درست کردن قلم به همراه داشتند) که خیلی به آن علاقه داشت، گم میشود و وی هرچه میگردد، آن را پیدا نمیکند و به تصوّر آنکه بچّههایش برداشته و از بین بردهاند، نسبت به بچّهها و خانواده عصبانی میشود. مدّتی بدین منوال میگذرد و چاقو پیدا نمیشود و عصبانیّت آقا نیز تمام نمیشود.
روزی آن شاگرد بعد از درس، به استاد میگوید:
آقا! چاقویتان را در جیب جلیقه کهنه خود گذاشتهاید و فراموش کردهاید. بچّهها چه گناهی دارند! آقا یادش میآید و تعجّب میکند که آن طلبه چگونه از آن اطّلاع داشته است.
از اینجا دیگر یقین میکند که او با اولیای خدا سر و کار دارد، روزی به او میگوید: بعد از درس با شما کاری دارم. چون خلوت میشود، میگوید: آقای عزیز! مسلّم است که شما با جایی ارتباط دارید. به من بگویید خدمت آقا امام زمان?(عج) مشرّف میشوید؟
استاد اصرار میکند و شاگرد ناچار میشود جریان تشرّف خود خدمت آقا را به او بگوید. استاد میگوید: عزیزم! این بار وقتی مشرّف شدید، سلام بنده را برسانید و بگویید: اگر صلاح میدانند، چند دقیقهای اجازه تشرّف به حقیر بدهند.
مدّتی میگذرد و طلبه چیزی نمیگوید و استاد هم از ترس اینکه نکند جواب، منفی باشد، جرئت نمیکند از او سؤال کند، ولی به جهت طولانی شدن مدّت، صبر استاد تمام میشود و روزی به وی میگوید: آقای عزیز! از عرض پیام من خبری نشد؟ میبیند که وی (به اصطلاح) این پا و آن پا میکند. استاد میگوید: عزیزم! خجالت نکش. آنچه فرمودهاند، به حقیر بگویید؛ چون شما قاصد پیام بودی (و ما علی الرسول إلا البلاغ المبین).
آن طلبه با نهایت ناراحتی میگوید: آقا فرمود: «لازم نیست ما چند دقیقه به شما وقت ملاقات بدهیم. شما تهذیب نفس کنید؛ من خودم نزد شما میآیم.»
منابع:
سیّدمهدی ساعی، به سوی محبوب.
رضا باقیزاده، برگی از دفتر آفتاب
موعود156
19/9/92
#عصر_ظهور_عقلها
عصر ظهور و عاقل ها!
بر اساس روایات شریفه در زمان ظهور امام عصر? (عجل الله تعالی فرجه شریف) عقول بشری به حد بلوغ و کمال می رسد: «اذا قام قائمنا وضع الله یده علی رووس العباد فجمع بها عقولهم و کملت به أحلامهم»؛ هنگامی که قائم? (عجل الله تعالی فرجه شریف)، ظهور کند خداوند دستش را بر روی سرهای بندگان قرار می دهد پس به این طریق عقل های آن ها جمع می شود و آرامش خاطر برای ایشان به کمال می رسد.
بنابراین روایت شریف و برخی روایات دیگر با این مضامین، عصر ظهور امام عصر?(عجل الله تعالی فرجه شریف) زمانه ی رشد و تکامل و شکوفایی عقل بشری است. حال با توجه به تعریف عقل از بیان نورانی امیرالمومنین(علیه السلام) معلوم می شود که در عصر ظهور حضرت مهدی?(عج) بشریت به جایگاه و منزلت هر چیز پی می برد و آنها را در جای خودش قرار می دهد و به این ترتیب بر اساس فرموده ی امام هادی (علیه السلام) حجت خدا بر مردم همان عقل های شکوفایشان خواهد بود که به راحتی حق و باطل را از هم تشخیص می دهند و به دنبال امام حق حرکت می نمایند.
#قیام_عقلی!
بنابراین قیام امام زمان?(عج) قیام عقلی و فرهنگی است و پیروزی ایشان نیز از همین رهگذر است. از طرف دیگر از مجموع بیانات نورانی حضرات معصومین (علیهم السلام) معلوم می شود که عقل در انسان موهبتی الهی است که همان راهگشای انسان به سوی سعادت ابدی و حقیقی است و همان است که بر اساس آن آدمی به امام حق گرایش پیدا می کند. پس امام عصر?(عج) یک کار اساسی که می کند همان شکوفایی عقل هاست که بر آن اساس همگی او را پیروی کرده و به سوی کمال حقیقی حرکت می کنند!
نتیجه گیری
بر اساس آنچه گذشت برای هدایت بشریت در هر زمانی بایستی ابزار متناسب با آن زمان را در دست داشت، آنچنان که پیامبران الهی با معجزات خویش بشریت را هدایت نمودند. پس از رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه واله وسلم) حجت خدا بر مردم و سبب هدایت ایشان «عقل» است که گوهری شریف است که قدر و منزلت هر چیز را می داند و هر چیز را در جایگاه خود قرار می دهد. امام عصر?(عج) در هنگام ظهور همین حجت خدا بر مردم یعنی عقل ها را مورد بهره برداری قرار می دهد و آن ها را شکوفا می کند؛ یعنی انسان ها را به طوری قرار می دهد که پرده های غفلت از برابر عقل هایشان کنار رود و ایشان قدر و منزلت هر چیز را به خوبی بدانند و بتوانند حق و باطل را تشخیص دهند. آن گاه خود مردمند که به دنبال امام حق مسیر تکامل حقیقی را طی خواهند کرد و به سعادت ابدی الهی خواهند رسید!
هنگام ظهور توبه پذیرفته نمی شود
جهت تحقق ظهور باید تلاش کنیم مقدمات نهایی آن را فراهم کنیم، اصلی ترین عامل برای رسیدن به ظهور امام زمان ? (عج)، کسب لیاقت ظهور توسط جامعه مؤمنین است.
در وهله اول ما باید به نفس خود رجوع کنیم و به پاک سازی آن بپردازیم و در اولین قدم تصمیم خود را برای سیر در مسیر الهی بگیریم و خواهان ایجاد تقوا در خود شویم تا بتوانیم با افزایش ایمان خود نسبت به تحقق وعده های الهی، استوارتر در مسیر انتظار موعود گام برداریم.
در وهله دوم ما باید برای ایجاد جامعه ای پویا و سالم و عدالت محور گام برداریم و خواهان تغییر نگرش در بخش های مختلف اجتماعی و فرهنگی و مدیریتی شویم. باید هرچه بهتر مردم را با جامعه مهدوی پیش رو آشنا کنیم و ویژگیهای شاخص آن، چون عدالت و وفور نعمت و صلح و ثبات و ذلیل شدن نفاق را، برای آنها بازگو کنیم.
یک تذکر به منتظرین امام زمان?(عج) نیز بدهم، برخی فکر می کنند امر ظهور و ایجاد حکومت مهدوی یک اتفاق معجزه آسا خواهد بود و تمام جریانات بر حسب معجزات الهی رخ خواهد داد، ولی این تفکر صحیحی نیست بلکه موجبات فراهم شدن حکومت مهدوی توسط همین مؤمنین و با تلاش مستمر و خواست حقیقی آنها رخ خواهد داد و این طور نیست که این امور بر حسب معجزه فراهم شوند.
دومین موردی که لازم می دانم عرض کنم، به کسانی است که منتظر ظهور نیستند و فکر می کنند با ظهور امام زمان?(عج) آنها نیز به سیل منتظران و یاران خواهند پیوست و حتی فکر می کنند در آنی با رخ دادن ظهور، حضرت عنایتی خواهند کرد و آنها نیز به یکباره جزء مؤمنین قرار می گیرند و همین باعث شده که اکنون التزامی برای پیوستن به جمع منتظرین برای خود احساس نکنند.
اول باید گفت که با توجه به روایاتی که گفته شده در موقع ظهور ?#دَرِ_توبه_بسته_می_شود، بسیار سخت می نماید که در آن زمان حضور ما در صف مؤمنین حاصل شود، چون ممکن است یا از هلاک شوندگان باشیم یا از مخالفان و کافران که حتی در جوامع بعد از ظهور نیز در بین مسلمین حضور دارند و به همراهان دجال می پیوندند.
باید گفت مردمی که هم اکنون در صفوف منتظرین و مؤمنین قرار ندارند، با سختی ها و بلاهایی که در سالهای منجر به ظهور برای بشریت رخ می دهند عده ای هلاک شده و عده ای هم متنبّه شده و به جمع منتظرین حضرتش می پیوندند و در نهایت عده ای که همچنان به صف مؤمنین نپیوسته اند در صفوف کفار و منافقین قرار خواهند گرفت.
همانطور که می دانیم شیعیان ایران اصلی ترین مقدمه سازان ظهور منجی می باشند و بزرگترین اجتماع یاری کننده امام زمان?(عج) از سوی آنها ایجاد می شود و نقش پر
رنگی را در تمامی مراحل قبل و بعد از ظهور ایفا می کنند. در حال حاضر کشور ما در شرایط سختی به سر می برد و با انواع دشمنی ها و تحریم ها دست به گریبان است، همچنین شرایط بد اقتصادی که به نوعی فتنه ای جهانی می باشد بر مردم جامعه فشاری مضاعف را موجب شده، که باعث نا امیدی مردم از آینده پیش رو شده است.
در روایات ذکر شده که قبل از واقعه شریف ظهور مردم مسلمان دچار فتنه ها شده و مورد آزمون های سختی قرار می گیرند، و به نوعی غربال وسیعی بین منتظرین صورت می گیرد. یکی از این آزمون ها، آزمون #ولایت_مداری است که امیدوارم همگی سربلند از این آزمون های پیش رو خارج شویم.
✅ انتظار تمرين و رياضت
انتظار خود بخود تمرين و رياضت مهمى براى نفس انسان است تا آنجا كه گفته شده «الانتظار اشد من القتل» (انتظار از کشته شدن سخت تر است) و لازمه انتظار مشغول داشتن #قوه_متفكره و توجه دادن و جمع كردن نيروى فكر و خيال به سوى مطلب مورد انتظار مى باشد، و اين كار قهراً دو فايده در بر دارد:
الف ـ نيروى فكرى انسان موجب افزايش #نيروى_عمل مى گردد.
ب ـ انسان توانائى و قدرت متمركز كردن حواس و نيروى خود را پيرامون موضوع واحدى پيدا مى كند. و اين دو فايده ازمهمترين امورى است كه انسان در #معاد و #معاش خود به آن نياز دارد.
#تلاش_استعمار_علیه_مهدویت
بنده سندی را دیدم که در آن بزرگان استعمار و فرماندهان استعماری توصیه می کنند که ما باید کاری بکنیم که این عقیدۀ به #مهدویت، به تدریج از بین مردم #زایل بشود! آن روز استعمارگرهای فرانسوی و استعمارگرهای انگلیسی در بعضی جاهای آن مناطق بودند – فرقی نمی کند که استعمار از کجا باشد – استعمارگرهای خارجی، قضاوتشان این بود که تا وقتی عقیدۀ به مهدویت در بین این مردم رایج است، ما نمی توانیم اینها را درست در اختیار بگیریم! ببینید عقیدۀ به مهدویت چه قدر #مهم_است! چه قدر خطا می کنند کسانی که به اسم روشنفکری و به اسم تجددطلبی می آیند و عقاید اسلامی را بدون مطالعه، بدون اطلاع، بدون اینکه بدانند دارند چه کار می کنند، مورد تردید و تشکیک و اینها قرار می دهند اینها همان کاری را که دشمن می خواهد، راحت انجام می دهند!
? بیانات در دیدار اقشار مختلف مردم 1376/09/25
? #کلام_شهید
ڪسانی به امام زمانشان
خواهندرسید ڪه اهل
سرعت باشند
و الا تاریخ ڪربلا نشان داده
ڪه قافله حسینی معطل
ڪسی نمی ماند.
#شهیدسیدمرتضی_آوینی
#مدت_حکومت_جهانی_مهدی?(عج)
احادیث بسیار متفاوتی درباره طول مدت حکومت حضرت مهدی ? علیه السلام وارد شده است که در مجموع دهها قول میتوان از آنها استخراج نمود:
1. پنج یا هفت یا نه سال، (کنزالعمال، ج 14، ص 262 و 273.)
2. شش یا هفت یا هشت یا نه سال، (همان، ص 262.)
3. شش یا هفت یا نه سال، (المهدی الموعود المنتظر، ج 1، ص 330.)
4. هفت سال، (ملاحم سید بن طاوس، ص 70 و 78 و 138؛ الارشاد، ص 342.)
5. هفت سال و دو ماه، (ملاحم، ص 79.)
6. هفت یا هشت سال، (المهدی الموعود المنتظر، ج 1، ص 335.)
7. نه سال، (همان، ص 339.)
8. چهارده سال، (ملاحم، ص 79.)
9. نوزده سال، (الغیبة، ص 332.)
10. نوزده سال و چند ماه، (همان، ص 473، ح 1؛ کتاب الغیبة، ص 285 الارشاد، ص 345.)
11. بیست سال، (منتخب الاثر، ص 239، ح 1.)
12. چهل سال، (ملاحم، ص 78 و 79.)
13. هفتاد سال، (کتاب الغیبة، ص 474، ح 497؛ الارشاد، ص 345، منتخب الاثر، ص 143.)
120. 14 سال (به قدر عمر حضرت ابراهیم خلیل علیه السلام)، (الغیبة، ص 189، ح 44.)
309. 15 سال (به اندازه توقف اصحاب کهف در غار)، (کتاب الغیبة، ص 283؛ الغیبة، ص 181.)
313. 16 سال؛ (الغیبة، ص 473، ح 3.)
17. در روایاتی نیز گفته شده جز خداوند، کسی مدت حکومت حضرت مهدی ? علیه السلام را نمیداند.
برخی از محققان این تفاوت را اشاره به #مراحل_و_دورانهای_حکومت آن حضرت? میدانند و معتقدند آغاز #شکل_گرفتن و #پیاده_شدنش پنج یا هفت سال و #دوران_تکاملش چهل سال و #دوران_نهاییاش بیش از سیصد سال است.
(حکومت جهانی مهدی علیه السلام، مکارم شیرازی، ص 314.)
#قضاوت نهایی درباره مدت حکومت آن حضرت? - به دلیل #نبود_اخبار و منابع الکافی - #امکانپذیر نیست؛ اما با این حال میتوان چنین نتیجه گرفت: قطع نظر از روایات اسلامی، مسلم است که این همه آوازهها و مقدمات برای یک دوران کوتاه مدت نیست؛ بلکه قطعاً برای مدتی است طولانی که ارزش این همه تحمل زحمت و کوشش را داشته باشد.
#حدیث_مهدوی
احاديث *** الامام المهدي ? (عجله الله تعالي فرجه الشريف)
ای شیعه ما
از آنچه خوش آيند ما نيست اجتناب کنيد. چرا که خداوند بطور ناگهاني انسان را برانگيخته مي کند آن هم در وقتي که #توبه سودي به حال او ندارد و پشيماني، او را از کيفر ما #نجات_نمي_دهد.
توقيع به شيخ مفيد
✅ آيا خداوند نمی توانست حضرت مهدی ? (ع) را بدون غيبت حفظ نمايد؟
اولاً: اعجاز، در نظام طبيعت و تکوين خلاف اصل است، مگر آنکه ضرورتی اقتضا کند و در مورد حضرت مهدی ? ارادهٔ خداوند بر اين تعلّق گرفته که #محافظت حضرت? از #راه_غيبت باشد.
ثانياً: مصالح و مفاسد و تقديرات الهی به تبع واقعيت های الهی تغيير پيدا می کند. خداوند متعال برای امت اسلامی يازده امام معصوم به جهت هدايتشان فرستاد، ولی يکی پس از ديگری آنان را به شهادت رساندند و با اين که عملکرد بد و کارنامهٔ سوئی که از خود نشان دادند تقدير خداوند بر اين تعلّق گرفت که امام دوازدهم را تا مدّتی در پشت پردهٔ غيبت قرار دهد تا محروميّت غيبت امام را احساس کنند و با ظهور حضرتش قدر او را بدانند.
ثالثاً: مطابق آيات و روايات، يکی از سنّت های حتمی خداوند متعال #مسألهٔ_امتحان امت هاست. امت اسلامی نيز از اين قانون استثنا پذير نيست. و هر امّتی به نحوی امتحان خواهد شد. امتحان امت اسلامی در اين عصر و زمان به غيبت امام زمان ? (عج) آن هاست، که آيا با اين حالت بر دين و مذهب خود استقامت دارند يا خير.
#دعای_فرج
کلمه «فرج» یعنی، #آسودگی_از_اندوه_و_غم_و_بیماری و آنچه نفوس را از آن کراهت است و نیز #گشایش را گویند.
«دعای فرج» دعایی است که حضرت صاحب الزّمان? علیه السلام آن را به یکی از شیعیان (محمد بن احمد بن ابی اللیث) آموختند.
علامه میرزا حسین نوری در کتاب نجم الثاقب به نقل از کنوز النجاح (تألیف شیخ طبرسی رحمه الله) آورده است:
«این دعا را حضرت صاحب الزّمان? علیه السلام در خواب به ابی الحسن محمد بن ابی اللیث در شهر بغداد، در مقابر قریش (مرقد مطهر کاظمین) تعلیم نموده است. ابی الحسن از ترس کشته شدن به مقابر قریش گریخته و پناه برده بود؛ پس به برکت خواندن این دعا، از کشته شدن نجات یافت.»
?نجمالثاقب، ص 262 - 263
دعای فرج این گونه آغاز میشود:
«اَللَّهُمَّ عَظُمَ البَلاءُ وَ بَرِحَ الخَفَاءُ …»
?مصباح الکفعمی، ص 176؛ بحارالانوار، ح 99، ص 18، ح 11
گفتنی است دعاهای دیگری نیز به عنوان «دعای فرج» موسوم است؛ چنان که مرحوم مجلسی در بحارالانوار، تحت عنوان باب «ادعیة الفرج»، 39 دعا آورده است.
?بحارالانوار، ج 95، ص 108
چشم بینای خدا
آیا حضرت صاحب ?عجل الله تعالی فرجه الشریف که از دست دشمنها در پشت پرده غیبت است، از دوستانش هم غافل است که هر چه بر سرشان آمد، آمد؟
این خیال ها از ضعف ایمان است. آیا می شود که حضرت? جهت حقانیت مذهب را تقویت و تأیید نکند؟ خدا می داند آن حضرت ?تا به حال چه کرده و چه می کند.
چقدر فرق است بین کسی که او را «عَینُ الله الناظِرَه؛ چشم بینای خدا»، و این مجلس ما را در محضر او می داند، و یقین دارد که حدود و اندازه همه کلمات و… نزد آن حضرت? از واضحات است، و کسی که چنین فکر نمی کند…
?در محضر بهجت، ج3، ص276
«آسمانها و زمین بر اساس #عدل استوارند.»(1)
این تعبیر #رساترین_تعبیری است که ممکن است درباره #عدالت بشود؛ یعنی، نه تنها زندگی محدود بشر در این کره خاکی، بدون عدالت بر پا نمیشود؛ بلکه سرتاسر جهان هستی و آسمانها و زمین، همه در پرتو عدالت و تعادل نیروها و قرار گرفتن هر چیزی در مورد مناسب خود، برقرار است و اگر لحظهای و به مقدار سر سوزنی، از این اصل منحرف شود، رو به نیستی خواهد گذاشت. از این رو خداوند متعال در آیات فراوانی، انسانها را به #اقامه_عدل_توصیه و امر فرموده است(2)
?1.عوالی الآللی، ج 4، ص 102
?2.مائده (5)، آیه 8
ويژگی های مخصوص حضرت مهدی ? (عج)
1- مخفی بودن آثار حمل در مادر آن حضرت
2-مخفی بودن ولادت آن حضرت
3- خاتم الاوصياء بودن ايشان
4- پنهان زيستی ايشان
5- ميراث انبياء نزد ايشان
6- نبودن بيعت احدی برگردن ايشان
7- طول عمر فراوان آن حضرت
8- كشته شدن شيطان به دست آن حضرت
9- فرود آمدن حضرت عيسی برای ياری آن حضرت و اقتدا به ايشان در نماز
10-ايجاد حكومت واحد جهانی
11-گسترش عدل و داد بر زمين به دست آن حضرت
???????
#دلنوشته_مهدوی?
#مهدی_جانم❤️
? یا صاحب الزمان!
می دانی؟
گاه و بی گاه که دفتر عمر را ورق می زنم، سطرهایی را که به سختی نگاشته ام یا قلمم کم رنگ شده و دستم رنجور، سطرهایی که به نم نم اشک تمام شدند و به هق هق گریه ناتمام، تو را عجیب در لابلای کش و قوس کلمات و واژه ها می یابم!
می دانی؟ آنقدر کشش و جاذبه ات در لحظه های بی تاب بودنم زیاد بوده که گوشه های تنهایی ام را دوست دارم!
گوشه هایی که غم بود و من بودم و تو ...!
تو، با دستان گسترده ات، تو با آغوش گرمت! تو با صدای مهربانت، که:
«باکت نباشد! من کنار توأم، نزدیکِ نزدیک»
و آنگاه بود که من اوج می گرفتم و بالا می رفتم! به سان پرنده ای که بالهای شکسته اش را تیمار میکنند و برای پریدن آماده اش!
چه خوب که تو را دارم!
چه خوب که هستی!
ای یاد توام مونس در گوشه ی تنهایی
#سلام بر بهترين مونس ✋❤
آقای مهربانم بیا که با تو دلم آرام می گیرد ?
? وقتی بسان خورشید، از گوشه ای برآیی
روشن شود جهانی، وقتی که تو بیایی ?
???
??
? اَللّهُـــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج ?
منتظران ظهور،امام زمانیها ،بیایین همگی دعوتید برای کار خیر و قدم برداشتن در راه امام زمان (عج). ظهور نزدیکه دعا کنید (خوش آمدید)
7 عضو
این بخش در حال طراحی می باشد