The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

دنیای کودک

116 عضو

. بازی‌هایی برای افزایش اعتماد به نفس کودکان

در خلال بازی‌های مختلف می‌توانید باعث افزایش اعتماد به نفس کودکان شوید. برای مثال، به انجام بازی‌های زیر توجه داشته باشید:

نوشتن نامه تشکر به خود؛ از کودک بخواهید که نامه‌ای برای خود بنویسد و از خودش بابت تلاش‌هایش در انجام کارهای مثبت تشکر و از نقاط قوت خودش تقدیر کند. برای جالب‌ترشدن بازی و اثرگذاری بیشتر آن می‌توانید نامه را با کودک به نشانی خودتان پست کنید.

صندوق تشکر؛ از کودک بخواهید که صندوقی زیبا درست کند و هربار که احساس کرد، کار خوبی انجام داده، روی کاغذ درباره‌اش بنویسد. سپس تکه کاغذ را درون جعبه بیاندازد. بعد از مدتی، این جعبه را باز کنید و نوشته‌های روی تکه‌های کاغذ را بخوانید. این کار باعث یادآوری موفقیت‌ها و کارهای مثبت به کودک می‌شود و اعتماد به نفسش را بالا می‌برد.

@donyayekoodak

1403/02/01 23:11

اعتماد به نفس کاذب در کودکان

یادتان باشد که تعادل کلید شادی و رضایت و البته رسیدن به موفقیت در زندگی است. درباره افزایش اعتماد به نفس کودکان هم این موضوع اهمیت دارد. اگر سطح این موضوع بیش از حد باشد، عواقب ناخوشایندی را خواهید دید. برای مثال، بروز رفتارهای خودشیفته‌وار یا تمایل به تحقیرکردن دیگران از جمله عوارض اعتماد به نفس زیاد و افراطی در کودکان است.
@donyayekoodak

1403/02/01 23:11

✅ اگر قرار بود یک بار دیگر فرزندم را بزرگ کنم ، انگشتم را کمتر به نشانه ی تهدید به سوی او می گرفتم .

✅ کمتر به ادب کردن او می اندیشیدم و در مقابل بیشتر به برقراری ارتباط با او اهمیت می دادم .

✅ کمتر به ساعتم نگاه می کردم و چشم هایم را بیشتر برای نگاه کردن به او به کار می گرفتم .

✅ با او بیشتر به گردش می رفتم ، بادبادک های بیشتری به آسمان می فرستادم .

✅ کمتر خودم را جدی می گرفتم ، اما جدی تر با او بازی می کردم .

✅ دشت های بیشتری با او می پیمودم و ستارگان بیشتری را با او تماشا می کردم .

✅ کمتر او را می کشیدم که تندتر راه برود و بیشتر او را در آغوش می کشیدم .

✅ رفتار خشک و سخت گیرانه ام را کمتر به کار می بردم و در عوض بیشتر حمایتش می کردم .

✅ به جای فکر کردن به ساختن خانه ، اعتماد به نفس او را بهتر می ساختم .

✅ به جای اینکه عشق و قدرت را در خود رشد دهم ، قدرت عشق ورزیدن را در خود پرورش می دادم .

@donyayekoodak

1403/02/03 11:03

تکنیک های تنبیه و تشویق(قسمت دوم)

چرا تنبیه فیزیکی ممنوع است؟
 
آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا روان پزشکان و روان شناسان و مشاوران تربیتی می گویند کودک خود را تنبیه فیزیکی نکنید؟ خیلی ساده است، تنبیه بدنی موجب افزایش بدرفتاری، لجبازی، مقابله جویی، منفی گرایی، افسردگی، اضطراب و پرخاشگری در کودک شما می شود. مطالعات نشان داده است که تنبیه بدنی دختران را دچار اضطراب و افسردگی و پسران را دچار پرخاشگری، عصبانیت و لجبازی می کند. پس تنبیه بدنی و فیزیکی دقیقاً مشکلات رفتاری کودک شما را افزایش می دهد، در حالی که هدف شما کاستن آن مشکلات است.

می خواهم به یک سؤال صادقانه پاسخ دهید؟ شما چه زمانی کودک خود را کتک می زنید؟ کمی فکر کنید:

- موقعی که دیگه صبرم لبریز شده، اول تحملش می کنم، مدارا می کنم، ولی وقتی دیگه می بینم نمی تونم تحمل کنم کتکش می زنم.
- کفر منو درمی آره. اون قدر عصبیم می کنه که خون جلوی چشمامو می گیره.
- آخه آدم هم تحملی داره، منو به جایی می رسونه که دیگه نمی تونم خودم رو کنترل کنم، در اون موقع باید فقط بزنمش تا راحت بشم و...
این ها پاسخ هایی اند که اکثر والدین می دهند. چیزی که در تمام این پاسخ ها مشترک است، این است که تنبیه فیزیکی زمانی رخ می دهد که شما خشمگین و عصبانی هستید و باید به نوعی خشم خود را تخلیه کنید. یعنی خودتان هم می دانید که در آن لحظه، کتک زدن، ناسزاگفتن و داد و فریاد کشیدن فقط راهی است برای تخلیه ی خشم شما و اصلاً برای کودک اثر درمانی ندارد.
حالا فکر می کنید پس از این مرحله چه اتفاقی می افتد؟
خودتان خوب می دانید تمام اعمالی که در زمان خشم و عصبانیت و بدون فکر انجام داده اید موجب پشیمانی و ندامت شما خواهند شد و این مختص فرزندان شما نیست و شامل سایر ارتباطات خانوادگی، شغلی و اجتماعی نیز می شود. چون در زمان خشم و عصبانیت شما تمام جوانب مسئله را نسنجیده اید و لذا کاری را انجام داده اید و یا حرفی را زده اید که پس از فروکش آتشفشان خشم از آن عمل و یا آن حرف پشیمان می شوید.

شما در یک لحظه کنترل خود را از دست می دهید و فرزند خود را تنبیه می کنید، پس از آن که آرام شدید، از عمل خود شرمنده می شوید. خود را سرزنش می کنید که چرا کودک معصوم خود را کتک زده اید. او بدرفتار و لجوج است ولی حقش نبود که این طور بی رحمانه کتک بخورد. پس از این که احساس پشیمانی و گناه به سراغ شما آمد، سعی می کنید رفتار خود را جبران کنید. حالا کودک تان را نوازش می کنید و برای او وسیله و اسباب بازی می خرید، در مقابل بدرفتاری او کوتاه می آیید، در واقع به او رشوه می دهید، و این کارها

1403/02/03 11:03

را انجام می دهید تا احساس گناه کم تری داشته باشید. می بینید که روش تربیتی شما در دو طرف طیف قرار می گیرد، از یک طرف، پرخاشگری و خشونت و از طرف دیگر، انعطاف زیاد که در نهایت به انفعال تبدیل خواهد شد. در این صورت، مسلم است که پس از مدتی مشکلات رفتاری کودک افزایش می یابد و شما خود را ناکام و ناتوان احساس می کنید.
مورد دیگری که در تنبیه بدنی هست این است که در تنبیه بدنی شما فقط به کودک تان می گویید که چه کاری را نباید بکند و نمی گویید که به جای آن چه کاری را باید انجام دهد:

🛑داد نزن، عربده نکش، مثل *** ها رفتار نکن، حرص منو در نیار، دوستانت را نزن، مثل دست و پا چلفتی ها راه نرو، در را این قدر محکم نبند.

چه خوب است که در کنار نبایدها و نکن ها، کودک بایدها و بکن ها را نیز بشناسد:

❇️آرام صحبت کن، درب را آهسته ببند، با سارا دوست باش و اسباب بازی هایت را به او هم بده تا او هم بازی کند، در خیابان دست مرا بگیر، پشت میز بنشین و غذا بخور و...


@donyayekoodak

1403/02/03 11:03

#قصه_کودکانه

توپ تیغ تیغی🦔

موکی، میمون کوچولویی بود. توی جنگل راه می رفت که چشمش به یک توپ عجیب افتاد. یک توپ که روی آن پُر از خارهای تیز بود. موکی به توپ خاردار دست زد. خارها به دستش فرو رفتند.
موکی دستش را عقب کشید و با پایش به آن توپ ضربه ای زد. خارها به پایش فرورفتند و او جیغ کشید. موکی خیلی دلش می خواست توپ خاردار را با دست هایش بگیرد. او باز هم به توپ دست زد. خاری از توپ جدا شد و در دستش فرو رفت و او باز هم جیغ کشید.
مادرش که روی درختی مشغول چرت زدن بود، صدای او را شنید. از درخت پایین آمد و به سوی موکی رفت. موکی هنوز کنار توپ ایستاده بود.
می خواست با پا به آن ضربه بزند. مادر موکی او را دید. با تعجب پرسید: «موکی جان، چه کار می کنی؟ جوجه تیغی را اذیت نکن! بگذار به خانه اش برود!» موکی گفت: «مامان! این یک توپ است، می خواهم با آن بازی کنم. اما تیغ دارد و اذیتم می کند.»
مادر موکی با خنده گفت: «نه عزیزم! این توپ نیست. این یک جوجه تیغی است که از ترس تو به شکل گلوله خار در آمده. اگر به او دست بزنی، خارهایش جدا می شوند و به دستت فرو می روند و زخمی می شوی.»
موکی از جوجه تیغی دور شد و کنار مادرش ایستاد. جوجه تیغی به آرامی حرکت کرد و به راهش ادامه داد. موکی و مادرش آن قدر به جوجه تیغی نگاه کردند تا رفت و از آن ها دور شد.
آن وقت مادر موکی گفت: «تیغ های جوجه تیغی خیلی شُل هستند. وقتی حیوانی بخواهد او را چنگ بزند، تیغ ها از پوست جوجه تیغی جدا می شوند و به بدن آن حیوان فرو می روند.
گاهی وقت ها هم جوجه تیغی با چرخاندن دمش، چند تا از تیغ هایش را به طرف آن ها پرتاب می کند.» آن روز موکی فهمید که جوجه تیغی برای دفاع از خودش، از تیغ های بدنش استفاده می کند.
نویسنده:مهری طهماسبی دهکردی

🌼🍃🌸🌼🍃🌸

لطفا @donyayekoodak رو به دوستانتون معرفی کنید🙏🌹

─┅─═ঊঈ🍃🌸🍃ঊঈ═─┅─

1403/02/04 08:14

اصول و قواعد تنبیه و تکنیک های اجرای آن

برای این که تنبیه مؤثر واقع شود باید خفیف باشد و فقط برای یک یا چند رفتار منفی کودک در نظر گرفته شود. چنان چه زندگی کودک پر از تنبیه باشد و ما برای هر رفتار او اعم از کوچک و بزرگ و کم اهمیت و پراهمیت بخواهیم تنبیه در نظر بگیریم، آن وقت کودک دیگر چیزی برای از دست دادن ندارد و همه چیز برایش بی اهمیت می شود و در نتیجه، تنبیه کارایی خود را از دست می دهد. ولی اگر به ازای هر سه تا چهار چیزی که به دست می آورد یک چیز از دست بدهد، این از دست دادن برایش مهم خواهد بود و سعی در حفظ آن می کند.

❇️ کودک باید بداند که چرا و به خاطر کدام رفتارش تنبیه می شود.
پس برای رفتارهایی که برای اولین بار رخ می دهند و راجع به آن ها صحبت و بحثی نشده است نباید تنبیه در نظر بگیرید و بهتر است قبل از تنبیه پیامد رفتارش را به کودک گوشزد کنید. در این صورت، کودک می داند چه رفتاری شما را ناراحت می کند و پیامدش چه خواهد بود.

❇️ تنبیه باید از قبل مشخص شده باشد.
مثلاً، چنان چه مشق هایت را تا ساعت شش بعدازظهر تمام نکنی، نمی توانی برنامه ی مورد علاقه ی تلویزیونی ات را ببینی.

❇️ تنبیه باید قابلیت اجرا داشته باشد.
از تهدید به تنبیه هایی که نمی توانیم آن ها را اعمال کنیم بپرهیزیم. چنین تهدیدهایی نه فقط کارایی ندارند، بلکه بر اضطراب کودک نیز می افزایند. (خودم را از دستت می کشم، اگر ننشینی و تکالیفت را انجام ندهی، دیگر مادرت نمی شوم، می گذارمت و از این خانه و زندگی می روم، تا آخر عمر باهات حرف نمی زنم و...)

❇️ فقط حق استفاده از تنبیه های مجاز را داریم.
در نتیجه، تنبیه های فیزیکی که کودک را از نیازهای اصلی و اساسی اش محروم می کند، به هیچ وجه پذیرفتنی نیستند. مثل زندانی کردن کودک در دستشویی، حمام، زیرزمین، مکان های ترسناک و تاریک، تنها گذاشتن کودک، کتک زدن و تنبیه های فیزیکی، ترساندن او، محروم کردن از غذا یا آب و پوشاک مناسب و...

❇️ تنبیه باید بلافاصله پس از رفتار نامطلوب باشد.
همان طور که در مبحث تشویق گفته شد، اگر می خواهیم تشویق و تنبیه بر رفتار تأثیر بگذارد و آن را کم یا زیاد کند، باید آن را بلافاصله پس از رفتار انجام دهیم. اگر فاصله ی زمانی بین رفتار و پیامد تنبیهی زیاد باشد، تأثیر خود را از دست خواهد داد و کودک نمی تواند ارتباط بین تنبیه و رفتار را بفهمد.
- اگر کودکی موهای دوستش را کشید، بلافاصله او را به اتاق خلوت بفرستید.
- اگر حرف زشتی زد، بلافاصله ستاره ی تشویقی او را بگیرید.
- اگر با اسباب بازی اش با خشونت بازی می کند، بلافاصله او را یک ربع از بازی با

1403/02/04 09:54

وسیله ی مورد علاقه اش محروم کنید.

❇️ تنبیه باید متناسب با رفتار کودک و منصفانه باشد.
شدت تنبیهی که در نظر می گیرید باید متناسب با رفتار کودک باشد. مثلاً، چنان چه می بینید کودک شما با دوستش هنگام بازی کردن بدرفتاری می کند و او را هل می دهد، به مدت یک ربع آن ها را از بازی محروم کنید یا اسباب بازی آن ها را بگیرید. ولی چنان چه به خاطر این کار تنبیهی بزرگ در نظر بگیرید، ‌بعد برای خطای بزرگترش نمی دانید چه تنبیهی اعمال کنید و از آن گذشته، در تنبیه هم، شما باید عدل و انصاف را رعایت کنید. به خاطر اولین دزدی ممکن است مجرم را چند ماه زندانی کنند، ولی بلافاصله او را اعدام نمی کنند.

❇️ از تنبیه های طولانی و درازمدت بپرهیزید.
شاید این قسمت به نوعی تناسب تنبیه با بدرفتاری را مطرح کند. در نظر بگیرید به خاطر جر و بحثی که کودک با دوستش هنگام بازی دارد،‌ شما به جای محروم کردن او به مدت یک ربع، اسباب بازی مورد علاقه اش را جمع و یک ماه او را از آن محروم کنید. در این صورت، ارزش آن شیء و اسباب بازی از ذهن کودک خواهد رفت و چون کودک آن شیء را فراموش می کند، تنبیهی در کار نخواهد بود.

@donyayekoodak

1403/02/04 09:54

‍ چگونه به سوالات کودکم در مورد خدا پاسخ دهم؟

این سوال غلط است که: «چه طور کودکم را وادار کنم به خدا اعتقاد پیدا کند؟» پرسش صحیح این است که: «چه طور به او نشان دهم که خدا، در زندگی اش حضور دارد؟»
حدود سه یا چهار سالگی، بچه ها، نام خداوند را یاد می گیرند. کودک، ابتدا، دنبال قوی ترین فرد است و چون از نوزادی، مادر، نیازهایش را رفع کرده، می پندارد که مادر، محکم ترین تکیه گاه است، ولی خیلی زود می فهمد که مادر، از خیلی چیزها می ترسد و چون پدر از آن ها نمی ترسد، پدر را تکیه گاه و قوی ترین آدم می یابد، ولی پدر هم از بعضی چیزها می ترسد. در این زمان است که از ما می پرسد: «چه کسی قوی ترین است؟» به او می گوییم: «خدا». این خدا کجاست؟ به او می گوییم: «بزرگ تر که شدی، برایت می گویم.» چون کودک سه، چهار ساله، در مرحله تفکر ابتدایی است، فقط آن چه را می بیند، قبول دارد. بنابراین نمی توان به او گفت: «خدا نادیدنی است و همه جا هست.»

@donyayekoodak

1403/02/04 09:54




🟡ایجاد تفاوت بین دختر و پسر در تربیت فرزند درست است؟! (قسمت اول)

کارکرد اسباب بازی برای بچه‌ها این هست که آن‌ها مهارت‌های جدید یاد بگیرند و از لحاظ شناختی ارتقا پیدا کنند. عروسک‌ها و آشپزخانه‌های ظریف در تعلیم و تربیت بچه‌ها برای توالی شناختی رویدادها و مهارت‌های زبانی خوب هستند. بلوک‌های ساختمان مانند لگو و پازل مهارت‌های فضایی را آموزش می‌دهند که به ایجاد زمینه برای یادگیری ریاضیات می‌پردازند. بنابر‌این اگر کودکان را در مسیر همه اسباب بازی‌ها قرار ندهیم باعث شدیم گروهی از بچه‌ها یک مسیر رشد را که موجب می­‌شده آنها موضوع تازه‌ای را کشف کنند را از دست دهند.

✅حتی بعضی جامعه شناس‌ها گفته‌اند پشت این داستان ها سیاست هم هست در گذشته نمی­‌خواستند زن‌ها وارد جامعه شوند و برای دخترها عروسک‌های سنتی مادر و حمایت‌گری طراحی می‌کردند که باید درخانه بماند و نیاز داشتند مردها به جنگ بروند لذا عروسک‌های سوپرمن طراحی می‌کردند. اما در سال‌های اخیر به ورود زن به جامعه و بازار کار نیاز است لذا طراحی عروسک‌ها متفاوت شده است.برای دخترها بر اساس اهدافشان یک نوع عروسک طراحی می‌­کنند و برای پسرها نوعی دیگر… این در حالی است که پسرها و دخترها به بازی کردن با هر دوی آن عروسک ها نیاز دارند برای ارتقا بعد مردانه و زنانه خود.



@donyayekoodak

1403/02/04 19:42

🟡 ایجاد تفاوت بین دختر و پسر در تربیت فرزند درست است؟! (قسمت دوم )

✅انتخاب اسباب بازی باید بر اساس علاقه مندی‌های شخصیتی و منافع کودکان باشد نه بر اساس جنسیت آن‌ها.

🔴در پژوهشی دیده شده است کودکان 3 تا 5 سال را همراه والدینشان در محیطی گذاشتند و انتخاب اسباب بازی پسرها و دخترها را مشاهده کرده‌اند و نتایج نشان داده که آن‌ها نسبت به انتخاب اسباب بازی‌ها سوگیری داشتند و دخترها به سمت اسباب بازی‌های دخترانه و پسرها به سمت اسباب بازی‌های پسرانه گرایش داشتند و پسرها زمانی که می‌خواستند اسباب بازی بردارند به پدر خود نگاه می‌کردند محققان یکی از عوامل این نتیجه را فشارهای شدید فرهنگی نسبت به تمایز مرد و زن می‌دانند که بسیار در جامعه ریشه‌دار است.

🔆به امید تربیت فرزندان به دور از جنسیت زدگی.


@donyayekoodak

1403/02/04 19:43

لطفا مطالب رو به دوستانتون هم بگید تا بدونن

1403/02/04 19:43

‍ وقتي در حال بازي با كودكتان هستيد ناگهان كودك دستتان را گاز مي گيرد. چه بايد كرد؟

⬅️ آنچه نبايد انجام دهيد.

1ــ گاز نگيريد، بعضي والدين فكر مي كنند گاز گرفتن متقابل به كودك ياد مي دهد كه گاز نگيرد، اما كودكان نمي دانند كه گاز گرفتنشان باعث درد شما مي شود و برعكس. تنها اثرش اين است كه به هر دوتان آسيب مي رسد و روابطتان خدشه دار مي شود.

⬅️ آنچه بايد انجام دهيد.

1ــ كودك را به كناري زده و محكم بگوييد «گاز گرفتن درد دارد.»

2ــ متناوباً رفتاري مثل در آغوش گرفتن كودك را نشان دهيد.

3ــ به كودك جسمي نرم (مثل دندوني) بدهيد تا كودك گاز بگيرد.


@donyayekoodak

1403/02/05 15:22

اگه با فرزندت قهر می کنی ،پیامدهاشو بخون 👇

☘وقتي با كودك قهر مي كنيم، به او اين پيام را ميدهيم كه تو بي ارزش و بي مقدار هستي.انقدر بد و دوست نداشتني هستي كه حتي تو را تنبيه نميكنم چون از شدت نفرتم به تو نميتوانم به تو نگاه كنم يا با تو حرف بزنم.

☘كودك از وحشت طرد شدن،رها شدن،مورد بی مهری واقع شدن هميشه از خواست خود ميگذرد تا پذيرفته شود

☘تاثيرات سوء اين رفتار در بزرگسالي باعث وحشت از طرد شدن ميشود كه يا فرد به بقيه ميچسبد يا به كسي نزديك نميشود تا درد طرد شدن او را از پا نيندازد

☘وقتي با سكوت فرزند را تنبيه ميكنيد،به او شانسي نميدهيد كه از خود دفاع كند يا بداند شما چه حسي داريد يا از چه ناراحتيد

☘سكوت پدر و مادر و خشم خفته انها براي كودك بسيار وحشتناك است.قهر با كودك به او اين پيام را ميدهد كه او در دنيا تنهاست و دنيا جاي امني نيست

💚 به جاي قهر كردن با كودك،با او از انچه شما را ازرده و كار اشتباهي كه او كرده سخن بگوييد.اگر عصباني هستيد به او بگوييد نياز به زمان داريد تا اروم شويد و برميگرديد تا صحبت كنيد


@donyayekoodak

1403/02/05 15:23

💕 آرامش کلامی رفتاری والدین

✔️ یکی از نیازهای فرزندان نیاز به امنیت است.

✍ مهمترین امنیت، آرامش کلامی و رفتاری والدین است.

والدینی که در تربیت فرزند مدام داد و بیداد می کنند، بدانند که کودک تا جایی مجبور به تحمل است و بعد از آن دیگر مجبور به تحمل نیست.


@donyayekoodak

1403/02/05 15:23

دختران در مهارت‌های کلامی عملکرد بسیار مطلوبی داشته؛ حال آنکه در مهارت‌های ریاضی و فضایی ضعیف‌ترند. بنابراین، والدین می‌توانند با انجام بازی‌هایی که مهارت‌های ریاضی و فضایی را تقویت می‌کنند، به دختران خود کمک کنند تا مهارت‌های خود را تکمیل نمایند.

برای مثال، می‌توان مهارت‌های فضایی دختران را از طریق انجام فعالیت‌هایی نظیر بازی‌های پرتابی-گرفتنی (بازی‌هایی که در آن والدین توپی را به طرف کودک پرتاب می‌کنند و او باید آن را بگیرد) و فوتبال پرورش داد و برای تقویت مهارت‌های ریاضی می‌توان با آنها بازی‌های عددی نظیر ماروپله انجام داد.

پسران در مهارت‌های کلامی ضعیف‌ترند؛ بنابراین بسیار مهم است روزانه ساعاتی را صرف خواندن کتاب برای آنها کنید. انجام بازی‌هایی با کلمات نیز می‌تواند در تقویت زبان گفتاری موثر باشد؛ مانند بازی «من با چشمان خودم دیدم که....» (در این بازی فرد شی‌ای را در محیط در نظر می‌گیرد؛ ولی انتخاب خود را برملا نمی‌سازد، فقط حرف اول آن را می‌گوید. سپس کودک باید تشخیص دهد که نام شی مورد نظر چیست).

با این حال، والدین نباید تصور کنند پسرشان خودبه‌خود در ریاضی و دخترشان در مهارت‌های زبانی عملکرد مطلوبی دارد. لومیس و استیونسون (1990) هزاران کودک را در تایوان، ژاپن و ایالات متحده بررسی کردند و هیچ تفاوت جنسیتی‌ای در نتایج آزمون ریاضی عمومی و سایر مهارت‌های آنها به دست نیاوردند؛ با وجود اینکه مادران دستاورد پسربچه‌ها را در ریاضی در مقایسه با دختران بهتر ارزیابی کرده بودند.


@donyayekoodak

1403/02/10 10:37

هنگامی که والدین برای فرزندان خود کتاب می‌خوانند، درک زبانی آنها را پرورش می‌دهند. اگر والدین در حین خواندن به تصاویر مرتبط با موضوعات کتاب اشاره کنند، کودک معنای واژه‌ها را سریع‌تر خواهد آموخت. زمانی که با کودک خود کتاب می‌خوانید، دقت و توجه مشترک باعث می‌شود گستره توجه کودک تقویت یابد، مسئله‌ای که در آینده در مدرسه اهمیت پیدا می‌کند.


@donyayekoodak

1403/02/10 10:37

#شعر

هر گردی گردو نیست!
به صورت شعر

یه روزی روزگاری
میون سبزه زاری
یه موش نازنازی بود🐭
از زندگیش راضی بود

صبح ها که از خواب پامیشد
لباش به خنده وامی شد
مامان جون و باباجون
هر دوتا شون مهربون

موشی را دوست می داشتن🐭
سر سفره ی صبحونه
پنیر و گردو می ذاشتن

موشی ناز و کوچولو🐹
می خورد پنیر و گردو🧀
سیر می شد و می رفت بازی
با بچه های نازنازی

یه روز یه گردو برداشت
توی دستش نگه داشت
برد تو کوچه قلش داد
به بچه ها نشون داد

گفت می بینید چه گرده!
قلش می دم می گرده
گردوی ریزه میزه
خوشمزه و لذیذه

نگاه کنید به گردو
هر گردی نیست گردو
مامان موشی اونو دید
به حرفای او خندید😄

گفت گلکم خوشگلکم
درسته گردو گرده
قلش میدی می گرده
نمره ی هوش تو بیست

فقط که گردو گرد نیست
سیب و انار و هلو🍏🍑
پرتقال و زردآلو🍊
پیاز و سیب زمینی

همه را گرد می بینی
ولی موش کوچولو
هر گردی نیست گردو☺️


@donyayekoodak

1403/02/10 19:52

❌این ترس‌ها را در کودکتان جدی بگیرید❌

👿 اگر کودکتان شش ساله است و نمی‌توانید مدت کوتاهی او را در خانه تنها بگذارید و به نانوایی روید، به فکر باشید.

❌  اگر فرزند شما برای مدتی طولانی دچار ترس خاصی شده است، بهتر است با یک روانشناس یا مشاور صحبت کنید.

👹 اگر ترس فرزندتان شدید است مثلاً اگر او از تنها خوابیدن می‌ترسد و هر چند ساعت یکبار به علت ترس بیدار شده و حضور شما را چک می‌کند لازم است این ترس درمان شود.

❌ اگر ترس فرزندتان به گونه ای است که حتی مانع رفتن او به مکان های مفید مانند رفتن به مهد یا بازی کردن با اسباب بازی‌های شهربازی و … می‌شود یا حتی حاضر است از وسایلی که دوستشان دارد بگذرد، باید این ترس را درمان کنید.

@donyayekoodak

1403/02/11 11:51

‍ 🔹 درمان خجالت در کودکان

كودك خجالتي كودك "مضطربي"ست كه باور دارد من بد هستم همه بد هستند، و اين افراد بد اگر از بدي من اگاه شوند به من اسيب مي زنند. خجالت به معني عدم حرمت نفس همراه با اضطراب مي باشد.

✅هميشه احساس كودك را تاييد كنيد.
وقتي ترسيد نگيد اين كه ترس نداره يا نترس، بايد گفت ميدونم ميترسي. در صورت نفي و رد احساس كودك، او به اين نتيجه ميرسد كه من هيچي نميفهمم، هر چه احساس ميكنم اشتباه است و شروع به نفي احساس خود و شخصيت خود ميكند.

✅كودك را به صورت مستقيم تصحيح نكنيد. هرگز او را جلوي دوستانش يا در مقابل جمع يا حتي جلوي خواهر و برادرش اصلاح نكنيد. اگر كلمه اي گفت كه اشتباه بود، در جمله اي از ان كلمه استفاده كنيد. در صورت لزوم، در اتاقش به تنهايي درباره كار اشتباهش صحبت كنيد.

✅ وقتي با شما صحبت ميكند به او توجه مخصوص نشان بدهيد. اگر در حال تلفن حرف زدن، صحبت با دوستانتان، كار با كامپيوتر، يا تماشاي تلويزيون هستيد لحظه اي كارتان را متوقف كنيد، به چشمانش نگاه كنيد، و در صورت لزوم از او بخواهيد بعد از اتمام كارتان با او صحبت خواهيد كرد.

✅از او بخواهيد برايتان كتاب بخواند، اواز بخواند، فيلمي كه ديده را تعريف كند و نشان بدهيد مشتاق شنيدنيد

✅ هرگز به او يا كارهايش نخنديد.
مخصوصا در جمع حتي به كارهاي بامزه ش نخنديد مگر انكه خودش اين خواسته يا انتظار را داشته باشد.
✅ بعد از شش سالگي با كمك مربي خصوصي او را در زمينه يك ورزش "گروهي" مثل فوتبال يا بسكتبال بسازيد تا در  زمين ورزشي بدرخشد.

✅هرگز با فرزندتان درد دل نكنيد . (تجاوز غير جنسي به كودك با عوارضي شبيه تجاوز جنسي) بدي ديگران مخصوصا همسر خود را هرگز به او نگوييد. پدر و مادر باید دوست فرزندانشان باشند ولی هیچگاه هیچگاه هیچگاه هیچ پدر و مادری حق ندارد فرزندش را به عنوان دوست خود انتخاب کند.

✅روزي 49 بار به جا به موقع به او بگوييد تو خوبي. مرسي پسر خوبم، ممنونم دختر خوبم.

✅از ظاهر او ايراد نگيريد او را با كسي مقايسه نكنيد.

✅به خاطر اشتباهش او را تنبيه نكنيد.

✅ اجازه بدهيد اشتباهات بي خطر كند و در صورت نياز بدون منت كمكش كنيد.

✅به او احساس گناه ندهيد. مثلا خسته شدم از دستت، پيرم كردي، كاش بميرم راحت بشم. تو هم لنگه بابات/مامانت هستي.

✅ از كودك به عنوان جاسوس استفاده نكنيد.

✅با او قهر نكنيد.

✅ از خجالتی بودن او در جمع حرفی به میان نیاورید کودکان خجالتی در برابر حرف های اطرافیان بسیار حساس اند. حرف زدن در مقابل او با مادر دوستش تنها وضعیت را وخیم تر خواهد کرد. کودکان خجالتی بیش از قضاوت های

1403/02/11 11:51

منفی به قضاوت های مثبت محتاج اند.

✅ در پی هر پیشرفت کوچکی او را تحسین کنید. کودکان خجالتی همیشه فکر می کنند دیگران در مورد آنها بد قضاوت می کنند. پس هر بار کار درستی انجام می دهد، او را تشویق کنید. مثلا بگویید «من به تو افتخار می کنم.»، «چه قدر شجاعی!» و ... این امر سبب می شود حس عشق در او جان بگیرد.

@donyayekoodak

1403/02/11 11:51

👌👌

1403/02/11 14:50

در مهمانیها مراقب خلوت و بازیهای خاص کودکان باشیم.

❌ نباید کودکان "خصوصا دونفره" در اتاق در بسته مشغول بازی باشند.
کنجکاوی خصوصا کنجکاوی جنسی از 4سالگی بروز کرده و ممکن است زمینه ای برای انحراف جنسی قرار گیرد.

👈لازم است در معرض دید والدین یا سرکشی مستمر بازی کنند.

👈اگر با صحنه ای از کنجکاویهای جنسی کودکتان مواجه شدید:

1️⃣ به هیچ وجه با عصبانیت و پرخاش برخورد نکنید و کاملا خونسرد باشید.
2️⃣ با آرامش کودکان را از یکدیگر جدا کرده و با لحنی قاطع و محکم تذکر بدهید که این بازیها خوب نیست.
3️⃣ فورا یک بازی حرکتی و پرهیجان راه بیاندازید و بچه ها را به بازی مشغول کنید.


لطفا ما رو به دوستانتون معرفی کنید🙏🌹

─┅─═ঊঈ🍃🌸🍃ঊঈ═─┅─
@donyayekoodak

1403/02/12 11:00

🌼🍃🌼🌼🍃🌼

✅ #انحرافات_جنسی_کودکان

⭕️⭕️شاید حتی کلمه ی #بلوغ_زودرس برای برخی والدین ناملموس باشد!

مگر بلوغ زودرس مگر چه آسیبهایی دارد!؟!🤔


💡در اینجا باید گفته شود که بلوغ زودرس در فرزندان پسر و دختر باعث کنجکاوی بیش از حد نسبت به جنس مخالف و اسیب های روحی و جسمی احتمالی میگردد.
⭕️ همچنین باعث بروز رفتار های غلط جنسی مثل
🔻  #خودارضائی
🔻تماشای فیلم های #پورن
🔻 #فتیشیسم
🔻کنجکاوی نسبت به روابط پدر و مادر و آسیب های دیگر میگردد. ❌


" ⚠️⚠️لطفاً پس از مطالعه ی این مقاله ی کوتاه، خود را با فرزندانتان قیاس نکنید، عبارتی که به کرات از پدر و مادر ها شنیده میشه این هست که من در زمان خودم بدن مادر را دیده بودم و درکی نداشتم!
یا تحریکی صورت نگرفت یا بلوغ زودس نشد یا....

❌❌اما به یاد داشته باشید سطح هورمون های محرک جنسی در هر کسی متفاوت است
❌همچنین هوش و قدرت تحلیل و درک فرزندان این دهه با چند دهه ی قبل نیس تفاوت شایانی دارد پس بشدت از این استدلال ها پرهیز کنید!⚠️⚠️"

❗️مادران مهربان،در مقابل فرزندانتان چه پسر و چه دختر، حدود لباس رو رعایت کنین👙📛

❗️(فرزندان خصوصا پسر ها نباید سینه و باسن، لباس های زیر،ران ها از زانو به بالا را ببینند این موضوعات 100% خاستگاه روانشناسی دارند و بدون کمترین جهت دهی دینی عنوان شده اند)✅


❗️〽️⚠️به یاد داشته باشید، خطر بلوغ زودرس در کمین فرزندان شما هم خواهد بود🌸❣
#احتیاط_کنید 🚫@donyayekoodak

1403/02/12 11:21

🌼🍃🌼🌼🍃🌼

🚫 #انحرافات_جنسی در فرزندانتان را جدی بگیرید 🚫

قسمت اول:

عزیزانم, بحثی که در حیطه ی انحرافات جنسی فرزندان هست بحث ریشه داریه و نیاز به صحبتهای متعدد داره.با توجه به برخی مسائل که این روزها موضوع بحث و پرسش های شما عزیزان بود لازم دونستیم زمانی رو اختصاص بدیم به این مسئله.
انحرافات جنسی طبق معنای واژگان, گرایش به نا هنجاری های جنسی هست. ناهنجاری شامل تمامی موارد خارج از چارچوب عرف جنسی هست که در چند بحث طبقه بندی میشه که در حال حاضر به یکی از این بحث ها میپردازیم.
🚫#همجنس_گرایی🚫

همجنس گرایی اختلالیست که متاسفانه این روزها بشدت میان نسل جوان و نوجوان رواج یافته.
این عارضه به صورت داشتن تمایلات جنسی به همجنس خود بروز میکند که یقینا ریشه در سنین کودکی و محیط رشد داره.

چه فرزندانی بیشتر در معرض آسیب گرایش به جنس موافقدخود هستند؟

🌸1.فرزندانی که با پدر و مادر خود دوست نیستند و هیچ راهی بین اونها و والدینشون برای مهر و عشق درد و دل و صحبت و تفریح باز نیست در سنین نوجوانی با توجه به نیاز به همراه و دوست و حضور در اجتماع کم کم به جنس موافق و همیشه همراه خود تمایلات جنسی پیدا میکنند و بعد از مدتی امکان داره در پی برطرف کردن این تمایلات اقدام به برقراری رابطه ی جنسی نمایند. 

🌸2.فرزندانی که با دسترسی راحت به فضای مجازی و مشاهده ی فیلم های پورن با توجه به ترس از جنس مخالف بدلیل تفاوتهای فردی, به سمت جنس موافق برای ارضای نیاز عاطفی و جنسی روی می آورند.

🌸3.فرزندانی که در جامعه بشدت از جنس مخالف ترسانده شدند و این هراس باعث نزدیکی به جنس موافق و وابستگی بیش از حد عاطفی و در پی اون برقراری رابطه خواهد شد.

🌸4.فرزندانی که آموزش درست نمیبینند و از طریق والدین بهشون تزریق شده که رابطه با جنس موافق هیچ ایراد و گناهی نمیتونه داشته باشه اما فکر به جنس مخالف هم گناه محسوب میشه, این فرزندان هم با تصور این که با رابطه جنسی با جنس موافق دچار گناه نمیشوند روی به این روابط میارن.

🌸5.فرزندانی که از نظر روانی هیچ میلی به جنس مخالف ندارند و با وجود دوستی و کنترل و رعایت مسایل تربیتی بازهم تمایل به جنس موافق دارند که اغلب با تن صدای متفاوت و فیزیک کمی متفاوت دیده میشن که متاسفانه والدین در صدد تغییر وضعیت برمیان و بدون تحقیق فرزند رو مجبور به رابطه با جنس مخالف و رفتار طبق جنس خودش میکنند که روشی کاملا خطاست در این موارد این تمایلات بدلیل اختلال هورمونی رخ میده و همچنین گاها اختلال روانی که این افراد ترند سکشوال محسوب میگردند و پس از طی جلسات درمان

1403/02/12 11:21