The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

تغذیه و اضافه وزن بارداری

325 عضو

بلاگ ساخته شد

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

خطر ابتلا به دیابت با افزایش وزن بین دو بارداری

یافته های تازه نشان می دهند، افزایش وزن زنان پس از تولد فرزندان خطر ابتلاء آنها به دیابت در بارداری دوم را به شدت افزایش می دهد.
دانشمندان اعلام کردند، وزن زنان پیش از تخمک گذاری و افزایش اش در دوران بارداری، از جمله عوامل خطر زای بروز دیابت بارداری شناخته می شوند.

دیابت بارداری نوعی از افزایش میزان قند خون است که دردوران بارداری بروز کرده و مشکلات عدیده ای برای مادر و نوزاد ایجاد می کند.

دکتر لین سوربای، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه اسلو و همکاران اش برای مطالعه درباره خطر بروز دیابت در بانوان که پس از تولد فرزند اول و پیش از باردار شدن مجدد وزن شان افزایش یافته، سوابق ابتلاء به دیابت بارداری و شاخص توده بدن بیش از 24 هزار و 200 زن که بین سال های 2006 تا 2014 زایمان کرده اند را بررسی کرده و دریافتند شاخص توده بدن 36 درصد آنها بین دوبارداری یک درصد افزایش یافته است. به معنای دیگر خطر ابتلا به دیابت در بارداری دوم آنها را تهدید می کند.

نتایج این مطالعه نشان داد، بانوان که پس از زایمان وزن شان را کم می کنند، در بارداری دوم کمتر به دیابت بارداری مبتلا می شوند.

1396/10/30 00:56

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

چاقی مادر عامل بروز اختلال رفتار در پسر است

یافته های تازه نشان می دهند، اضافه وزن و ابتلا به چاقی در دوران بارداری با افزایش خطر بروز مشکلات رفتاری در فرزندان پسر ارتباط دارد.
دکتر باربارا آبرام، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه کالیفرنیا و سرپرست این مطالعه گفت:" یافته های ما نشان می دهند، آگاه شدن زنان درباره حفظ وزن در حد طبیعی پیش از باردار شدن، نقش اساسی در حفظ تندرستی خود و فرزندشان در دوران بارداری و پس از آن ایفاء خواهد کرد. "

نتایج پژوهش های تازه نشان داده اند، میان وزن بانوان باردار و رفتار نوزاد و بروز مشکلاتی مانند اختلال بیش فعالی نقص توجه ارتباط وجود دارد.

بر اساس گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا، از هر 100 خانمی که در دوران باروری قرار دارند، 15 نفر از چاقی مفرط رنج می برند.

پس از تجزیه و تحلیل پرونده پزشکی بیش از پنج هزار مادر و فرزند بین سال های 1986 تا 2012 دریافتند، پسرهایی که مادران شان در دوران بارداری از چاقی مفرط رنج می بردند بیش از سایر همسالان شان در 9 تا 11 سالگی در معرض ابتلا به اختلال رفتاری قرار گرفته اند.

دکتر جولیانا دیردورف، محقق ارشد مدرسه پزشکی دانشگاه کالیفرنیا و همکار این مطالعه گفت:" یافته های گذشته و فعلی نشان می دهند پسران مادران باردار چاق بیش از دختران آسیب پذیر تر هستند. "

1396/10/30 00:57

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

تاثیر منفی نوشیدن الکل بر نسل های آینده زنان باردار

نوشیدن الکل در دوران بارداری علاوه بر جنین بر نسل های آینده نیز تاثیر منفی می گذارد.
متخصصان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا سال ها است درباره خطرات نوشیدن الکل در دوران بارداری - سندرم جنین الکلی - هشدار می دهند.

علی رغم هشدار های مکرر کارشناسان بهداشت و پزشکان متخصص زنان و زایمان، هنوز برخی از بانوان در دوران بارداریالکل می نوشند. اما یافته های تازه نشان می دهند، الکل می تواند علاوه بر جنین بر فرزندانی که در نسل های آینده متولد می شوند تاثیر منفی بگذارد.

نتایج یافته های گذشته نیز نشان می دهند، نوشیدن الکل دردوران بارداری بر آناتومی نئوکورتکس - بخشی از قشر مغز پستانداران که نقش زیادی در حفظ عملکرد طبیعی حواس، تولید دستورهای حرکتی، تصمیم‌ گیری مکانی، خودآگاهی و زبان دارد - تاثیر گذار بوده و زمینه بروز اختلالات روحی، رفتاری و ... را فراهم می کند.

دکتر کلی هافمن، استاد مدرسه روان پزشکی دانشگاه کالیفرنیا و سرپرست این مطالعه گفت:" قرار گرفتن جنین در معرض اتانولعوارض زیادی به همراه دارد. با این وجود، شواهد تازه نشان می دهند، فرزندانی که در نسل های بعدی متولد می شوند نیز باید با عوارض نوشیدن الکل توسط جد مادری شان دست و پنجه نرم کنند. "

محققان پس از مطالعه مغز و رفتارهای سه نسل از موش ها که در دوران بارداری الکل نوشیده بودند، عملکرد غیر طبیعی ژن ها را در آنها شناسایی کردند.

دکتر هافمن افزود:" یافته های ما نشان می دهند، وزن و اندازه مغز موش هایی که مادران شان در دوران بارداری الکل نوشیده بودند کمتر از هم جنسان شان بود که مادران شان چنین نکرده بودند. همچنین موش هایی که مادران شان الکل نوشیده بودند از مشکلات روحی و رفتاری - اضطراب، پرخاشگری و ... - رنج می بردند.

1396/10/18 17:00

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

مصرف شکر عامل بروز حساسیت فرزندان زنان باردار

یافته های تازه نشان می دهند، مصرف شکلات، نوشابه های گازدار و شیرینی ها در دوران بارداری ممکن است باعث بروز آسمو حساسیت های گوناگون در نوزاد شود.
محققان بریتانیایی و فرانسوی پس از مطالعه بر روی بیش از 9 هزار مادر و کودک دریافتند، 20 درصد کودکانی که از مادرانی که در دوران بارداری بیش از اندازه شکر مصرف کرده بودند متولد شده اند 38 درصد بیش از سایر همسالان شان در هفت سالگی به حساسیت های گوناگون - گربه، چمن، گرد و غبار و ... - مبتلا می شوند.

در مقایسه با فرزندان مادرانی که در طول دوران بارداری شکر اندکی مصرف کرده اند، این کودکان دو برابر بیش از آنها به آسم مبتلا می شوند.

پژوهشگران بریتانیایی نگران هستند که عادت مصرف بی رویه شکر از مادر به فرزند منتقل شود.

پروفسور شیف شاهن، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه کوئین ماری لندن و سرپرست این مطالعه گفت:" با قاطعیت نمی توانیم بگوییم مصرف بی رویه شکر توسط مادر در دوران بارداری عامل ابتلا نوزاد به حساسیت و آسم است. "

او افزود:" با این وجود، نتایج پژوهش های متعدد بر روی مصرف بیش از اندازه، روز افزون و نگران کننده شکر در اروپا نشان داده اند، میان مصرف این ماده غذایی و بروز حساسیت ارتباط وجود دارد. "

دکتر شری فرزان، متخصص حساسیت بیمارستان شهر نورثول نیویورک گفت:" یافته های تازه نشان می دهند، با پیروی کردنبانوان باردار از رژیم غذایی سالم و محدود کردن مصرف شکر دردوران بارداری می توان از بروز حساسیت های گوناگون در نوزادان پیشگیری کرد. "

دکتر جنیفر وو پزشک متخصص زنان و زایمان بیمارستان لینوکس هال نیویورک نیز گفت:" با افزایش روزافزون بروز حساسیت در نوزادان باید مطالعه بر روی عوامل بروز- مصرف بیش از اندازه شکر و ... توسط مادران باردار - این مشکل را بررسی کرد. "

1396/10/18 17:02

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

چاقی کودکان با نوشیدن نوشابه گازدار در دوران بارداری

یافته های تازه نشان می دهند، فرزندان مادرانی که به دیابت بارداری مبتلا شده اند و در طول دوران بارداری نوشابه های رژیمی می نوشیدند به احتمال زیاد در هفت سالگی با افزایش وزن و چاقی دست و پنجه نرم خواهند کرد.
انستیتو ملی سلامت بریتانیا پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات پزشکی و پرسشنامه هایی درباره مواد غذایی مصرفی در هفته بیست و پنجم بارداری 900 مادر باردار که بین سال های 1996 تا 2002 از دیابت بارداری رنج می بردند دریافتند، 9 درصد آنها دست کم روزانه یک لیوان نوشابه رژیمی نوشیده اند و فرزندان شان در مقایسه با نوزادان مادرانی که چنین نکرده اند وزن بیشتری داشته اند.

پس از هفت ساله شدن نوزادانی که وزن شان هنگام تولد بیش از اندازه بالا بود دریافتند، فرزندان مادرانی که از دیابت بارداریرنج می بردند و دست کم روزانه یک لیوان نوشیدنی گازدار می نوشیدند دو برابر بیشتر از همسالان شان که مادران شان چنین نمی کردند در معرض ابتلا به چاقی قرار دارند.

دکتر کلوین ژانگ، استاد همه گیر شناسی - علم امراض مسری - دانشگاه منچستر و سرپرست این مطالعه گفت:" یافته های ما نشان دادند، مصرف نوشیدنی های حاوی شیرین کننده های مصنوعی در دوران بارداری خطر ابتلا نوزادان به اضافه وزن و چاقی را کاهش نمی دهد. "

او افزود:" مبتلا نشدن فرزندان مادرانی که در طول دوران بارداریآب نوشیده بودند به چاقی در هفت سالگی تعجب آور نیست."

کارشناسان معتقدند، جایگزین کردن آب به جای نوشیدنی های گازدار حاوی شیرین کننده ای مصنوعی احتمال ابتلا نوزادان به افزایش وزن و چاقی را هفت تا 17 درصد کاهش می دهد.

1396/10/18 17:02

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

کاهش و افزایش شدید وزن در بارداری خطرناک است

یافته های تازه نشان می دهند، کاهش یا افزایش بیش از اندازه وزن در دوران بارداری می تواند برای مادر و نوزاد خطرناک باشد.
پس از مطالعه بر روی 1.3 میلیون باردار دریافتند، 23 درصد زنان وزن اضافه نکردند در حالی که 47 درصد آنها افزایش وزن شدید داشته اند.

دکتر هلنا تد، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه لیورپول و سرپرست این مطالعه گفت:" افزایش وزن بیش از حد و نا سالم در دوران بارداری متداول شده که خطرات زیادی برای مادران و نوزادان ایجاد می کند. "

پژوهشگران معتقدند، افزایش بیش از اندازه وزن بانوان باردار با بروز خطر زایمان پیش از موعد و تولد نوزاد ریز جثه ارتباط دارد.

به عبارت دیگر، افزایش وزن بیش از اندازه بانوان باردار می تواند خطر زایمان سزارین و تولد نوزاد بزرگ تر و سنگین تر را افزایش دهد.

شیوع افزایش بی اندازه وزن و ابتلا به چاقی در دوران بارداری به شدت متداول شده است. از هر 10 مادر باردار آمریکایی چهار نفر از چاقی رنج می برند.

دکتر تد و همکاران اش پس از تجزیه و تحلیل 23 مطالعه که در کشورهای توسعه یافته انجام شده توصیه کردند بانوان که وزن شان کمتر از حد طبیعی، بانوانی که وزن شان در حد طبیعی است و بانوان که از اضافه وزن و چاقی رنج می برند باید به ترتیب بین 12 تا 18، 10 تا 13، 6 تا 11 و 4 تا 9 کیلوگرم وزن اضافه کنند.

دکتر تد معتقد است، پزشکان باید وزن بانوان باردار را کنترل کرده و از افزایش و کاهش شدید آن جلوگیری کنند:" بانوان باید بدانند افزایش وزن در دوران بارداری آداب خاص دارد. "

دکتر آرون کاهی، پزشک متخصص زنان و زایمان مرکز درمانی رونالد ریگان در لس آنجلس نیز گفت:" بارداری زمان مناسبی برای پر خوری کردن نیست، اما فرصت مغتنمی است برای پیروی کردن از رژیم غذایی سالم و ورزش کردن. "

1396/10/18 17:02

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

نوشیدن شیر پر چرب در دوران بارداری مجاز است؟

شیرهای کم و فاقد چربی را در طول دوران بارداری باید نوشید. چربی موجود در شیر پر چرب، اشباع است و سلامت مادر و جنین را در دراز مدت به خطر می اندازد.
برای کاهش میزان چربی های اشباع رژیم غذایی، باید در کلیه مقاطع زندگی - حتی در دوران بارداری - شیر کم چرب نوشید.

چربی مورد نیاز بدن باید از طریق مصرف ماهی، روغن زیتون، روغن کانولا، کره بادام زمینی، آواکادو، گردو، دانه کتان و ... تامین شود.

برای دریافت کلسیم مورد نیاز بدن در دوران بارداری، نوشیدن روزانه نیم لیتر شیر بدون چربی یا مصرف مواد غذایی سرشار از کلسیم - پنیر، ماست، سبزیجات برگ سبز، آب میوه های غنی شده و ... - ضروری است.

شیر سویای غنی شده با ماده معدنی کلسیم نیز جایگزین مناسبی برای شیر کم چرب گاو است.

1396/10/11 13:20

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

مادران باردار نباید گرسنه و تشنه بمانند

در مورد این که خانم‌ های باردار می ‌توانند روزه بگیرند یا نه اختلاف ‌نظرهای مختلفی وجود دارد، اما در اغلب منابع علمی آمده که بهتر است مادر باردار مدت زمان طولانی‌ گرسنه و تشنه نماند. این موضوع به‌ خصوص در سه ماهه اول بارداری بیشتر حائز اهمیت است.
هر چند که نیاز مادران باردار در این سه ماه به مواد مغذی کمتر است اما چون سه ماهه اول بارداری دوره بسیار پر مخاطره‌ ای است، کمبود مواد مغذی می‌ تواند به شدت روی سلامت جنین، شکل‌گیری لوله‌های عصبی اولیه و هر پدیده‌ای که در ارگانوژنز یااندام‌زایی جنین صورت می‌گیرد تاثیر سوء بگذارد. از این رو با اینکه در گذشته گفته می‌شد مادر باردار می‌تواند در سه ماهه اول بارداری روزه بگیرد اما امروزه متخصصان تغذیه معتقدند که بهتر است برای حفظ سلامت جنین از گرسنگی و تشنگی در ساعت‌های طولانی پرهیز شود.

پس از طی این دوره هم نیازهای تغذیه‌ای مادر باردار تا زمانزایمان به قدری افزایش می‌یابد که نیاز دارد در وعده‌های بیشتری از مواد غذایی مختلف استفاده کند. ضمن اینکه خطردهیدراتاسیون یا کم‌آبی ناشی از تشنه ماندن و کمبود مواد مغذی برای مادر و جنین بسیار خطرناک خواهد بود. از این‌رو بهتر است مادران باردار از روزه‌داری خودداری کنند.

ادامه در لینک زیر:

"لینک قابل نمایش نیست"

1396/10/11 13:21

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

پیشگیری از بروز بیماری آسم با مصرف مکمل ویتامین د

یافته های تازه نشان می دهند، مصرف مکمل ویتامین د دردوران بارداری از ابتلا نوزاد به بیماری آسم در دوران کودکی اش جلوگیری می کند.
پروفسور کاترین هاورینز، استاد کالج سلطنتی لندن و سرپرست این مطالعه گفت:" اکثر موارد ابتلا به بیماری آسم در سال های نخست کودکی شناسایی می شوند که نشان دهنده آن است که منشاء این بیماری در دوران جنینی است. "

او افزود:" یافته های ما نشان داده که رابطه مستقیمی میان وجود مقادیر بالای ویتامین د و تقویت سیستم ایمنی بدن نوزادوجود دارد. برای نخستین بار، ما نشان دادیم، وجود مقادیر بالایویتامین د در بدن مادران باردار می تواند سیستم ایمنی بدنجنین را تقویت کرده و مانع بروز بیماری آسم شود. "

پروفسور هاورینز و همکاران اش دو گروه از بانوان بارداری که روزانه به ترتیب چهارصد و چهار هزار و 400 IU ویتامین د3 در سه ماه دوم و سوم بارداری مصرف می کردند را تحت نظر گرفتند و پس از تجزیه و تحلیل خون بند ناف فرزندان شان دریافتند، سیستم ایمنی بدن نوزادانی که مادران شان مقادیر بالای مکملویتامین د3 مصرف کرده اند در مقابل محرک هایی که زمینه بروز بیماری آسم را فراهم می کنند مقاوم تر هستند.

دکتر هاورینز ادامه داد:" یافته های متعدد، وجود ارتباط میان مصرف مکمل ویتامین د توسط مادر و تقویت سیستم ایمنی بدن نوزاد را تایید کرده اند، اما نتایج مطالعه ما نشان داد، افزایش میزان ویتامین د بدن مادر در دوران بارداری تاثیر مثبتی بر تقویت سیستم ایمنی بدن فرزندان گذاشته و از بروز بیماریآسم جلوگیری می کند. "

1396/10/11 13:21

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

روزه داری در سه ماهه دوم بارداری میسر است

اظهار نظر در مورد این که خانم بارداری بتواند روزه بگیرد یا نه از فردی به فرد دیگر تفاوت دارد.
خانم‌های بارداری که قصد دارند روزه بگیرند باید به این نکته توجه کنند که در طول ماه مبارک رمضان نباید دچار ضعف مفرط شوند زیرا در این صورت قند از سمت مادر به جنین نخواهد رفت و جنین با افت قند خون مواجه خواهد شد. البته برخی از خانم‌ های باردار روزه هم می‌گیرند و به هیچ ‌وجه دچار ضعف نمی‌شوند.

از نظر زمانی، سه ماهه اول و سوم بارداری از حساسیت بیشتری برخوردار است. در سه ماهه اول بارداری بیشتر خانم‌ها از تهوع و استفراغ ناشی از ویار رنج می‌ برند. در نتیجه مادر باردار باید برای جلوگیری از کاهش وزن و دریافت مواد مغذی، وعده‌ های غذایی ‌اش را بیشتر و حجم غذاهای مصرفی را کاهش دهد.

در اواخر بارداری نیز جنین از هفته 28 به بعد وزن‌گیری بیشتری دارد و لازم است مادر باردار با توجه به شرایط و فعالیت ‌های روزانه ‌اش از همه گروه‌ های غذایی به اندازه کافی بخورد تا خللی در وزن ‌گیری جنین ایجاد نشود زیرا در این دوران احتمال این که برای وزن‌ گیری جنین مشکلی به وجود بیاید زیاد است.

وزن کم جنین هم او را با خطرات و مشکلات فراوانی مواجه خواهد کرد. بنابراین در سه ماهه اول و سوم بارداری شرایط برایروزه گرفتن به خصوص با توجه به طولانی بودن زمان روزه در این ایام و گرمای هوا مناسب نیست اما در سه ماهه دوم در صورتی که مادر مشکلی نداشته باشد، می ‌تواند با نظر پزشک و به شرط آن که دچار ضعف شدید نشود روزه بگیرد.

لازم به یادآوری است که میزان آبی که مادران باردار دریافت می‌ کنند یا ساعاتی که در معرض آفتاب قرار می‌گیرند برای سلامت خود و جنین ‌شان بسیار مهم است. این ها عواملی هستند که دست به دست هم داده و می‌توانند روزه‌ داری را برای خانم‌هایباردار میسر یا غیر ممکن کنند.

1396/10/11 13:21

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

آنتی اکسیدان ها از تولد فرزند ناقص جلوگیری می کنند

یافته های تازه نشان می دهند، مصرف مواد غذایی سرشار ازآنتی اکسیدان - اسفناج، جوانه گندم و ... - توسط بانوان بارداری دیابتی، از بروز نقص لوله عصبی در فرزندان متولد نشده شان پیشگیری می کند.
مهم ترین نقایصی که نوزادان با آنها متولد می شوند - نقص لوله عصبی و ... - تبعات ویرانگری دارند که فرزندان بانوان باردار دیابتی، پنج بار بیش از فرزندان بانوان سالم در معرض آنها قرار دارند.

پروفسور ماری لویکن، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه هاروارد گفت:" نقص لوله عصبی در روزها و هفته های نخست بارداریبروز می کند. "

او و همکاران اش با هدف کشف تاثیر ژن ها بر جنین بیش از یک دهه بر روی بانوان باردار دیابتی مطالعه کردند. پژوهش های آنها به تازگی بر روی موش های ماده دیابتی و تاثیر ژن Pax-3 بر رشد و نمو جنین آنها متمرکز شده است.

آنها دریافتند، جنین موش های ماده دیابتی حامل مقادیر اندک ژن Pax-3 هستند که نتیجه اش افزایش آمار تولد فرزندان موش های دیابتی است که از نقص لوله عصبی رنج می برند.

استاد مدرسه پزشکی دانشگاه هاروارد گفت:" میزان قند خونمادران باردار دیابتی و جنین های شان بسیار بالا است که زمینه ایجاد رادیکال های آزاد و استرس اکسیداتیو - پیروزی رادیکال های آزاد بر دفاع آنتی اکسیدانی بدن ماست و به نوعی به حمله های بیولوژیک به ارگانیسم بدن تعبیر می شود - را در جنینفراهم می کند. این استرس می تواند ژن Pax-3 را نابود کرده و زمینه بروز نقص لوله عصبی جنین را فراهم کند. مهم ترین مکمل آنتی اکسیدانی که کلیه بانوان پیش از باردار شدن و در این دوران باید مصرف کنند، اسید فولیک است. این آنتی اکسیداننقش اساسی در پیشگیری از بروز نقص لوله عصبی جنین ایفاء می کند. "

1396/10/11 13:22

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

نوشیدن چای سبز در دوران بارداری مفید است؟

تاکنون دستور العمل علمی برای متوقف کردن نوشیدن چای سبزدر دوران بارداری منتشر نشده است. بنابراین نوشیدن روزانه سه فنجان چای بلامانع است.
با این که این نوع چای حاوی مقادیر اندکی کافئین است اما نباید در نوشیدن این نوشیدنی افراط کرد. کارشناسان معتقدند، مصرف روزانه 200 میلی گرم - سه یا چهار فنجان - چای سبزبلامانع است.

این محدودیت باید درباره انواع نوشیدنی های کافئین دار -نوشابه های گازدار، نوشابه های انرژی زا، شکلات، قهوه و ... - نیز اعمال شود.

چای سبز به دلیل این که سرشار از آنتی اکسیدان است به نوشیدنی سلامت مشهور شده است. آنتی اکسیدان ها مواد مغذی هستند که از آسیب دیدن سلول های بدن، بروز بیماری قلبی، پر فشاری خون و دیابت نوع دو پیشگیری می کنند.

نوشیدن چای سبز ممکن است برای سیستم ایمنی بدن، دندان ها و استخوان ها مفید باشد.

با این وجود، نوشیدن بیش از اندازه چای سبز مانع جذب اسید فولیک در بدن بانوان باردار می شود.

نتایج مطالعه دانشمندان مدرسه پزشکی دانشگاه توکیو نشان داده، نوشیدن بیش از اندازه چای سبز در ابتدای بارداری احتمال تولد نوزاد با نقص لوله عصبی را افزایش می دهد.

1396/09/22 21:27

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

پیشگیری از چاقی نوزاد با مصرف آنتی اکسیدان

یافته های تازه نشان می دهند، خوراندن آنتی اکسیدان به موش هایی که در طول دوران بارداری از رژیم غذایی پر چرب پیروی می کردند، از ابتلا نوزادان آنها به چاقی پیشگیری کرده است.
محققان بیمارستان کودکان فیلادلفیا اعلام کردند، پیروی کردن از رژیم غذایی سرشار از چربی و کربوهیدرات باعث بروز استرس اکسیداتیو - افزایش شدید رادیکال های آزاد - در دوران بارداریشده و زمینه ابتلاء نوزاد به چاقی و دیابت را فراهم می کند.

آنها پی بردند، خوراندن آنتی اکسیدان به موش ها در حینبارداری از افزایش قند خون و وزن فرزندان شان جلوگیری کرده است.

دکتر ربکا سیمونس، پزشک متخصص اطفال بیمارستان کودکان فیلادلفیا و سرپرست این مطالعه گفت:" دوره های بحرانی که زمینه چاقی را فراهم می کنند را شناسایی کرده ایم، اما باور داریم با پیشگیری کردن از بروز استرس اکسیداتیو - افزایش شدید رادیکال های آزاد - و التهاب در دوران بارداری می توانیم از ابتلاءنوزادان به چاقی و دیابت جلوگیری کنیم. "

1396/09/17 09:59

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

به اندازه کافی آهن دریافت می کنید؟

باردار هستید، بدن تان به دلیل تولید خون بیشتر برای حفظ و نگهداری از جنین به بیش از دو برابر مقدار عادی ماده معدنی آهن نیاز دارد، اما 50 درصد از زنان باردار نمی دانند به اندازه کافی این ماده ضروری را دریافت می کنند یا نه. مصرف مواد غذایی سرشار از آهن و مکمل نیاز بدن به این ماده معدنی را تامین می کند.

فواید آهن

بدن تان برای تولید بیشتر خون ( هموگلوبین ) در دوران بارداریبه مقادیر فراوان آهن نیاز دارد. این ماده همچنین به انتقال اکسیژن از ریه ها به سایر اندام های بدن مادر و فرزند کمک کرده و از بروز کم خونی فقر آهن پیشگیری می کند.

زمان مصرف آهن

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا توصیه می کنند، باید مصرف دوز اندک - 30 میلی گرم - مکمل آهن از نخستین روزهای بارداری شروع شود.

میزان مورد نیاز آهن

بدن بانوان باردار باید روزانه 27 میلی گرم آهن دریافت کنند. بدن مادران شیردهی که کمتر از 19 سال و بیش از 20 سال دارند نیز باید روزانه 10 و 9 میلی گرم آهن دریافت کنند.

ادامه در لینک زیر:

"لینک قابل نمایش نیست"

1396/10/11 13:22

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

تهدید تندرستی مادر و نوزاد با گیاه خواری

رژیم های غذایی گیاه خواری و وگان - حذف کلیه محصولاتی که منشاء حیوانی دارند - رژیم های غذایی گیاه محور هستند.
این نوع رژیم های غذایی زمانی در میان مردم محبوب شد که آنها باور کردند با افزودن گیاهان به رژیم غذایی سلامت شان حفظ خواهد شد.

به طور کلی، سبزیجات - به خصوص سبزیجات قرمز، زرد و سبز رنگ - نقش اساسی در تقویت سیستم ایمنی و حفظ تندرستی ایفاء می کنند.

های غذایی که منشاء گیاهی دارند نقش اساسی در کاهش خطر ابتلا به چاقی، دیابت و حفظ شاخص توده بدن در محدوده طبیعی ایفاء می کنند و سرشار از مواد مغذی - منیزیم، فولات،فیبر و ... - هستند.

دکتر درو رمزی، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه ساوت همپتون و مشاور خدمات بهداشت ملی بریتانیا معتقد است باید به دو نکته زیر درباره پیروی کردن بانوان باردار از رژیم غذایی گیاه خواری و وگان اشاره کرد:

1- نتایج تجزیه و تحلیل 30 پرونده پزشکی بانوان باردار گیاه خوار و وگان توسط دکتر ناتاشا درو و دکتر برونو ژنت، اساتید مدرسه پزشکی دانشگاه منچستر، نشان داد، آنها از کم خونی و کمبود شدید ویتامین ب 12 رنج می برند. 30 زن بارداری که از کمبود ویتامین ب 12 رنج می بردند، 96 درصد بیش از زنان بارداری که چنین نبودند در معرض به تاخیر افتادن زایمان و ابتلاء فرزندان شان به آتروفی مغزی قرار دارند. پزشکان متخصص اطفال معتقدند، کمبود ویتامین ب 12 نقش اساسی در کاهش سرعت رشد نوزادان ایفاء می کند. متخصصان تغذیه به زنان باردار توصیه می کنند، مواد غذایی سرشار از ویتامین های گروه ب، اسیدهای چرب امگا 3 و مواد معدنی آهن و روی و مکمل را با هدف پیشگیری از کمبود ویتامین ب 12 مصرف کنند.

2- پژوهشگران مدرسه پزشکی دانشگاه لیدز پس از مطالعه بر روی پرونده پزشکی 13 خانم گیاه خوار و وگان دریافتند، آنها بالافاصله پس از زایمان از کمبود شدید ویتامین و مواد معدنیرنج می بردند و تعدادی از فرزندان پسرشان با اختلالهیپوسپادیاس - حالتی که سوراخ مجرای ادرار به جای آن که در نوک آلت باشد در زیر آلت تناسلی قرار دارد متولد شده اند.

نگرانی اصلی درباره پیروی کردن بانوان باردار از رژیم های غذاییگیاه خواری و وگان خطر بروز کمبود شدید مواد مغذی - ویتامین ب 12، مواد معدنی آهن، روی و اسیدهای چرب امگا 3 - است.

1396/10/11 13:22

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

با هشت ماده غذایی تهدید کننده بارداری آشنا شوید

پنیر خامه ای، تخم مرغ خام و الکل، مواد غذایی هستند که بانوان می دانند مصرف شان در دوران بارداری ممنوع است. اما تعداد زیادی از بانوان باردار نمی دانند، مصرف هشت ماده غذایی که در این نوشتار معرفی می شوند در دوران بارداریممنوع است.
دکتر اما دربارشایر، متخصص تغذیه و مشاور خدمات ملی بهداشت بریتانیا معتقد است بانوان باردار باید مصرف پیتزا و مواد غذایی زیر را با هدف پیشگیری از ایجاد اخلال در روند رشد جنین متوقف کنند.

آب میوه و سبزیجات پاستوریزه نشده

نوشیدن آب میوه و سبزیجات برای مادر و جنین مفید است، اما نوشیدن نوشیدنی های پاستوریزه نشده که حاوی باکتری هایی هستند که سیستم ایمنی بدن مادر را تضعیف کرده و زمینه آسیب دیدن جنین را فراهم می کند ممنوع است.

پاته

اگر باردار هستید، باید از مصرف این ماده غذایی که ممکن است حاوی باکتری مونوسیتوژنز لیستریا (listeria monocytogenes) است بپرهیزید. مصرف این ماده غذایی ممکن است باعث بروز لیستریوز - نوعی بیماری مشترک میان انسان و دام - شود که نتیجه اش سقط جنین، تولد نوزاد بیمار یا مرده است.

ادامه در لینک زیر:

"لینک قابل نمایش نیست"

1396/10/11 13:22

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

کاهش وزن در دوران بارداری خطرناک است

احتمالا می دانید که وزن تان در دوران بارداری نباید بیش از 22 کیلوگرم افزایش یابد، اما کاهش وزن در این دوران ایمن است؟
در حالی که محققان انجمن پزشکان زنان و زایمان آمریکا اعلام کرده اند داشتن فعالیت بدن در دوران بارداری بی خطر است، اما دکتر مایکل کاکچویک، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه ایالتی اوهایو معتقد است:" داشتن فعالیت بدنی، ورزش کردن وکاهش وزن در دوران بارداری خطرناک است. زنانی که شاخص توده بدن شان طبیعی است باید بین 11 تا 21 کیلوگرم و بانوانی که اضافه وزن دارند و چاق هستند به ترتیب 6 تا 11 کیلوگرم و 4 تا 9 کیلوگرم افزایش وزن داشته باشند. "

او افزود:" افزایش وزن و ابتلاء زنان باردار به چاقی آنها را در معرض سقط جنین، مرده زایی و پره اکلامپسی ( مسمومیت غذایی ) قرار می دهد. اما اگر شاخص توده بدن تان بیش از اندازه طبیعی باشد نیز تلاش برای کاهش وزن در دوران بارداریایمن نیست. اگر حالت گرسنگی در بدن تان ایجاد شود، قطعات کربن در کبدتان ایجاد می شود که کتون نام دارند و با عبور از جفت می توانند به مغز جنین آسیب وارد کنند. "

دکتر شری رز، رئیس مرکز سلامت زنان سانتامونیکای کالیفرنیا نیز باور دارد:" محدوده افزایش وزن بانوان باردار اندک است، اما تلاش آنها برای کاستن وزن شان خطرناک است. "

او می افزاید:" با این وجود، بانوان بارداری که از چاقی رنج می برند با پیروی کردن از رژیم غذایی سالم که توسط متخصص تغذیه طراحی شده باشد می توانند وزن کم کنند. "

دکتر جسیکا شفرد، دانشیار مدرسه پزشکی دانشگاه شیکاگو می گوید:" اگر پس از باردار شدن برای کاهش وزن تلاش می کنید، نشان دهنده آن است که از نوعی اختلال غذا خوردن رنج می برید. "

او افزود:" تنها راه تولد فرزند سالم پیروی کردن از رژیم غذاییسالم و سرشار از مواد مغذی است."

1396/10/11 13:23

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

توصیه تندرستی: نیاز زنان باردار به ماده معدنی آهن

بانوان باردار در طول دوران بارداری باید به کرات مواد غذایی خون ساز مصرف کنند. بانوان باردار برای افزایش تولید گلبول های قرمز و پیشگیری از ابتلاء به کم خونی فقر آهن باید نیاز بدن شان به ماده معدنی آهن را تامین کنند.
متخصصان آکادمی پزشکان خانواده آمریکا معتقدند، موارد زیر خطر بروز کم خونی فقر آهن در بانوان باردار را افزایش می دهد:

- استفراغ کردن، پس از بروز حالت تهوع صبحگاهی

- پیروی کردن از رژیم غذایی فاقد ماده معدنی آهن

- خون ریزی شدید قاعدگی پیش از بارداری

- بارداری مجدد بالافاصله پس از زایمان

- دو قولو باردار شدن

- بارداری در نوجوانی

- خون ریزی شدید در طول عمل جراحی قلب یا ...

1396/10/11 13:23

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

نکته تندرستی: دریافت کالری مورد نیاز در دوران بارداری

کنترل وزن و پیروی کردن از رژیم غذایی سالم در دوران بارداری دشوار است. آکادمی سلطنتی تغذیه بریتانیا به زنان باردار و همسران شان توصیه کرده نکات زیر را رعایت کنند:

- زنان باردار در طول دوران بارداری وزن شان باید بین 4 تا 18 کیلوگرم بیشتر شود. اگر از چاقی رنج می بردید باید از افزایش بی رویه وزن تان جلوگیری کنید.

- در سه ماهه نخست بارداری، کالری مورد نیاز بدن تان به اندازه فردی عادی است.

- در سه ماهه دوم بارداری، بدن تان به 340 کالری بیش از یک فرد عادی نیاز دارد.

- در سه ماهه سوم بارداری، بدن تان به بیش از 450 کالری بیش از یک فرد عادی نیاز دارد.

- سعی کنید مواد غذایی سالم تر، لبنیات کم چرب، میوه، سبزیجات و غلات سبوس دار را به رژیم غذایی تان بیفزایید.

1396/09/17 10:02

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

آزمون: در دوران بارداری چگونه غذا بخورم؟

در دوران بارداری فقط برای دو نفر غذا نمی خورید. شما برای دو نفر تصمیم می گیرید. اطلاعات تان درباره تغذیه در دوران بارداری چه اندازه است؟ با پاسخ دادن به سوالات زیر به نکات جالب و مهمی پی خواهید برد.

1- در دوران بارداری بدن تان روزانه به چند کالری نیاز دارد؟

الف- دو هزار و چهارصد یا کمتر

ب- بین دو هزار و 200 تا دو هزار و 900

پ- بیش از سه هزار

ت- دو برابر کالری مورد نیاز بدن در حالت عادی

2- اکثر زنان باردار نیاز بدن شان به ماده معدنی آهن را از مصرف مواد غذایی تامین می کنند؟

- صحیح

- نادرست

3- در دوران بارداری مصرف چه غذاهایی باید متوقف شود؟

الف- گوشت های فرآوری شده

ب- جوانه یونجه، گندم، جو و ...

پ- پنیر تازه ای که با استفاده از شیر پاستوریزه نشده تهیه شده است

ت- سوشی

ج- همه موارد فوق

ادامه در لینک زیر:

"لینک قابل نمایش نیست"

1396/09/17 10:02

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

از رژیم غذایی رنگارنگ پیروی کنید

وقتی در اولین ملاقات بارداریم، پزشک پرسید، وضع رژیم غذایی بارداری‌ام چگونه است، نمی‌خواستم حقیقت را بیان کنم، شیرینی برای صبحانه، برگر برای نهار، پیتزا برای شام (عادات قدیمی به ندرت از بین می‌روند.)، بنابراین، دروغ گفتم. اما هنگامی که مطب پزشک را ترک کردم متوجه شدم زمان آن رسیده‌ به خاطر بچه‌ ام هم که شده، عادات ناسالم غذایی ام را تغییر دهم.
وقتی نوبت تغذیه سالم فرا می‌رسد، احتمالا همه ما با مبانی آن آشنایی داریم. خانم "بریتنی کوچران" متخصص تغذیه از بیمارستان کاریلیون رونوک ویرجینیا می‌گوید: تمامی میوه‌ها و سبزیجات سرشار از مواد مغذی هستند، مثل ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها. هر چه رنگ‌های بیشتری در رژیم شما وجود داشته باشد، از سلامت بیشتری برخوردار است. برای اطمینان از دریافت انواع مواد مغذی، نگاه دقیق‌تری به مطالب ذکر شده در زیر بیاندازید.

ســرخ

تمشک

آنچه پیشتر می‌دانستید:

این میوه زیبا سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها و ویتامین‌های A، C و E و همچنین منبع عظیمی از اسید فولیک است.

ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1396/09/17 10:03

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

سه دلیل خوب برای مصرف سبزیجات در دوران بارداری!



نیازهای تغذیه ای مادران باردار به خصوص در طول سه ماهه سوم بارداری که در آن رشد جنین روند سریع تری به خود می گیرد، افزایش می یابد. بنابراین مصرف برخی مواد غذایی از جمله سبزیجات که از منابع سرشار ویتامین، مواد معدنی و فیبرها به شمار می روند در این دوران ضرورت بیشتری می یابد.

در ادامه توضیحات دکتر لورانس پلومه، پزشک متخصص تغذیه را در این خصوص می خوانید.

سبزیجات منابع سرشار ویتامین
مصرف کافی ویتامین ها به ویژه در دوران بارداری برای حفظ سلامت مادر و اطمینان از رشد مناسب جنین بسیار ضروری است. با مصرف سبزیجات در این دوران می توان نیاز بدن به ویتامین های ضروری زیر را تامین کرد:

ویتامین B9 

ادامه در لینک زیر:

"لینک قابل نمایش نیست"

1396/09/18 09:37

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

باید ها و نباید های مصرف مکمل در دوران بارداری!

چگونه مکمل مخصوص دوران بارداری را انتخاب کنیم؟
بهتر است که در دوران بارداری مواد مغذی مورد نیاز بدن تان را از رژیم غذایی سالم دریافت کنید، اما این کار می‌تواند دشوار باشد - خصوصا اگر دچار تهوع صبحگاهی، سوزش سردل یا دیگر مسائل گوارشی هستید. در نتیجه، بسیار مهم است که مکمل بارداری مناسب را انتخاب کنید. مکمل بارداری خوب باید شامل مواد زیر باشد: 
اسید فولیک (600 میکروگرم)، کلسیم (250 میلیگرم)، آهن (15 میلیگرم)، روی (15 میلیگرم)، ویتامین سی (50 میلیگرم)، مس (2 میلیگرم)، ویتامین ب6 (2 میلیگرم)، ویتامین د (400 واحد بین‌المللی) همچنین در دوران بارداری باید مکمل اسیدهای چرب امگا3 را نیز مصرف کنید. مطمئن شود، مکملی را انتخاب می‌کنید که از ماهی‌های کوچک ساخته شده است (مثل ساردین)، زیرا حاوی جیوه‌ی کمتر است.

ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1396/09/17 10:03

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

راهنمای تغذیه سالم در دوران بارداری!

شاید یکی از اصلی‌ ترین مسائلی که ذهن بانوان باردار را به خود مشغول می‌ سازد، تغذیه صحیح و کامل در دوران بارداری باشد. آیا به اندازه کافی وزن گرفته‌ ام. اسید فولیک و مکمل‌ های ویتامینی چطور. از کجا بفهمم که نیازهای بدنم برآورده می‌شود و جنین داخل رحمم تمامی نیازش را دریافت می‌کند.
درست است، مسائل پیرامونی بارداری مثل، احساس خستگی و تهوع و ویار و... معمولا محدودیت‌هایی برای تغذیه شما ایجاد می‌کنند و مصرف برخی از مواد غذایی را غیر ممکن می‌سازد. اما به یاد داشته باشید که بارداری شما به پیش می‌رود و با پیشرفت بارداری تنها چیزی که اهمیت پیدا می‌کند، سلامت شما و فرزند داخل رحمتان است.

از آنجایی که هدف از تغذیه دوران بارداری تامین سلامت مادر، جنین و نوزاد است. توصیه می‌شود که تغییرات غذایی قبل از بارداری آغاز و در طول بارداری و شیردهی به بهترین نحو تنظیم شود.

ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1396/09/17 10:03