????❄️????❄️?
??
?
?رفلکس اسید معده و سوزش سر دل در بارداری :
#بارداری #درمان_سوزش_سردل
رفلکس اسید(سوزش سر دل) میان زنان باردار رایج است. اگر چه معمولا بیخطر، اما بسیار آزار دهنده است.
این سوزش که از قسمت پایین سینه تا قسمت پایین گلو است به دلیل افزایش هورمون پروژسترون در دوران بارداری ایجاد میشود که سبب شل شدن ماهیچههای معده میشود و این شل شدن باعث ترشح اسید معده و احساس سوزش میشود.
✴️حال برای رهایی از این سوزش چه باید کرد؟
✳️به رژیم غذایی خود دقت کنید:
غذاهای تند یا حتی غذاهای اسیدی (گوجه فرنگی و مرکبات) میتوانند این ناراحتی را تشدید کنند. اگر نشانههای رفلکس اسید را مشاهده کردید، از خوردن این غذاها خودداری کنید.
✳️جاذبه زمین:گاهی عمودی ایستادن، به شما کمک میکند. زمانی که شما دراز میکشید، اسید میتواند آزادانه به سمت مری شما حرکت کند. بنابراین اگر میخواهید بخوابید، زیر سر خود چند بالش قرار دهید یا سعی کنید روی صندلی دراز بکشید.
✳️قرصهای عصاره عنبه:بسیاری از زنان برای درمان رفلکس اسید، از این قرصها مصرف میکنند.
✳️زنجبیل:در زمان بیماری، هیچ چیز بهتر از نوشیدنی زنجبیل نیست. اما چرا؟ زنجبیل اسید را جذب میکند، ضد التهاب و ضد درد نیز است. این ماده سالها است برای درمان حالت تهوع، استفراغ و اسهال به کار میرود. انواع اسموتی و نوشیدنی زنجبیل در دوران بارداری بسیار مفیداست.
✳️عصاره آلوورا: نه تنها این ماده میتواند درد ناشی از آفتاب سوختگی را آرام کند بلکه درد رفلکس اسید را نیز درمان میکند.
✳️داروهای ضد اسید معده:شما میتوانید از داروهای ضد اسید معده و کاهش دهنده اسید معده نیز استفاده کنید، مانند آلمینیوم ام جی و رانیتیدین است مهارکنندههای پمپ پروتین (PPI) نیز این گروه از ترشح اسیدهای معدوی جلوگیری میکند و برای درمان این سوزش ها بسیار مفید است. PPI های رایج شامل پنتاپرازول و لانسوپرازول میشوند. این گروه از داروها نیز در صورت ارایه نسخه در داروخانه ها عرضه میشود. بیشتر مهارکنندههای پمپ پروتین در دوران بارداری بیخطرند. اگرچه مصرف یکی از PPIها تحت عنوان امپرازول توصیه نمیشود
تمامی داروها تنها با تجویز و دستور پزشک توصیه میشوند.
?مراقبتهای بارداری و نوزاد?
1400/06/22 15:44