زایمان و مراقبتهای پس از زایمان

275 عضو

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

انتخاب مناسب: زایمان طبیعی یا سزارین

قطعا، زایمان یکی از اتفاق‌های چالش‌ برانگیز زندگی تمامی مادران است. و برای اینکه بتوانیم به سلامت از این مرحله عبور کنیم، ضروریست که آمادگی و آگاهی بیشتری برای زایمان داشته باشیم. برای داشتن زایمانی رضایت‌ بخش، باید ذهن‌تان پذیرای هر رویداد غیر قابل پیش‌بینی باشد و از روش‌های زایمان در دسترس، آگاهی کامل داشته باشید تا بتوانید آن را مدیریت کنید.

زایمان بیمارستانی 
گر چه مراحل زایمان و به‌ دنیا آوردن نوزاد، رویدادی طبیعی و متداول است، ولی می‌ تواند با خطراتی نیز همراه باشد. نزدیک به 94 درصد از زایمان‌ها در بیمارستان انجام می‌شود، زیرا متخصصین پزشکی و تجهیزات اورژانسی در دسترس هستند. یکی از مزایای زایمان در بیمارستان این است که امکانات برای هر گونه وضعیت اورژانسی وجود دارد. امروزه بیمارستان‌ها تلاش بسیاری می‌ کنند تا محیط بیمارستان را از وضعیت بالینی تبدیل به محیطی دوستانه‌تر کنند.

مزایا
- اگر پیچیدگی‌ای در روند زایمان وجود داشته باشد، پشتیبانی پزشکی، سریعا در دسترس است.
- اپیدورال برای استفاده موجود است. 
- پس از زایمان، کمک و راهنمایی برای تغذیه با شیر مادر، مراقبت از کودک و پشتیبانی و استراحت برای بهبود حال شما در دسترس است. 
- زایمان‌ های طبیعی و سزارین، هر دو در بیمارستان امکان‌پذیر است.

در طی تمامی مراحل زایمان تحت مراقبت کامل قرار می‌گیرید. درصورتی‌که با پیچیدگی روبرو شوید، کارکنان آموزش دیده آماده‌اند تا برای سلامت شما و فرزندتان اقدامات لازم را انجام دهند. نکته منفی این مسئله این است که نظارت بیش از حد بر روند زایمان می‌تواند به مداخله در این امر منجر شود که ممکن است اصلا ضروری نباشد.  به‌ دنیا آوردن فرزندتان، یکی از رخدادهای چالش‌ برانگیز و دگرگون‌کننده زندگی است که آن‌را پشت سر خواهید گذاشت. ما اکثر انتخاب‌های زایمان را بررسی کرده‌ایم تا به شما اطلاعات لازم را برای انتخاب بهترین روش بدهیم.

1398/08/19 10:10

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

آشنایی با توصیه های درباره روش های زایمان سزارین و طبیعی!

زايمان به طور کلي به دو صورت است. اين مطلب را فراموش نکنيم که زايمان يا طبيعي است يا سزارين. درزايمان طبيعي براي اينکه مادر آرامش داشته باشد، مي‌توانيم کمک‌هايي به او بکنيم. 

از آن جمله تزريق مسکن به مادر در حين داشتن درد که باعث مي‌ شود مادر، دردها را بهتر تحمل کند و اذيت نشود. روش ديگر، زایمان با روش سزارين است که در واقع به معنی شکافتن شکم و ایجاد یک برش بر روی رحم زن باردار به منظور خارج کردن جنین از داخل رحم است.

به هر حال کسب آگاهی از روش های زایمان برای مادران آینده در خصوص مسائل ضروری مثل: مراقبت های بارداری، انواع مسکن های مورد استفاده، مکان و نوع زایمان، که نیاز به تصمیم گیری و مراقبت دارند، ضروری به نظر می رسد.

زايمان ‌‌سزارین:
سزارین در واقع پروسه ایمنی است و میزان عوارض جدی در آن بی نهایت پایین است. با این حال خطرات شخصی آن بیشتر از زایمان طبیعی است.

عوارضی که ممکن است فرد را تهدید کند عبارتند از: عفونت مثانه یا رحم - آسیب به سیستم ادراری - آسیب به جنین.

همچنین سزارین ممکن است در بارداری های بعدی مشکلاتی ایجاد کند.

ادامه مطلب در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:10

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

زایمان در وقت اضافه، توصیه ها و هشدارها درباره زایمان پس از موعد!

آیا موعد زایمان شما گذشته است ولی هنوز خبری از زایمان نیست، در واقع گذر از هفته چهلم، واقعا بر بارداری و زایمان شما تاثیر ‌گذار است.

برای خانم‌ هایی ‌که بارداری شان بیشتر از موعد مقرر به درازا کشیده است، تقریبا خیلی چیزها یکسان است. دقیقا نزدیک به زمان مقرر زایمان، تلفن زنگ می‌زند، ایمیل و پیامک‌ها شروع می‌شود و سوال می‌کنند چه اتفاقی ‌افتاد؟ دکتر چه گفت؟ خوب بالاخره چی شد؟

این در حالی است که انتظار در هفته انتهایی بارداری بسیار سخت است، ولی خصوصا زمانی‌ که هفته 40 تمام و 41 و چهل‌ و دومین هفته آغاز می‌ شود، تحمل آن بسیار مشکل تر خواهد شد. ولی مسئله قابل توجه این است که زمان محاسبه شده برای روز زایمان، فقط یک تخمین ساده است و فقط 5 درصد از نوزادان در موعد مقرر به دنیا می‌آیند.

دکتر الکس ویدایف پژوهشگر داروهای جنینی در دانشگاه پزشکی هوستون تگزاس می‌گوید: اگر خانم‌ها پس از زمان مقرر زایمان، هنوز باردار هستند، نباید مضطرب و عصبی باشند. زیرا ممکن است زایمان، یک هفته قبل یا بعد از موعد مقرر اتفاق بیفتاد و گاهی اوقات حتی دو هفته! 
با‌ این‌ حال، بسیاری از خانم‌های باردار خود را به تاریخ و زمان مقرر زایمان وابسته کرده‌اند و با نگرانی به‌ دنبال ملاقات با پزشک خود هستند.

ورود به وقت اضافه
معنای پزشکی عبور از موعد مقرر post term یا post date، زمانی از بارداری است که هفته 42 را به انتها رسانیده‌ باشید. گرچه، پژوهش‌های اخیر نشان داده است که زایمان بعد از هفته 40 ممکن‌ است با خطراتی روبرو باشد. دکتر کری وارشاک دستیار پروفسور در بخش داروهای جنینی دانشگاه سین سیناتی می‌گوید: امروزه؛ برای پیشگیری از بروز خطر و پیچیدگی‌های احتمالی، هفتۀ چهلم بارداری، پایان دوره بارداری است.

احتمالا در انتهای هفته 40 بارداری، پزشک شما با توجه بیشتری وضعیت جنین را بررسی خواهد کرد. جنین‌هایی که بعد از موعد به‌ دنیا می‌آیند بیشتر در خطر مواجهه با مشکلاتی در سوخت و ساز قند روبرو خواهند بود و به همین دلیل ممکن است، در زمان تولد با اضافه وزن و مشکلات تنفسی روبرو شوند. همچنین بعد از هفته 42 ممکن است مقدار مایع رحمی کاهش یافته و جفت به خوبی سابق انجام وظیفه نکند.
برای مطالعه ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه کنید:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:10

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

توصیه های مفید برای پشت سر گذاشتن زایمان!

در حالی‌ که آمادگی ذهنی برای زایمان، قسمتی از آماده سازی همه جانبه برای یک روز بزرگ است، ولی در بیشتر مواقع کمتر مورد توجه قرار می گیرد. در حقیقت هر چه درباره این فرایند بیشتر بدانید، کمتر دچار سرگیجه خواهید شد. راهنمایی های پیش‌ رو به عبور آسان تر شما از این گذار حساس کمک خواهد کرد.

صبر کرده و فکر کنید: درباره زایمان و مراقبت از نوزادتان چه احساسی دارید؟ وحشت‌ زده! هیجان‌ زده! نگران! هر سه!

متخصصین می‌گویند: درست است که احساسات شما در این دوران تحت تاثیر هورمون‌ های بارداری قرار دارد و احساسی تر از قبل هستید، ولی نباید احساسات آشفته بی‌ اهمیت جلوه کنند و بی پاسخ رها شوند. دکتر کاترین بریندورف دستیار پروفسور روانشناسی و زنان و زایمان در مرکز پزشکی ویل‌کورنل نیویورک می‌گوید: در واقع گذراندن 9 ماه بارداری با تمام فراز و نشیب هایش، زمانی کافی برای احاطه ذهن تان به این موضوع است که در حال پرورش فردی هستید که به شما وابسته خواهد بود، به طوری که هیچ *** هرگز چنین نسبتی را با شما نداشته است.

در راهنمای پیش‌ رو، آرامش‌ بخشیدن به ذهن خود را فرا می‌گیرید و از نظر روانی برای زایمان و وظایف مادرانه آماده می‌شوید.

آمادگی برای زایمان

چرا صحبت کردن درباره احساسات‌تان از اهمیت زیادی برخوردار است؟ 
به چندین علت. دکتر کریس دانکل شاتر مدیر بخش روند اضطراب و آزمایشگاه بارداری در دانشگاه کالیفرنیا می‌گوید: نگرانی شدید درباره بارداری و نوزاد، یکی از قوی‌ترین عوامل تاثیر گذار بر زایمان زودرس است. شواهد فزاینده‌ای نیز وجود دارد که اضطراب و افسردگی در دوران بارداری بر وزن هنگام زایمان و رشد مغزی جنین تاثیر منفی دارد. همچنین، بر اساس پژوهشی جدید بر روی بیش از 55 هزار خانم نروژی، عامل اصلی احساس پریشانی بعد از زایمان به احساسات مادر در دوران بارداری باز می گردد.
ادامه مطلب در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:11

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

توانایی بدن در دوران بارداری را برای زایمان افزایش دهید!

زایمان مستلزم همکاری بسیاری از بخش های بدن است و گرچه رخدادی طبیعی برای بانوان به شمار می‌رود، اما آمادگی آن بسیار اهمیت دارد، حتی اگر زایمانی سزارینی داشته باشید.

از لحظه ای که به بارداری فکر کردید، باید آماده سازی بدن تان را نیز آغاز کنید. اگر بارداری شما بدون نقشه یا اتفاقی باشد، دیگر زمانی برای از دست دادن وجود ندارد. بسیاری از کارهایی که پیش از تولد بچه انجام می دهید، بر تجربه‌ زایمان تان تاثیر می‌گذارد. زایمان های مدیریت شده و کوتاه، فقط از خوش‌ شانسی نیست، بلکه مجموعه ای از برنامه‌ ریزی‌ ها و خواست‌ هاست که از روز تائید بارداری آغاز شده است.

سه ماهه اول

مراقب بهداشتی انتخاب کنید

برای انتخاب نوع زایمان 260 روز وقت دارید، بنابراین در جست‌ و جوی اطلاعاتی باشید که بر پایه شواهد استوار است. روش خود را بر اساس نظریات، تجربیات یا ترس های دیگران از دوران بارداری انتخاب نکنید. در این مقطع حساس هر فردی شرایط منحصر به فرد خود را دارد. بنابراین، انتخاب مراقب بهداشتی یکی از مهم ‌ترین اموری است که باید در نظر داشته باشید. پیش از انتخاب پزشک خود ضروری است که با چند مراقب بهداشتی ملاقات داشته باشید.

مقابله با آثار جانبی

چند هفته پس از تایید بارداری، دچار برخی از تاثیرات جانبی می‌شوید. خستگی بسیار شدید، حالت تهوع، استفراغ، پستان های حساس و دگرگونی های احساسی بخشی از تحولات این دوران است. اکنون تغذیه‌ درست، شما را در جایگاه خوبی قرار می دهد. برای داشتن توان جسمانی مطلوب به هنگام زایمان و هفته های سخت پس از آن، با یک برنامه‌ تغذیه‌ای سالم شروع کنید. برای جذب بیشتر آهن، مقدار زیادی از سبزی‌های سبز، گوشت بدون چربی، محصولات لبنی و خوراکی هایی سرشار از ویتامین ث بخورید.با مکمل های بارداری خوبی انتخاب کنید. مکمل های بارداری سرشار از ویتامین ها هستند و وقتی احساس کم‌ توانی می کنید، انرژی خوبی برای تان فراهم می آورند.
ادامه مطلب در لینک زیر:

"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:11

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

بازگویی داستان بارداری و تجربه زایمان!

هرگز نمی‌ دانستم زایمان تا چه حد برای مردم اهمیت دارد، تا زمانی که خودم باردار شدم. دو ثانیه پس از این که من و همسرم خبر بارداری ام را به اطرافیان مان اعلام کردیم، از این که چگونه زایمانی باید داشته باشم، هراسان شدم.

پس از این که خبر بارداری‌ام را به یکی از فامیل ها دادم، او فوراً گفت: نقشه‌ زایمانت چیست؟ بله... منظور بیرون فرستادن بچه است - ترجیح می دهم که اصلا دردی تحمل نکنم. سپس او به پند و اندرز دادن درباره‌ فواید زایمان طبیعی ادامه داد و از عباراتی مثل غرایز اولیه و روحیه‌ بخش استفاده می‌کرد. این اوضاع در حالی بود که از تجربه‌ زایمان خود هیچ صحبتی نمی ‌کرد. در حقیقت، روش مودبانه ‌ای برای پایان دادن به صحبت‌هایی که درباره‌ چگونگی زایمان نوزاد تان است، وجود ندارد، بنابراین فقط خندیدم، سری تکان دادم و سعی کردم، ذهنم را از تمام این حرف‌ها رها سازم.

این موضوع فقط در خانواده نبود: برخی از دوستانم نیز سعی کردند تا بر روش زایمانم تاثیرگذار باشند. آنها آدرس سایت‌ها، کتاب‌ها و نشریاتی را فرستادند که برخی از عکس‌های داخل سایت ها می توانست هر کسی را هراسان کند.

حقیقت این است: من همیشه با فکر کردن به زایمان کمی عصبی می‌شدم. از تماشای صحنه‌ دلهره‌ انگیز زایمان در فیلم‌ها و شنیده‌‌هایی از دوستان مادرم که داستان‌های ترسناک زایمان خودشان را حکایت می‌کرند و از اینکه بخواهم روزی خودم آن را انجام دهم، بسیار می‌ترسیدم. بنابراین، وقتی ماده‌ای به نام اپیدورال را شنیدم، کنجکاوی‌ ام برانگیخته شد. پس روشی وجود داشت که می‌توانست به شکل بی‌ خطر بچه را از درونم بیرون بکشد و مرا از بدترین درد زندگی‌ام، رهایی بخشد؟ بهتر از این نمی‌شد.
ادامه مطلب در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:12

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

زایمان به روش نیلوفر آبی lotus birth چگونه است؟

زایمان نیلوفر آبی lotus birth روشی است که پس از تولد نوزاد بند ناف بریده نمی‌شود و در حالی که نوزاد همچنان بوسیله بند ناف به جفت متصل است سه تا ده روز در این وضعیت باقی می ماند.

بند ناف در هفته پنجم رشد جنین شکل می‌گیرد و شامل دو شریان خونی (سرخرگ) و یک ورید (سیاه‌رگ) است که در ماده ژلاتینی به نام "وارتونز ژل" Wharton,s jelly پیچیده شده است. بنیان بند ناف از زایگوت Zygote بوده که نام تخمک بارور شده است. بند ناف از محلی که بعدها به آن ناف می‌گویید تا جفت مادر ادامه دارد و از یک طرف مواد غذایی و اکسیژن را به جنین رسانده و در جهت مخالف ضایعات تولید شده را برای دفع منتقل می‌کند. 

تا زمانی که فرزندتان دوره کامل جنینی را پشت سر می‌گذارد، بندناف به طول حدودا 56 سانتی‌متر می رسد.

ادامه مطلب:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:13

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

درد زایمان طبیعی و توصیه متخصص زنان

ترس از زایمان از مهم‌ ترين علت‌هاي امتناع زنان از زايمان طبيعي در كشور ما است. علاوه بر ترس از درد زايمان، باورهاي نادرست از روند زايمان نيز باعث پناه بردن و اصرار زنان باردار به سزارين شده است. زايمان طبيعي بر خلاف آنچه در تصور زنان است سخت‌تر و بدتر از عمل سزارين نيست. شايد بيان اين موضوع كه زايمان از طريق سزارين 3 برابر براي جنين خطرناك‌تر از زايمان طبيعي است باعث شود مادران به فكر زايمان طبيعي بيافتند. در اينجا به برخي باورهاي اشتباه در مورد زايمان طبيعي مي‌پرازيم و راه‌ حلي براي مقابله با اين باورها پيش‌ پاي شما خواهيم گذاشت.

درد زايمان طبيعي چقدره؟

به هر حال زايمان روندي دردناك است و نمي‌توان منكر اين موضوع شد. البته فاصله دردها و انقباضات رحم در ابتدا زياد است و مادر به اندازه كافي فرصت استراحت بين آنها را دارد. از زماني كه دردها و انقباضات به هم نزديك‌تر مي‌شوند تا زماني كه نوزاد متولد شود چند ساعتي بيشتر زمان نمي‌برد و درد زايمان نيز خارج از تحمل مادر نيست.

ادامه مطلب:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:13

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

تسکین درد زایمان با استفاده اسپری بینی

بزرگترین نگرانی بسیاری از مادران باردار، مربوط به درد زایمان و چگونگی مقابله و تسلط بر آن است. بسیاری از مادران امیدوارند درد زایمان را به صورت طبیعی تجربه کنند و با استفاده از روشهایی از قبیل تنفس عمیق، بهره بردن از نیروی آب برای شل کردن عضلات، بدون استفاده از دارو بر درد خود تسلط یابند.

با این حال بیشتر مادران تمایل دارند، بدانند در صورت افزایش درد یا بوجود آمدن حالت اورژانسی از چه داروی مسکنی می توانند استفاده کنند.

لینک مطلب:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:13

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

سزارین، راه پر عارضه فرار از درد زایمان!
افزایش قابل توجه میزان سزارین غیر ضروری در سرتاسر جهان این مسئله را به عنوان یکی از معضلات سیستم بهداشتی درآورده است. در کشور ما نیز آمار سزارین چندین برابر میزان قابل قبول سازمان بهداشت جهانی است. بررسی ها نشان می دهد، علی رغم افزایش میزان سزارین، عوارض زایمان برای مادر و نوزاد کاهش پیدا نکرده است و کشورهایی که پایین ترین میزان این گونه عوارض را دارند، میزان سزارین شان نیز پایین تر از استانداردهای جهانی است.
دلایل انجام سزارین
سزارین مشکلی جهانی است که عوامل چند گانه ای در بروز آن نقش دارند و کاهش آن مستلزم ریشه یابی دقیق و همکاری مسئولین در امر زایمان است.

ترس از زایمان
یکی از عواملی که در افزایش سزارین غیر ضروری موثر است، عدم آمادگی جسمی و روانی در دوران بارداری است و در میان عوامل روانی، ترس زنان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. ترس از زایمان دردوران بادرای می تواند عواقب جدی داشته باشد.

مادرانی که ترس چشمگیری را در دوران بارداری تجربه می کنند، ممکن است پس از تولد کودک از نظر تعادل روحی دچار مشکل شده و در برقرای ارتباط با نوزاد با مشکل مواجه شوند. ترس از زایمان به خصوص در سه ماهه سوم بارداری ارتباط معنا داری با افزایش سزارین اورژانسی دارد.

بررسی ها نشان می دهد که زنان از زایمان می ترسند. چون اولا یک امر ناشناخته است و این اصل که انسان از ناشناخته ها بیشتر از شناخته ها می ترسد، ثابت شده است، ثانیا درد زایمان طبیعی را خارج از توان خود می پندارند و نسبت به سلامتی نوزاد خود نگران هستند. چالش بزرگی که حس درماندگی را در مادر ایجاد می کند، تصمیم گیری در مورد روش زایمان است که به علت بمباران اطلاعات تضعیف کننده، توان تصمیم گیری مادر بشدت کاهش می یابد.

ادامه مطلب:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:13

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

زایمان سزارین

البته تجربیات درباره هر مادری متفاوت است، اما می‌توانید با آگاهی از داستان چهار مادر که در یک روز زایمان سزارین داشته‌ اند، نمایی از زایمان سزارین به دست بیاورید و از‌ آن‌ چه در انتظار شماست، آگاه شوید.
(بجای ذکر نام افراد، آنهارا با شماره 1 تا 4 معرفی می کنیم)
جنین خانم شماره یک در حالت بریچ قرار داشت (حالتی که در آن باسن جنین به جای سر او در کف لگن قرار دارد)، خانم شماره2 و خانم 3 به این علت که جنین شان بزرگتر از ناحیه لگنی آنها بود، هر دو زایمان سزارین داشتند و خانم 4 به زایمان القایی (وادار کردن به زایمان) پاسخ مثبت نداد. البته سه تن از این مادران در دوران بارداری خود در کلاس‌های بارداری و زایمان شرکت کرده‌ بودند و از آنچه در انتظارشان بود، آگاهی داشتند. این خانم‌ها به کسانی که قصد سزارین دارند توصیه می کنند که حتما در کلاس‌های بارداری حضور پیدا کنند، زیرا که دانش کسب‌ شده در این کلاس ها واقعا یاری‌رسان است.
علت‌های دیگر سزارین
- سزارین پیشین یا از دست رفتن نوزاد.
- بیماری ایدز و دیگر عفونت‌های احتمالی مجرای اندام تناسلی.
- بالا بودن فشار خون.
- دیابت یا پیچیدگی‌های دیگر برای مثال ضربان نامرتب قلب مادر.
- جنین نارس یا کوچک بودن اندازه جنین برای دوره بارداریش (پیشرفت ناموفق جنین).
برای مطالعه ادامه علت های دیگر سزارین به لینک زیر مراجعه کنید.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:14

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس


با زیر و بم زایمان سزارین آشنا شوید!

هر روزه تعداد زایمان های غیر طبیعی زیادتر می شوند. این نوع زایمان ها به دلایل متعددی همچون بارداری با ریسک زایمان پر خطر و دلایل غیر پزشکی یا اجتماعی انجام می شوند. در این میان اختلاف نظرهایی نیز درباره ایمنی و صحت زایمان های غیر طبیعی وجود دارد.
با زیر و بم سزارین آشنا شوید
بنابراین، زایمان غیر طبیعی، بنابر نظر پزشک یا بیمارستانی که زایمان در آن انجام می شود، با روش های مختلفی انجام می گیرد. نتایج تحقیقات درباره زایمان غیرطبیعی نشان دهنده تناقضات زیادی در این مسئله است. بنابراین انتخاب آگاهانه درباره زایمان غیر طبیعی، مشکل خواهد بود.
چه زمانی برای زایمان ایمن است؟
زمانی که جنین به رشد کامل می رسد با چرخش های مختلف خود را در مسیر زایمان قرار می دهد و زایمان به طور طبیعی آغاز می شود. البته ممکن است مراحل رشد و آمادگی زایمان در نوزادان مختلف، متفاوت باشد. در واقع صحیح ترین نشانه قابل اعتماد برای زایمان ایمن، شروع زایمان خواهد بود. یعنی زمانی که دوره کامل بارداری به طور طبیعی طی شده باشد.
به طور کلی، دوره کامل بارداری بین هفته های 37 تا 42 است. بر همین اساس زایمان ایمن معمولاً در هفته چهلم بارداری تخمین زده می شود. تحقیقات نشان می دهند: نوزادانی که بین هفته های 36و 38 به دنیا می آیند، جدا از این که که زایمان طبیعی باشد یا غیر طبیعی، نسبت به کودکانی که بعد از هفته 39 بدنیا آمده اند، بیشتر در معرض خطرات گوناگون قرار می گیرند. به همین دلیل زایمان غیر طبیعی با نقشه قبلی، هرگز نباید قبل از هفته 39 صورت گیرد، مگر به دلایل پزشکی.
برای مطالعه ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:14

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

زایمان سزارین، فرار از درد!
داشتن اطلاعات کافی درباره زایمان سزارین، شما را در برنامه‌ ریزی‌ بهتر برای روش زایمان کمک می‌ کند.
سزارین، فرار از درد
اگر انتخاب شما زایمان طبیعی است، احتمالا از خودتان می‌پرسید، چرا باید درباره سزارین آگاهی کسب کنم، البته شما تنها کسی نیستید که این سوال را می‌پرسید. اکثر بانوان باردار با برنامه زایمان طبیعی وارد مراحل زایمان می‌شوند.
گرچه، تصور بسیاری از خانم‌ها درباره برنامه ورود به مراحل زایمان و تولد نوزادشان آن طوری نیست که در اتاق عمل با آن روبرو می‌شوند. خطرات پیش‌بینی نشده، پیچیدگی و اختلالات سلامتی، می‌توانند مشکلاتی را برای بهترین برنامه‌ها هم ایجاد کنند.
شاید نحوه زایمان خود را برنامه‌ریزی کرده باشید، ولی آماده بودن برای وضعیت‌های گوناگون در اتاق عمل، مثل سزارین غیر منتظره، کمک بسیار زیادی به شما خواهد کرد.
برای مطالعه ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:15

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

پنج قدم تا کاهش احتمال زایمان سزارین!

اگر تصمیم به زایمان طبیعی دارید و سزارین زایمان مورد علاقه شما نیست، برای تحقق این ایده نیاز به کسب آمادگی و فراهم کردن روند طبیعی زایمان دارید. توجه به نکات زیر می تواند احتمال زایمان سزارین را کاهش دهد.
انتخاب پزشك متخصص یا ماما
یکی از راه هایی که احتمال انجام زایمان سزارین را کاهش می دهد، انتخاب پزشكی است كه كمترین زایمان به روش سزارین را در كارنامه خود دارد. بنابراین جستجو درباره تعداد زایمان های سزارین پزشك و بیمارستانی که در آن زایمان می کنید، ضروری است. شما و همسرتان باید در مورد روش زایمان مورد علاقه خود با پزشك تان صحبت کنید تا بتوانید به کمک همدیگر برنامه ریزی کنید.
بیشتر تحقیق کنید
بسیاری از خانم هایی که به روش سزارین زایمان می کنند، دلایل محکم پزشكی وجود ندارد. به دلایل مختلفی مثل بالا بودن وزن، قد کوتاه، تجربه زایمان سزارین، تاخیر در زمان زایمان، کمبود مایع رحمی، آهسته بودن پیشرفت روند زایمان و بالا بودن سن معمولاً زایمان سزارین توصیه می شود. البته این دلایل یاد شده نیز نیاز به تحقیق بیشتری دارند.
سوالاتی مثل "می توان برای مدت بیشتری صبر كرد؟ "، "آیا جنین در خطر است؟" و "خطرات انجام ندادن سزارین در مقایسه با انجام آن چیست؟" بررسی این مسائل می تواند به تصمیمی آگاهانه كمك كند.

برای مطالعه ادامه مطلب به لینک زیر مراجعه کنید.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:15

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

خطر اعتیاد به داروهای ضد درد پس از زایمان سزارین

یافته های تازه نشان می دهند، تجویز بیش از اندازه داروهای ضد درد برای زنان در حالت عادی زمینه سوء مصرف این داروها را پس از زایمان سزارین در آنها افزایش می دهد.

سزارین، متداول ترین جراحی در ایالات متحده آمریکا است، اما از میزان داروهای ضد درد متنوع تجویز شده برای تسکین درد این جراحی اطلاع دقیقی در دست نیست.

دکتر سارا اوسماندسون، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه نشویل و سرپرست این مطالعه گفت:" پزشکان، داروسازها و صاحبان داروخانه ها مسئول تجویز و فروشداروهای ضد درد هستند. باید روشی مناسب برای تعدیل این عادت بد طراحی و اجرا کرد."

وابستگی به داروهای ضد درد مثل اکسی کدون(Oxycontin, Percocet) و هیدروکدون(Vicoprofen) در ایالات متحده آمریکا در حال افزایش است.

در حالی که کارشناسان مبارزه با اعتیاد به داروها معتقدند برای تسکین درد جراحی سزارین باید داروهای ضد درد عادی تجویز شود، اما آمارهای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا نشان می دهد، مرگ و میر ناشی از مصرف بیش از اندازه داروهای ضد درد حاوی مخدر در ایالات متحده در مقایسه با 15 سال گذشته چهار برابر شده است.

دکتر میشکا ترپلند، پزشک متخصص زنان و زایمان بیمارستان مرکزی شهر نیویورک گفت:" مادرانی که برای تسکین درد جراحی سزارین، داروهای ضد درد حاوی مخدر مصرف می کنند باید از تبعات منفی و خطرات این کار آگاه باشند. "
ادامه مطلب در لینک زیر:

"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:15

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

کاهش درد زایمان سزارین با تغذیه نوزاد با شیر مادر

یافته های تازه نشان می دهند، تغذیه نوزاد با شیر مادر ممکن است به بانوان در کاهش خطر بروز درد مزمن پس از زایمان سزارین کمک کند.

محققان مدرسه پزشکی دانشگاه والنسیا پس از مطالعه بر روی 185 مادر که سزارین کرده بودند پی بردند، یک سوم آنها ( 23 درصد ) که فرزندان شان را کمتر از دو ماه با شیر مادر تغذیه کرده بودند دست کم چهار ماه پس از زایمان با درد مزمن دست و پنجه نرم می کردند، این در حالی است که تنها هشت درصد از مادرانی که فرزندان شان بیش از دو ماه با شیر مادر تغذیه کرده بودند، درد کمتری آزارشان می داد.

دکتر کارمن آلیسیا، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه والنسیا و سرپرست این مطالعه گفت:" یافته های ما نشان می دهند، تغذیه نوزاد با شیر مادر برای بیش از دو ماه، از بروز درد مزمن پس از زایمان سزارین جلوگیری می کند. این در حالی است که تغذیه نوزاد با شیر مادر برای کمتر از دو ماه، خطر بروز درد مزمن را سه برابر افزایش می دهد. "

او افزود:" یافته ما تاثیر مثبتی بر بانوان و فرزندان شان می گذارد. چون علاوه بر تغذیه سالم فرزندان، از بروز درد مزمن در بانوان پیشگیری می کند. "

پژوهشگران همچنین اعلام کردند، بانوان که تحصیلات آکادمیک دارند کمتر از بانوانی که تحصیلات دانشگاهی اندکی دارند، با درد مزمن پس از زایمان سزارین دست و پنجه نرم می کنند.
ادامه در لینک زیر:

"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:15

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

با مشاهیر زایمان سزارین آشنا شوید

سزارین، نوعی زایمان است که گرچه پزشکان متخصص زنان و زایمان به جز در موقعیت های اضطراری آن را توصیه نمی کنند اما در میان بانوان محبوبیت زیادی پیدا کرده است. در این نوشتار با پنج ستاره دنیای موسیقی و سینما که با استفاده از این روش فرزندان شان را به دنیا آورده اند آشنا می شوید.

ویکتوریا بکام

ویکتوریا بکام، طراح مد، خواننده سابق گروه Spice Girl و همسر دیوید بکام، فوتبالیست برجسته بریتانیایی، چهار فرزند دختر و پسرش - بروکلین، رومئو، هارپر و کروز- را با روش سزارین به دنیا آورده است.

کریستیانا آگوئیرا

کریستیانا آگوئیرا، خواننده و هنرپیشه سابق آمریکایی، ادوارد، نخستین فرزندش را در سال 2008 با روش سزارین در بیمارستان دانشگاه کالیفرنیا به دنیا آورد.

او گفت:" هیچ تصوری از سزارین نداشتم. پس از بستری شدن در بخش زنان و زایمان و مشورت کردن با پزشک تصمیم گرفتم پسرم را با استفاده از این روش به دنیا بیاورم. "
ادامه مطلب در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:16

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

با عوامل انتخاب سزارین آشنا شوید

یافته های تازه نشان می دهند، تولد نوزادان با استفاده از زایمان سزارین بر تکامل انسان تاثیر گذار است.

یافته های این مطالعه نشان می دهد، زایمان سزارین به زنانی که لگن خاصره شان کوچک است کمک می کند تا فرزندان شان را بدون بروز حادثه دنیا آورند. به معنای دیگر، انتقال ژن لگن خاصره کوچک به فرزندان زمینه افزایش آمار زایمان سزارین در نسل های آینده را فراهم می کند. عوامل مهمی که پزشکان و متخصصان خدمات ملی بهداشت بریتانیا بر اساس آن تشخیص می دهند زنان باید به شیوه سزارین زایمان کنند یا نه عبارتند از:

- تصویر برداری با اشعه ایکس از لگن خاصره نشان دهنده ابن نیست که شما می توانید با روش طبیعی یا سزارین زایمان کنید.

- اگر قدتان کوتاه و اندام تان کوچک است به معنای این نیست که نمی توانید زایمان طبیعی داشته باشید.

- اگر فرزندتان بزرگ است به معنای این نیست که باید زایمان سزارین داشته باشید.

چیزهایی که تفاوت ندارند...

- راه رفتن در حین تحمل درد زایمان

- دروغ نگفتن به خود

- تزریق داروی بی حسی در گودی کمر

- نشستن در وان یا استخر پر از آب در حین تحمل درد زایمان

ادامه مطلب در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:16

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

زمان بندی بهبود مادر پس از عمل جراحی سزارین

با توجه به این که تعداد زیادی از پدران و مادران تصوری از پروسه بهبودی جراحی سزارین ندارند و طولانی بودن اش نگران و خسته شان می کند، انجمن زنان و زایمان آمریکا، زمان بندی بهبود مادر را منتشر کرده که مطالعه اش برای زوجینی که قصد دارند بچه دار شوند ضروری است.

ساعت اول

بلافاصله پس از اتمام جراحی، به اتاق ریکاوری منتقل می شوید. فشار خون و درجه حرارت بدن تان کنترل می شود، مواد مغذی مایع به داخل ورید تان تزریق و ادرارتان در کیسه ای مخصوص جمع آوری می شود تا نیاز به مراجعه مکرر به دستشویی از بین برود. هنوز به فرزندتان حسی ندارید چون بیهوش و به دلیل تزریق وریدی مورفین برای تسکین درد گیج و منگ هستید. خبر خوب: گیج و منگی به مرور از میان رفته و فرزندتان را در آغوش خواهید گرفت و تغذیه اش خواهید کرد.

روز اول

اگر عوارضی بروز نکرده باشد، پس از چند ساعت به بخش زنان و زایمان منتقل و با مایعات تغذیه خواهید شد تا پزشک مجوز مصرف غذای جامد را صادر کند. پس از اتمام جراحی، پرستاران رحم تان را ماساژ می دهند تا به اندازه طبیعی اش بازگردد. اگر شرایط جسمی تان مناسب باشد از تخت خواب خارج شده و راه خواهید رفت. علی رغم این که عمل جراحی دشواری را پشت سر گذاشته اید اما فعالیت بدنی - راه رفتن - پروسه بهبودی را تسریع می کند.
ادامه مطلب در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:16

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

بروز چهار مشکل با تکرار سزارین

تکرار عمل جراحی سزارین، از دفعه قبلی پیچیده ‌تر است. پزشکان باور دارند پشت سر گذاشتن سه عمل جراحی سزارین خطرات زیادی برای مادر دارد. خطراتی که پس از عمل جراحی سزارین سوم مادر را تهدید می ‌کنند عبارتند از:

تولید بافت اضافه در رحم یا اندام‌های اطراف آن

از آن‌ جا که پس از هر عمل جراحی شکمی، بافت‌‌ های آسیب دیده ترمیم شان را شروع می ‌کنند، ممکن است میزان تولید بافت افزایش یافته و بین اندام ‌ها چسبندگی ایجاد کند. این چسبندگی‌ ها انجام عمل جراحی سزارین بعدی را غیر ممکن می ‌کند.

ایجاد زخم در مثانه و روده

با این که احتمال زخم شدن مثانه و روده کم است اما خطر بروز چنین حادثه ای با تکرار این عمل جراحی به شدت افزایش می یابد. احتمال زخم شدن مثانه به میزان چسبندگی این عضو به رحم دارد.

خون ریزی شدید

پس از هر عمل جراحی سزارین امکان خون ریزی شدید وجود دارد و احتمال بروزش با تکرار عمل‌ های جراحی افزایش می یابد. همچنین خطر برداشتن رحم به دنبال خون ریزی شدید نیز بسیار زیاد است. در برخی از موارد ممکن است جراح مجبور شود به مادر خون تزریق کند. آمارها نشان می‌ دهند احتمال برداشتن رحم پس از عمل سزارین اول 0.65 درصد است که این رقم پس از عمل چهارم به 2.41 درصد می‌ رسد.

افزایش مشکلات مربوط به جفت

هر چه عمل سزارین بیشتری انجام داده باشید، احتمال بروز مشکلاتی مثل رشد بی‌ رویه جفت در بافت رحم یا پوشیده شدن کامل دهانه رحم توسط جفت افزایش پیدا می ‌کند.
ادامه در لینک زیر:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:16

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

آیا می توان بعد از سزارین زايمان طبيعی کرد؟

بسیاری از مادران باردار که زایمان اول آنها طبیعی بوده است، می توانند بدون هیچ مشکلی شکم دوم خود را زایمان طبیعی کنند. به زایمان طبیعی بعد از سزارین vaginal birth after cesarean) VBAC) می گویند که در برخی موارد امکان پذیر نیست. با مطالعه این مقاله می توانید به شرایط زایمان طبیعی بعد از سزارین پی ببرید. 

زایمان طبیعی بعد از سزارین

گاهی اوقات سزارین، ایمن ترین انتخاب برای مادرانی است که قبلا زایمان سزارین را تجربه کرده اند. اما جمعی از متخصصین زنان و زایمان که در همایش موسسه ملی سلامت آمریکا گردهم آمده بوند، به این نتیجه رسیدند که باید سزارین های کمتری بطور مجدد انجام شود و از روش زایمان طبیعی بعد از سزارین بیشتر استفاده شود.

دکتر نانسی پتیت رییس بخش زنان و زایمان بیمارستان سانت فرانسیس در ویلمینگتون آمریکا می گوید: زایمان طبیعی بعد از سزارین که در علم پزشکی با نام VBAC شناخته می شود، برای بسیاری از خانم ها که قبلا سزارین انجام داده اند، روش بسیار ایمنی است.

ادامه مطلب:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:18

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

تاخیر در بریدن بند ناف چیست ؟ مزایا و خطراتی
منظور از این کار، طولانی کردن زمان بین زایمان و کلامپ کردن یا همان قطع بند ناف است. این طولانی کردن زمان، چیزی بین 25 ثانیه تا 5 دقیقه بعد از زایمان می باشد. این کار سبب می شود تا خون بیشتری از جفت به نوزاد منتقل شود و گاهی حجم خون نوزاد را تا یک سوم برابر افزایش می دهد. بعلاوه ذخیره ی آهن خون نوزاد افزایش می یابد، که یک ماده ی ضروری برای تکامل مغز نوزاد است.
تأخیر در بریدن بند ناف (Delay cord clamping)، چه مزایا و خطراتی دارد؟
بیشتر از هر زمان دیگری، مادران به دنبال دریافت اطلاعات صحیح راجع به زمان مناسب بریدن بند ناف هستند. البته این افزایش درخواست برای دریافت اطلاعات مطابق با توصیه های سازمان بهداشت جهانی می باشد در خصوص این که بند ناف نباید زودتر از موعد لزوم بریده شود.

گرچه بحث های زیادی درمورد زمان بهینه ی کلامپ کردن (یا قطع کردن) بند ناف وجود دارد، سازمان بهداشت جهانی توصیه می کند که باید یک تا سه دقیقه پس از زایمان، بند ناف کلامپ شود، درصورتی که نظر اکثر ماماها بر این می باشد که باید تا اتمام پمپاژ خون از داخل جفت، از طریق بند ناف، به درون بدن نوزاد صبر کرد.

بر اساس مطالعات انجام شده در این زمینه، بریدن زود هنگام بند ناف توصیه نمی شود، مگر این که نوزاد تازه متولد شده دچار خفگی شده و نیاز فوری به احیا داشته باشد. به هر حال باید ببینید که آیا مزایای تأخیر در بریدن بند ناف به معایب آن صرفه دارد یا خیر؟...

ادامه مطلب:
"لینک قابل نمایش نیست" />

1398/08/19 10:18

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

القای زایمان در بیمارستان
برخی از مادران باردار 1 یا 2 هفته پس از موعد زایمان نیز هیچ علائمی از درد زایمان ندارند و یا با بیماری های خاصی مانند پره اکلامپسی، دیابت بارداری، فشار خون بالا و بیماری های کلیوی مواجه هستند و یا کیسه مایع آمنیوتیک آنها زودتر از موعد پاره شده است، این افراد باید هر چه سریع تر زایمان کنند، برای تحریک و شروع درد زایمان می توان از روش های خانگی و تغذیه استفاده کرد اما برخی باید از روش های القای زایمان در بیمارستان (IOL) استفاده کنند.
برای مطالعه انواع روش های تحریک شروع درد زایمان به لینک زیر مراجعه کنید.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:25

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

پارگی پرینه در زایمان طبیعی چیست

به ناحیه میان واژن و مقعد در زنان «پرینه» یا «میان دوراه» می گویند، اگر در طول دوران بارداری  عضله این ناحیه تقویت نشود نمی تواند هنگام زایمان طبیعی توانایی کشسانی و انعطاف پذیری خوبی داشته باشد و در نتیجه فشار سر کودک برای خروج، منجر به پارگی می شود.

پارگی پرینه در زایمان طبیعی

حدود 90 درصد از مادران در حین زایمان طبیعی دچار پارگی دهانه واژن می شوند. در حقیقت پارگی خفیف دهانه واژن جزیی از روند بسیاری از زایمان های طبیعی است، بطور معمول 99 درصد پارگی های دهانه واژن و پرینه در زایمان طبیعی بصورت خفیف هستند و به سرعت التیام پیدا می کنند.

لینک مطلب:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:25

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

مقایسه عوارض زایمان طبیعی با سزارین
تمامی پزشکان و متخصصان بر این عقیده اند که در مقایسه عوارض زایمان طبیعی با سزارین، هرگز نباید بدون دلیل و توصیه پزشک روش زایمان سزارین را پذیرفت. 
عوارض عمل سزارین برای مادر


در حقیقت سزارین یک روش پزشکی است که تحت نظر متخصصین بسیاری در اتاق عمل انجام می شود اما نسبت به زایمان طبیعی عوارض و خطرات بسیاری دارد. عوارضی که ممکن است فرد را تهدید کند عبارتند از:



-عفونت مثانه
-عفونت رحم
-آسیب به دستگاه ادراری
-آسیب به رحم
-اسهال
-سوزش جای زخم سزارین
-سر درد شدید
-کمردرد
-عفونت بخیه
-آسیب به بارداری بعدی
-مشکلات اضافه وزن
-خطر جفت سر راهی در بارداری آینده
-خطر چسبندگی جفت در بارداری بعدی
-خونریزی شدید بر اثر چسبندگی جفت
-نیاز به درآوردن رحم در بارداری بعدی بر اثر چسبندگی جفت
-ایجاد لخته خون در عروق پا
-لختگی خون در عروق شکمی
-چسبندگی رحمی
-عفونت
-حساسیت به داروی بیهوشی
-مشکلات تنفسی بر اثر بی هوشی

ادامه مطلب:
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/19 10:26