زایمان و مراقبتهای پس از زایمان

273 عضو

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

روشهای زایمان طبیعی بدون درد!
روش های کاهش درد زایمان به دو دسته تقسیم می شوند:
1- روشهای دارویی
2- روشهای غیردارویی
در این ویدیو هر کدام از این روشها معرفی و توضیح داده می شود.

1398/08/19 12:55

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

عوامل تاثیر گذار برای داشتن زایمان طبیعی راحت تر!
خانم زهرا مظاهری - ماما - در این ویدیو توضیح می دهند

1398/08/19 12:56

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

اندوه پس از زایمان یا دوران خاکستری!
اغلب مادران پس از زایمان ممکن است دچار اندوه پس از زایمان شوند، بدنیا آمدن فرزندتان اتفاق شیرین و لذت بخشی است اما ممکن است شما پس از زایمان، دچار اندوه شوید و احساسات متفاوتی مثل، ناراحتی، غم و بغض را تجربه کنید...

1398/08/19 12:56

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

اقدامات لازم پس از مشاهده ی نشانه های زایمان!
در رادیو نی نی پلاس می شنوید

1398/08/19 12:56

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

در رادیو نی نی پلاس می‌شنوید 
چگونه بر ترس از زایمان غلبه کنیم؟! 
آیا زایمان شما نزدیکه؟؟ این پست رو حتما گوش کنید چون تو این پست در مورد آنچه که باعث ترس مادران باردار در مورد زایمان میشه و راه حل های غلبه بر این ترسها ارایه شده توضیح داده میشه 

1398/08/19 12:57

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

در طی زایمان چه زمانی و چگونه زور بزنیم؟
در این پست روش صحیح زور زدن در طی زایمان طبیعی آموزش داده میشود و در مورد مهمترین نکات مربوط به آن و نکات مفید مهم دیگر توضیح داده میشود.

1398/08/19 12:57

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس


احساس درد زایمان طبیعی بازتابی کاملا فردی از محرک های متغیری است که هر یک از زنان بر اساس وضعیت خود آنها را دریافت و تفسیر می کنند.

شرایط و وضعیت های احساسی، انگیزشی، شناختی و اجتماعی و فرهنگی این محرک ها را تعدیل می کنند، بنابراین انتخاب روش تسکین و کاهش درد زایمان براساس ویژگی های هر فرد انتخاب می شود.

 

1398/08/19 13:19

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

زایمان طبیعی بهتر است یا سزارین؟
اگر هنوز تصمیم نگرفته اید که چه زایمانی بکنید، اینکه زایمان طبیعی بهتر است یا سزارین و انتخاب درست چیست در این ویدیو دکتر نیلا طبسی متخصص زنان و زایمان پاسخ می دهند

1398/08/19 13:26

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

در رادیو نی نی پلاس بشنوید!

بدن شما پس از زایمان!

در بیست و چهار ساعت اول پس از زایمان چه اتفاقی می افتد؟

1398/08/19 14:21

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

اقدامات لازم پس از مشاهده ی نشانه های زایمان!
در رادیو نی نی پلاس می شنوید

1398/08/19 14:22

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

در این پست توصیه‌های مفیدی در مورد زایمان، روش‌هایی که شما را برای روز زایمان آماده می‌کند و آرامش می‌دهد، اینکه چگونه پزشک متخصص زنان و زایمان یا مامای خود را انتخاب کنید و مسائلی که در مورد زایمان باید مورد توجه قرار بگیرند ارایه شده.

1398/08/19 14:23

ارسال شده از
نصب اپلیکیشن نی نی پلاس


اکنون که صاحب فرزند هستید و به احتمال خیلی زیاد فرصت برای رفتن به باشگاه ورزشی ندارید خود را محروم از داشتن تناسب اندام نبینید چون در این ویدیو ما به شما نشان میدهیم که چگونه تمام این شرایط را مدیریت کنید، یعنی هم از فرزند خود مراقبت کنید، هم ورزش کنید، هم تناسب اندام خود را بازیابید و با فرزندتان لحظات خوشی را سپری کنید!

1398/08/19 14:38

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

سفت کردن شکم بعد از زایمان و راهکارهای پیشنهادی
احتمالا یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند سفت کردن شکم بعد از زایمان است. بدین منظور لازم است ورزش‌ها را به حداقل 6 هفته بعد از زایمان موکول کنید. گرچه تمرینات ورزشی برای سفت شدن شکم بعد از زایمان طبیعی کمی زودتر هم قابل انجام است. اما در هرصورت مشورت با پزشک ضرورت دارد.
وقتی یک بار پوست دچار کشش می‌شود، بازگشت به حالت اول مشکل خواهد بود. شل شدن پوست و عضلات از لحاظ احساسی ممکن است برای بانوانی که می‌خواهند بعد از زایمان به حالت اول خود بازگردند، ناراحت کننده باشد. امانیاز به صبر و حوصله دارد. نکاتی که به سفت شدن پوست و شکم کمک می‌کنند عبارتند از:
1. انجام ورزش‌های هوازی بصورت منظم: ورزش‌های هوازی به سوختن چربی‌ها و سفت شدن عضلات کمک می‌کنند. پیاده‌روی تند، شنا، دویدن آهسته یا دوچرخه‌سواری را امتحان کنید.
2. مصرف چربی‌های سالم و پروتئین: مصرف چربی‌ها و پروتئین‌های سالم، به ساختن ماهیچه‌ها کمک می‌کند. مقدار پروتئینی که بدن شما نیاز دارد نسبت به ورزشی که انجام می‌دهید و همچنین وزن و قد شما متفاوت است. اگر شیر می‌دهید، بدن شما به پروتئین بیشتری نیاز خواهد داشت.
3. تمرینات قدرتی منظم : انجام ورزش‌های قدرتی و منظم، به شکل‌گیری و سفت شدن ماهیچه‌ها کمک می‌کند. دراز و نشست و شنای سوئدی ورزش‌های سرعتی، یا پیلاتس که شما را مجبور می‌کند برای مدت طولانی‌تری عضلات میانی، باسن و سرینی خود را درگیر کنید.
4. آب بنوشید: نوشیدن آب به آبرسانی پوست کمک می‌کند و قابلیت کشسانی آن را افزایش می‌دهد. چربی را بهتر می‌سوزاند و انباشتگی آب در شکم شما را کاهش می‌دهد.
5. ماساژ با روغن‌ها: روغن‌های گیاهی به ترمیم پوست کمک میکنند.
6. استفاده از محصولات سفت کننده: چون حاوی عناصری مانند کلاژن، ویتامین C و رتینوئیدها هستند، می‌توانند به سفت شدن پوست کمک کنند.
7. اسپا (Spa): و به طور موقتی در سفت شدن پوست موثر است. از پودر کتانجک، نمک دریایی یا خاک رس استفاده کنید.
8. جراحی اختیاری: ابدومینوپلاستی، یا جراحی پلاستیک شکم گزینه‌ای برای سفت شدن شکم بعد سزارین و برداشتن پوست‌های اضافی است. اما جایگزین کاهش وزن یا برنامه ورزشی نیست.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/08/21 14:51

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

ترمیم واژن بعد از زایمان طبیعی و راهکارهای بدون هزینه
یکی از دغدغه‌های مادرانی که طبیعی زایمان کردند ترمیم واژن بلافاصله بعد از زایمان طبیعی است. ترس و نگرانی از تغییرات واژن بعد از زایمان طبیعی سبب شده که تعداد بسیار زیادی از مادران در روزهای پیش از زایمان به فکر سزارین بیافتند. با چند روش ساده و بدون هزینه مثل ورزش کگل می‌توانید به ترمیم واژن بعد از زایمان طبیعی کمک کنید.
بهترین راه برای بازگرداندن واژن به وضعیت اولیه انجام تمرینات کف لگن موسوم به کگل در دوران بارداری برای افزایش قدرت عضلات واژن است. تمرینات کگل مانع از پارگی هنگام زایمان شده و به برطرف شدن بی‌اختیاری ادرار پس از زایمان کمک می‌کند. پس با انجام آنها مطمئناً بعد از زایمان قدرت کشسانی عضلات واژن راحت‌تر برمی‌گردد. بعلاوه تمرینات کگل عضلات کف لگن را تقویت کرده حتی باعث تجربه رابطه جنسی لذتبخش‌تری خواهد شد. اگر انجام این تمرینات برایتان سخت است، آن را در حالت نشسته، هنگام شیردهی یا حتی حین چک کردن ایمیل پشت میز انجام دهید. نتیجه بعد از مدتی مشخص می‌شود. اگر می‌خواهید یک قدم جلوتر باشید، با متخصص طب ورزش در این باره گفتگو کنید و مشاوره بگیرید.
برای حصول نتایج بهتر، تمرینات کگل  را سه بار در روز و هر بار به مدت پنج دقیقه در دوران بارداری و بعد از زایمان انجام دهید.
ماساژ پرینه در ماه آخر بارداری یا دو ماه قبل از آن به آماده سازی واژن برای زایمان کمک می‌کند. بخاطر داشته باشید بدن مادر برای اینکه بتواند خود را با وضعیت و اندازه جنین منطبق کند، حتی بدون ماساژ هم اتساع میابد، لذا معمولاً برای مادرانی که قبلا سابقه زایمان داشته‌اند، ماساژ پرینه توصیه نمی‌شود. در صورت تمایل، ماساژ را خیلی با احتیاط انجام دهید و از ایجاد هر گونه خراش یا تحریک واژن قبل از زایمان خودداری کنید.
مهم نیست که برای ترمیم واژن بعد از زایمان طبیعی چه اقداماتی را پیش می‌گیرید، از آنجاییکه ساختار رحم برای زایمان آفریده شده مطمئن باشید به موقع و دوباره به وضعیت اولیه برمی‌گردد.

1398/08/26 16:56

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

سه توصیه برای تسهیل زایمان!
حفظ آمادگی جسمی و روحی برای مواجهه با فرآیند تولد نوزاد بخش اصلی و مهم زایمان است. برای سهولت بیشتر به چند نکته زیر توجه کنید!
مصرف خرما
یافته محققان کالج سلطنتی لندن نشان می‌دهند، بانوانی که در دوران بارداری خرما می‌خورند کمتر از دیگران برای آغاز پروسه زایمان به دارو نیاز داشتند. پروفسور ملیندا جانسون، قائم مقام آکادمی تغذیه دانشگاه بریستول گفته: "به نظر می‌رسد خرما حاوی ترکیبی مشابه هورمون آکسی توسین است که پروسه زایمان را هفت ساعت کاهش می‌دهد. بانوان باردار با مصرف روزانه شش عدد خرما می‌توانند پروسه زایمان را تسریع کنند".
خواب بیشتر
محققان مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا اعلام کردند، بانوانی که در ماه انتهایی بارداری کمتر از شش ساعت در شبانه روز می‌خوابند، فرآیند زایمانشان 11 ساعت زمان می‌برد و احتمال استفاده از روش سزارین در آنها بیش از مادرانیست که در ماه انتهایی بارداری بیش از هفت ساعت خوابیدند.
دکتر جودی میندل، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه آلاباما و نویسنده کتاب "خواب و بارداری می‌گوید: "بانوان باردار برای خوابیدن در سه ماهه انتهایی بارداری باید از بالشت‌های ویژه بارداری استفاده کنند".
تقویت پاها
طبق یافته محققان دانشکده پزشکی دانشگاه آدلاید، تقویت عضلات پا و لگن نقش اساسی در تسریع پروسه زایمان دارد.
دکتر اریک اوبراین، پزشک متخصص زنان و زایمان بیمارستان دانشگاه آدلاید گفت: "ورزش و تقویت عضلات پا و لگن در آسان‌تر شدن زایمان طبیعی تاثیرگذارند". او افزود: "چمباتمه زدن در حالی که یک توپ بین دیوار و کمر قرار دارد و چرخاندن انگشتان پاها به سوی شانه‌ها بهترین ورزش برای تقویت عضلات پا و لگن است".

1398/08/27 17:32

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

علت درد شکم بعد از زایمان چیست
متاسفانه برخی از دردهای دوران بارداری بعد از زایمان هم ادامه پیدا می‌کنند که یکی از آن ها درد شکم است. درد شکم بعد نکته اصلی آنست که بعد از زایمان بدن شما به مقداری زمان نیاز دارد تا به وضعیت پیش از بارداری برگردد، پس در این مدت داشتن احساس درد طبیعی است.
دردهای پس از زایمان به شدت دردهای قاعدگی و انقباضات زایمان است. این دردها تا چند روز پس از زایمان ادامه خواهند داشت؛ تناوب آن متفاوت است وممکن است در بخش‌های مختلف بدن احساس شود. دلایل اصلی این دردها می‌تواند انقباضات طولانی رحم و شیردهی باشد. یا گاهی درد ممکن است در نتیجه عوارضی نظیر عفونت رحم و آپاندیس اتفاق بیافتد.
اما در نهایت باید در نظر بگیرید که بدنتان پس از یک دوره طولانی بارداری در تلاش است تا به حالت طبیعی خود برگردد. رحم تا حدود 25 برابر حد طبیعی‌اش بزرگ شده بوده و حالا در حال جمع شدنش به اندازه یک گلابی است.
شیردهی هم می‌تواند دلیل دیگری برای دردهای پس از زایمان باشد. مک زدن نوزاد باعث تولید هورمون اکسی توسین می‌شود که منجر به افزایش انقباضات رحم  و در نتیجه درد خواهد شد.
اگر عمل سزارین انجام داده‌اید، دچار درد شکم به همراه حس کشیدگی خواهید شد که برای مدت طولانی‌تری ادامه خواهد داشت. این درد ممکن است بخاطر بخیه‌ها باشد و تا التیام کامل یا به اصطلاح جوش خوردن بخیه‌ها ادامه پیدا کند. کمی درد در محل برش سزارین طبیعی است اما اگر درد شدید و غیر قابل تحمل به همراه ترشح و یا خون آبه مشاهده کردید حتما با متخصص مشورت کنید.
نهایتاَ حدود شش تا هشت هفته طول می‌کشد تا رحم به اندازه پیش از بارداری خود برگردد، اما درد شدید فقط یک یا دو روز پس از زایمان همراهتان است. اگر بیشتر طول کشید با پزشک‌تان مشورت کنید. درد شدید و گرفتگی طولانی مدت، خصوصا حین شیردهی ممکن است تاثیر منفی بر تولید شیر داشته باشد.
بعلاوه این دردها در زایمان‌ اول خفیف‌تر است و در زایمان‌های بعدی شدیدتر می‌شود، چراکه تازه‌ مادران نسبت به کسانی که برای بار دوم مادر می‌شوند ماهیچه‌های رحم قوی‌تری دارند.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/09/12 15:18

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

افسردگی پس از زایمان در پدران و مادران
مطالعات مدرسه پزشکی دانشگاه بریستول نشان داد، یک سوم مادران و یک پنج پدران بریتانیایی افسردگی دوره‌ای را بین تولد و 12 ساله شدن فرزندان‌شان تجربه می‌کنند.
80 درصد خانم‌ها بعد از زایمان تحت تاثیر تغییر خلق پس از زایمان (baby blues) قرار می‌گیرند. در طول دوران بارداری سطح هورمون‌های استروژن و پروژسترون بدن مادر باردار دستخوش تغییرات قابل توجهی می‌شود (برای اینکه رحم بزرگتر شده و به حفظ جفت کمک کند) و از آنجایی که این هورمون‌ها با خلق و خو ارتباط مستقیم دارند بسیاری از محققان معتقدند که تغییرات هورمونی باعث افسردگی و تغییرات خلق و خو پس از زایمان هستند. والدین در سال نخست تولد فرزندان بیش از هر زمان دیگری در معرض ابتلا به افسردگی قرار دارند.
دکتر شیرا دیو استاد اپیدمیولوژی مدرسه پزشکی دانشگاه بریستول و همکارانش پس از مطالعه بر روی بیش از 86 هزار خانواده، توانست در طول 14 سال مادران و پدران افسرده را شناسایی کند. آنها دریافتند که 19.386 مادر و 8012 پدر در طول 12 سال دست کم یک بار افسرده شده‌اند. دکتر شیرا دیو گفت:" آمار بالای ابتلاء به افسردگی درمیان مادران و پدران با توجه به کم خوابی، افزایش مسئولیت‌ها و هزینه‌ها و دیگر مسائل چندان هم تعجب آور نیست.
او افزود:" آمار ابتلاء به افسردگی در مادرانی که مصرف داروهای ضد افسردگی را به دلیل شیردهی متوقف کردند بسیار بالا است. البته بیکاری، فقر، فقدان مهارت‌های شغلی و ... هم در افزایش آمار ابتلا به افسردگی موثرند."
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/09/16 11:25

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

روش های کاهش درد زایمان طبیعی
طب سوزنی و طب فشاری:
چینی‌ها هزاران سال است که می‌دانند طب سوزنی نوعی روش موثر برای تسکین درد است، اما اخیرا سایر نقاط دنیا و همچنین جامعه پزشکی سنتی نیز، شروع به فهمیدن آن کرده‌اند. مطالعات علمی اکنون از حکمت کهن کمک می‌گیرند. محققان دریافته اند که در میان سایر اثرات ناشناخته، طب سوزنی باعث رها شدن چندین هورمون مغز از جمله اندروفین می‌شود که سیگنال‌های درد را مسدود می‌کند. متخصص طب سوزنی ده‌ها سوزن نازک را در نقاط تجویز شده در امتداد مسیرهای نامرئی (خط میانی کمر) روی بدن قرار می‌دهد. طبق سنت باستان، این مسیرها کانال‌هایی هستند که از طریق آنها چی، یا نیروی حیات در بدن جریان می‌یابد. محققان دریافتند که این نقاط با اعصاب عمقی ارتباط دارند، به طوری که هنگامی که سوزن‌ها چرخیده می‌شوند (یا به وسیله برق در یک روش به نام الکتروپانکچر تحریک ‌می‌شوند)، باعث فعال شدن اعصاب می گردند، که منجر به ترشح اندروفین و تسکین درد خواهند شد.
طب فشاری (یاشیاتسو)
با همان اصل طب سوزنی عمل می‌کند، با این تفاوت که پزشک شما به جای سوزن، از انگشت شست یا انگشتان و یا مهره‌های کوچک برای فشار وارد کردن به موضع استفاده می‌کند. ممکن است در مورد فشار به بعضی از نقاط بدن در دوران بارداری شنیده باشید، برای مثال، فشار روی یک نقطه مشخص درست بالای مچ دست شما می‌تواند حالت تهوع را کاهش دهد. به همین دلیل است که باندهای دریایی برای جلوگیری از دریا زدگی، موثر واقع می شوند. گفته می‌شود که طب فشاری در مرکز برجستگی کف پا می‌تواند به روند زایمان کمک کند.
رفلکسولوژی
این طب مکمل شبیه به طب فشاری است، با این تفاوت که رفلکسولوژی تنها بر روی پا و گاهی بر روی دست (و گوش‌ها) اعمال می‌شود. رفلکسولوژیست‌های معتبر معتقدند که از طریق نقاط روی پا و کف پا می‌توان به اندام‌های داخلی، از جمله رحم، دسترسی پیدا کرد. به گفته برخی، زمان زایمان با کمک یک رفلکسولوژیست می‌تواند به طرز چشمگیری کوتاه‌تر شود. رفلکسولوژیست‌ها می‌گویند برخی از نقاط فشار بسیار قدرتمند هستند، بنابراین شما باید از تحریک آنها خودداری کنید، مگر اینکه در حال زایمان باشید، زیرا ممکن است باعث انقباضات شوند.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/12/15 12:28

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

تحریک الکتریکی عصب از راه پوست
در این روش الکترودها بر روی پوست قرار می‌گیرند و پالس‌های الکتریکی کم ولتاژ تولید می‌کنند. اعتقاد بر این است که پالس‌ها، مسیرهای عصبی به رحم و دهانه رحم را تحریک کرده و درد را تسکین می‌دهند. تحریک الکتریکی به طور گسترده‌ای در اسکاندیناوی، انگلستان و سایر مناطق اروپا و همچنین در کانادا مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما در ایالات متحده رایج نیست. الکترودها، نه در رحم، بلکه در هر دو طرف ستون فقرات و در قسمت میانی پشت قرار می‌گیرند. برای تنظیم الکترودها، سوئیچ دستی به مادر داده می‌شود. شدت را می‌توان با شماره‌های روی دستگاه کنترل کرد. گفته می‌شود که احساسی مانند وزوز کردن ایجاد می‌کند. دانشمندان هنوز از تاثیر تحریک الکتریکی عصب در کاهش درد زایمان مطمئن نیستند. برخی از مطالعات نشان می‌دهند که در مادرانی که از آن استفاده کرده‌اند، در مقایسه با سایر افراد، درد کمتر نشده است. گزارش‌های دیگر حاکی از آن است که این روش منجر به کوتاه‌تر شدن مرحله اول زایمان و نیاز کمتر به داروهای ضد درد می‌شود.
فیزیوتراپی
برای بسیاری از بانوان که در طول انقباضات درد می‌کشند، ماساژ دادن توسط یکی از نزدیکان (یا یک متخصص ماهر) می‌تواند باعث آرامش و تسکین شود و همچنین می‌تواند به کاهش درد کمک کند (فقط مواظب محلی که ماساژ داده می‌شود، باشید. رحم شما و جنین داخل رحم تان از ماساژ شدید بهره‌مند نخواهد شد). اگر پشت سر جنین به استخوان خاجی شما فشار وارد می‌کند، دلتان می‌خواهد از هر ترفندی که می‌توانید برای تسکین درد پشت خود استفاده کنید. از گذاشتن یک بطری آب گرم پیچیده شده در یک حوله گرفته، تا کمپرس گرم، تا بسته‌های یخ و یا فشار متقابل بر روی نقاط درد.
هیدروتراپی
اگر ترجیح می‌دهید، می‌توانید در یک جکوزی بنشینید و اجازه دهید فشار آب گرم عمل ماساژ را برای شما انجام دهد (یا می توانید فقط برای خیس شدن آرام در جکوزی بنشینید). از آنجا که به نظر می‌رسد هیدروتراپی درد را کاهش می‌دهد و به طور قطع بانوان را در حین زایمان آرام می‌کند، اکنون بسیاری از بیمارستان‌ها به وان جکوزی مجهز شده‌اند. (اگر در یک زایشگاه زایمان می‌کنید، احتمالاً دارای یک وان است که برخی از مادران زایمان در آب را انتخاب می‌کنند؛ اگر در خانه زایمان می‌کنید می‌توانید از وان حمام استفاده کنید). یک اخطار: اطمینان حاصل کنید که فشار آب روی واژن نباشد زیرا نمی خواهید آب وارد واژن شما شود و همچنین درجه حرارت گرم باشد نه داغ (دمای بدن تان را در سطحی ایمن نگه دارید).
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/12/15 12:43

هیپنوتیزم
بعضی از افراد به دلیل تلقین پذیر بودن، بیشتر از سایرین مستعد هیپنوتیزم هستند. اگر شما از این دسته هستید یا فکر می‌کنید که می‌خواهید جزو آنان باشید، برخی از سرنخ‌ها شامل داشتن تمرکز طولانی و قوه تخیل قوی، لذت بردن یا نگران نبودن در مورد تنها ماندن است. شما می‌خواهید از هیپنوتیزم به عنوان راهی برای تسکین درد در هنگام زایمان استفاده کنید. هیپنوتیزم معمولاً درد شما را نمی‌پوشاند (مگر اینکه خیلی تلقین پذیر باشید)، اعصابتان را بی حس نمی‌کند یا انقباضات را آرام نمی‌کند. آنچه می‌تواند انجام دهد این است که به شما آرامش عمیق می‌بخشد. (برخی از مادران این حس را مثل تبدیل شدن به یک عروسک پارچه‌ای توصیف می‌کنند) که کاملاً ناآگاه از هرگونه ناراحتی هستید و ذهن شما از احساس جدا شده است. (مانند زمانی که شما مجذوب یک کتاب هستید و صدای زنگ تلفن را نمی‌شنوید)؛ برخی از متخصصان هیپنوتیزم زایمان ادعا می‌کنند که اگر به اندازه کافی آرام باشید که با انقباضات مبارزه نکنید، دردی وجود نخواهد داشت و آن زایمان بدون وجود اضطراب در شما، به سرعت رو به جلو می‌رود). این روزها تعداد بیشتری از مادران باردار به دنبال کمک گرفتن از یک هیپنوتراپیست متخصص معتبر هستند (شما باید از مراجعه به هیپنوتراپیست بدون مجوز خودداری کنید)، تا به آنها آموزش دهد که با خود هیپنوتیزم بتوانند زایمان کنند. بعضی اوقات می‌توانید در طی روند زایمان از یک متخصص کمک بگیرید. این چیزی نیست که بتوانید زمانی که انقباضات شروع می شود، آن را آغاز کنید، بلکه باید کمی تمرین کنید تا بتوانید به آرامش کامل برسید، حتی با یک متخصص معتبر در کنار شما. یکی از مزایای مهم هیپنوتیزم این است که در حالیکه کاملاً آرامش دارید، اما بیدار و هشیار نیز هستید و از هر لحظه تولد نوزاد خود آگاهی دارید. همچنین تأثیر جسمی بر نوزاد(یا شما) ندارد. هیپنوتیزم برای همه  مناسب نیست، برخی از افراد نسبت به هیپنوتیزم بسیار مقاوم هستند و بسیاری دیگر به اندازه کافی تلقین پذیر نیستند تا بتوانند از آن برای تسکین درد استفاده کنند.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/12/15 12:46

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

قسمت آخر...
تجسم و حواس پرتی
دوست ندارید وارد یک خواب هیپنوتیزم شوید، اما مایلید ذهن شما درد را از خود دور کند؟ تاکتیک‌های دیگری نیز وجود دارد که می‌توانید امتحان کنید. بسیاری از این تاکتیک‌ها بسیار موفق هستند. برنامه‌های آموزش زایمان، برای آموزش مادران در مقابله با ناراحتی و درد زایمان، عموماً بر حواس پرتی متکی هستند. از هر آنچه برای شما مناسب است استفاده کنید برای مثال تکنیک‌های آرامش، مدیتیشن و تجسم (مانند تصور اینکه دهانه رحم شما در حال باز شدن است) و تمرین‌‌های تنفس در بین اینها، اغلب در بین انقباضات مفید واقع می‌شود.
بعضی از بانوان با موسیقی (از اپرا گرفته تا موسیقی راک، هرکدام که حالتان را بهتر می‌کند و ذهن‌تان را از درد رها می‌کند) و سایرین با تماشا کردن تلویزیون یا فیلم یا انجام بازی‌های کامپیوتری آرامش یافته و فکرشان مشغول می‌شود. تجسم درد نیز یکی از کلیدهای داشتن یک زایمان آسان است و از بهترین روش های کاهش درد زایمان طبیعی محسوب می شود. استراحت، آرامش و مثبت بودن (به خاطر داشته باشید که درد انقباضات در واقع به نتیجه رساندن یک عمل است، زیرا با هر انقباض شما به تولد نوزادتان نزدیک‌تر می‌شوید و به خود یادآوری کنید که این برای همیشه دوام نخواهد داشت) به شما کمک می‌کند تا راحت‌تر باشید.
"لینک قابل نمایش نیست"

1398/12/15 12:50

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

میکرواینجکشن چیست یا تزریق اسپرم به سیتوپلاسم (ICSI) چیست؟
برای اینکه اسپرم بتواند تخمک را بارور کند، سر اسپرم باید به قسمت خارجی تخمک متصل شود. هنگامی که این اتفاق بیفتد، اسپرم به لایه بیرونی تخمک فشار می آورد تا وارد تخمک (سیتوپلاسم) شود، جایی که لقاح رخ می دهد.

گاهی اوقات به دلایل مختلف اسپرم نمی تواند به لایه بیرونی تخمک نفوذ کند. زیرا یا لایه خارجی تخمک ضخیم است، یا سخت تر از آن است که اسپرم قادر به نفوذ به داخل آن باشد، یا اسپرم قادر به شناور شدن و نفوذ نیست. در چنین مواردی، یک روش به نام تزریق اسپرم به سیتوپلاسم ، همراه با لقاح آزمایشگاهی(IVF)، انجام می پذیرد تا به بارور شدن تخمک کمک کند. در طی این فرایند یک اسپرم مستقیما به سیتوپلاسم تخمک تزریق می گردد.

روش ISCI چگونه عمل می کند؟
برای بارور کردن تخمک با روشIVF دو راه وجود دارد: روش سنتی و روش ICSI. در روش سنتیIVF، تعداد 50000 یا بیشتر اسپرم شناور در مجاورت تخمک در ظرف آزمایشگاهی قرار می گیرد. زمانی که یکی از اسپرم ها وارد سیتوپلاسم تخمک می شود، لقاح صورت می گیرد. در روش ICSI به وسیله یک سوزن نازک به نام میکروپیپت، یک اسپرم به مرکز تخمک تزریق می شود. درهر دو روشIVF سنتی یا ICSI زمانی که لقاح اتفاق بیفتد، تخمک بارور شده ( که الان نطفه نامیده می شود) قبل از انتقال به رحم مادر، به مدت یک تا پنج روز در محیط آزمایشگاه به رشد خود ادامه می دهد.

چرا به ICSI نیاز هست؟

این تکنیک به فائق آمدن بر مشکلات باروری کمک می کند، مانند:
اسپرم های مرد کمتر از آن است که بتوان از روش IVF یا IUI (تلقیح داخل رحمی) به تنهایی استفاده کرد.
ممکن است اسپرم به شکل طبیعی قادر به شنا کردن نباشد.
یک انسداد دردستگاه تولید مثل مرد ممکن است مانع خارج شدن اسپرم شود.
بدون توجه به وضعیت اسپرم، تخمک نمی تواند به روش IVF سنتی بارور شود.
در روش آزمایشگاهی تخمک های بالغ مورد استفاده قرار می گیرند.
تخمک های فریز شده مورد استفاده قرار می گیرند.
آیا روش ICSI مؤثراست؟
در روش ICSI 50  تا 80 درصد از تخمک ها بارور می شوند. اما مشکلات زیر ممکن است در طول یا پس از این روش ظاهر شوند:

همه یا تعدادی از تخمک ها ممکن است آسیب ببینند.
ممکن است تخمک حتی پس از تزریق اسپرم در نطفه رشد نکند.
رشد نطفه ممکن است متوقف شود.
هنگامی که عمل لقاح انجام می شود، شانس تولد تک قلو، دوقلو یا سه قلو با روش IVF بدون و یا با ICSI مساوی است.

1399/06/03 14:50

نصب اپلیکیشن نی نی پلاس

روند زایمان طبیعی

مرحله‌ی اول: درد ابتدایی زایمان
دهانه‌ی رحم شروع به نرم و نازک و باز شدن می‌کند. انقباض‌ها و گرفتگی های دردناک رحم 5 تا 20 دقیقه از یکدیگر فاصله دارند و 20 تا 50 ثانیه ادامه می‌یابند. این انقباضات معمولاً دردناک نیستند، اما توجه شما را جلب می‌کنند. ترشحات واژن افزایش می‌یابد و شاید مواد مخاطی با لکه‌هایی از اندکی خون نمایان شوند. امکان دارد کیسه‌ی آب اکنون یا کمی بعد پاره شود. احتمال می‌رود درد پایین کمر ادامه یابد یا انقباض‌ها بیشتر شوند.

در این مقطع شاید احساساتی گوناگونی داشته باشید. هیجان‌زده‌اید که زایمان به طور جدی شروع شده است، اما نگرانید که شاید درد زایمان سخت‌تر از انتظارات شما باشد. جهت مطالعه ادامه مطلب لینک زیر را لمس کنید.
"لینک قابل نمایش نیست"

1396/11/04 18:22