چند توصیه برای تنظیم الگوی خواب نوزادان

جا به جا شدن الگوهای خواب شبانه‌ مشکل معمول نوزادان است که درمان نسبتاً ساده‌ای دارد.

پس از وظیفه خسته‌کننده حمل فرزندتان طی نه ماه و زایمان و ورود ایمن او به این دنیا، احتمالاً خیلی دلتان می‌خواهد بتوانید با احساس آرامش استراحت‌ کنید و به وظایف مادرانه خود بپردازید. اما متاسفانه انگار نوزادتان فکر دیگری دارد و می‌خواهد تمام شب شما را سرپا و بیدار نگه دارد. و در عوض، هنگام روز که شما برای انجام دادن کارها مشغول هستید، او به راحتی و در صلح و صفا آرمیده است.

 

 

علت متفاوت بودن الگوی خواب نوزاد در روزهای اول پس از تولد چیست؟

علتی که روز و شب فرزندتان جابه‌جا شده این است که در هفته‌های نهایی بارداری وقتی که روزها شما به کارهای روزانه‌تان مشغول بودید، او به تکان خوردن و خوابیدن عادت کرده بود و در عوض، شب‌ها مدت بیشتری بیدار می‌ماند، پس از زایمان، بسیاری از نوزادان این عادت را حفظ می‌کنند و الگوی خواب شبانه روزی آنان جا به جا می‌شود.

اگر فرزندتان ساعت‌هایی از روز را می‌خوابد و نیمی از شب بیدار است و به شیر خوردن و بازیگوشی مشغول می‌شود، باید به او کمک کنید تا ساعت بدنی خود را دوباره تنظیم کند. وقتی چگونگی آن را بدانید، اجرای آن سخت نخواهد بود.

 

روش تنظیم الگوی خواب نوزادان

 هدف اصلی کمک به فرزندتان است تا یاد بگیرد که این زمان تعامل است و توجه داشته باشید که او 80% از تغذیه خود را در ساعات روشنایی روز دریافت می‌کند. البته مطالب زیر نیز کمکتان می‌کند:

هدف اصلی این است که کوچولویتان درک کند که بیداری در شب هنگام کسالت آور و خسته کننده است و ارزش بیدار ماندن ندارد. احتمالاً فرزندتان در آغاز دوست دارد که شب ها نیز به تعداد تغذیه روزانه اش شیر بنوشد، اما هدف شما دو نوبت شیردهی شبانه است.

 

مطالعه بیشتر:

1- تغییر الگوی خواب شیرخواران

2- الگوی خواب شیرخواران از تولد تا سه ماهگی

3- اختلالات خواب و بی خوابی در کودکان نوپا

4- باورهای نادرست در مورد خواب نوزاد

 

نویسنده : تیم تالیف و ترجمه نی نی پلاس

دانلود اپلیکیشن نی نی پلاس صفحه اینستاگرام نی نی پلاس