The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

خوابیدن به پشت در سه ماهه سوم بارداری چه عوارض و خطراتی دارد؟

اگر عادت دارید به پشت بخوابید، در ماه های اولیه بارداری مشکلی ایجاد نمی کند. ولی با گذشت زمان و در ماه های بعدی نباید به پشت بخوابید. زیرا رحم در حال رشد به ماهیچه های کمر، ستون فقرات و شریان های اصلی خون که از طریق همین شریان ها خون در بدن شما و جنین جریان پیدا می کند فشار وارد می کند. به پشت خوابیدن باعث درد ماهیچه ها، ورم و هموروئید می شود. این حالت باعث سرگیجه ناشی از افت فشار خون می شود. فشار خون برخی از خانم ها در این حالت بالا رفته و باعث آپنه خواب می شود. خوابیدن به پشت در حالت نیمه نشسته و در صورتی که به چند بالش تکیه داده اید وضعیت مناسبی است و از سوزش معده نیز خودداری می کند.

عوارض و خطرات خوابیدن به پشت در سه ماهه سوم بارداری

خوابیدن طولانی مدت به پشت در طول سه ماهه سوم بارداری با کاهش اکسیژن رسانی به جنین می تواند عواقب جبران ناپذیری به همراه داشته باشد.

از آنجایی که یافتن وضعیت مناسب خواب بخصوص در مراحل پایانی بارداری دشوار است به همین علت بسیاری از مادران باردار در این دوران از مشکل بی خوابی رنج می برند. بر اساس مطالعات صورت گرفته در دانشگاه اوکلند نیوزلند با نزدیک شدن به مراحل پایانی بارداری باید احتیاط بیشتری کرده و تا حد امکان از خوابیدن به پشت پرهیز کرد. علت این امر آن است که خوابیدن به پشت با کاهش گردش خون میان مادر و جنین می تواند منجر به تهدید جانی جنین شود.

محققان برای انجام این مطالعه که گزارش نهایی آن در نشریه فیزیولوژی به چاپ رسید به مطالعه و بررسی بر روی 29 مادری که بارداری سالم و بی عارضه ای داشته و آخرین سه ماه بارداری خود را سپری می کردند پرداختند. در این مطالعه داوطلبان شرکت کننده در تحقیق هر بار به مدت 30 دقیقه در موقعیت های مختلف خوابیده و محققان در خلال این فاصله زمانی سلامت مادر و جنین را در هر یک از شیوه های مختلف خواب مورد بررسی قرار دادند. به این ترتیب وضعیت سلامت همه مادران و نوزادان آنها تا هنگام زایمان مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. نتایج این مشاهدات حاکی از آن بود که خوابیدن مادر به پشت باعث تغییر در ریتم ضربان قلب مادر و همچنین ایجاد تغییراتی در میزان فعالیت جنین می شود.

پروفسور پیتر استون سرپرست گروه تحقیق و استاد جنین شناسی دانشگاه اوکلند در این باره می گوید:" نظر ما بر این است که در این شیوه خواب فشار ناشی از رحم به ورید اجوف تحتانی (سیاهرگ بزرگی که خون را از اندام های تحتانی به سمت قلب می برد) سبب کاهش جریان خون در بدن مادر می شود. البته باید خاطر نشان کرد که این مساله در مادرانی که بارداری سالم و بدون عارضه ای دارند، معمولا خطری ایجاد نمی کند، بلکه صرفا در صورتی منجر به مرده زایی خواهد شد که سایر عوامل خطر ساز مانند بیماری های زمینه ای نیز در مادر وجود داشته باشند."

بر این اساس محققان به کلیه مادران باردار توصیه می کنند که در هنگام استراحت به پهلوی چپ خود بخوابند. زیرا دیواره شریان آئورت بسیار محکم تر بوده و امکان فشرده شدن آن کمتر است.

 

مطالعه بیشتر:

1- بهترین روش خوابیدن در سه ماهه اول بارداری

2- از خوابیدن به پشت در بارداری خودداری کنید

3- عوارض خوابیدن روی شکم در دوران بارداری

4- آیا خوابیدن روی شکم در دوران بارداری مجاز است؟