The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

علت بی حالی و خستگی شدید در دوران بارداری

بی حالی و خستگی شدید در دوران بارداری یک راز نیست. اگر در خانه یا محل کار احساس خستگی بسیار زیادی می‌کنید، باید بدانید که این حس در تمام مادران باردار وجود دارد. در واقع خستگی شدید در دوران بارداری کاملاً عادی و رایج است. در ادامه با علت بی حالی و خستگی شدید در دوران بارداری آن آشنا می‌شوید.

علت بی حالی و خستگی شدید در دوران بارداری چیست؟

از نظر فیزیولوژیکی علت‌های فراوانی برای بروز خستگی شدید در دوران بارداری وجود دارد.

اولین هدف جنین، مصرف منابع مادر است و مادر دومین نفری است که از منابع خود استفاده می‌کند. یعنی در ابتدا جریان خون اکسیژن کافی و دیگر ملزومات تغذیه‌ای را به جنین می‌رساند و شما در مرحله دوم از این منابع استفاده می‌کنید. بنابراین هر تپش قلب جنین یا هر سلولی که در بدن‌تان رشد می‌کند از انرژی و توان شما می‌کاهد.

 اصلی ترین علت بی حالی شدید در دوران بارداری و همچنین احساس خستگی شدید در دوران بارداری کاهش فشار خون،کاهش هموگلوبین و میزان بالای هورمون استروژن می باشد.

 

  • کاهش فشار خون علت بی حالی و خستگی شدید در دوران بارداری 

هنگام بارداری فشار خون نقش بزرگی را ایفا می‌کند و از آنجایی که بدن نمی‌تواند به سرعت  فشار خون را تنظیم کند به کاهش فشار خون دچار می‌شوید. زمانی‌که وارد سه ماهه دوم بارداری می‌شوید، میزان فشار خون به پایین‌ترین حد خود می‌رسد، البته در ادامه بارداری این فشار افزایش می‌یابد، ولی هنوز به صورت محسوسی میزان آن پایین است.

وقتی که دراز کشیده‌اید و با سرعت از جای خود بر می‌خیزید و سرپا می‌ایستید، احتمال دارد احساس بی‌حالی‌ و سرگیجه کنید و حتی بیافتید، زیرا فشار خون شما نمی تواند به سرعت در تغییر وضعیت خود را متناسب کند. کاهش فشار خون در بارداری حالتی طبیعی است و یکی از علت‌های احساس بی حالی و خستگی به شمار می‌آید. البته بعد از بارداری فشار خون به تدریج افزایش می‌یابد. هورمون‌های بارداری و ضرورت خنک نگه داشتن بدن، باعث باز شدن رگ‌های خونی می‌شود و باز شدن رگ های خونی نیز کاهش فشار خون را به دنبال خواهد داشت.

 

  • کاهش هموگلوبین علت بی حالی و خستگی شدید در دوران بارداری

هموگلوبین یک رنگدانه است که در خودش دارای عنصر آهن است. رنگ خون ما به علت ترکیب هموگلوبین و اکسیژن است که قرمز است. هموگلوبین صرف نظر از اینکه باعث سرخ بودن رنگ خون است، وظیفه مهم‌تری را هم برعهده دارد. به این معنی که هموگلوبین می‌تواند با اکسیژن ترکیب شود و همین خاصیت است که به ذره‌های قرمز رنگ قدرت می‌دهد که اکسیژن را در اختیار سلول‌های بدن قرار دهد.در هنگام بارداری میزان هموگلوبین کاهش می‌یابد تا خون‌ رقیق‌تر شود، زیرا خون رقیق‌تر با سهولت بیشتری در جفت جریان می‌یابد. جنین دارای نوع متفاوتی از هموگلوبین است که اکسیژن را از مادر دریافت می‌کند، پس پایین آمدن میزان هموگلوبین خون مادر نیز یکی دیگر از علت‌های احساس بی حالی شدید در دوران بارداری است.

در نتیجه‌ی مصرف زیاد اکسیژن در دوران بارداری، قلب‌تان با شدت بیشتری کار ‌می‌کند و از آنجایی که اولویت اول مصرف منابع با جنین است، خستگی شدیدتری در دوران بارداری احساس می کنید.

 

  • افزایش هورمون استروژن علت بی حالی و خستگی شدید در دوران بارداری

هنگام بارداری خواب شما نیز مختل می‌شود، زیرا میزان بالای هورمون استروژن به عنوان محرک عمل می‌کند. میزان زیاد هورمون استروژن، شما را به محرک‌ها حساس‌تر می‌کند و خوابی عمیق و راحت را به یک آرزو تبدیل می‌کند.   

 

سایر علت های بی حالی و خستگی شدید در دوران بارداری چیست؟

یکی از معمول‌ترین علت‌های مرتبط با خستگی شدید در دوران بارداری، بیماری‌های معمولی‌ هستند که افراد دیگر نیز دچار آن می‌شوند. زمانی‌که باردار هستید، سیستم ایمنی بدن شما ضعیف‌ می‌شود، بنابراین در برابر سرماخوردگی آسیب‌پذیرتر هستید. و گاهی پیش از آنکه سرماخوردگی شما بهبود یابد، دوباره مریض می‌شوید.

دلیل دیگری که برای خستگی وجود دارد این است که هر زمانی که احساس خستگی می‌کنید بخاطر مسائل کاری یا خانوادگی نمی‌توانید به استراحت بپردازید. تنش‌ها می‌توانند تاثیری فیزیولوژیکی بر بدن بگذارند، بنابراین باعث خستگی شدید و بی حالی بیش از حد می‌شوید. در ضمن اجتماع با بانوان باردار همدردی نمی‌کند و انتظار دارند که با همان سبک گذشته زندگی کنند و همان انتظارات را از آن‌ها دارد، بنابراین بانوان تا 38 هفتگی به انجام کارهای خود مشغول هستند، مثل سابق ورزش می‌کنند و با همان گام‌ها ادامه می‌دهند، برخی نیز مجبورند به شغل شان ادامه دهند و مانند گذشته بیرون از خانه همراه با حالت تهوع، بیحالی، درد عضلانی فعالیت داشته باشند، تمایم این موارد می توانند به خودی خود باعث بروز خستگی شدید در بارداری شوند. 

 

چه زمانی بی حالی و خستگی شدید در دوران بارداری شدیدتر می شود؟ 

بی حالی و خستگی شدید در سه ماهه اول بارداری

بسیاری از بانوان بی حالی و خستگی شدید در سه ماهه اول بارداری خود را احساس نمی‌کنند، اما با گذشت زمان، وضعیت فیزیولوژیکی و میزان درخواست انرژی از سوی جنین تغییر می‌کند. بنابراین بانوانی که به فعالیت زیاد عادت دارند، ولی دچار حالت تهوع و درد پستان هستند و فشار خون شان پایین است، احساس خستگی زیادی خواهند کرد.

بی حالی و خستگی شدید در سه ماهه دوم بارداری

در سه ماهه دوم بارداری فشار خون شما کاهش بیشتری می‌یابد، اگر در سه ماهه اول بارداری چندان احساس خستگی نمی‌کردید و قادر به فعالیت بودید، در سه ماهه دوم و زمانی‌که فشار خون‌تان به حداقل میزان خود می‌رسد (حدود هفته 16 یا پس از آن)، بیشتر از گذشته احساس خستگی می‌کنید و احتمال دارد بخواهید تمام اوقات بخوابید.

بی حالی و خستگی شدید در سه ماهه سوم بارداری

از حدود هفته 18 تا 20 باردای احتمالاً احساس می کنید که انرژی بیشتری دارید. خوشبختانه از هفته 20 تا 28 بارداری به دلایل مختلف، همه چیز رو به بهبودی می‌رود و دوران بهتری را تجربه خواهید کرد. یکی از دلایل اصلی این است که از احساس حرکت جنین لذت می‌برید و از طرفی وزن بارداری در این زمان قابل کنترل‌تر است. در سه ماهه اول و دوم میزان اضطراب بیشتر از سه ماه سوم بارداری است باشد، ولی موارد شادی بخش فراوانی وجود دارند که احتمالا به شما نیروی بیشتری می‌بخشد.

همان‌طور که سه ماهه سوم بارداری فرا می‌رسد، دگرگونی های جسمانی بیشترین تاثیر را خواهند گذاشت. مرکز ثقل بدن شما تغییر می‌کند و ماهیچه‌ها و پیوند‌های تان فشار بیشتری را تحمل می‌کنند، زیرا دائما جنین تان را در جلوی بدن خود حمل می‌کنید. بدن‌تان برای کنار آمدن با همگی این درد و رنج‌ها و مقابله با بی حالی و خستگی شدید در سه ماهه سوم بارداری به انرژی بیشتری نیاز دارد.

 

منبع: نی نی پلاس