The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

فواید و مضرات مصرف ماهی در بارداری

یکی از سوالاتی که بسیاری از مادران باردار در این دوران از پزشک خود می پرسند این است که آیا مصرف ماهی در دوران بارداری مفید است یا مضر؟ مصرف چه اندازه از ماهی در دوران بارداری مناسب است؟ برای پاسخ به این سوالات ویدیو "فواید و مضرات مصرف ماهی در بارداری" را مشاهده نمایید.

 

مصرف چه مقدار ماهی در دوران بارداری مجاز است؟

اسید های چرب امگا 3 موجود در گونه های مختلف ماهی و به خصوص ماهی های چرب، دارای فواید بسیاری برای سلامت انسان است. مصرف مقادیر کافی امگا 3 به ویژه در خانم های باردار نقش مهمی در روند رشد جنین داشته و برای رشد و تکامل مغز و سیستم بینایی جنین بسیار حیاتی است علاوه بر آن حاصل یکی از مطالعات نشان می دهد نوزادان آن دسته از مادران بارداری که در طول هفته، حداقل 340 گرم ماهی مصرف می کنند، دارای ضریب هوشی بالاتری بوده و از مهارت های حرکتی و توانایی های ارتباطی و اجتماعی بهتر و بالاتری برخوردار هستند.

چرا باید مصرف ماهی را در دوران بارداری محدود کرد؟

مطالعات مختلف نشان داده اند مصرف ماهی هایی که در آب های آلوده زندگی می کنند، به دلیل دارا بودن سموم و آلاینده های پایداری نظیر جیوه اثرات سوئی بر سلامت انسان دارند، از سوی دیگر ماهی های بزرگ جسه از ماهی های ریزتری که خود حاوی جیوه هستند تغذیه می کنند و این مساله موجب چندین برابر شدن اثر سوء این پدیده در ماهی های بزرگ تر می شود. علت دیگر این مساله نیز آن است که بر اساس نتایج یک تحقیق جدید، نوزادانی که مادران آنها بیش از 3 وعده، ماهی در هفته مصرف می کنند، بیش از سایر همسالان خود در معرض خطر ابتلا به چاقی در دوران کودکی قرار دارند.

مصرف ماهی در بارداری مضر است؟ و چه نوع ماهی در دوران بارداری بخوریم؟

در صورت نگرانی درباره سموم و آلاینده های موجود در ماهی باید بدانید که به طور کلی هر چه طول عمر ماهی بیشتر باشد، طبیعتا به همان میزان مقدار جیوه بیشتری را نیز در بدن خود انباشت می کند. به همین علت سازمان غذا و دارو (FTA) و سازمان حفاظت از محیط زیست آمریکا (EPA) به کلیه مصرف کنندگان ماهی توصیه می کند که احتیاط کرده و بخصوص از مصرف 4 نوع ماهی شامل: کاشی ماهی، کوسه ماهی، اره ماهی و هچنین ماهی خال خالی که حاوی بالاترین سطوح جیوه هستند خودداری کنند.

بر اساس این دستورالعمل های غذایی خانم های باردار می توانند ماهی هایی نظیر ماهی سالمون، میگو، پولاک، ماهی تن، لایت، تیلاپیا و ماهی کاد که دارای جیوه کمتری هستند را انتخاب کنند. در صورت صید ماهی از آب های شیرین مانند نهر ها، رودخانه ها و دریاچه ها و مصرف آن در دوران بارداری، حتما در مورد نوع و سلامت ماهی از افراد بومی منطقه کسب اطلاع کرده و در صورت عدم دسترسی به اطلاعات مورد نظر میزان مصرف خود را به 170 گرم در هفته تعدیل کنند، حاصل مطالعات مختلف انجام شده روی هم رفته نشان می دهد که مصرف ماهی در دوران بارداری در حفظ سلامت مادر و جنین موثر است.

توجه داشته باشید که افراط در مصرف غذایی مفید نیز با پیامد های زیان باری بر سلامت مادر و جنین همراه است. اسید های چرب امگا 3 از طریق شیر مادر به نوزاد منتقل می شوند، به همین علت مصرف ماهی باید بخشی از رژیم غذایی مادر را در این دوران تشکیل دهد، میزان استاندارد توصیه شده برای مصرف ماهی در دوران شیردهی نیز همانند دوران بارداری بوده و نباید از 3 وعده معادل حداکثر 220 تا 340 گرم در هفته تجاوز کند، بنابراین تا هنگامی که اعتدال در رژیم غذایی خود را حفظ می کنید، هیچ دلیلی برای نگرانی در مورد مصرف ماهی در بارداری وجود نخواهد داشت.

مصرف ماهی سالمون در بارداری و مصرف ماهی تیلاپیا در بارداری به دلیل وجود جیوه کمتر انتخاب مناسبی برای شما هستند.

مطالعه بیشتر:

فواید و عوارض جانبی قرص های روغن ماهی در بارداری

آیا میگو برای زنان باردار مضراست؟

خوردن ماهی دودی در بارداری بی خطر است؟

منبع: نی نی +