molfix-مولفیکس

مختل شدن رشد کودکان با مشکلات بینایی

مختل شدن رشد کودکان با مشکلات بینایی

یافته های تازه نشان می دهند، بینایی ضعیف می تواند زندگی را برای افراد در هر سنی دشوار کند، اما این مشکل می تواند تاثیر منفی مضاعفی بر عملکرد تحصیلی و خلق و خوی کودکان بگذارد.

متخصصان انجمن ملی تندرستی چشم و پیشگیری از نابینایی کودکان آمریکا اعلام کردند، اگر این مشکل برطرف نشود، ضعف و بیماری های چشم تشدید شده، بینایی کاهش یافته و تاثیر منفی بر مهارت آموختن کودکان خواهد گذاشت.

دکتر هوگ پری، مدیر انجمن ملی تندرستی چشم و پیشگیری از نابینایی کودکان آمریکا گفت:" خبر خوب این است که برخی از مشکلات بینایی کودکان را به شرط تشخیص به موقع می توان به راحتی درمان کرد. "

کارشناسان اعلام کردند، مشکلات بینایی بر 20 درصد کودکانی که در مقطع پیش دبستانی و یک سوم کودکانی که در مقطع دبستان تحصیل می کنند تاثیر سوء می گذارد.

متخصصان از والدین و معلمان می خواهند تا در فواصل زمانی مشخص چشم های کودکان را بسنجند.

اگر کودکان هر یک از علایم و نشانه های مشکلات بینایی را بروز دادند، چشم های شان باید توسط چشم پزشک یا متخصص بینایی سنجی بررسی شود.

کودکان معمولا از مشکلات بینایی شکایت نمی کنند، اما آنها از نزدیک بینی - مشاهده دشوار اجسام دوردست - رنج می برند. کودکان همچنین می توانند به دوربینی - مشاهده دشوار اجسامی که نزدیک هستند - نیز مبتلا شوند. برخی از بیماری های حاد چشم عبارتند از:

آملیوپیا (Amblyopia) یا تنبلی چشم

تنبلی چشم مهم ترین عامل ضعف بینایی در میان کودکان است. در اکثر قریب به اتفاق موارد، چشم های کودکان به صورت یکسان بر روی جسم، نوشته یا ... متمرکز نمی شود. معمولا، یک چشم قوی تر از دیگری است. در صورت درمان نشدن این مشکل، ممکن است بینایی چشم ضعیف از دست برود. در حدود دو درصد کودکان شش ماهه تا شش ساله از این مشکل رنج می برند.

آستیگماتیسم

این مشکل زمانی بروز می کند که قرنیه یا عدسی چشم نامنظم شوند. افرادی که عینک نمی زنند همه چیز را تار می بینند. بیش از 28 درصد از کودکان پنج تا 17 ساله از آستیگماتیسم رنج می برند. کارشناسان معتقدند، کودکانی که با این مشکل دست و پنجه نرم می کنند به احتمال زیاد به نزدیک یا دوربینی نیز مبتلا می شوند.

مطالعه بیشتر:

1- فرزندتان به عینک نیاز دارد؟

2- ضعف بینایی عامل اصلی افت تحصیلی در مقطع دبستان

استدیو عکس فیلیک

منبع: healthday