The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

انگل توکسوپلاسموز در بارداری

یک جراح و متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ نازایی با اشاره به اینکه انگل توکسوپلاسموز یکی از خطراتی است که مادر باردار را تهدید می ‌کند، گفت:" توکسوپلاسموز نوعی انگل است که در شرایط مختلف می‌تواند زندگی کند و امکان انتقال بیماری را دارد. البته در جوامع پیشرفته به ویژه در سال‌های اخیر شیوع این بیماری نسبتا پایین آمده و در حال حاضر طبق آمارهای موجود حدود 10 تا 50 درصد از افراد بزرگسال 15 تا 45 ساله قبلا با این انگل مواجه شده‌اند. "

دکتر کتایون برجیس، با بیان این مساله گفت:‌" انگل توکسوپلاسموز در مناطق استوایی که آب و هوای گرم و مرطوبی دارند، توانایی فراوانی برای انتقال بیماری دارد و مدت طولانی ‌تری به حیات خودش ادامه می‌دهد. این انگل از طریق مدفوع گربه فعال می‌شود و می‌تواند طیور و پرندگان را آلوده و چرخه بیماری را تداوم بدهد. "

وی در ادامه افزود:" دو نوع از مهم‌ترین عوامل آلوده‌ کننده مادر باردار به توکسوپلاسموز تماس با مدفوع گربه به صورت مستقیم و یا خوردن گوشت خامی است که دام آن با مدفوع گربه در تماس بوده است. وقتی برای یک بار با توکسوپلاسموز مواجه شوید، این عفونت دیگر از بدن تان حذف نمی‌شود و در سیستم عصبی یا عضلانی‌ نهفته می‌ماند. "

این متخصص زنان و زایمان با تاکید بر اینکه در بارداری ابتلای اولیه به توکسوپلاسموز اهمیت دارد، افزود:" مادر باردار اگر پیش از این در زندگی‌اش برخوردی با این عفونت داشته نباید نگران باشد. جنین مادر بارداری که در سه ماهه اول بارداری خود به این عفونت مبتلا شده با خطر بروز اختلالات عصبی و چشمی، اختلالات قلبی و کبدی مواجه شده و ریسک ابتلایش به ADHD یا همان سندروم بیش فعالی و کمبود توجه و اسکیزوفرنی بیشتر می‌شود. همچنین ممکن است در بزرگسالی تمایل به خودکشی پیدا کند. "

وی همچنین گفت:" یکی دیگر از اختلالات ناشی از توکسوپلاسموز برای جنین افزایش احتمال ابتلای او به اختلال وسواس است. همچنین باید هیدروسفالی و تشنج و... را نیز به فهرست بلا‌هایی که این انگل سر جنین می‌آورد اضافه کرد. "

این فلوشیپ نازایی اضافه کرد:" ابتلای اولیه به توکسوپلاسموز بدون علامت است ولی اگر مادری در بارداری برای اولین بار به این بیماری مبتلا شود به دلیل کاهش توانایی سیستم ایمنی بدنش ممکن است علائم شدیدتری را تجربه کند. ابتلا به توکسوپلاسموز می‌تواند علائمی شبیه آنفولانزا در هفته اول داشته باشد. "

دکتر برجیس در پایان خاطرنشان کرد:" برای شناسایی این بیماری کافی است یک آزمایش سرولوژی خون انجام نشود. اگر بعد از آزمایش مشخص شود که فرد قبلا با توکسوپلاسموز مواجه نبوده و قصد بارداری دارد، باید مراقب گوشت، آب و میوه و سبزی که در این دوران می‌خورد، باشد. "

منبع: سلامت نیوز