The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

علت بزرگ شدن شکم بعد از عمل هیسترکتومی

هیسترکتومی، یک روش جراحی است که در طی آن پزشک رحم و در مواردی سرویکس، تخمدان ها، لوله های رحمی و ... را از بدن شما خارج می کند. اگر به هر دلیل همچون وجود فیبروم، سرطان و یا ... قرار است تا این عمل برای شما انجام شود، ضروری است از عوارض جانبی احتمالی که ممکن است با آن ها مواجه شوید، آگاهی پیدا کنید. در متن زیر، به مراقبت های بعد از عمل و مشکلاتی همچون علت بزرگ شدن شکم بعد از عمل هیسترکتومی پرداخته شده است.

هیسترکتومی چیست؟

هیسترکتومی (hysterectomy) یک عمل جراحی برای برداشتن رحم و در مواردی دهانه رحم، تخمدان ها، لوله های فالوپ، بخشی از واژن و بافت های حمایتی و غدد لنفاوی اطراف است که ممکن است به دلایل مختلفی انجام شود، از جمله:

- فیبروم یا لیومیوم رحم که باعث درد، خونریزی یا مشکلات دیگر شده است،

- افتادگی رحم، که عبارت است از لغزش رحم از موقعیت طبیعی خود به داخل کانال واژن،

- خونریزی غیر طبیعی یا شدید واژینال که با روش های درمانی دیگر کنترل نمی شود،

- سرطان رحم، دهانه رحم یا تخمدان،

- اندومتریوز،

- خونریزی غیر طبیعی واژن،

- درد مزمن لگن،

- آدنومیوز (رشد غیرطبیعی بافت داخلی رحم به دیواره عضلانی آن)،

- پولیپ های عودکننده رحمی،

البته باید در نظر داشته باشید که اگر پای سرطان در میان نباشد، برای درمان سایر مشکلات یاد شده، هیسترکتومی گزینه اول نبوده و در ابتدا می بایست سایر راهکارهای درمانی انجام شوند.

بسته به میزان تبحر جراح، دلیل جراحی و سلامت کلی شما، تیم پزشکی ممکن است از تکنیک های مختلفی برای هیسترکتومی استفاده کنند. به صورت کلی دو رویکرد کلی برای جراحی هیسترکتومی وجود دارد که عبارت هستند از: جراحی سنتی یا باز و جراحی با استفاده از روش‌ های کم تهاجمی.

روش جراحی سنتی هیسترکتومی

این روش که با عنوان هیسترکتومی شکمی نیز شناخته می شود، رایج ترین تکنیک برای هیسترکتومی است که جراحان سال ها است از آن استفاده می کنند. البته از آنجا که مدت زمان لازم برای مراقبت و بستری در بیمارستان در پی این نوع جراحی بیشتر بوده و بعد از بهبودی، جای زخم (اسکار) قابل ملاحظه ای بر روی پوست باقی می ماند، در حال حاضر استقبال کمتری از این روش شده و فقط در موارد خاص مانند سرطان هایی که به سایر نواحی و بخش های لگنی گسترش پیدا کرده اند یا شرایطی که رحم بسیار بزرگ شده است و ...، جراحی هیسترکتومی شکمی انجام می شود.

روش های کم تهاجمی هیسترکتومی

این روش ها، شامل جراحی هیسترکتومی واژینال، هیسترکتومی به شیوه لاپاروسکوپی و هیسترکتومی رباتیک هستند که امروزه با استقبال بیشتری مواجه شده اند، زیرا در مقایسه با جراحی هیسترکتومی شکمی، دوره نقاهت کوتاهتری داشته و بهبودی سریع تر حاصل می شود. به علاوه با انجام این روش ها، نیاز به بستری شدن در بیمارستان بعد از جراحی نیز به حداقل کاهش پیدا کرده و در صورت موافقت پزشک، ممکن است حتی بتوانید همان روز عمل به خانه برگردید. البته که این روش ها، نمی توانند در تمامی موارد جایگزین هیسترکتومی شکمی شوند و بنابراین بهتر است انتخاب روش جراحی را به پزشک خود واگذار کنید.

بعد از هیسترکتومی چه اتفاقی رخ می دهد؟

مدت زمانی که بعد از هیسترکتومی باید در بیمارستان بمانید، بسته به نوع جراحی که انجام داده اید؛ متفاوت است و به علاوه بسته به اینکه چه ارگان هایی در طی عمل هیسترکتومی از بدن شما خارج می شوند، باید توقع برخی مشکلات را داشته باشید. به صورت کلی با خارج کردن رحم، شما دیگر خونریزی پریود را تجربه نکرده و نمی توانید جنینی را درون رحم خود پرورش داده و به دنیا بیاورید. اما اگر جراح تخمدان ها را هم خارج کرده باشد، عوارضی همچون گرگرفتگی، خشکی واژن، از دست دادن میل جنسی و مشکل در خواب (بی خوابی) در انتظار شما خواهد بود. البته نگران نباشید، زیرا گزینه های درمانی مختلفی برای کاهش و مدیریت این عوارض وجود دارند.

هیسترکتومی چه خطراتی دارد؟

اگرچه هیسترکتومی یک جراحی بسیار ایمن در نظر گرفته می شود، اما درست مانند هر عمل جراحی بزرگ دیگری با احتمال وقوع برخی مشکلات همراه است که عبارتند از:

- افزایش خطر لخته شدن خون در عروق،

- عفونت،

- خون ریزی بیش از حد،

- واکنش نامطلوب به بیهوشی،

 همچنین آسیب به دستگاه ادراری، مثانه، مقعد یا سایر ساختارهای لگنی در طی جراحی، که ممکن است باعث شود تا برای برطرف ساختن این آسیب ها، به ترمیم جراحی بیشتری نیاز پیدا کنید.

برای به حداقل رساندن این عوارض و سایر مشکلات احتمالی به یاد داشته باشید که در صورت داشتن هر یک از علائم زیر با پزشک خود تماس بگیرید:

- تب یا لرز،

- خونریزی شدید،

- خروج ترشحات غیرعادی از واژن،

- درد شدید،

- قرمزی محل برش و یا خروج یا ترشح از آن ها،

- مشکل در ادرار کردن یا اجابت مزاج،

- تنگی نفس یا درد قفسه سینه،

به علاوه ممکن است متوجه شوید که شکمتان بعد از عمل بزرگ و متورم شده است و این مساله شما را نگران کرده و بترساند، اما قبل از اینکه با پزشک خود تماس بگیرید بهتر است با علت بزرگ شدن شکم بعد از عمل هیسترکتومی آشنا شده و در این مورد بیشتر بدانید.

علت بزرگ شدن شکم بعد از عمل هیسترکتومی چیست؟

علت بزرگ شدن شکم بعد از عمل هیسترکتومی در قدم اول می تواند نفخ باشد. این مساله یکی از عوارض رایج بعد از هیسرکتومی است که با گذشت زمان و تغییراتی در سبک زندگی از شدت آن کاسته شده و تا 4 الی 6 هفته بعد از هیسترکتومی به صورت کامل برطرف می شود.

از سوی دیگر هیسترکتومی و به ویژه هیسترکتومی شکمی با از کار انداختن عضلات عمقی شکم، باعث می شود تا شکم شما بزرگتر و شل تر به نظر برسد که این هم یک علت بزرگ شدن شکم بعد از عمل هیسترکتومی است.

درمان این مشکل، به علت بزرگ شدن شکم بعد از هیسترکتومی بستگی دارد. در صورتی که علت نفخ باشد، صبوری، اصلاح عادات تغذیه ای، درمان یبوست و داشتن تحرک در حد مجاز می تواند به حل مشکل کمک کند و هنگامی که علت از کار افتادن عضلات شکمی باشد، صبوری و ورزش توصیه می شود.

?پرسش و پاسخ های عمل هیسترکتومی

هیسترکتومی چیست؟

هیسترکتومی (hysterectomy) یک عمل جراحی برای برداشتن رحم و در مواردی دهانه رحم، تخمدان ها، لوله های فالوپ، بخشی از واژن و بافت های حمایتی و غدد لنفاوی اطراف است

هیسترکتومی چه عوارضی دارد؟

عوارضی همچون گرگرفتگی، خشکی واژن، از دست دادن میل جنسی و مشکل در خواب (بی خوابی) در انتظار شما خواهد بود.

هیسترکتومی چه خطراتی دارد؟

افزایش خطر لخته شدن خون در عروق، عفونت، خون ریزی بیش از حد، واکنش نامطلوب به بیهوشی،

علت بزرگ شدن شکم بعد از عمل هیسترکتومی چیست؟

هیسترکتومی شکمی با از کار انداختن عضلات عمقی شکم، باعث می شود تا شکم شما بزرگتر و شل تر به نظر برسد که این هم یک علت بزرگ شدن شکم بعد از عمل هیسترکتومی است.