میگرن نتیجه کمبود ویتامین D در کودکان
یافته های تازه نشان می دهند که برخی از کودکان، نوجوانان و بزرگسالانی که از سردردهای میگرنی رنج می برند، با کمبود ویتامین D، کوآنزیم Q10 و ریبوفلاوین دست و پنجه نرم می کنند.
دکتر سوزان هاگلر، متخصص عصب شناسی بیمارستان کودکان سینسیناتی و همکارانش خون مبتلایان به سردردهای میگرنی که مکمل ویتامین مصرف می کردند را برای سنجش میزان ویتامین D، کوآنزیم Q10، ریبوفلاوین و فولات آزمایش کردند.
آنها دریافتند، تعداد دخترها و زنان جوانی که از کمبود کوآنزیم Q10 (ماده ای ویتامین مانند در سلول های بدن است که برای تولید انرژی برای رشد سلول و تعمیر و نگهداری یافت می شود) رنج می برند بسیار بیشتر از پسرها و مردان جوان هستند. به عبارت دیگر، پسرها و مردان جوان بیش از دخترها و زنان جوان از کمبود ویتامین D رنج می برند.
محققان همچنین پی بردند، بیماران مبتلا به میگرن مزمن بیش از مبتلایان به میگرن اپیزودیک، از کمبود ریبوفلاوین و کوآنزیم Q10 رنج می برند.
ویتامین D مورد نیاز بدن را می توان با قرار گرفتن در معرض آفتاب و مصرف مواد غذایی مانند ماهی، شیر سویا، ماست، آب پرتقال، زرده تخم مرغ، جگر گوساله، غلات، حبوبات و مواد غذایی غنی شده با ویتامین های D و B2 تامین کرد. غذاهایی که حاوی ریبوفلاوین عبارتتند از: پنیر، شیر، تخم مرغ، جگر، سبزیجات برگ سبز، قارچ، بادام و حبوبات هستند.
مطالعه بیشتر:
1- فواید مصرف ویتامین D برای کودکان