مشارکت والدین در پروسه رفتار درمان فرزند اوتیسمی
یافته های تازه نشان می دهند، رفتار درمانی کودکان مبتلا به اوتیسم برای والدین شان نیز سودمند است.
در حدود 70 درصد از کودکان اوتیسمی با مشکلات رفتاری و عاطفی دست و پنجه نرم می کنند و به احتمال زیاد به درمان های شناختی نیز نیاز دارند.
در اکثر موارد، در حالی که کودک و درمانگر در حال گفت و گو هستند، والدین نیز در اتاقی دیگر روش های فرزند پروری را می آموزند.
دکتر نیکلاس ویس، استاد مدرسه روان پزشکی دانشگاه نیویورک و سرپرست این مطالعه گفت:" نتایج بررسی های ما نشان داده مشارکت والدین در پروسه درمان فرزند اوتیسمی شان تاثیر مثبتی در کاهش اضطراب و افسردگی شان دارد. "
محققان آمریکایی بر روی 57 کودک هشت تا 12 ساله اوتیسمی که رفتار درمانی می شدند و والدین شان نیز بخشی از پروسه درمان بودند مطالعه کرده و پی بردند افسردگی و مشکلات عاطفی والدین به شدت کاهش یافته است.
او افزود:" یافته های ما نشان می دهند، حضور والدین در روند درمان فرزندان اوتیسمی توانایی آنها در کنترل افسردگی و مشکلات عاطفی را به شدت افزایش داده است. "
استاد مدرسه روان پزشکی دانشگاه نیویورک خاطر نشان کرد:" می دانیم که والدین کودکان اوتیسمی به شدت مضطرب هستند. اگر بتوانیم اضطراب شان را کم کنیم به حفظ تندرستی آنها و کنترل بیماری فرزندان شان کمک کرده ایم. "
مطالعه بیشتر:
1- استرس، عامل افزایش مشکلات گوارشی در کودکان اوتیسمی!
2- بروز مشکلات در روند زایمان و افزایش ریسک ابتلا به اوتیسم
3- اوتیسم چیست؟