The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

آیا الکترولیز موهای زائد در بارداری مجاز است؟

بارداری با تغییرات فیزیکی بسیاری همراه است. نوسانات هورمونی هم به این تغییرات بی پایانی که یک مادر باردار باید با آنها دست و پنجه نرم کند اضافه می‌شود. بنابراین مادران باردار ممکن است با مشکلات مربوط به رشد موهای زائد که به دلیل تغییرات هورمونی ایجاد می‌شود نیز مواجه شود.

احتمالا شما در دوران بارداری نسبت به ظاهر خود، معذب هستید و افزایش رشد موهای زائد دلیل اصلی آن است. و اینجاست که استفاده از الکترولیز ضروری می‌شود. ادامه مطلب را مطالعه کنید تا درباره الکترولیز به عنوان یک روش رفع موهای زائد بیشتر بدانید و ببینید که آیا برای دوران بارداری مطمئن و بی ضرر است یا نه.

الکترولیز چیست؟

الکترولیز یک روش برای رفع موهای زائد است. و تنها روش موجود برای رفع دائمی موهای زائد درنظر گرفته می شود. این روش می‌تواند از طرق مختلف به رفع موهای زائد کمک کند و همین ایجاب می کند که بتوانید با پزشک خود و یا یک متخصص فن درباره روشی که برای شما مناسب است صحبت کنید.

 انواع روش های انجام الکترولیز موهای زائد

  • ترمولیز (روش حرارتی):

این فرایند به نام گرما درمانی با موج کوتاه شناخته می‌شود و بوسیله عبور یک جریان متناوب و با فرکانس بالا از طریق یک سوزن کار می‌کند. وقتی که این جریان از طریق سوزن به پوست می‌رسد، حرارت تولید می‌کند و فولیکول مو را تخریب می‌کند. اعتقاد بر این است که این روش در دوران بارداری ایمن است، زیرا میزان کمی حرارت ایجاد می‌شود که فقط برای تخریب فولیکول مو است.

  • الکترولیز گالوانیک (روش شیمیایی):

این روش بوسیله جریانی است که از طریق سوزن وارد فولیکول مو می‌شود و واکنش شیمیایی ایجاد می‌کند که باعث صدمه زدن به فولیکول مو می‌شود و در نتیجه رشد مو کند می‌شود.

  • روش ترکیبی:

روش ترکیبی یعنی استفاده از هردو روش فوق با هم.

الکترولیز چه تفاوتی با لیزر دارد؟ 

در روش لیزر با استفاده از یک پروب ساتع کننده اشعه لیزر می توان موهای زائد را در یک سطح از بین برد اما در روش الکترولیز درمان برای هر یک از موهای زائد به صورت تک تک انجام می شود. بنابراین لیزر از نظر زمان و هزینه به صرفه تر است اما فقط می تواند موهای تیره را از بین ببرد. با استفاده از روش الکترولیز می توان موهای روشن را نیز نابود کرد، بعلاوه احتمال رشد مجدد مو در این روش بسیار کمتر است زیرا سلول های مولد ریشه مو طی روند درمان به طور کامل از بین می روند.

 

آیا امکان الکترولیز موهای زائد در بارداری وجود دارد؟

بر طبق نظریه دکتر "واین اینزر" متخصص زنان و مامایی و چندین پزشک دیگر، الکترولیز در دوران بارداری بدون خطر است. با اینحال برخی نظریات حاکی از این است که بانوان باردار باید از انجام الکترولیز موهای زائد در بارداری خودداری کنند. خصوصا در طول سه ماهه اول بارداری بهتر است از اینگونه کارها اجتناب کنند تا استرس آنان به حداقل کاهش یابد. انجام این درمان ها بعد از سه ماهه اول بارداری می‌تواند بی خطر باشد. ولی باید مراقب باشید که تنها استفاده از جریان های با فرکانس بالا انجام شود.

برای رفع موهای زائد چند جلسه الکترولیز نیاز دارم؟

فاکتورهای متعددی در افزایش موهای زائد دخیل هستند و شما ممکن است به چندین جلسه الکترولیز نیاز داشته باشید تا بطور دائم موهای زائد شما رفع شود. تعداد جلسات الکترولیز بستگی به عوامل فیزیولوژیک مختلفی دارد و در اشخاص مختلف متفاوت است.

در حالت معمولی ممکن است شما یک جلسه در یک تا دو هفته نیاز داشته باشید. زمان هر جلسه می‌تواند از ۱۵ دقیقه تا یک ساعت و بسته به ناحیه ای که روی آن کار می‌شود به طول بیانجامد.

 

مطالعه بیشتر:

1-  با موهای زائد در دوران بارداری چه کنیم؟

2- آیا فر کردن موها در بارداری خطرناک است؟

3- روش های از بین بردن موهای زائد بدن در دوران بارداری

4- رنگ کردن موها در بارداری