molfix-مولفیکس

با داشتن نارسایی قلبی چگونه برای بارداری آماده شویم؟

با داشتن نارسایی قلبی چگونه برای بارداری آماده شویم؟

اگر علی رغم داشتن نارسایی قلبی قصد باردار شدن دارید و یا باردار شده اید، بدون شک باید بیشتر از سایر مادران تحت نظر باشید و نیز مصرف داروهای قلبی در طی مدت بارداری با تغییراتی همراه خواهند شد.

در نظر داشته باشید که مصرف دارو در دوران بارداری، قطعا بر روی جنین تاثیرگذار خواهد بود. اما مزایای استفاده از آن بیشتر از خطرات احتمالی است. اگر برای درمان بیماری قلبی خود دارو مصرف می کنید، پزشک در دوران بارداری، ایمن ترین دارو را با بهترین دوز ممکن تجویز می کند. داروها دقیقا باید بر اساس نسخه مصرف شوند. هیچ گاه به طور خودسرانه مصرف دارویی را قطع نکنید یا مقدار آن را تغییر ندهید.

در ادامه آنچه در مورد نارسایی قلبی و بارداری باید بدانید مورد بررسی قرار گرفته است تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.

اقدام به بارداری با داشتن نارسایی قلبی

قبل از اقدام به بارداری باید مدتی تحت نظر پزشک متخصص قلب و پزشک زنان باشید. ممکن است به پزشک بارداری های پرخطر که در حوزه داروهای مادر-جنین تخصص دارد، ارجاع داده شوید. همچنین شاید لازم باشد سایر اعضای تیم پزشکی مانند یک پزشک عمومی خانواده نیز شرایط را بررسی کنند. تیم پزشکی وضعیت قلب را ارزیابی کرده و قبل از بارداری، تغییرات درمانی لازم را اعمال خواهد نمود.

برخی داروهایی که استفاده می کردید، در دوران بارداری منع مصرف دارند. پزشک متخصص، بسته به شرایط، جایگزینی های لازم را انجام داده، مقدار مصرف را مشخص کرده و شما را از خطرات احتمالی آگاه خواهد کرد.

 

با داشتن نارسایی قلبی مراجعات حین بارداری به پزشک چگونه خواهد بود؟

در دوران بارداری، باید به طور مستمر به پزشک زنان مراجعه کنید. وزن و فشار خون در تمامی مراجعات کنترل خواهد شد، انجام آزمایش خون و ادرار نیز به طور مرتب لازم است.

تعداد دفعات مراجعه به پزشک قلب، به شدت بیماری بستگی دارد، اما معمولا برای ارزیابی وضعیت عملکرد قلب آزمایشهای خاصی انجام می گیرد:

  • اکوکاردیوگرافی: نوعی سونوگرافی است که از امواج صوتی برای تولید تصاویری از قلب و ساختارهای داخلی قلب استفاده می کند.
  • الکتروکاردیوگرام: همان نوار قلبی است که فعالیت الکتریکی قلب را ثبت می کند.

چه علائم یا نشانه هایی باید به پزشک گزارش شود؟

اگر علائم و نشانه های زیر را دارید، در اسرع وقت با پزشک تماس بگیرید:

  • دشواری تنفس
  • تنگی تنفس در زمان فعالیت معمولی یا استراحت
  • تپش قلب، ضربان سریع قلب یا ضرباهنگ نامنظم
  • درد قفسه سینه
  • سرفه شبانه یا سرفه همراه با دفع خون

 

چگونه می توانم از سلامت جنین اطمینان حاصل کنم؟

پزشک زنان رشد جنین را در تمامی مراحل بارداری کنترل می کند. سونوگرافی های عادی برای پایش وضعیت رشد جنین و سونوگرافی تخصصی برای تشخیص اختلالات و نارسایی قلبی مورد استفاده قرار می گیرند. ممکن است نوزاد بعد از تولد نیز به پایش یا درمان نیاز داشته باشد.

 

مطالعه بیشتر:

1- فشار خون در بارداری عامل ابتلا زنان به بیماری قلب

2- تاثیر بیماری قلبی مادر بر جنین

3- آیا تپش قلب در دوران حاملگی، طبیعی است؟

 

استدیو عکس فیلیک