The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

واکسن هپاتیت در نوزادان وفواید واکسن هپاتیت برای نوزاد چیست؟

با پیشرفت در زمینه پزشکی، هم اکنون بیماری های کشنده بیشتری دارای واکسن هستند که ما را در برابر آن بیماری ها ایمن می کند. بیشتر این واکسن ها در سنین جوانی تجویز می شوند. هپاتیت A یک بیماری جدی کبد است و واکسنی دارد که می تواند برای کودک شما تجویز شود. در ادامه این متن قصد داریم شما را با زمان تزریق واکسن هپاتیت در نوزادان، عوارض واکسن هپاتیت در نوزادان و ... آشنا کنیم. 

بیماری هپاتیت A چیست؟

هپاتیت A بیماری کبدی است که باعث زردی، استفراغ و التهاب کبد می شود. این یک بیماری جدی با بسیاری عوارض جانبی جدی مانند سیروز کبدی، سرطان کبد یا حتی مرگ است. هپاتیت A یک بیماری بسیار عفونی است و از طریق آب و غذای آلوده گسترش می یابد.

فواید واکسن هپاتیت برای نوزادان

• واکسن به محافظت از کودک در برابر هپاتیت A که یک بیماری جدی کبد است، کمک می کند.

• واکسن اطمینان ایجاد خواهد کرد که کودک شما به دلیل بیماری مدرسه یا فعالیت های دیگر را از دست نمی دهد.

• واکسیناسیون همچنین از شیوع بیماری به ویژه در مکان هایی که کودکان دیگری حضور دارند، مانند مراکز مراقبت روزانه، جلوگیری می کند.

• این بیماری از طریق آب و غذای آلوده منتقل می شود و بنابراین تزریق واکسن به شما اطمینان خاطر می دهد که در هنگام مصرف غذا در خارج از خانه خطری کودک شما را تهدید نمی کند.

• هپاتیت A درمانی ندارد و بیشتر کودکان به تنهایی بهبود می یابند. با این حال، این بیماری می تواند جدی باشد و واکسن از فشار بر بدن جلوگیری می کند.

• در اکثر موارد هپاتیت A در کودکان، علائم تقریباً قابل تشخیص نیستند. این امر تشخیص و جلوگیری از شیوع بیماری را دشوار می کند.

• در حالی که واکسیناسیون از بروز بیماری در کودک جلوگیری می کند، واکسن هپاتیت اطفال همچنین به پیشگیری از شیوع اپیدمی کمک می کند.

در چه مواردی تزریق واکسن هپاتیت نوزادان ضروری است؟

به کودکان با سیستم ایمنی قوی که سن آنها بین یک تا هجده سال است می توان واکسن کودکان هپاتیت تزریق کرد. این واکسن به ویژه برای کودکانی که به فرزندی قبول می شوند توصیه می شود زیرا ارزیابی اینکه کودک در معرض شرایطی که منجر به عفونت می شود قرار داشته، دشوار است. واکسیناسیون شامل قرار گرفتن در معرض مقدار کمی از پاتوژن غیرفعال است. این به بدن کودک اجازه می دهد تا یک مصونیت مادام العمر نسبت به بیماری ایجاد کند.

دوز واکسن هپاتیت در نوزادان

متخصص اطفال کودک شما ماهیت واکسن را توضیح می دهد و توصیه می کند این واکسن در دو دوز تجویز شود. فاصله بین دوزها از شش تا هجده ماه خواهد بود.

برنامه پیشنهادی واکسن هپاتیت A برای کودکان

اولین دوز واکسن هپاتیت توصیه می شود که بین سال اول و دوم تولد نوزاد باشد. سپس می توان دوز دوم را 6 تا 18 ماه بعد داد.

انواع واکسن های هپاتیت

هپاتیت پنج نوع است که با حروف الفبا مشخص می شوند A،B،C،D،E. همه آنها کبد را تحت تأثیر قرار می دهند اما از جهات مهم با یکدیگر متفاوت هستند به طوری که هر بیماری نیاز به درمان های خاص دارد.

هپاتیت A از طریق غذای آلوده و مدفوع افرادی که به این بیماری مبتلا هستند، منتقل می شود. این نوع هپاتیت واکسن ایمنی دارد. هپاتیت B از طریق سوزن و انتقال خون منتقل می شود. این نوع نیز دارای واکسن است. هپاتیت C از آنجا که فاقد واکسن است خطرناک تر است. هپاتیت D هنگامی اتفاق می افتد که فرد قبلاً به هپاتیت B مبتلا شده باشد. واکسینه شدن برای هپاتیت B از فرد در مقابل هپاتیت D محافظت می کند. هپاتیت E نیز واکسن دارد اما از آنجا که بیماری نسبتاً جدید است و فقط در کشورهای در حال توسعه است، واکسن آن به اندازه واکسن های دیگر در دسترس نیست. در بیشتر موارد، واکسن ها به صورت تزریق در دسترس هستند، اما کشور چین واکسن خوراکی برای برخی از انواع هپاتیت دارد.

چه کسی باید از واکسن هپاتیت اجتناب کند؟

• کودکانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.

• کودکانی که در حال حاضر بیمار هستند حتی اگر چیزی شبیه سرماخوردگی باشد.

• کودکانی که نسبت به اولین دوز واکسن واکنش آلرژیک داشته اند.

• کودکانی که حساسیت شدید به لاتکس، هیدروکسید آلومینیوم یا فنوکسی اتانول 2 دارند.

واکسن چگونه تزریق می شود؟

واکسن هپاتیت در نوزادان از طریق تزریق به عضله دریافت می شود.

اگر کودک شما واکسن بیش از حد دریافت کند، چه اتفاقی می افتد؟

همه واکسن ها در محیط آزمایشگاهی ساخته می شوند و از قبل با دوز مناسب در هر ویال بسته بندی می شوند. از آنجا که واکسیناسیون توسط پزشک متخصص اطفال انجام می شود، وی می داند که چند دوز تجویز شده است. به همین دلایل، مصرف بیش از حد واکسن بسیار بعید است.

اگر کودک شما یک دوز از دست بدهد چه اتفاقی می افتد؟

بسیار مهم است که کودک شما در زمان مناسب دوز تقویت کننده را دریافت کند زیرا این امر بهترین فرصت مبارزه با بیماری را به او می دهد. دوز تقویت کننده را می توان 6 تا 18 ماه پس از دوز اولیه داد که به شما زمان کافی برای برنامه ریزی مراجعه به پزشک را می دهد. درصورتی که دوز دوم را فراموش کردید، بلافاصله پزشک کودک خود را در جریان بگذارید. در حالی که نیازی به شروع کل دوره نیست، دوز تقویت کننده باید در اسرع وقت داده شود.

موارد احتیاطی که باید قبل از واکسن هپاتیت رعایت کنید

حتماً واکسیناسیون توسط پزشک متخصص اطفال انجام دهید زیرا وی از سابقه پزشکی فرزند شما آگاه است. اگر کودک شما احساس خوبی ندارد، بهتر است واکسیناسیون را به تعویق بیندازید زیرا یک سیستم ایمنی به خطر افتاده باعث ضعف و خستگی کودک می شود.

چه داروهای دیگری بر واکسن هپاتیت در نوزادان تأثیر می گذارند؟

در مجموع 187 دارو با واکسن هپاتیت تداخل دارند. با این حال، همه فعل و انفعالات واکنش های نامطلوبی نیستند و بهتر است به پزشک خود اجازه دهید تصمیم بگیرد که آیا دارو بر واکسیناسیون واکنش منفی نشان می دهد یا خیر. اگر کودک شما درمان یا واکسن های دیگر دریافت می کند، به پزشک کودک خود اطلاع دهید. هنگامی که پزشک واکسیناسیون را انجام داد، دستورات وی را در مورد محدودیت های غذایی و آشامیدنی دنبال کنید.

عوارض احتمالی واکسن هپاتیت در نوزادان

احتمال ابتلای فرزند شما به عوارض جانبی جدی بعد از واکسیناسیون هپاتیت بسیار کم است. در واقع، آلوده بودن به این بیماری بسیار جدی تر از عوارض جانبی واکسیناسیون است. برخی از عوارض جانبی شایع که ممکن است کودک شما تجربه کند عبارتند از:

• درد در محل تزریق همراه با حساسیت و قرمزی.

• تب خفیف

• سردرد

• حالت تهوع همراه با کاهش اشتها

اگر کودک شما عوارض جانبی زیر را نشان داد، باید فوراً کمک پزشکی بگیرید:

• خستگی مفرط یا خواب آلودگی.

• تحریک پذیری برای مدت طولانی.

• تشنج

• تب شدید

مواردی که پس از ایمن سازی باید از آنها مراقبت کنید

کودک شما ممکن است پس از انجام واکسیناسیون احساس خستگی یا تب خفیف کند. مطمئن باشید که کودک شما به خوبی و طبق توصیه پزشک غذا می خورد. کودک خود را هیدراته نگه دارید و بگذارید استراحت کند تا زمانی که قدرت معمول خود را بازیابد. اگر تب ادامه داشته باشد، از پزشک سوال کنید که آیا می توانید از داروهای مسکن ضعیف برای تسکین کودک استفاده کنید.

هزینه واکسیناسیون هپاتیت چقدر است؟

هزینه واکسیناسیون به مارک واکسن بستگی دارد. در هند مارک های مختلف واکسن ها را با قیمت متفاوتی می فروشند. همچنین هزینه مشاوره پزشک با توجه به محل کار پزشک شما نیز متفاوت خواهد بود. یک کلینیک خصوصی در مقایسه با یک زنجیره بزرگ بیمارستان ممکن است گران تر باشد. در کل، شما مطمئناً واکسیناسیون قابل اطمینان و مطمئنی برای هپاتیت پیدا خواهید کرد که متناسب با اکثر بودجه ها باشد.

هپاتیت یک بیماری جدی است که بر کبد تأثیر می گذارد و می تواند منجر به عوارض جدی کلیه شود. بهترین کار این است که شما خیلی زود در مورد واکسن هپاتیت در نوزادان با پزشک متخصص اطفال گفتگو کنید و یک برنامه منظم برای واکسیناسیون ارائه دهید.

مطالعه بیشتر:

هپاتیت C در کودکان و علائم هپاتیت c در کودکان چیست؟

هپاتیت E کودکان،علل وعلائم هپاتیت E در کودکان چیست؟

درمان هپاتیت B در کودکان، آیا هپاتیت ب در کودکان خطرناک است؟

هپاتیت D در کودکان، علل هپاتیت D چیست و چگونه درمان می شود؟

?پرسش و پاسخ های واکسن هپاتیت در نوزادان

بعد از تزریق واکسن هپاتیت چگونه از کودک مراقبت کنیم؟

کودک شما ممکن است پس از انجام واکسیناسیون احساس خستگی یا تب خفیف کند. مطمئن باشید که کودک شما به خوبی و طبق توصیه پزشک غذا می خورد. کودک خود را هیدراته نگه دارید و بگذارید استراحت کند تا زمانی که قدرت معمول خود را بازیابد. اگر تب ادامه داشته باشد، از پزشک سوال کنید که آیا می توانید از داروهای مسکن ضعیف برای تسکین کودک استفاده کنید.

عوارض واکسن هپاتیت در نوزادان چیست؟

برخی از عوارض جانبی شایع که ممکن است کودک شما تجربه کند عبارتند از: • درد در محل تزریق همراه با حساسیت و قرمزی. • تب خفیف • سردرد • حالت تهوع همراه با کاهش اشتها . اگر کودک شما عوارض جانبی زیر را نشان داد، باید فوراً کمک پزشکی بگیرید: • خستگی مفرط یا خواب آلودگی. • تحریک پذیری برای مدت طولانی. • تشنج • تب شدید

اگر کودک شما یک دوز از واکسن هپاتیت را دست بدهد چه اتفاقی می افتد؟

بسیار مهم است که کودک شما در زمان مناسب دوز تقویت کننده را دریافت کند زیرا این امر بهترین فرصت مبارزه با بیماری را به او می دهد. دوز تقویت کننده را می توان 6 تا 18 ماه پس از دوز اولیه داد که به شما زمان کافی برای برنامه ریزی مراجعه به پزشک را می دهد. درصورتی که دوز دوم را فراموش کردید، بلافاصله پزشک کودک خود را در جریان بگذارید. در حالی که نیازی به شروع کل دوره نیست، دوز تقویت کننده باید در اسرع وقت داده شود.

تزریق واکسن هپاتیت در کدام کودکان ممنوع است؟

• کودکانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند. • کودکانی که در حال حاضر بیمار هستند حتی اگر چیزی شبیه سرماخوردگی باشد. • کودکانی که نسبت به اولین دوز واکسن واکنش آلرژیک داشته اند. • کودکانی که حساسیت شدید به لاتکس، هیدروکسید آلومینیوم یا فنوکسی اتانول 2 دارند.

منبع: parenting.firstcry