تاثیر مصرف اسید فولیک در بارداری بر لوله عصبی نوزاد
یافته های تازه کارگروه خدمات پیشگیری از بیماری های نوزادان مرکز کنترل و پیشگیری بیماری های آمریکا نشان می دهد، مصرف روزانه اسید فولیک توسط زنان باردار از بروز نقص لوله عصبی نوزادان جلوگیری می کند.
محققان مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا پس از مطالعه بر روی بیش از 200 هزار زن باردار در سال های 2009 تا 2015 پی بردند، مطرف روزانه 400 تا 800 میلی گرم مکمل اسید فولیک از بروز نقایص کشنده در نوزادان جلوگیری می کند.
پروفسور رابین شیناک، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه هاروارد و سرپرست این مطالعه گفت:" نقص لوله عصبی زمانی بروز می کند که نخاع یا مغز به خوبی رشد نکنند که نتیجه اش ناتوانی یا مرگ است. "
او افزود:" زنان باید مصرف این مکمل را یک ماه پیش از بارداری آغاز کرده و در طول سه ماهه اول بارداری ادامه دهند. "
اسید فولیک به صورت طبیعی در میوه ها و سبزیجات سرشار از ویتامین ب مانند کلم بروکلی، آب پرتقال طبیعی، سبزیجات برگ سبز و ... وجود دارد.
بر اساس گزارش سال 2016 سازمان بهداشت جهانی، برخی از زنان در کشورهای مختلف کمتر از میزان توصیه شده اسید فولیک از طریق رژیم غذایی شان دریافت می کنند.
دکتر الکس کیمپر، محقق ارشد بخش تغذیه سازمان بهداشت جهانی گفت:" یافته های ما نشان می دهند، زنان باردار با مصرف روزانه 400 تا 800 میلی گرم مکمل اسید فولیک به راحتی می توانند از بروز نقایص شدید در سیستم عصبی فرزندان شان جلوگیری کنند. "
او افزود:" زنان باردار می توانند مکمل مولتی ویتامین را جایگزین اسید فولیک کرده و نیاز روزانه بدن شان به این ماده مغذی را تامین کنند. "
مطالعه بیشتر:
1- تاثیر مصرف اسید فولیک در بارداری بر فشار خون نوزاد