توقف تغذیه نوزادان با شیر مادر در دو ماهگی!
یافته های تازه محققان خدمات ملی بهداشت بریتانیا (NHS) نشان می دهند، سه چهارم زنان بریتانیایی بالافاصله پس از تولد فرزندان شان، آنها را با شیر مادر تغذیه اما پس از گذشت دو ماه این کار را متوقف می کنند.
متخصصان خدمات ملی بهداشت بریتانیا معتقدند، تغذیه شدن نوزاد با شیر مادر در شش ماهه نخست زندگی، او را در مقابل التهاب و بیماری های مختلف مقاوم می کند.
نتایج بررسی های متعدد در سال 2015 نشان دادند بیش از 40 درصد مادران پس از دو ماه تغذیه فرزندان با شیر مادر این کار را متوقف می کنند.
پژوهشگران پس از مطالعه بر روی بیش از 500 مادر دریافتند، ترس مادران از دردناک بودن تغذیه نوزاد با شیر مادر، توقف مصرف دارو و خجالت کشیدن از این کار در مقابل غریبه ها از جمله عوامل توقف تغذیه نوزادان با شیر مادر است.
دکتر وس بنت، استاد مدرسه پزشکی دانشگاه بریستول و سرپرست این مطالعه گفت:" برای ایجاد حس راحتی در مادرانی که فرزندان شان را با با فواید تغذیه نوزاد با شیر مادر آشنا شوید! تغذیه می کنند به فرهنگ سازی گسترده ای نیاز است. "
دانشمندان سازمان بهداشت جهانی توصیه می کنند، تغذیه نوزادان با شیر مادر باید تا دو سالگی ادامه پیدا کند که نتیجه اش سوزاندن روزانه 500 کالری توسط مادر و کاهش خطر ابتلاء نوزاد و مادر به اسهال، عفونت های تنفسی و سرطان های تخمدان و سینه است.
پروفسور ژاک جرارد، مدیر انستیتو تغذیه نوزادان کالج سلطنتی لندن نیز گفت:" اجرای کمپین های مختلف با هدف ترویج تغذیه نوزادان با شیر مادر علاوه بر بهبود سلامت مادر و نوزاد، عمر آنها را افزایش می دهد. "