The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

فرزندم واقعا به آنتی بیوتیک نیاز دارد؟

دو سوم نوزادان در سال نخست زندگی شان آنتی بیوتیک مصرف می کنند. افزایش مصرف آنتی بیوتیک در جهان، باعث بروز مقاومت به این دارو شده و برخی از عفونت ها غیر قابل درمان شده اند.

اطلاعات تان درباره آنتی بیوتیک ها چقدر است؟ درباره فواید و مضرات اش چه می دانید؟ برخی از پزشکان فکر می کنند والدین برای دریافت دارو به مطب شان آمده اند، اما والدین می خواهند اطلاعات شان را درباره مزایا و معایب آنتی بیوتیک ها افزایش دهند تا پیش از خوراندن این دارو به آنها به درستی تصمیم گیری کنند.

مزایا

بیوتیک ها می توانند جان افراد را نجات دهند. پیش از اختراع و مصرف آنتی بیوتیک ها در دهه 40 میلادی، از هر 10 نوزادی که در کشورهای توسعه یافته متولد می شد یک نفر به دلیل ابتلاء به عفونت جان می داد، اما آمار مرگ و میر در دهه 70 میلادی به وضوح - به دلیل افزایش توانایی مقابله با عفونت ها - کاهش یافت.

برای درمان برخی از عفونت های - ذات الریه، عفونت مجاری ادرار، عفونت های خونی، مننژیت و ... - باکتریایی که نوزادان تازه متولد شده از آن رنج می بردند باید آنتی بیوتیک تجویز می شد.

مشکل اصلی اینجاست که تشخیص عفونت های باکتریایی و ویروسی در نوزادان - به خصوص آنها که کمتر از 12 هفته از عمرشان گذشته - دشوار است. در چنین شرایطی، پزشکان آنتی بیوتیک تجویز و در صورت ویروسی بودن عفونت مصرف آن را متوقف می کنند.

آنتی بیوتیک ها برای پیشگیری از گسترش برخی عفونت های باکتریی هایی - سیاه سرفه - تجویز می شوند. با این وجود، اکثر عفونت های باکتریایی - عفونت مجاری ادرار، مننژیت و ذات الریه - مسری نیستند. اما این داروها نقشی در کنترل و درمان عفونت های ویروسی ندارند.

ابتلاء به عفونت های ویروسی - عفونت گوش، گلو و سینه - در نوزادانی که کمتر از یک سال دارند متداول است و مصرف آنتی بیوتیک با هدف درمان آنها کاری عبث و خطرناک است.

معایب

مصرف نادرست آنتی بیوتیک ها عوارض جانبی کوتاه، میان و بلند مدت دارد. عوارض کوتاه مدت عبارتند از: استفراغ، حالت تهوع، خارش یا آنافیلاکسی (شوک آلرژیک)

عوارض میان مدت عبارتند از مقاومت ارگان ها به دارو. مصرف بیش از اندازه آنتی بیوتیک ها با مقاومت باکتریایی که عامل بروز عفونت های پوست، استخوان و خون در کودکان مرتبط است.

نگرانی اخیر دانشمندان و پزشکان بروز مقاومت باکتری های دستگاه گوارش به آنتی بیوتیک هاست که عامل بروز عفونت های سریع و حاد در روده است که درمان خاصی ندارند.

بهترین روش برای کاهش مصرف آنتی بیوتیک ها در کودکانی که کمتر از یک سال دارند، به تاخیر انداختن یا کاهش دوز مصرف آنتی بیوتیک برای درمان برخی از عفونت هاست.

روش تشخیص ابتلاء نوزاد به عفونت باکتریایی یا عفونی

برخی از علائم مثل آب ریزش بینی از جمله نشانه های ابتلاء به عفونت ویروسی است، اما بهترین و مطمئن ترین روش تشخیص نوع عفونت، مراجعه به پزشک و مشورت کردن با او است.

آنتی بیوتیک ها، داروهای با ارزشی هستند که باید برای نسل های آینده حفظ شوند. والدین پیش از خوراندن آنها به فرزندان باید به این سوال پاسخ دهند:" فرزندم واقعا به آنتی بیوتیک نیاز دارد؟ "

منبع: theconversation