molfix-مولفیکس

اسباب بازی مناسب نوزاد 6 ماهه تا 9 ماهه

اسباب بازی مناسب نوزاد 6 ماهه تا 9 ماهه

 نوزاد 6 ماهه تا 9 ماهه بطور متفاوتی از گذشته با اسباب بازی هایش بازی می کند. او با قدرت و شوق بیشتری بازی می کند. اکنون می تواند با قاشق ضربه محکمی به قابلمه یا ماهیتابه بزند. او با شور و هیجان زیادی جغجغه یا دسته کلید اسباب بازی خود را به صدا در می آورد. حتی می تواند دو اسباب بازی را همزمان در دست بگیرد و آنها را به هم بکوبد.

کودک در این سن می داند حتی اگر نتواند چیزی را ببیند یا لمس کند آن چیز وجود دارد. به این معنا که اگر حیوان پارچه ایی مورد علاقه اش را نبیند، دلتنگ آن می شود و آن را جستجو می کند.

نوزاد در سن 6 ماهگی ت 9 ماهگیمی تواند کمی حرکت کند و بدون کمک دیگران بنشیند. این گام کوچکی در آغاز روند رشد او است. رشدی که با حرکت سینه خیز رفتن روی شکم، حرکت جلو و عقب روی دست ها و زانوها سپس با چهار دست و پا رفتن و سعی برای ایستادن ادامه پیدا می کند. به همین دلیل اکنون باید فضای منزل را برای کودک امن و بی خطر کرده و وسایل خطرناکی که در دسترس او قرار دارند را حذف کنید.

 

 

 اسباب بازی های مناسب نوزاد 6 ماهه تا 9 ماهه

 

 1. کتاب

خواندن کتاب در سن شش تا نه ماه کودک را سرگرم و تعامل کودک و شما را بیشتر می کند. کتاب خوانی مادر همراه با کودک نقش بسیار مهمی در رشد مهارت های زبانی او دارد و به رشد این مهارت سرعت بیشتری می بخشد.

کتاب های پارچه ایی یا مقوایی انتخاب های مناسبی هستند. پس از اینکه کتاب را برای کودک خواندید آن را به کودک بدهید تا آن را ورق بزند و این بار او برای شما بخواند.

 

2. اسباب بازی های ساختنی

نوزاد در  سن 6 ماهگی تا 9 ماهگی تصور می کند می تواند اتفاق جدیدی را رقم بزند، بنابراین تکان دادن، چرخاندن، فشار دادن،  لرزاندن و باز کردن اسباب بازی برای او بسیار جذاب و دوست داشتنی است. لیوان های پلاستیکی در سایزهای مختلف، جعبه های محکم، اشکال مخروطی، اسباب بازی های پازل دار، خانه سازی و انواع اسباب بازی هایی که با بستن و چفت کردن آنها به یکدیگر و سر هم کردن قطعات اسباب بازی می تواند وسیله بزرگتری بسازد، وسایل مناسبی برای بازی و سرگرمی کودک هستند. همچنین او از پر و خالی کردن فنجان در حمام لذت می برد.

 

3. عروسک پولیشی نرم

اغلب اوقات کودک در این سن پتو یا یکی از اسباب بازی های مورد علاقه خود را همراه خود دارد. پزشکان متخصص اطفال از این نوع ارتباط استقبال کرده و معتقدند کودکی که در این سن این نوع ارتباط را تجربه کرده در آینده نیز می تواند به راحتی با دیگران ارتباط برقرار کند. همیشه کودک برخی از اسباب بازی ها یا حیوانات پارچه ایی را بیشتر از سایر اسباب بازی ها دوست دارد.

از خریدن اسباب بازی هایی که ربان، نوار، چشم پلاستیکی، نخ یا هر چیز دیگری دارد که کودک می تواند آن را از عروسک جدا کرده و وارد دهان خود کند، خودداری کنید. برای کودک عروسک بزرگ انتخاب نکنید زیرا برداشتن و بازی با آن برای او سخت است. بهتر است جنس عروسک قابل شستشو باشد و روی برچسب آن عبارت «مقاوم در برابر حرارت و آتش» درج شده باشد.

 

 4. توپ 

بازی با توپ برای هر سنی از کودک مناسب و سرگرم کننده است. توجه کنید توپ باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا باعث خفگی کودک نشود. قطر توپ حداقل باید 4.5 سانتی متر باشد. برای نوزاد شش ماه تا نه ماه توپ سبک بهترین انتخاب است. اگر توپ جنسی خاص و جذاب مانند پارچه داشته باشد یا کودک با تکان دادن آن صدایی بشنود قطعا برای او دوست داشتنی تر است.

توپ را بین خود و کودک روی زمین هل دهید. با آغاز چهار دست و پا رفتن کودک می توانید توپ را به سمت دیگری پرتاب کنید و او با حرکت کردن دادن خود به سمت توپ برود.

 

5. وسایل خانه

برخی از کودکان وسایل داخل کابینت آشپز خانه را بیشتر از بسیاری از اسباب بازی ها دوست دارند. ممکن است کودک مدت طولانی با کاسه پلاستیکی، پیمانه ها و قاشق های چوبی سرگرم شود. این وسایل بی خطر را در کابینت پایینی قرار داده و درب آن را باز نگه دارید تا زمانی که مشغول تمیز کاری یا انجام کارهای آشپزخانه هستید با آنها بازی کند. حین بازی به کودک نگاه کنید، این وسایل سرگرمی های خوب و مناسبی برای کودک هستند همچنین متوجه می شوید هنگام بازی و به هم ریختن آنها او حس تخیل خود را به کار می برد.

نکته: اگر در حال آشپزی هستید کودک نباید در آشپز خانه نزدیک شما روی زمین باشد بهتر است او را با وسایل بی خطر آشپزخانه در تشک بازی خود قرار دهید. ممکن است کودک با پاشیدن یا ریختن مایعات داغ و مواد غذایی در حال پخت روی گاز یا با حرارت فر بسوزد.

 

6. اسباب بازی صدادار

چند قطعه خانه سازی یا اسباب بازی را روی یکدیگر قرار دهید و به کودک اجازه دهید آنها را خراب کند. اسباب بازی هایی که صدای جیر جیر می دهند، برخی آلات ساده موسیقی که کودک می تواند هنگام ضربه به آنها صدایی تولید کند، تلفن اسباب بازی، مکعب های صدادار که کودک با به هم زدن، فشار دادن یا تکان دادن صدای آنها را درمی آورد، سرگرمی های مناسبی برای نوزاد 6 ماه تا 9 ماه هستند. صدای اسباب بازی نباید خیلی بلند باشد زیرا ممکن است  به شنوایی کودک آسیب برساند به خصوص اگر آن وسیله بازی  نزدیک صورت او باشد.

 

7. اسباب بازی هل دادنی

زمانی که کودک توانایی حرکت به اطراف خود را پیدا می کند، علاقه بیشتری به اسباب بازی هایی که می تواند آنها را جابجا کند، پیدا می کند. برای او در این سن ماشین های محکم یا حیوانات چرخ دار انتخاب های مناسبی هستند.

 

 

 

استدیو عکس فیلیک

منبع: نی نی پلاس