The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

تشخیص و درمان عارضه پاچنبری یا کلاب فوت در نوزادان

پاچنبری یا کلاب فوت یک عارضه مادرزادی است که سبب بد شکل شدن پاها می شود. این بد شکلی به گونه ای است که کف پای جنین به سمت داخل چرخش پیدا می کند. اگر این عارضه درمان نشود، راه رفتن را دشوار و حتی ناممکن می کند. پاچنبری قابل پیشگیری نیست اما با کمک اقدامات موجود می توان آن را در همان ابتدای تولد درمان کرد. پاچنبری در یک نوزاد از 800 نوزاد رخ می دهد و شایع ترین نقص مادرزادی دستگاه عضلانی اسکلتی در جهان است. در 50 درصد از تمام موارد هر دو پای نوزاد درگیر می شود.

علت ابتلا به عارضه پاچنبری چیست؟

علت دقیق ابتلا به عارضه پاچنبری در نوزادان هنوز آشکار نشده است اما گمان می شود ناشی از قرار گیری نامناسب جنین درون رحم مادر در طی دوران بارداری است، زیرا بروز این عارضه در مواردی مانند الیگوهیدرآمنیوس و چندقلویی که جنین فضای کافی برای حرکت دادن پاهای خود را ندارد بیشتر است.

 

نشانه ها و روش تشخیص عارضه پاچنبری یا کلاب فوت در نوزادان

با انجام سونوگرافی بسیار دقیق توسط یک فرد ماهر و آموزش دیده می توان پاچنبری را در دوران جنینی تشخیص داد اما در این دوران کاری در جهت درمان آن از دست کسی بر نمی آید و باید تا زمان زایمان صبر کنید. در بیشتر موارد این عارضه در هنگام تولد تشخیص داده می شود و ممکن است یک و یا هر دو پای نوزاد را مبتلا کرده باشد. نشانه های عارضه پاچنبری شامل موارد زیر می باشد:

  • کف پا به سمت داخل و پایین می چرخد.
  • با یک قوس شدید پاشنه در جهت داخل قرار می گیرد.
  • کوتاه شدن تاندون آشیل.
  • محل اصلی پاشنه به صورت یک بالشتک نرم لمس می شود.
  • تکامل ماهیچه های ساق پا ممکن است دچار اختلال شده باشد.
  • معمولاً پا از قسمت مچ به پایین کوچکتر از حالت معمول است.
  • این بیماری دردناک نیست.

 

روش های درمان عارضه پاچنبری

در گذشته پاچنبری را به روش جراحی اصلاح می گردند. این روش گرچه موثر بود اما سبب کاهش انعطاف پذیری مفصل مچ می شد. علاوه بر گران بودن این نوع جراحی، دوره نقاهت پس از آن نیز بسیار دردناک بود. در حال حاضر روش درمان مورد قبول برای اصلاح این عارضه مادرزادی روش پونستی است.

1- درمان عارضه پاچنبری در نوزادان با روش پونستی

روش پونستی به این شکال انجام می شود که طی جلسات هفتگی یک متخصص سعی می کند که به صورت دستی، شکل پای کودک را اصلاح کند، پس از هر جلسه پا گچ گرفته می شود. به صور دائم پس از هر بار اصلاحات شکل گچ تغییر داده شده تا نهایتاً به شکل درستِ نهایی تبدیل شود. جلسات درمانی به صورت تدریجی، بدون درد و ملایم بوده و هزینه انجام آن زیاد نیست. اغلب نوزادان طی درمان گریه می کنند اما گریه آن ها از روی درد نیست.

2- درمان عارضه پاچنبری در نوزادان با کفش طبی بریس

در مواردی که پاچنبری شدید نباشد، با استفاده از یک کفش طبی به نام بریس، شکل پای نوزاد را به فرم طبیعی باز می گردانند. این وسیله باید به مدت 3 ماه  و هر روز 23 ساعت به نوزاد پوشانده شود. برای اطمینال از اصلاح دائمی شکل پاها، پس از سه ماهگی تا پنج سالگی کودک باید هر شب چند ساعت آن را استفاده کند.

 

مطالعه بیشتر:

1- شناخت علائم و روش های درمان سرماخوردگی و تب نوزاد

2- نفخ نوزادان و شیر خواران، از علت تا درمان

3- هیپوگلیسمی یا افت قند خون نوزاد چه درمانی دارد؟

4- سندرم ادوارد یا تریزومی 18، از تشخیص تا درمان