The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

با آلرژی در دوران بارداری چه کنیم؟

آیا ناگهان احساس می‌کنید که نسبت به همه چیز آلرژی دارید؟ درست است، بارداری می‌تواند باعث آلرژی های جدیدی شده و آلرژی های قبلی شما را نیز تشدید کند.

البته حاملگی برای بعضی از خانم‌هایی که در گذشته دچار آلرژی بوده‌اند، مثل دارویی مسکن عمل کرده و باعث کاهش عوارض آلرژیک آنها می‌شود. البته این مسئله برای همگان صادق نبوده و ممکن است، دوران باردای باعث تشدید یا بوجود آمدن آلرژی های جدید شود.

آلرژی در دوران بارداری

لطفاً توجه داشته باشید که آلرژی را نباید با گرفتگی یا آبریزیش بینی که معمولاً در دوران بارداری اتفاق می‌افتند، اشتباه گرفت. گاهی آلرژی بواسطه غذا، گرد و غبار، گرده گیاهان، پشم حیوانات، عوامل محیطی و خصوصاً دود سیگار ایجاد شود. بنابراین پیشنهاد می‌شود، بانوانی که مبتلا به آلرژی هستند، از عوامل آلرژی زا دوری کنند. خوشبختانه با وجود اینکه اکثرا آلرژی ها در اغلب اوقات ناراحت کننده و ناخوشایند هستند، اما برای جنین درحال رشد شما زیان‌آور نیستند.

البته برای آلرژی ها مرتبط با مشکلات تنفسی، حملات آسمی یا شوک آنافیلاکتیک (anaphylactic shock) (معمولا آلرژی های پنی سیلین یا زنبور، زنبور عسل) وضعیت به گونه دیگری است و با نگرانی هایی همراه هستند. بنابراین توجه داشته باشید که حتماً در اولین ملاقات خود با پزشک متخصص درباره این آلرژی ها صحبت کنید.

مصرف آنتی هیستامین ها در بارداری

افرادی که به آلرژی شدید مبتلا هستند باید از دستبندهای آلرژی استفاده کرده و همیشه آنتی هیستامین ها و داروهای ضروری را در تمامی اوقات به همراه خود داشته باشند.

البته بدیهی است که در دوران بارداری باید از مصرف آنتی هیستامین ها یا هر داروی دیگری، بدون دستور پزشک دوری کنید. بهترین روش دریافت نسخه از پزشکتان یا مشورت با پزشک داروساز است. همین موارد باید درباره داروهای بدون نسخه همیوپاتی نیز در نظر گرفته شود و در صورت استفاده از این داروها، حتماً با پزشک همیوپات مشورت کنید.

 

زمینه ابتلا به آلرژی ارثی است

همانطوری‌که ویژگی‌های فیزیکی خود را به جنینتان منتقل می‌کنید، آلرژی را نیز به او منتقل می‌کنید. درصورتی‌که شما و همسرتان به آلرژی مبتلا نیستید، نوزادتان فقط ۲۰ درصد احتمال ابتلا به آلرژی را دارد. اگر یکی از شما دچار آلرژی باشید، نوزادتان ۴۰ درصد احتمال ابتلا به آلرژی را دارد و اگر هردوی شما به آلرژی دچار هستید، احتمال ابتلای نوزادتان به آلرژی بین ۷۰ تا ۸۰ درصد افزایش می‌یابد. البته این به معنای آن نیست که ابتلا به آلرژی فقط از والدین منتقل می‌شود، بلکه عامل محیطی و تغذیه نوزاد نیز موثر هستند. برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری، تغذیه نوزاد با غذاهای سفت را تا شش ماهگی به تاخیر انداخته و تا ۱۲ ماهگی از تغذیه نوزاد با خوراکی هایی که باعث آلرژی می‌شوند، خودداری کنید.

البته جنین‌ها نمی‌توانند در دوران بارداری به آلرژی مبتلا شوند، زیرا ایمونوگلوبولین آلرژی یا IGE (آنتی بادی های ضد بیماری)  (allergy immunoglobulines) از دیواره جفت عبور نمی‌کنند.

 

چگونه می توان علائم آلرژی در دوران بارداری را کاهش داد؟

استفاده از سرم شستشو یکی از راهکارهای مناسب برای کاهش علائم آلرژی در دوران بارداری است. این سرم محلول آب و نمک بوده و هیچگونه خطری را متوجه جنین نخواهد کرد. اسپری‌های بینی، روش مناسب دیگری برای پیشگیری از تشدید علائم در این بیماران است.

برای کمک و حمایت از فرزندتان در برابر آلرژی‌ و بیماری‌‌های دیگر، حتماً نوزاد خود را در شش ماهه اول با شیر مادر تغذیه کنید. براساس پژوهش‌های بسیاری درباره گسترش آلرژی‌ در جوامع مدرن امروزی و ماهیت طبیعی شیرمادر (حتی درباره ماده لاتکس که پستانک‌ها از آن درست شده‌اند)، ثابت شده‌است که تغذیه با شیرمادر، بهترین روش برای کمک و حمایت نوزاد در برابر آلرژی هاست.

 

مطالعه بیشتر:

1- آلرژی پوستی و حساسیت غذایی در دوران بارداری

2- پیشگیری و درمان آلرژی و حساسیت در دوران بارداری

3- آلرژی فصلی در دوران بارداری

4- حساسیت حس بویایی در دوران بارداری