The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

آیا استفاده از انواع دهانشویه در بارداری بی خطر است؟

آنچه که ممکن است در شرایط عادی درست و ایمن باشد می تواند در دوران بارداری ایمن و مطمئن نباشد. همین مسئله در مورد دهانشویه هم صدق می کند. احتمالا قبل از بارداری در مورد انتخاب دهانشویه ها وسواس و نگرانی ندارید، اما اگر دهانشویه ها حاوی الکل باشند در دوران بارداری انتخاب مناسبی نخواهند بود.

اگرچه مهم است که در استفاده از دهانشویه مراقب باشید. ولی باید برای حفظ سلامتی دهان هم کاری انجام دهید.

شاید استفاده از دهانشویه در بارداری مشکلی ایجاد نکند اما هرگز از موادی که الکل دارند در زمانی که باردار هستید استفاده نکنید. اگر به تازگی باردار شده اید بهتر است یک ویزیت با پزشک تان داشته باشید و در مورد دهانشویه ای که همیشه از آن استفاده می کنید مشورت کنید. او به شما خواهد گفت که استفاده از دهانشویه تان مشکلی ندارد و یا باید برای آن یک جایگزین مناسب انتخاب کنید.

استفاده از دهانشویه حاوی فلوراید در بارداری

نوشیدن آب و مسواک زدن دندان ها فعالیت ‎هایی روزمره هستند که ما بدون تأمل آنها را انجام می‎دهیم.

اما به‌نظر می‎رسد این فعالیت‎های به ظاهر بی‌ضرر ممکن است در مورد مادران باردار عواقب غیر مترقبه ای برای فرزندان آنها در پی داشته باشد. یک تحقیق جدید می‎گوید کودکانی که در دوران جنینی در معرض مصرف مقادیر بالای فلوراید قرار داشته‎اند ممکن است در مقایسه با افرادی که این مقادیر در مورد آنها کمتر بوده دارای بهره هوشی پایین تری باشند. محقق اصلی مطالعه دکتر هاوارد هیو از دانشکدۀ بهداشت عمومی دالا لنا در دانشگاه تورونتو در کانادا و همکارانش اخیراً یافته ‎های خود را در نشریه "چشم‎اندازهای بهداشت محیطی" منتشر کرده‎اند. فلوراید یک ماده معدنی است که مکرراً به آب نوشیدنی و فرآورده ‎های مربوط به دندان مثل خمیر دندان و دهانشویه ها اضافه می‎شود زیرا فلوراید به پیشگیری از فساد دندان کمک می‎کند. بر مبنای اعلام CDC نوشیدن آب حاوی فلوراید می‎تواند فساد دندان در کودکان و بزرگسالان را در حدود 25 درصد کاهش دهد. به هر جهت، مطالعات عنوان کرده‎اند که فلوراید ممکن است یک جنبه تخریبی نیز داشته باشد. برای مثال یک تحقیق مربوط به سال 2014 قرار گرفتن در معرض فلوراید را با کمبود شناختی در بچه موش‎ها مرتبط کرده است. دکتر هیو و همکارانش چنین تحقیقی را پس از آن انجام دادند که پی بردند مصرف فلوراید زیاد در دوران بارداری می‎تواند تاثیرات منفی در بهره هوشی جنین داشته باشد.

 یک مطالعه شامل 299 بانو و فرزندان آنها بود که تمامی آنها در "پروژه تماس اوایل زندگی با مواد سمی محیطی در مکزیکو" مشارکت داشتند. نمونه های ادرار از تمامی مادران در دوران بارداری، و همچنین از فرزندان این گروه از مادران در زمانی که آنها بین 6 تا 12 ساله بودند گرفته شد تا بدین وسیله سطح تماس آنها با فلوراید تعیین شود. دکتر هیو توضیح می‎دهد، "این موضوع مهم است زیرا مطالعات پیشین میزان تماس را بر اساس اندازه‎گیری‌های محله‎ای نوشیدن آب فلورایددار انجام داده‎اند، که اندازه‎گیری مستقیم نیست و میزان تماس با فلوراید را به طور دقیق اندازه‎گیری نمی‎کند." او اضافه می‎کند، "تحقیقات مزبور به میزان تماس بچه‌ها با فلوراید پرداخته‎اند به جای اینکه تماس دوران جنینی را مد نظر داشته باشند یا اینکه حجم نمونه سوژه‎های مطالعه بسیار کمتر بوده است." هوش کودکان در سن چهار سالگی با استفاده از شاخص شناختی عمومی (GCI) "مقیاس توانایی کودکان مک‎کارتی" اندازه‎گیری شد و همچنین این کار در سنین 6 تا 12 سالگی کودکان با استفاده از "مقیاس اختصاری هوش وکسلر" (WADI) انجام گرفت. تیم تحقیق به این موضوع پرداخت که سطح فلوراید در ادرار چگونه می‎تواند بر هوش بچه تأثیر بگذارد. نتایج مطالعه نشان داد مادرانی که سطح فلوراید ادرار آنان در دوران بارداری بیشتر بوده، بیشتر احتمال دارد که فرزندانی دارای بهره هوشی کمتر داشته باشند. به طور مشخص محققان پی بردند که با هر 0.5 میلی‎گرم بر لیتر افزایش سطح فلوراید در مادران باردار، نمرات GCI و WASI به ترتیب دچار 3.15 و 2.5 مرحله کاهش می‎شود. روی هم رفته محققان می‎گویند که یافته‎های آنها عنوان می‎کند که تماس با فلوراید در دوران جنینی می‎تواند بر رشد عصبی بچه‎ها به شکلی که باعث کاهش بهره هوشی آنها می‎شود تأثیر بگذارد. دکتر هاوارد هیو می‎گوید، "مطالعه ما نشان می‏‌دهد که سیستم عصبی جنین در حال رشد ممکن است به شکل منفی تحت تأثیر مقادیر بالای فلوراید قرار گیرد. این مطالعه همچنین عنوان می‎کند که سیستم عصبی پیش از زایمان ممکن است در مقایسه با کودکان در سنین مدرسه نسبت به قرار گرفتن در معرض فلوراید حساس‌تر باشد."

 

استفاده از دهانشویه کلرهگزیدین در بارداری

کلرهگزیدین (Chlorhexidine) دارویی است که به عنوان یک آنتی سپتیک موضعی در قالب یک محلول برای شستشوی دهان استفاده می شود. این محلول اثر ضد باکتری دارد و مانع تشکیل پلاک دندان می شود که علت اصلی پوسیدگی دندانهاست. کلرهگزیدین برای بهبود بخشیدن به تمیزی حفره دهان، برای درمان و پیشگیری از خونریزی لثه ها، برای درمان زخم های دردناک در دهان و همچنین برای جلوگیری از رشد عفونت های قارچی حفره دهان، به ویژه در افرادی که دندان مصنوعی استفاده می کنند، موثر است. کلرهگزیدین نباید در شرایط زیر استفاده شود:

  • در کودکان زیر ۱۲ سال مگر اینکه دندانپزشک شما توصیه نماید.
  • در بیماران مبتلا به آماس و التهاب لثه یا زخم لثه
  • کلرهگزیدین نباید در جاهای دیگر بدن به غیر از دهان استفاده شود.
  • این دارو را می توان برای مدت کوتاهی استفاده کرد.
  • محلول را نبلعید و مطمئن شوید که محلول در تماس با چشم نیست.
  • پس از کشیدن دندان نباید استفاده شود.

این دارو نباید پس از کشیدن دندان استفاده شود، زیرا اگر محلول در تماس با استخوان قرار گیرد، می تواند باعث آسیب به حفره های دندانی استخوان فک شود. کلرهگزیدین اغلب باعث ایجاد تغییر در رنگ دندان و زبان می شود که مشکلات زیبایی شناسی در بیماران ایجاد میکند. از این مساله می توان با حفظ منظم بهداشت دهان و اجتناب از نوشیدن قهوه و چای جلوگیری کرد. تغییر رنگ تیره معمولا پدیده برگشت پذیر است و پس از پایان دادن به مصرف دارو به سرعت کاهش می یابد. تغییر رنگ تیره بیشتر زمانی اتفاق می افتد که شما غذاهای غنی از تانن ها مصرف می کنید، مانند: فندق، پسته، گردو، کران بری، توت فرنگی، قهوه، چای 

FDA (سازمان غذا و داروی آمریکا) این دارو را به گروه B نسبت داده است که بدان معنی است که مطالعات بالینی کنترل شده و کافی که ایمنی این دارو را در حین بارداری ثابت کند وجود ندارد، اما در حالی که TGA استرالیا این دارو را به گروه A  طبقه بندی میکند که این بدان معنی است که این دارو برای دوران بارداری کاملا کاربردی و قابل مصرف است.. قبل از شروع مصرف این دارو در دوران بارداری با متخصص زنان و دندانپزشک تماس بگیرید.

این دارو می تواند در هنگام تغذیه کودک با شیر مادر تا زمانی که شما از بلعیدن آن اجتناب نمایید استفاده شود.

روش و عوارض استفاده از دهانشویه کلرهگزیدین در بارداری

کلرهگزیدین در قالب محلول های دهانشویه وجود دارد. محلول را رقیق نکنید. تا نیم ساعت بعد از استفاده از این محلول غذا نخورید یا مسواک نزنید. ۱۵ میلی لیتر از محلول را اندازه گیری کنید، یک دقیقه آن را در دهان بچرخانید و سپس آن را بیرون بریزید. محلول می تواند دو بار در روز، صبح و عصر استفاده شود. درمان می تواند از ۷ تا ۳۰ روز ادامه یابد. کودکان زیر ۱۲ سال نباید از این محلول استفاده کنند. اثرات جانبی کلرهگزیدین ممکن است عوارض جانبی زیر را ایجاد کند:

  • درد در دهان
  • تورم دهان
  • تحریک دهان
  • تغییر رنگ تیره دندان یا زبان
  • دفع غشای مخاطی حفره دهان
  • واکنش آلرژیک

اگر متوجه درد یا تورم در دهان شدید، فورا استفاده از این دارو را متوقف کنید و با پزشک خود تماس بگیرید.

 

استفاده از دهانشویه پرسیکا در بارداری

استفاده از قطره دهانشویه پرسیکا برای از بین بردن پلاک های دندانی امروزه شهرت پیدا کرده است. این قطره حاوی عصاره نعناع و بومادران بوده و در ساخت آن از کلسیم، فلوراید، کلراید، ایزوتیوسیانات، تانن، روغن های فرار (نظیر :منتول و آزولن ) و آلکالویید آکیلئن استفاده شده است.

قطره پرسیکا در پیشگیری از افزایش جرم روی دندان ها، پوسیدگی دندان، خونریزی و امراض لثه و به عنوان ضد عفونی کننده دهان مصرف می شود.

درمورد استفاده از دهانشویه پرسیکا در دوران بارداری مطالعات کافی انجام نشده است. باتوجه به وجود عصاره بومادران و سایر ترکیبات ذکر شده در این دارو و لزوم احتیاط درمورد مصرف داروهای گیاهی در دوران بارداری، برخی پزشکان استفاده از آن را در دوران بارداری ایمن نمی دانند. با تمام این ها نیاز است منافع استفاده از آن در برابر مضرات حاصله در دوران بارداری سنجید و سپس تصمیم گیری شود.

روش و مقدار مصرف دهانشویه پریسکا

  • جهت جلوگیری از پوسیدگی دندان و بیماری های دهان روزی دو نوبت هر بار 15 ـ 10 قطره را در 15 میلی لیتر آب ریخته و به مدت 20 ثانیه در دهان گردش داده و دور ریخته شود.
  • در درمان ناراحتی های دهان و دندان و جلوگیری از خونریزی لثه روزی 5 ـ 3 نوبت هربار 15 ـ 10 قطره را در 15 میلی لیتر آب ریخته و به مدت 20 ثانیه در دهان گردش داده و سپس دور ریخته شود.
  • جهت جلوگیری از خونریزی و عفونت بعد از کشیدن دندان و جراحی ها به مدت 4 ـ 2 روز، هر روز 5 ـ 4 نوبت ، هر بار 40 ـ 30 قطره را در 15 میلی لیتر آب ریخته و به مدت 20 ثانیه در دهان گردش داده و سپس دور ریخته شود.

دهانشویه پرسیکا چه تاثیری بر ضایعات آفتی عود کننده دهان دارد؟

بدون شک زخم آفتی عود کننده، از شایع ترین بیماری های مخاط دهان است که با زخمهای دردناک منفرد یا متعدد در مخاط داخل دهان مشخص می شود. پرسیکا یک داروی صددرصد گیاهی است که از عصاره سه گیاه مسواک، بومادران و نعناع تشکیل شده، و دارای آثار ضد ویروسی، ضدقارچی و ضدالتهابی است.

در یک مطالعه، بیماران به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند و چهل بیمار دهانشویه پرسیکا و بیست بیمار پلاسبو دریافت کردند. در خصوص این بیماران پرسشنامه ای برای اخذ اطلاعات راجع به سن، جنس، سابقه ضربه، سابقه فامیلی، تعداد زخم، میزان تکرر وقوع آفت، مدت زمان حضور ضایعه، زمان ترمیم زخم و میزان اضطراب تکمیل شد. از بیماران خواسته می شد بلافاصله پس از بهبودی زخم مراجعه کنند. بیماران از نظر تغییر میزان درد و زمان ترمیم زخم به دنبال استفاده از دارو یا پلاسبو مورد قرار می گرفتند. طبق نتایج به دست آمده از آزمون مجذور کای دو طرفه B تفاوت معنا داری بین دو گروه دریافت کننده پرسیکا و پلاسبو از لحاظ تغییر میزان درد و زمان ترمیم ضایعات وجود داشت، طبق نتایج حاصل از این تحقیق می توان از دهانشویه گیاهی پرسیکا به جای داروهای شیمیایی که همگی مصنوعی اند و دارای عوارض جانبی نیز هستند، در درمان آفت استفاده کرد.

 

مطالعه بیشتر:

1- آیا ارتودنسی و کشیدن دندان در دوران بارداری بی خطر است؟

2- چه دلایلی موجب دندان درد در دوران بارداری می شود؟

3- جرم گیری دندان در سه ماهه اول بارداری

4- آیا سفید کردن دندان یا بلیچینگ دندان در بارداری بی خطر است؟