The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

میزان نرمال دفع پروتئین در ادرار در بارداری چقدر است؟

اگر باردار باشید احتمالا با این روند آشنایی دارید: مقابل پیشخوان می‌روید، پرستار صدایتان می‌زند، سر کوتاهی به دستشویی می‌زنید و به اتاق معاینه می‌روید.

ولی تابه‌حال فکر کرده‌اید چرا هر بار که در دوران بارداری به پزشک مراجعه می‌کنید از شما نمونه ادرار می‌گیرند؟

آن‌ها دنبال پروتئین در ادرار شما می‌گردند که می‌تواند نشانه چند مشکل جدی باشد که می تواند بر شما و جنین‌تان تاثیر نامطلوبی داشته باشد. این مقاله درباره این است که آن‌ها دنبال چه می‌گردند و میزان نرمال دفع پروتئین در ادرار در بارداری چقدر است.

آزمایش ادرار در دوران بارداری به چه منظور انجام می شود؟

 نگرانی نسبت به سلامت بارداری و فرزندش در میان تمام مادران شایع است، اما نمی شود با هر بار مراجعه به پزشک برای تشخیص بیماری‌ها آزمایش کلی بدهیم. ولی پزشکان می‌توانند نشانه‌های شایع‌ترین مشکلات مرتبط با بارداری را به سادگی مورد آزمایش قرار دهند و یکی از روش‌های آن گرفتن نمونه ادرار برای بررسی وجود مواد غیر منتظره در آن است.

برخی از چیزهایی که در ادرار شما دنبال آن می‌گردند شامل پروتئین، قند، کِتون یا باکتری است. وجود هرکدام از این‌ها می‌تواند نشانه بروز عارضه‌ای به‌خصوصی باشد که نیازمند توجه یا درمان ویژه خود است.

آزمایش دفع پروتئین در بارداری چگونه است؟

برخی از پزشکان هر بار که به آن‌ها سر می‌زنید به شما یک نوار شیمیایی می‌دهند تا در ادرار فرو کنید و بلافاصله وجود یا عدم وجود پروتئین در آن را نشان می‌دهد. برخی دیگر از پزشکان در آغاز دوران بارداری کمتر ادرار شما را بررسی می‌کنند و هرچه به پایان دوره نزدیک می‌شوید تعداد آن بیشتر می‌شود. همچنین ممکن است نمونه را برای بررسی بیشتر به آزمایشگاه بفرستند.

درباره زمان‌بندی آزمایش با پزشک‌تان حرف بزنید و هرگونه نگرانی را با او درمیان بگذارید. اگر فکر می‌کنید باید بیشتر تحت نظر باشید، برای درخواست آزمایش‌های بیشتر تردید نکنید.

آزمایش‌های ادرار دوران بارداری اساساً به عنوان ابزاری برای مشاهده استفاده می‌شود نه برای تشخیص. اگر چیزی در این آزمایش ها مشکوک باشد، احتمالا پزشک شما دستور آزمایش‌های دقیق‌تری را برای تشخیص دلیل مشکل خواهد داد.

 

میزان نرمال دفع پروتئین در ادرار در بارداری

دفع مقدار بیش از حد پروتئین از طریق ادرار بانوان مساله ای است که به علت خطر تهدید کننده احتمال ابتلا به پره اکلامپسی و اکلامپسی، اهمیت فراوانی دارد. به همین دلیل، یکی از بررسی های ضرروری در این دوران حساس، اندازه گیری میزان پروتئین دفع شده است.

یک نکته بسیار مهم آن است که در طی بارداری در حالت طبیعی نیز مقدار کمی پروتئین از طریق ادرار مادر دفع می شود که اندازه های آن به تفکیک سه ماهه های بارداری به شرح زیر است:

میزان طبیعی پروتئین در ادرار:

  • غیر باردار: کمتر از 140 میلی گرم (0.14 گرم) در 24 ساعت
  • دفع پروتئین در ادرار در سه ماهه اول بارداری: فاقد میزان طبیعی
  • دفع پروتئین در ادرار در سه ماهه دوم بارداری: 0 تا 255 میلی گرم (0.26 گرم) در 24 ساعت
  • دفع پروتئین در ادرار در سه ماهه سوم بارداری: 0 تا 254 میلی گرم (0.25 گرم) در 24 ساعت

در دوران بارداری میزان بسیار پایین پروتئین در ادرار طبیعی بشمار می رود. وجود این مقدار اندک دلایل مختلفی دارد و می‌تواند حاکی از افزایش فعالیت کلیه‌ها باشد، علت احتمالی دیگر نیز مبارزه‌ بدن با عفونت‌های خفیف است.

آزمایش ادرار، در دوران بارداری باید به طور منظم و در هر معاینه بارداری انجام شود و نتیجه آن در پرونده پزشکی مادر ثبت گردد. بسته به سطح پروتئین دفع شده از راه ادرار در هر آزمایش، پزشک زمان بعدی آزمایش را تعیین می کند.

اگر میزان پروتئین موجود در ادرار بسیار بالا و همراه با افزایش فشار خون باشد، نیاز به انجام آزمایش خون نیز وجود دارد تا تعداد گلبول های خون، احتمال لختگی و عملکرد کبد و کلیه‌ها بررسی شوند. در صورت مشاهده هرگونه فاکتور غیرطبیعی در آزمایش خون، ممکن است شما را جهت انجام بررسی های دیگر در بیمارستان نگه دارند.

 

علل افزایش موقت پروتئین در ادرار

دفع پروتئین از طریق ادرار البته به میزان بسیار کم و مشخص برای هریک از سه ماهه های بارداری، امری کاملا طبیعی است. از آنجا که پروتئینوری شدید در بارداری بسیار خطرناک بوده و می تواند پیش درآمدی بر وقایع ناگواری همچون پره اکلامپسی و اکلامپسی باشد، اندازه گیری دقیق میزان دفع پروتئین از طریق ادرار، در طی آزمایشات بارداری اهمیت فراوانی دارد.

هرچند شرایطی وجود دارد که می‌تواند موجب افزایش موقت پروتئین در ادرار شود، از جمله:

  • کمبود آب
  • فشار احساسی
  • قرارگیری در معرض سرمای شدید
  • تب
  • ورزش سنگین

اگر پزشک شما متوجه مقدار بیشتری از حد مجاز پروتئین در ادرار شما بشود، آزمایش‌های بیشتری انجام می‌دهد تا بررسی کند دلیل آن یکی از شرایط موقت بالاست یا یک مسئله پزشکی ادامه‌دار و نیازمند درمان است.

 

دفع پروتئین در بارداری خطرناک است؟

اگر نگران وجود پروتئین در ادرارتان هستید با پزشک خود مشورت کنید. آن‌ها متخصص نظارت منظم هستند و دقیقا می‌دانند باید دنبال چه چیزی بگردند. اگر به‌طور مرتب از شما نمونه ادرار می‌گیرند، در مورد وجود پروتئین سؤال کنید.

اگر عوارض دیگری دارید که شما را نگران وجود پروتئین در ادرارتان کرده است، می‌توانید با نوارهای آزمایش ادرار خانگی آن‌را تحت‌نظر قرار بدهید. می‌توانید مرتب سطح پروتئین ادرارتان را تحت‌نظر داشته باشید تا در صورت تغییر بلافاصله با پزشک خود در میان بگذارید.

اگر در ادرارتان مقدار زیادی پروتئین داشته باشید، ممکن است متوجه شوید که ادرارتان کف‌آلود است. اما اگر پزشک شما را مرتب تحت‌نظر داشته باشد، احتمالا هرگونه عارضه‌ای را قبل از رسیدن به این نقطه تشخیص می‌دهد، بنابراین احتمال بروز این موضوع بسیار کم است.

وجود مقداری پروتئین در ادرار شما طبیعی است و وجود مقطعیِ میزان بیشتر آن نیز الزاما به معنای یک عارضه خطرناک نیست. اما پزشکان پروتئین ادرار را بادقت تحت‌نظر دارند، چون نشانه‌ای از چند عارضه دوران بارداری است که می‌توان به سادگی آن‌را تشخیص داد، از جمله:

  • عفونت مجاری ادراری
  • بیماری کلیوی
  • پره اکلامپسی

این عوارض ممکن است پیش از شدت‌یافتن نشانه خاصی از خود بروز ندهند و به‌محض تشخیص نیاز به مراقبت دقیق دارند تا از تبدیل شدن آن‌ها به خطر جانی جلوگیری شود. بنابراین ممکن است دادن نمونه ادرار هر بار که به دکتر سر می‌زنید خسته‌کننده باشد، ولی این‌کار را به دلیل خوبی انجام می‌دهند. 

 

مطالعه بیشتر:

1- وجود پروتئین در ادرار در دوران بارداری چه معنایی دارد؟

2- دفع پروتئین در بارداری چه علائمی دارد و چگونه تشخیص داده می شود؟

3- وجود پروتئین در ادرار در دوران بارداری نشانه چیست؟

4- عوامل بروز پره اکلامپسی در دوران بارداری

5- علائم و راههای پیشگیری از پره اکلامپسی