تشخیص حاملگی با وایتکس چگونه انجام می شود؟
یکی از مهمترین دغدغه های بانوانی که برای باردار شدن تلاش می کنند این است که بدانند چگونه می توان هرچه سریع تر بارداری را تشخیص داد. امروزه روش های خانگی فراوانی برای تشخیص بارداری متداول شده است که یکی از آنها تشخیص حاملگی با وایتکس است. آیا تشخیص بارداری با وایتکس صحت دارد؟ اگر قصد دارید درمورد روش تشخیص حاملگی با وایتکس اطلاعات کاملی را کسب کنید تا پایان این متن با ما همراه باشید.
روش تشخیص حاملگی با وایتکس
روش تشخیص حاملگی با وایتکس با کمک ادرار مادر انجام می شود. اما به راستی ادرار مادر با ادرار سایر بانوان چه تفاوتی دارد که بوسیله آن می توان قبل از پدیدار شدن نمودهای بارداری، فهمید که فرشته کوچکی در شکم او در حال رشد و نمو است؟
بعد از انجام لقاح که معمولا در بخش آمپول لوله رحمی رخ می دهد، سلول تخم لقاح یافته به سمت رحم حرکت خواهد کرد. این سلول در حفره رحم طی فرآیندی به نام لانه گزینی در جدار رحم جای باز کرده و در لابلای دیواره جای می گیرد. پس از اتمام لانه گزینی، در لابلای سلول های سن سشیوتروفوبلاست جفت، جزایر خونی پدیدار می شود. این جزایر خونی به تدریج عروق خونی جفت را تشکیل داده که با عروق خونی اندومتر رحم مادر ارتباط برقرار می کنند، به این ترتیب ارتباط خونی مادر جنین ایجاد می شود. این سلول ها هورمونی به نام βhCG و یا گنادوتروپین جفتی انسانی ساخته و ترشح می کنند که احتمالا شما آن را با نام عدد بتا می شناسید. این هورمون در روز 9 ام بعد از لقاح وارد خون مادر می شود درحالی که در روز 14 ام بعد از لقاح توسط کلیه ها از خون گرفته شده و به داخل ادرار مادر ترشح خواهد شد. درحقیقت آنچه توسط تست های تشخیص بارداری خانگی و آزمایشگاهی تشخیص داده می شود، وجود همین هورمون در درون ادرار است.
در روش تشخیص حاملگی با وایتکس درحقیقت اعتقاد بر این است که وجود همین هورمون در ادرار مادر سبب واکنش با وایتکس و تشخیص بارداری می گردد. برای انجام تشخیص حاملگی با وایتکس باید مقداری از ادرار خود را در یک لیوان تمیز جمع آوری کنید. استفاده از ادرار اول صبح به علت غلیط بودن آن ارجحیت دارد. سپس آن را با مقدار مساوی از وایتکس مخلوط کنید. اگر ترکیب حاصله تغییر رنگ داده و کف کرد، شما باردار هستید.
توجه داشته باشید که تمامی روش های تشخیص بارداری خانگی از جمله تشخیص حاملگی با وایتکس، فقط بر اساس اعتقادات عموم شهرت پیدا کرده و هیچگونه پایه و اساس علمی ندارد. برای کسب اطمینان کامل از باردار بودنتان توصیه می کنیم که در زمان یک هفته بعد از موعد مقرر قاعدگی، تست بارداری آزمایشگاهی بدهید.
مطالعه بیشتر:
1- بررسی انواع تست حاملگی در خانه به روش سنتی
2- تست خانگی بارداری با پیاز چیست و چگونه انجام می شود؟
3- تست خانگی بارداری با نمک چیست و چگونه انجام می شود؟