The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

نشستن نوزاد چند ماهگیه وچه زمانی نوزاد به تنهایی می نشیند؟

یکی از چالش های پیش روی والدین این مساله است که دقیقا نمی دانند هر یک از نقاط عطف تکاملی نوزادان، در چه بازه زمانی باید رخ دهد، برای مثال نمی دانند که نشستن نوزاد چند ماهگیه؟ آیا تمایل به نشستن نوزاد سه ماهه طبیعی است یا نه؟ نشستن کودک 5 ماهه و یا نشستن نوزاد ۴ ماهه سبب آسیب به انها می شود و با بلعکس به رشد و تکامل آنها کمک خواهد کرد.

 چند ماه به عقب برگردید. نوزادتان نمی‌توانست بدون کمک شما حرکت کند. نمی‌توانست سرش را صاف نگه دارد و کمرش ضعیف بود. اما حالا، این کوچولو حتی سعی می‌کند بدون پشتیبانی بنشیند. وقتی تلاش می‌کند به این نقطه عطف برسد، شما به عنوان والدین باید بدنش را برای این پیشرفت جدید هماهنگ کنید. در این مقاله به شما می‌گوییم نشستن نوزاد چند ماهگیه؟ چطور می‌توانید به فرزند خود نشستن را یاد بدهید؟

 نشستن نوزاد چند ماهگیه؟ شیرخواران از چه زمانی شروع به نشستن می‌کنند؟

در پاسخ به این پرسش که نشستن نوزاد چند ماهگیه باید به شما بگوییم شیرخواران از چهار ماهگی می‌توانند سرشان را نگه دارند و روی شکم‌شان غلت بزنند. این توانایی راه را برای رشد عضلات به منظور ایجاد قدرت برای بلند شدن شیرخوار و نشستن او هموار می‌کند. وقتی به شش ماهگی رسید باید بتواند بدنش را در حالت نشسته نگه دارد. بعضی از شیرخواران دیرتر می‌توانند این کار را انجام بدهند و این کاملا طبیعی است. برای این که دقیقا بدانید نشستن نوزاد چند ماهگیه، حرکت به سمت این نقطه ‌عطف را به صورت ماه به ماه برایتان شرح می دهیم:

۳ تا ۴ ماهگی، نشستن نوزاد 4 ماهه: عضلات شیرخوار شما نرم است اما به تدریج رشد می‌کنند تا قدرت کافی برای پشتیبانی از گردن خود را پیدا کنند. او وقتی روی شکم خوابیده سعی می‌کند گردنش را بالا بیاورد و با کمک آرنج‌هایش می‌کوشد بدنش را بالا بگیرد. این حرکت ساده سنگ بنایی است برای قدرت یافتن عضلات جهت نشستن.

۵ تا ۶ ماهگی، نشستن کودک 5 ماهه: کوچولوی شما حالا باید قدرت کافی برای بالا کشیدن خود از سطح و نشستن داشته باشد. البته هنوز این کار را به خوبی انجام نمی‌دهد زیرا ماهیچه‌هایش فقط می‌تواند زمان کوتاهی او را در حالت نشسته نگه دارد. ممکن است خودش را به جلو خم کند و دست‌هایش را به عنوان پشتیبانی روی زمین قرار دهد و به این ترتیب حالت سه پایه را به خود می‌گیرد. این کار باعث می‌شود به مدت طولانی‌تری بدون این‌که به جلو بیفتد در حالت نشسته باقی بماند. بنابراین نشستن نوزاد پنج ماهه درواقع همان تلاش هایی است که برای دستیابی به این نقطه عطف انجام می شود.

۷ تا ۹ ماهگی: وقتی می پرسید نشستن نوزاد چند ماهگیه، شاید بتوان گفت که 7 ماهگی. وقتی دلبندتان به هفت ماهگی رسید می‌تواند به تنهایی بنشیند. عضلات گردن و کمرش قوی‌تر شده است. این زمانی است که او را برای غذا دادن روی صندلی بلند قرار می‌دهید. رشد او هنوز ادامه دارد و وقتی به ۹ ماهگی رسید می‌تواند بدون دریافت کمک از حالت درازکش خودش را به حالت نشسته درآورد. می‌تواند حالتش را عوض کند و بچرخد و در حالت نشسته یک شی‌ را بردارد.

وقتی به یک سالگی می‌رسد حالت نشستن او بی‌نقص می‌شود. وقتی می‌خواهد بنشیند به کمک شما احتیاجی ندارد. در این سن، عضلاتش به اندازه کافی برای راه‌رفتن رشد کرده است. از این رو نشستن برایش راحت است.

 آیا شیرخواران اول چهاردست‌وپا راه می‌روند یا می‌نشینند؟

گرچه نشستن کودک 4 ماهه به صورت تلاش های در جهت نگه داشتن کمر خود آغاز می شود اما به زودی شیرخوار شما در شش ماهگی نشستن را می‌آموزد و از 8 تا 9 ماهگی شروع به چهاردست‌وپا راه رفتن خواهد کرد. نشستن و دمر شدن راه را برای چهاردست‌وپا راه رفتن هموار می‌کند چرا که عضلات شیرخوار را برای جلو کشیدن بدنش قوی می‌سازد.

 هشدارهایی در رشد فیزیکی که باید به آن‌ها توجه کرد

اگر فرزند شما نه نارس است و نه دچار بیماری جدی شده است اما هنوز نمی‌تواند بنشیند، بنابراین باید ابتدا به دنبال هشدارهای رشد فیزیکی در آن‌ها بگردید. در زیر با برخی از هشدارها آشنا می‌شوید:

  • وقتی نوزاد به پنج ماهگی رسیده است اما در حالت خوابیده روی شکم نمی‌تواند گردنش را بالا بگیرد. صورتش روی زمین قرار می‌گیرد و به نظر نمی‌رسد بتواند آن‌ را بالا بیاورد.
  • حتی پس از شش ماهگی هم نمی‌تواند غلت بزند. حتی برای حرکات ساده هم نیاز به کمک دارد.
  • پس از ۹ ماهگی هم سینه‌خیز نمی‌رود.
  • پس از رسیدن به یک سالگی نمی‌تواند سینه‌خیز برود و بایستد.
  • پس از رسیدن به ۱۸ ماهگی هم نمی‌تواند راه برود یا بدود.

 

با متخصص اطفال مشورت کنید

اگر فرزند شما نشانه‌های بالا را از خود بروز داد با متخصص اطفال مشورت کنید. معمولا عدم توانایی در نشستن با مسائل دیگر رشدی همراه است که پزشک متخصص بهتر می‌تواند در مورد آن‌ها نظر بدهد. همیشه خوب است نقاط عطف رشد کودک را علامت‌گذاری کنید و درباره آن‌ها با پزشک حرف بزنید.

یادتان باشد تا وقتی که فرزند شما در سن مناسب به نقاط عطف دیگر رسیده است، عدم توانایی او در نشستن نباید باعث وحشت‌تان بشود. عجله نکنید، او را مجبور به نشستن نکنید. اگر این ماه ننشسته است، ماه دیگر خواهد نشست. بنابراین با پرسیدن دائم این سوال که نشستن نوزاد چند ماهگیه خود را آزار ندهید.

 

https://www.momjunction.com/articles/can-parents-help-baby-learn-sit_0074400/