افزایش عمر زنان سرطانی با درمان زودهنگام!

افزایش عمر زنان سرطانی با درمان زودهنگام!

یافته های تازه نشان می دهند، زنانی که علایم و نشانه های سرطان سینه را در مراحل اولیه درمان کنند در مقایسه با سایر بیماران که چنین نمی کنند عمر طولانی تری خواهند داشت.

دانشمندان اعلام کردند، زنانی که علایم و نشانه های سرطان سینه را در مراحل ابتدایی کنترل و درمان می کنند، دست کم عمرشان 10 درصد بیشتر از سایر زنانی است که چنین نمی کنند.

برخی از زنان که به کارسینوم مجرایی درجا (DCIS)، رایج ترین نوع سرطان پستان غیر تهاجمی، مبتلا هستند نگران وخیم شدن بیماری شان هستند.

سلول های این نوع سرطان در مجرای شیردهی پستان ها به وجود می آیند اما در غربالگری ها شناسایی شده و برداشته می شوند، اما اگر از درمان های مختلف - عمل جراحی و ... - استفاده نشود، این بیماری به سرطانی پیشرفته و مرگ بار تبدیل خواهد شد.   

پژوهشگران انستیتو سرطان هلند پرونده پزشکی 10 هزار زن مبتلا به سرطان که بین سال های 1989 و 2004 درمان شده و جان دادند را ارزیابی کرده و دریافتند خطر مرگ، زنانی که بیش از 50 سال داشتند و سرطان شان درمان شده را کمتر از سایر همسالان شان تهدید می کند.  

پروفسور فلیپ پورتمن، مدیر مرکز مطالعات سرطان اروپا و سرپرست این مطالعه گفت:" کاهش آمار مرگ و میر زنانی که سالم هستند، افزایش مرگ و میر زنان مبتلا به سرطان سینه را جبران می کند. "

او افزود:" علل کاهش میزان مرگ و میر زنان را می توان در افزایش استانداردهای اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و غربالگری سرطان دانست. "   

دکتر لوت الشوف، همکار این مطالعه گفت:" تشخیص سرطان کارسینوم مجرایی درجا (DCIS) می تواند بسیار ناراحت کننده باشد. یافته های متعدد نشان می دهند، برخی از زنان که با علایم و نشانه های این نوع سرطان دست و پنجه نرم می کنند از مراجعه به پزشک سرباز می زنند. "

نتایج این مطالعه نشان می دهد، تشخیص ابتلاء به سرطان سینه توسط پزشک خطر مرگ را افزایش نمی دهد، با این وجود آمار مرگ و میر زنان مبتلا به سرطان غیر تهاجمی سینه کمتر از سایر همجنسان شان است.

منبع: daily mail