The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

درمان بدغذایی کودکان ، راهکارهای درمان بدغذایی کودکان چیست؟

به عنوان یک مادر آگاه و امروزی احتمالا قبل از رسیدن زمان تغذیه تکمیلی اطلاعات خود را در این زمینه کامل کرده، جدول ها و برنامه های غذایی کودکتان را تهیه کرده و با شور و اشتیاق فراوان اولین غذاهای تکمیلی را برای او شروع کرده اید، اما ناگهان میبینید که هیچکدام را نمیخورد! این مساله طبیعی است و بد غذایی مساله ای متداول در کودکان محسوب می شود. مهم است که شما با کمک راه های درمان بدغذایی کودکان، این موضوع را به درستی مدیرت کنید، در این متن راهکارهایی برای درمان بدغذایی کودکان به شما پیشنهاد می کنیم.

برای درمان بدغذایی کودکان چه کنیم؟

کودکان به دلایلی همچون پرت شدن حواسشان به محیط اطراف و تلوزیون، نداشتن اشتها، آلرژی، دوست نداشتن طعم غذای جدید، احساس سیری و .... ممکن است از خوردن غذای کمکی سرباز بزنند. در ادامه راهکارهای مفیدی ارائه شده که می تواند در تغذیه بهتر نوزاد به شما کمک کند.

راهکارهایی برای درمان بدغذایی کودکان

راهکارهای مناسب زیر به شما نشان می دهند که چگونه با مشکل بدغذایی کودک برخورد کرده و او را به غذا خوردن تشویق کنید.

1- حس استقلال را در کودک خود تقویت کنید:

چنانچه کودک به اندازه کافی بزرگ شده است به او اجازه دهید که خودش به تنهایی غذایش را بخورد و او را با زور مجبور به خوردن غذا نکنید. برای این منظور می توانید از انواع غذاهای انگشتی استفاده کنید. با این کار کودک خودش به طور مستقل غذا خورده و در نتیجه به طور طبیعی به خوردن غذا علاقمند می شود.

2- غذاهای سالم را انتخاب کنید:

چنانچه می خواهید کودک خود را به غذا خوردن تشویق کنید طیف مختلفی از غذاهای سالم را در برنامه غذایی کودک بگنجانید. سعی کنید در تهیه غذا برای کودک خلاقیت و سلیقه به خرج دهید. استفاده از انواع میوه ها و سیزیجات رنگارنگ در غذای کودک باعث جلب توجه و تشویق او به خوردن غذا خواهد شد.

3- از غذا به عنوان ابزار تهدید استفاده نکنید:

هرگز کودک خود را با گفتن جملاتی از قبیل "تا وقتی غذایت را تمام نکرده ای اجازه نداری با اسباب بازی هایت بازی کنی" تهدید نکنید. این امر باعث کشمکش قدرت بین مادر و کودک و در نتیجه لجبازی بیشتر او در غذا خوردن می شود.

4- برای خوردن غذا به کودک رشوه ندهید:

درست به همان نحو که تهدید کاری از پیش نمی برد دادن رشوه به کودک نیز برای تشویق او به غذا خوردن کارساز نخواهد بود. چنانچه شما نیز جزء آن دسته از والدینی هستید که از جملاتی مانند" اگر یک قاشق دیگر بخوری یک شکلات به تو جایزه می دهم" برای تشویق کودک خود به غذا خوردن استفاده می کنید باید بدانید که این کار منجر به شکل گیری عادات ناسالم غذایی در کودک شما خواهد شد.

5- در جمع خانواده غذا بخورید:

سعی کنید در کنار سایر اعضای خانواده غذا بخورید. چنانچه کودک برادر، خواهر و یا والدین خود را در حال خوردن غذایی ببیند که به آن علاقه ای ندارد مسلما او نیز در آینده به تبعیت از آنها همین شیوه را در پیش خواهد گرفت.

6- در برابر خواسته های کودک تسلیم نشوید:

چنانچه کودک قاطعانه اصرار کرد که هیچ علاقه ای به خوردن غذای جدید ندارد در برابر خواسته او تسلیم نشده و آن را از فهرست وعده های غذایی خود حذف نکنید. به این ترتیب کودک به تدریج می آموزد که ذائقه خود را با غذاهای جدید تطبیق دهد. برای این منظور غذا را به طور مرتب در برنامه غذایی روزانه بگنجانید تا کودک متوجه شود که انتخاب دیگری وجود نداشته و ناگزیر باید آن را امتحان کند. این کار به شکل گیری عادات سالم غذایی در کودک شما کمک موثری خواهد کرد.

7- او را با غذاهای مختلف آشنا کنید:

پس از آغاز تغذیه جامد انواع طعم ها و بافت های جدید را به تدریج وارد برنامه غذایی کودک کنید. از دادن تکه های بزرگ غذا به کودک خودداری کنید زیرا او هنوز به خوبی قادر به جویدن غذا نیست. می توانید غذا دادن به نوزاد را با انواع سوپ و پوره آغاز کنید. چنانچه برای مدتی از سوپ و پوره در تغذیه نوزاد استفاده کرده ولی احساس می کنید که او هنوز آمادگی لازم برای خوردن غذاهای جامد دیگر را ندارد می توانید به طور موقت مواد سوپ را تغییر داده و از غذاهای جامد دیگر در تهیه آن استفاده کنید.

8- اجازه دهید کودک با غذا بازی کند:

به کودک اجازه دهید با غذا بازی کرده و ریخت و پاش کند. کودکان دوست دارند شاهد چیزهای جدید باشند و هر وعده غذایی برای آنها هیجان انگیز است. پس به او اجازه دهید از هر طریقی که دوست دارد غذایش را کشف کند! کودک موقع خوردن غذا سروصدا می کند، با غذا بازی می کند آن را به میان اتاق پرتاب می کند تا بتواند چیز عجیب و غریبی که به آن غذا می گویند را احساس کند.

9- به علایق کودک توجه کنید:

اگر کودک به غذای خاصی علاقه ندارد ظاهر آن را تغییر داده و با این کار او را هیجان زده کنید. همچنین با استفاده از شیوه های خاص خود می توانید غذایی که کودک دوست ندارد را در غذای مورد علاقه او پنهان کنید. غذاهای پخته شده را به گونه ای با هم ترکیب کنید که نتواند غذایی که دوست ندارد را در میان آنها شناسایی کند.

10- از یک متخصص کمک بگیرید:

چنانچه کودک دو ساله شما بسیار بدقلق بوده و به دشواری غذا می خورد می توانید به یک پزشک متخصص مراجعه کرده و درمورد درمان بدغذایی کودکان از او راهنمایی بگیرید. این شخص می تواند یک متخصص تغذیه و یا پزشک اطفال بوده و بسته به نیاز تغذیه کودک راهکار مناسبی را به شما ارائه دهد. علاوه بر آن پزشک متخصص با توصیه های مفید خود می تواند ذهن نگران شما را نیز آرام کند.

عادات غذایی کودک شما بیشتر به میزان گرسنگی و غذای مورد علاقه او بستگی دارد. ولی با این حال برخی از این عادات غذایی می تواند نشات گرفته از امری کاملا غیرقابل پیش بینی باشد. بنابراین در صورت استمرار بدغذایی کودک حتما به یک پزشک متخصص مراجعه کرده و برای رفع مشکل از او راهنمایی بگیرید. در چه صورت باید به پزشک مراجعه کرد

هنگامی که کودک از خوردن غذا امتناع می کند تا چند روز مراقب عادات غذایی او باشید. اگر از این مساله فقط چند روز گذشته است وحشت نکنید. احتمالا این امر به دلیل آن است که کودک در حال تطبیق با یک چرخه رشد جدید است. پس از گذشت چند روز اگر کودک همچنان از خوردن مقدار غذای لازم در برنامه غذایی خود امتناع می کند در اولین فرصت به یک پزشک متخصص اطفال مراجعه کنید. همچنین در صورت ابتلا کودک به آلرژی نیز مراجعه به پزشک ضرورت خواهد یافت.

همچنین در موارد نادر در صورت مشاهده هر یک از علائم زیر در کودک خود با یک پزشک متخصص اطفال مشورت کنید:

• بالا آوردن غذا

وجود خون در مدفوع

• استفراغ های بسیار شدید

• کم آبی

• کاهش وزن شدید

• کاهش اشتها

• اسهال مداوم

• دردهای شکمی

به خاطر داشته باشید که شما تنها نیستید و درمان بدغذایی کودکان دغدغه مشترک بسیاری از والدین جوان است. اگر کودک از غذا خوردن امتناع می کند جای نگرانی نیست. دلیل احتمالی این امر آن است که کودک شما در حال برقراری یک ارتباط است و از این طریق می خواهد به شما بگوید که به غذای جدید علاقه ای ندارد. بنابراین در برابر خواسته کودک مقاومت کرده و هنگامی که از خوردن غذا امتناع می کند دچار هراس و نگرانی نشوید.

 بیشتر بدانید:

1- شخصیت کودک در بروز بد غذایی موثر است

2- با 10 راهکار ساده نوزاد را عاشق غذای کمکی کنید

3- تشویق کودکان به خوردن غذا چگونه امکان پذیر است؟

4- علت بد غذایی کودکان ،دلایل بد غذایی کودکان چیست؟

?پرسش و پاسخ های راهکارهایی برای درمان بدغذایی کودکان

آیا برای رفع مشکل بد غذایی کودکان می توانیم اجازه دهیم خودش غذا بخورد؟

بله. چنانچه کودک به اندازه کافی بزرگ شده است به او اجازه دهید که خودش به تنهایی غذایش را بخورد و او را با زور مجبور به خوردن غذا نکنید. برای این منظور می توانید از انواع غذاهای انگشتی استفاده کنید. با این کار کودک خودش به طور مستقل غذا خورده و در نتیجه به طور طبیعی به خوردن غذا علاقمند می شود.

هرکاری می کنم بچم غذا نمی خورده، چیکار کنم؟

هرگز کودک خود را با گفتن جملاتی از قبیل تا وقتی غذایت را تمام نکرده ای اجازه نداری با اسباب بازی هایت بازی کنی تهدید نکنید. این امر باعث کشمکش قدرت بین مادر و کودک و در نتیجه لجبازی بیشتر او در غذا خوردن می شود.

آیا می توانیم برای تشویق کودک به غذا خوردن به او جایزه بدهیم؟

درست به همان نحو که تهدید کاری از پیش نمی برد دادن رشوه به کودک نیز برای تشویق او به غذا خوردن کارساز نخواهد بود. چنانچه شما نیز جزء آن دسته از والدینی هستید که از جملاتی مانند اگر یک قاشق دیگر بخوری یک شکلات به تو جایزه می دهم برای تشویق کودک خود به غذا خوردن استفاده می کنید باید بدانید که این کار منجر به شکل گیری عادات ناسالم غذایی در کودک شما خواهد شد.

بچم بعضی از غذاها را اصلا نمی خورد، چیکار کنم؟

چنانچه کودک قاطعانه اصرار کرد که هیچ علاقه ای به خوردن غذای جدید ندارد در برابر خواسته او تسلیم نشده و آن را از فهرست وعده های غذایی خود حذف نکنید. به این ترتیب کودک به تدریج می آموزد که ذائقه خود را با غذاهای جدید تطبیق دهد.

منبع: parenting.firstcry