The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

آیا دندان درآوردن سبب آبریزش بینی شیر خوار می شود؟

دندان درآوردن نوزادان علائم فراوانی دارد، مانند بی خوابی های شبانه، قرمز شدن گونه و اطراف دهان، آبریزش از دهان و بینی و ...

اما کدام یک از این عوارض در هنگام دندان درآوردن نرمال می باشد؟ و مهم تر از آن چگونه متوجه شویم که آبریزش بینی نوزاد مربوط به دندان در آوردن است و یا این که ناشی از سرماخوردگی است؟

 

چه زمانی آبریزش بینی نوزاد ناشی از دندان در آوردن می باشد؟

دندان در آوردن یکی چالش های علم پزشکی در سنین شیرخوارگی می باشد. مطالعات فراوانی نشان می دهد که دندان درآوردن علائم فراوانی دارد، از جمله بد خلقی، بثورات پوستی بر روی گونه و اطراف دهان، تب و ...

این علائم در برخی از نوزادان خفیف و در برخی دیگر بسیار شدید بروز می کند و گاهاً تحمل این شرایط برای والدین دشوار می شود.

اوج شدت علائم مربوط به دندان درآوردن زمانی است که جوانه ی دندانی به اندازه ی کافی درون لثه رشد کرده است و درحال خروج از آن می باشد.  مطالعات نشان می دهد که مهم ترین علائم دندان درآوردن شامل موارد زیر می باشند:

مهم ترین علائم دندان درآوردن

  • تحریک پذیری
  • افزایش بزاق دهان و ریزش آن
  • آبریزش بینی
  • کاهش اشتها

گفته می شود که علت آبریزش از دهان و بینی، التهاب لثه در اطراف محل رویش دندان می باشد.

در زمان اوج التهاب که دندان در حال خروج از لثه است علائم زیر را خواهیم دید:

  • تب
  • مشکلات مربوط به معده
  • اختلالات خواب و بیداری های شبانه
  • از دست دادن اشتها

 

چه زمانی آبریزش از بینی می تواند ناشی از عامل دیگری باشد؟

اگر فکر می کنید که آبریزش بینی نوزاد شما ارتباطی به دندان درآوردن ندارد و احتمال می دهید که به علت عفونت و یا هر مسأله ی دیگری باشد، لازم است که به سایر موارد توجه کرده و دنبال سرنخ های زیر باشید:

 

آیا فرزند من تب دارد؟

 درهنگام درآوردن دندان افزایش جرئی در دمای بدن نرمال است. اما مراقب باشد افزایش دما نباید خیلی زیاد باشد. این افزایش دما آنقدر کم است که حتی برخی از مادران اصلا متوجه آن نمی شوند. بیشترین دمایی که می تواند مرتبط با دندان درآوردن شیرخوار باشد، 36/8 درجه ی سانتی گراد است. این مسأله به آن معناست که اگر افزایش دمای بدن فرزند شما زیاد بوده و تب او به 38 (دمای رکتال و یا همان مقعد که دقیق ترین عدد می باشد) درجه رسیده است، احتمالاً مشکل او چیزی به غیر از دندان درآوردن می باشد.

 

تب ناشی از دندان درآوردن چه مدت طول می کشد؟

پزشکان می گویند که مدت زمان تب ناشی از دندان در آوردن 3 روز می باشد. یک روز قبل از رویش دندان، یک روز در هنگام رویش دندان و بیرون آمدن رأس آن از لثه و یک روز پس از رویش آن. اگر تب فرزند شما بیش از 3 روز طول کشیده، به احتمال فراوان باید منتظر سایر علائمی مربوط به چیزی غیر از دندان درآوردن باشید.

 

ترشحات خارج شده در هنگام آبریزش بینی به چه رنگ است؟

بیشتر والدین اینگونه فکر می کنند که اگر رنگ ترشحات بینی فرزندشان به رنگ سبز درآمد، حتماً ناشی از عفونت می باشد و باید فوراً به او آنتی بیوتیک بدهند، اما لزوماً این گونه نیست.

رنگ ترشحات بینی اهمیت فراوانی دارد اما باید به مدت زمان خروج این ترشحات رنگی نیز توجه نمود. اگر رنگ ترشحات ناشی از آبریزش بینی فرزند شما کاملاً شفاف است، این امر به علت افزایش ترشحات ناشی از یک التهاب می باشد. حال این التهاب ممکن است که به علت دندان درآوردن بوده و یا ناشی از مراحل پاسخ های اولیه ی سیستم ایمنی بدن به یک عفونت ویروسی مانند سرماخوردگی ساده باشد.

هر زمانی که بدن درمواجهه با باکتری ها قرار گیرد، سیستم ایمنی شروع به مبارزه با آن خواهد کرد. پس از 2 تا 3 روز مخاط بینی سرشاز از باکتری های کشته شده خواهد شد که به صورت ترشحات سبز و یا زرد رنگ به بیرون رانده می شوند. این شرایط نمود های واکنش طبیعی سیستم ایمنی بدن می باشد و نیازی به آنتی بیوتیک درمانی سریع ندارد. اما اگر آبریزش رنگی سبز و یا زرد، به مدت بیش از 10 تا 14 روز طول کشید، نیاز به درمان دارد و ممکن است نشان دهنده ی سینوزیت باشد.

 

چه زمانی باید به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر پس از گذشت 10 روز آبریزش بینی فرزندتان نه تنها بهتر نشد، بلکه بد تر شده و به رنگ زرد و یا سبز درآمده است و نیز با هیچ علامت دیگری مانند تب و سرفه همراه نمی باشد، برای انجام بررسی های بیشتر حتماً به پزشک مراجعه کنید.

 

 

منبع: نی نی پلاس