molfix-مولفیکس

ملزومات و وسایل مورد نیاز برای سفر با نوزاد تازه متولد شده

ملزومات و وسایل مورد نیاز برای سفر با نوزاد تازه متولد شده

بعد از 9 ماه بارداری و چند وقت خستگی و بی خوابی، یک برنامه مسافرتی می تواند حال هوایتان را خیلی بهتر کند. اما از این به بعد با وجود یک تازه وارد کوچک مسافرت هایتان حال و هوای دیگری خواهد. نوزاد ملزومات و احتیاجاتی دارد که باید در هر مکان و در هر زمانی هر چه سریع تر برآورده شوند، برای مثال او نمی تواند مانند بزرگسالان صبر کند تا در مکان مناسبی توقف داشته باشید و سپس به او غذا بدهید. به همین دلیل لازم است که درمورد نکات مربوط به سفر کردن با نوزاد آگاهی های لازم را داشته باشید.

 

بهترین زمان برای اولین سفر با نوزاد تازه متولد شده چه سنی است؟

تمام کسانی که به تازگی مادر شده اند می دانند که نوزاد نیاز به توجه 24 ساعته دارد. اگر برای بار اول مادر شده اید، بهتر است چند ماهی برای شروع گشت و گذار های طولانی صبر کنید. زیرا فرزندتان به تازگی وارد این دنیا شده و مدتی زمان می برد تا با شرایط جدید وفق پیدا کند، بعلاوه شما هم به تازگی مادر و پدر شده اید و شاید تجربه کافی را در این زمینه نداشته باشید به این ترتیب توصیه می کنیم که برای اولین سفر با نوزاد تازه متولد شده تا سه ماهگی صبر کنید.

در این سن نوزاد شما تاحدی با محیط خارج از رحم تطابق پیدا کرده است. همچنین هنوز نمی تواند به اطراف حرکت کند و با شیطنت های خود شما را به دردسر بیندازد که این گونه کارهای کودکان در مسافرت های آینده تان به یک چالش بزرگ تبدیل خواهد شد، پس سعی کنید از شرایط مثبتی که در حال حاظر دارید لذت ببرید.

 

ملزومات سفر با نوزاد تازه متولد شده

برای یک سفر ایمن و لذت بخش با نوزاد به همراه داشتن برخی از موارد بسیار ضروری است، این موارد شامل:

  • دارو های مصرفی نوزاد: اگر نوزادتان به هر علتی داروی خاصی مصرف می کند، باید به همراه داشتن آن را در الویت قرار دهید. در مورد داروها به چند نکته توجه کنید:
  • داروهایی که دارای ظرف شیشه ای هستند را در یک ساک مناسب طوری قرار دهید تا در اثر برخورد با یکدیگر آسیب نبینند.
  • یک لیست از داروها به همراه داشته باشید تا اگر به هر علتی در طی سفر خود دارو را گم کردید، با در اختیار داشتن نام و دوز مصرفی دارو، بتوانید آن را از داروخانه تهیه کنید.
  • اگر مسافرت شما طولانی است، از دارو هایی که تاریخ مصرف کوتاه مدتی دارند، حتماً حداقل دو عدد به همراه داشته باشید.
  • شماره پزشک نوزادتان را به همراه داشته باشید تا بتوانید سوالات پیش آمده را از او بپرسید.
  • به همراه داشتن 2 عدد قطره چکان مناسب و اضافه برای دادن دارو به نوزاد را نیز درنظر داشته باشید.
  • کرم ضد آفتاب: پوست نوزادان بسیار حساس و آسیب پذیر بوده و در معرض نور خورشید به سرعت آسیب می بیند. بنابراین اگر به نقاط آفتابی سفر می کنید حتماً ضد آفتاب مخصوص نوزادان را در ساک نوزاد قرار دهید.
  • بهتر است که قبل از سفر مقدار کمی از کرم ضد آفتاب را بر روی یک منطقه کوچکی از پوست نوزاد امتحان کنید تا مطمئن شوید به آن حساسیت نداشته باشد.
  • مکان راحت و ایمن: برای نوزاد خود یک مکان راحت و ایمن درهنگام سفر درنظر بگیرید. برای مسافرت با ماشین، بهترین گزینه استفاده از صندلی مخصوص بچه است. این گونه صندلی ها علاوه بر ایمن بودن شرایط فیزیکی مناسبی را برای خواب و استراحت نوزاد فراهم می کنند.
  • کریر را فراموش نکنید. در هنگامی که شما توقف کرده و قصد استراحت در بین را را دارید، کریر بهترین گزینه برای نگه داری از نوزاد است، به ویژه در مکان های مانند جنگل ها به راحتی با قرار دادن یک توری بر روی کریر می توانید نوزاد را از شر پشه ها و حشرات در امان نگه دارید.
  • تنقلات و آب فراموش نشود. اگر نوزادتان را با شیر مادر تغذیه می کنید، برای جلوگیری از ضعف و افت فشار در اثر شیردهی، حتماً با خود یک میان وعده کوچک و نیز مقدار کافی آب به همراه داشته باشید.
  • برداشتن تمام لباس های ضروری (مناسب برای هوای گرم و سرد)، شیر خشک و شیشه شیر، پوشک، لوازم تعویض پوشک و هر آنچه که برای نگه داری روزمره از نوزاد ضروری است، کاملا روشن و واضح می باشد.
  • نکته مهم: درهنگام مسافرت های هوایی تغییرات فشار هوا در هنگام بلند شدن و فرود هواپیما سبب ایجاد اختلاف فشار در دو طرف پرده گوش می شود، این اختلاف فشار ممکن است سبب ایجاد درد و ناآرامی در نوزاد شود. برای جلوگیری از این ناراحتی باید به نوزاد در این زمان ها شیر بدهید و او را وادار به بلعیدن کنید.
  • تغییرات آب و هوا ممکن است سبب ایجاد کمی اسهال و یا یبوست در نوزاد شود، آمادگی آن را داشته باشید. برای مثال چندین پوشک اضافه تر از مقدار مصرف روزمره به همراه داشته باشید (درصورت امکان یک بسته)
  • وسایل ابتدایی برای خواب نوزاد مانند یک پتو و بالش کوچک را همیشه و همه جا به همراه داشته باشید.
  • اگر فرزند شما به سنی رسیده که با وسایل و اسباب بازی ها سرگرم می شود، چند عدد از اسباب بازی های مورد علاقه او را با خود به همراه داشته باید.
  • درصورت امکان به همراه داشتن کالسکه می تواند بسیار کمک کننده باشد، بغل کردن دائمی نوزاد ممکن است برای پدر و مادر خسته کننده باشد، به ویژه که باید ساک لوازم او را نیز بر روی دوش خود حمل کنید. بعلاوه نوزاد درون کالسکه به راحتی می تواند بخوابد و استراحت کند.

 

مطالعه بیشتر:

1- تغییرات نوزاد در سه تا شش ماهگی

2- تغییرات نوزاد در شش تا نه ماهگی

3- تغییرات نوزاد در نه تا دوازده ماهگی

4- تغییرات نوزاد در دوزاده تا هجده ماهگی

5- چک لیست مسافرت با نوزاد

 

استدیو عکس فیلیک