The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

تقویت هوش معنوی در بدو تولد نوزاد

هوش یعنی توانایی شناخت. که البته در خصوص این پدیده بررسی‌های متعددی انجام شده است و نظریات متفاوتی ارایه شده است.

 

 

تقسیم بندی چهارگانه هوش

یکی از متداولترین نظریه‌ها تقسیم بندی چهارگانه هوش است که شامل:

 1- هوش جسمانی (PQ) 

هوش جسمانی (PQ) توانایی کنترل بدن بر اساس سیستم عصبی مغز است.

2- هوش عقلانی (IQ)

هوش عقلانی (IQ) توانایی و داشتن مهارت منطقی و مناسب برای محاسبات ریاضی و منطقی است (که البته در حال حاضر بیش از سایر هوش ها به عنوان ملاک موفقیت آموزشی محسوب می شود!)

3- هوش عاطفی یا هیجانی (EQ)

هوش عاطفی یا هیجانی (EQ) که کنترل کننده عواطف و احساسات است به فرد در ایجاد احساس خوشایند و مدیریت احساسات ناخوشایند مثل غم، ترس و خشم کمک می‌کند. این هوش در موفقیت اجتماعی و شخصی فرد بسیار موثر است و او را در برقراری و ارتقای ارتباط موثر کمک می‌کند. 

4- هوش معنوی (SQ)

چهارمین هوش، هوش معنوی است که برخلاف هوش عقلانی و هوش عاطفی که در برخی پستانداران تکامل یافته نیز مشاهده می‌شود، این هوش مخصوص انسان است و برای حل مسائل مفهومی و ارزشی استفاده می‌شود و پایه اعتقادات و باورهای هر انسان است. سوالاتی هم چون از کجا آمده‌ام و به کجا می‌روم از نمونه‌های بروز این هوش است.

اگر معتقد باشیم که هوش عقلانی، فرد را موفق می‌کند و هوش هیجانی، فرد را خوشبخت. لازمه این دو هوش، هوش معنوی است.

 

چگونه هوش معنوی را در کودک خود تقویت کنید؟

قبل از هر چیز باید بدانید که انسان موجودی معنوی است با تجارب انسانی! نه موجودی انسانی با تجارب معنوی!

کودک از آغاز تولد دارای حس معنویت است و کم‌کم درگیر تجارب انسانی می‌شود و اگر تجاربی که کودک در بدو تولد از محیط دریافت می‌کند، متناسب با اصول معنویت باشد باعث حفظ و تقویت این هوش که پایه و زیربنای هوش‌های دیگر است می‌گردد.

ابزار اصلی این هوش امنیت است. پس به قول لوبوآیر: "کودکان باید بدون خشونت به دنیا بیایند."

راهکارهای به دنیا آوردن نوزاد بدون خشونت:

1- کودکان باید به موقع بدنیا بیایند مگر الزامات پزشکی.

2- زایمان طبیعی نقشی بسیار مهمی در امنیت کودکان دارند، زیرا هورمون های مترشحه هنگام زایمان مثل "اکسی توسین" و "پرولاکتین" احساس بسیار خوبی از جانب مادر به کودک منتقل می‌کند. این چنین امنیتی جایگزین ندارد.

3- کودکان باید در بدو تولد دقایقی در آغوش مادر قرار گیرند و توسط وی لمس شوند، حتی در شیوه سزارین.

4- ثبات در زندگی کودک به خصوص در چهارده ماه اول زندگی از اهمیت بسیاری برخوردار است، یعنی برقراری  ارتباط و نوازش لمسی، چشمی و کلامی بیشتر توسط مادر و پدر.

5- ترغیب و تشویق تغذیه با شیر مادر. به دلیل ترشح هورمون پرولاکتین هنگام شیر دهی پستانی، مادران از مادر شدن خود احساس رضایتمندی می‌کنند. کودک فقط از طریق احساس با دنیای بیرون رابطه برقرار کرده و تجربه کسب می‌کند، تجربه‌ای امن یا نا امن! شیردهی پستانی محیطی امن را برای نوزادتان فراهم می‌آورد.

6-ایجاد تحریکات مثبت از طریق ماساژ و بازی.

والدین به خصوص مادر باید آگاه باشد که خدای کودک بر روی زمین است و کیفیت رفتارش نوع ارتباط کودک با معنویت را پایه گذاری می‌کند. هوش معنوی کودک در گرو مادران و پدران است که محیط کودک را این گونه امن کنند.

امنیت کلید اصلی حفظ و تقویت هوش معنوی است. پس کودکان را از بدو تولد نوازش چشمی، کلامی و پوستی کنید. این نوازش پایه‌های هوش جسمی، عقلی و عاطفی کودکان محسوب می‌شود.

دنیای رحمی برای جنین اوج و نهایت امنیت است. زندگی رحمی یک نوع همزیستی صمیمانه است و کودکان نمی‌خواهند به این دنیا بیایند !!

نوزادان با تفکر"من بدم" وارد این عالم خشکی می‌شوند، زیرا همه چیز تغییر می‌کند. ناگهان هوا سرد می‌شود، نور زیاد می‌شود و از مادر جدا می‌گردند. تمام اینها جوانه های نا امنی را در کودک شکل می‌دهد و بستری مناسب برای ضعیف شدن هوش معنوی.

بنابراین رعایت اصول امنیت پیشنهادی را مد نظر قرار دهید. زیرا فرد باهوش معنوی هشیار است و راحت‌تر بر استرس‌ها غلبه می‌کند و بیش از سایرین بر بحران‌های روحی و مشکلات فایق می‌آید. (خیلی از بیماری های اضطرابی بزرگسالی زاییده نا امنی دوره کودکی است.)

فرد با هوش معنوی معیارش خدمت رسانی به خود و دیگران است. رفتارش با دیگران با دلسوزی همراه با دانایی است. رابطه‌اش در زندگی برنده/برنده است و تفکرش من خوبم تو خوبی است. و از همه مهم‌تر از وابستگی به دیگران برای کسب ایمنی رهاست. پس کودک باهوش معنوی مستقل و دلبسته است نه وابسته! و با نفوذ ترین معلمش مادر است و سپس پدر!

 

 

مطالعه بیشتر:

1- ارتباط میان ضریب هوش کودک و افزایش عمر

2- چگونه حس قدردانی در کودکان را بالا ببریم؟

3- شرایط و زمان مناسب جدا کردن اتاق خواب کودک از والدین

4- علت و واکنش والدین به دهان بردن اشیا در کودکان