The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

علت گریه نوزاد هنگام مراجعه به پزشک

مدتی است که نوزادم به هنگام مراجعه به متخصص اطفال دچار وحشت بسیاری شده و با سر دادن گریههای بلند و مداوم ناراضایتی خود را از این موضوع نشان میدهد. البته تا چند وقت پیش همه چیز به خوبی پیش میرفت و همیشه به رفتار آرام نوزاد خود در مطب افتخار میکردم. ولی به تازگی فرزندم به محض خوابیدن بر روی تخت معاینه شروع به گریه میکند. دلیل این گریهها چیست؟   

 

1- نوزاد تحمل خوابیدن به پشت را ندارد

فرزند شما بین سنین 6 تا 7 ماهگی در غلت زدن از پشت به شکم کاملاً مهارت مییابد. این وضعیت قرارگیری امکان تماشای بهتر دنیای پیرامون را به کودک میدهد. پس چندان دور از ذهن نیست که نوزاد به هیچ وجه دوست ندارد پزشک او را به پشت خوابانده و شکمش را با دست معاینه  کرده و یا برای اندازه گیری قد، بدن و پاهایش را بکشد. بنابراین نوزادی که از این وضعیت ناراحت بوده و احساس درماندگی میکند با سردادن گریه های بلند نارضایتی خود را از این موضوع نشان میدهد.

چه باید کرد؟ 

البته کار زیادی نمیتوان انجام داد! فقط سعی کنید هنگام مراجعه به پزشک لباسهایی به نوزاد خود بپوشانید که درآوردن و پوشاندن مجدد آنها راحت باشد. برای اطمینان و آسودگی خاطر نوزاد، در کنار او بمانید و نوازشش کنید. و از همه مهمتر اینکه صبر کنید فرزندتان آرام شود و دوباره بر روی زانوهایتان بنشیند تا بتوانید با خیالی آسوده تمام سوالات خود را نزد پزشک او مطرح کنید.

 

2- او از غریبهها میترسد

این تغییر رفتار نیز نشانه مرحلهای دیگر از رشد روانی و عاطفی نوزاد در حدود 8 ماهگی است. نوزادی که تا کنون آرام و بی صدا از آغوشی به آغوش دیگری میرفت، اکنون هنگام برخورد با افراد ناشناس احساس اضطراب میکند. این ترس از غریبهها مربوط به احساس ناخوشایندی به نام "اضطراب جدایی" است. او فقط در حضور شماست که احساس امنیت کامل میکند. پس طبیعتاً مشاهده غریبهای که برای دیدن گلویش سعی در باز کردن دهانش دارد بسیار بیشتر از سایرین موجب ترس او خواهد شد. و به همین علت نوزاد دچار وحشت شده و گریه سر میدهد. ولی به محض بازگشت به آغوشتان دوباره آرام خواهد شد.

چه باید کرد؟ 

برای جلب اطمینان نوزاد به تجربه پزشک متخصص اطفال اعتماد کنید: او نوزاد را به آرامی خوابانده و با لبخند و کلماتی محبت آمیز توجه او را به یک اسباب بازی کوچک یا چیز دیگری جلب میکند و در خلال این مدت تمام معاینات لازم را با چابکی انجام خواهد داد. پس از اتمام معاینات نوزاد را در آغوش گرفته و او را نوازش کنید. این کار بهترین و موثرترین راه برای آرام کردن نوزاد است.

 

3- او نیاز به اعتماد به نفس دارد

زمان واکسن نوزادتان فرا رسیده و شما از دردی که فرزندتان متحمل خواهد شد نگرانید! و یا نوزاد دچار تب شدیدی شده و شما با نگرانی در انتظار تشخیص پزشکید. در هر صورت این اضطراب و نگرانی به نوزادتان نیز منتقل شده و موجب میشود که نوزاد در سالن انتظار مطب با بیقراری شروع به گریه کند.

چه باید کرد؟

  • شلوغش نکنید! برخی از اقدامات پزشکی از قبیل واکسن با وجود ناخوشایند بودن برای سلامت نوزاد بسیار لازم و ضروری اند.
  • برای آنکه نوزاد درد کمتری حس کند از پزشک او بخواهید که یک ساعت پیش از تزریق واکسن، از کرم های بی حس کننده موضعی استفاده کند.
  • برای انتخاب پزشک اطفال مورد نظرتان زمان صرف کرده و شخص معتمدی را برای این منظور انتخاب کنید. نوزادتان باید احساس کند که برای سلامتیاش اهمیت بسیار قائلید. به این ترتیب نوزاد تا پیش از رسیدن به دو سالگی به مرور زمان با پزشک خود احساس صمیمیت کرده و در هنگام معاینه آرام خواهد بود. 

 

مطالعه بیشتر:

1- ۸ فعالیت ساده برای افزایش اعتماد به نفس در کودکان

2- اولین ملاقات های نوزاد با پزشک

3- 7 نکته برای از بین بردن ترس کودکتان

4- علت و روش های آرام کردن گریه نوزاد