بهترین زمان مصرف قرص داستینکس (Dostinex) برای پرولاکتین بالا؟

سوال مخاطب:

پرولاکتین من بالا بوده و بعد از مصرف چند عدد قرص dostinex نرمال شده است آیا باید مصرف این قرص را ادامه دهم؟

 

پاسخ کارشناس:

دکتر آرین (جراح و متخصص زنان،زایمان و نازایی)

 

افزایش پرولاکتین به خصوص اگر با ترشحات شیری رنگ از پستان ها همراه باشد اغلب باعث رگل نشدن یا عقب افتادن آن و در نتیجه نازایی می شود چیزی که مهم است این که باید علت آن کشف شود که در اکثر موارد مربوط به غده هیپوفیز است که حتما باید جراحی شود ولی گاهی مربوط به تیروئید یا مصرف بعضی از داروهای آرام بخش نیز می تواند باشد بنابراین اگر علت پیدا نشد و درمان اساسی نشود بهبودی با مصرف dostinex موقتی است و تا وقتی مصرف می کنید طبیعی می شود ولی با قطع دارو باز هم ایجاد می شود. در موارد جزئی به خصوص اگر ترشحات شیری از پستان دیده نشود اغلب رگل یا عادت ماهانه نیز تغییر نکرده و نیازی به درمان هم ندارد.

 

موضوعاتی که در این بخش مشاهده می کنید سوالاتی است که توسط مخاطبان نی نی پلاس مطرح شده و توسط پزشکان متخصص و ماما هایی که با این مجموعه همکاری می کنند پاسخ داده شده است.

شما نیز می‌توانید با ارسال سوالات خود به مادران دیگر كمك كنید، زیرا مشكل شما ممكن است مشكل دیگر مادران نیز باشد.

 

مطالب بیشتر:

 

منبع: نی نی +