The chronograph is started when the event is seen and stopped when it is heard. The chronograph seconds hand indicates the distance from the event on the telemetric scale. Telemeter: on account of most replica watches using a telemeter scale, best rolex replica Three different views from three different continents on the finalists in the Chronograph category at this years Grand Prix d . Audemars Piguet Replica Uk omegasphereco uk.

آیا انجام سونوگرافی در دوران بارداری ضرر دارد؟

شواهدی دال بر مضر بودن سونوگرافی وجود ندارد، البته اگر طبق دستورالعمل استفاده شود. سونوگرافی در دوران بارداری برای چندین دهه مورد استفاده قرار گرفته است. پزشک سونوگرافی (سونوگرافر) باید تمامی دستورالعمل‌ها را برای اطمینان از ایمنی شما و جنین تان دنبال ‌کند. در حقیقت انجام سونوگرافی بر روی جنین تأثیر نامناسبی ندارد. دستگاه سونوگرافی، امواج صدا را از طریق رحم می‌فرستد، که در برخورد با بدن جنین برمی‌گردد. در ادامه خطرات احتمالی و نگرانی های مادران باردار در خصوص انجام سونوگرافی در دوران بارداری مورد بررسی قرار گرفته است.برای رسیدن به پاسخ سوالات خود با ما همراه باشید.

انواع سونوگرافی در دوران بارداری

معمول‌ ترین نوع اسکن سونوگرافی در دوران بارداری، گرفتن تصاویر دو بعدی از جنین است. این نوع سونوگرافی از شدت کم امواج برای یک ناحیه بزرگ استفاده می‌کند، که باعث گرمای بسیار کمی می‌شود. علاوه بر این، مایع اطراف جنین و هر حرکتی که انجام می‌دهد به پخش شدن گرما کمک می‌کند. این کمک می‌کند که شما بیشتر اطمینان کنید.

سونوگرافی های سه بعدی و چهار بعدی معمولاً در کلینیک‌های خصوصی در دسترس هستند. سونوگرافی سه بعدی بخش‌هایی از تصاویر دو بعدی را به یک تصویر سه بعدی تبدیل می‌کند. بنابراین شدت آنها همانند سونوگرافی دو بعدی در عرض چند ثانیه است.

سونوگرافی چهار بعدی تصاویر متحرک را به شکل یک ویدیو ارائه می‌دهد و خروجی قدرت بالاتر از سونوگرافی دو بعدی دارد. بنابراین در نیمه اول بارداری پزشکان مخالف استفاده از اسکن سونوگرافی چهار بعدی هستند. این به آن دلیل است که در هفته‌های ابتدایی بارداری جنین کوچکتر است و تحرک کمتری دارد و به این معنی است که گرما از یک منبع قوی‌تر کمتر قابل پخش به اطراف بدن جنین است.

 

آیا انجام سونوگرافی در دوران بارداری برای جنین مضر است؟

اکو (انعکاس صدا) به یک تصویر بر روی یک صفحه نمایش تبدیل می‌شود، بنابراین سونوگرافی می‌تواند وضعیت و حرکات جنین را ببیند. فرکانس یا طول امواج صوتی، بستگی به سن بارداری شما و نوع سونوگرافی انجام شده دارد.

مطالعات هیچگونه ارتباطی بین سونوگرافی و وزن نوزاد در هنگام تولد، سرطان های دوران کودکی، اختلالات ذهنی یا رفتاری یا مشکلات بینایی و شنوایی پیدا نکرده‌اند.

تقریبا تمامی مادران در دوران بارداری خواهان انجام سونوگرافی هستند، بنابراین پیدا کردن یک مادر که سونوگرافی نداشته باشد، برای مقایسه دشوار است. همین امر می‌تواند به شما در این مورد اطمینان دهد.

در طول سونوگرافی، این دستگاه مقدار کمی گرما تولید می‌کند که توسط بخشی از بدن که سونوگرافی روی آن انجام شده جذب می‌گردد.

سونوگرافی های دوران بارداری کمتر از یک درجه سانتی‌گراد گرما تولید می‌کنند. این یعنی آنها برای مادر و جنین ایمن و بی ضرر هستند. اما اگر درجه حرارت بدن شخص مورد آزمایش تا ۴ درجه سانتی‌گراد افزایش یابد، ممکن است باعث آسیب شود.

 

چرا به سونوگرافی های بیشتر نیاز داریم؟

شما ممکن است نیاز به تعداد سونوگرافی های اضافی برای نظارت بر رشد و سلامتی جنین خود داشته باشید. این ممکن است به این دلیل باشد که:

  • در بارداری قبلی عوارضی داشته‌اید
  • مبتلا به دیابت هستید
  • دارای فشار خون بالا هستید
  • BMI (شاخص توده بدنی) بالای ۳۵ دارید
  • بارداری دوقلویی یا چندقلویی دارید

با این حال، توصیه نمی‌شود که فقط برای داشتن یک تصویر یا ویدیو از جنین، اسکن اضافی انجام دهید.

 

مطالعه بیشتر:

1- بررسی خطرات و عوارض سونوگرافی در دوران بارداری

2- اولین سونوگرافی بارداری چه اطلاعاتی در اختیار ما قرار می دهد؟

3- اطلاعاتی که انواع سونوگرافی بارداری در اختیار مادران قرار می دهد

4- بهترین زمان انجام اولین سونوگرافی بارداری در کدام هفته است؟